Arka Sıradakiler

Arka Sıradakiler

Son dakika arka sıradakiler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arka sıradakiler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arka sıradakiler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arka Sıradakiler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arka sıradakiler gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 arka sıradakiler haberi bulunmuştur. Tüm arka sıradakiler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaşar Alptekin'in mutlu günü! Nadire Tunca ile evlendi
Yaşar Alptekin'in mutlu günü! Nadire Tunca ile evlendi 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden 61 yaşındaki eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, üç yıl önce kızının annesi Nilgün Altınyay'ı kanser nedeniyle kaybetmişti. Alptekin, görücü usulü ile tanıştığı Nadire Tunca ile nikâh masasına oturdu. Çiftin mutlu gününden kareleri sosyal medyada paylaşıldı.
30.06.2023 Magazin
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dikkat çekti! Fit haliyle beğeni topladı
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dikkat çekti! Fit haliyle beğeni topladı Bir döneme damga vuran 'Arka Sıradakiler' dizisinde hayat verdiği 'Özge' karakteriyle ünlenen Sevda Dalgıç, şimdilerde spor eğitmenliği yapıyor. Tatilde de işlerini aksatmayarak online olarak eğitimlere devam eden ünlü isim, bikini pozlarıyla beğeni topladı.
30.06.2023 Magazin
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç'ın isyanı! 'İnsanlar vicdansız olmuş'
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç'ın isyanı! 'İnsanlar vicdansız olmuş' Arka Sıradakiler dizisinde hayat verdiği Özge karakteri ile hafızalarımıza kazınan Sevda Dalgıç son dönemde artan kira fiyatlarına isyan etti. Ünlü oyuncu 'Bu duruma ne zaman el atılacak?' sözleri ile tepkisini dile getirdi.
4.03.2023 Magazin
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dünyaevine girdi!
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dünyaevine girdi! Arka Sıradakiler dizisinde Özge karakteriyle tanıdığımız Sevda Dalgıç, nikah masasına oturduğu Emir Güvenç ile pandemiye takılan düğünlerini gerçekleştirdi.
29.08.2022 Magazin
Gizem Hatipoğlu yeni sezon için teklifleri değerlendirdiğini söyledi
Gizem Hatipoğlu yeni sezon için teklifleri değerlendirdiğini söyledi Katıldığı yarışma programı sonrasında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gizem Hatipoğlu, önceki gün AVM'de görüntülendi.
19.08.2022 Magazin
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç: Düğünümde üç farklı gelinlik giyeceğim
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç: Düğünümde üç farklı gelinlik giyeceğim Arka Sıradakiler dizisinde 'Özge' karakterine hayat veren Sevda Dalgıç, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Düğünü için gelinliğini teslim alan Dalgıç, 3 farklı gelinlik giyeceğini söyledi.
19.08.2022 Magazin
'Kırmızı Oda'nın 'Maria'sı Derya Taşbaşı'dan olay açıklamalar!
'Kırmızı Oda'nın 'Maria'sı Derya Taşbaşı'dan olay açıklamalar! Son olarak final yapan 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Maria' karakterine hayat veren Derya Taşbaşı, Nişantaşı City’s’de görüntülendi. Alışveriş turu sonrasında ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden 37 yaşındaki oyuncu, ses getirecek açıklamalarda bulundu.
1.07.2022 Magazin
'Arka Sıradakiler' yıllar sonra buluştu! O filmle geri dönüyorlar...
'Arka Sıradakiler' yıllar sonra buluştu! O filmle geri dönüyorlar... Yapımcılığını Birol Güven'in, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan üstlendiği, yayınlandığı 2007-2012 yılları arasında çok konuşulan drama ve gençlik türündeki 'Arka Sıradakiler' dizisinde rol alan Bülent Çetinaslan, Sevda Dalgıç ve Temmuz Karikutal, bir AVM'de katıldıkları film galasında ilgi odağı oldular.
1.06.2022 Magazin
"Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i Merve Erdoğan'dan güzel haber!
"Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i Merve Erdoğan'dan güzel haber! Merve Erdoğan, "Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i olarak tanındı. Oyuncu, ardından "Arka Sıradakiler" ile televizyon izleyicisinin hafızasına kazındı. Şimdilerde 3,5 aylık hamile Erdoğan, hamilelik haberinin gelmesiyle tüm dizi görüşmelerini durdurduğunu söyledi.
13.03.2022 Magazin
Arka Sıradakiler’in Oktay'ı Bülent Çetinaslan'ın son halini gören inanamıyor!
Arka Sıradakiler’in Oktay'ı Bülent Çetinaslan'ın son halini gören inanamıyor! Arka Sıradakiler dizisinde Oktay karakteriyle yıldızı parlayan Bülent Çetinaslan'ın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Yayınlandığı dönemde Arka Sıradakiler'in Oktay'ı olarak genç kızların sevgilisi olan yakışıklı oyuncu Bülent Çetinaslan'a yıllar yaradı. Şimdilerde 47 yaşında olan Bülent Çetinaslan'ı görenler "Ölümsüzlük iksiri mi içtin?" yorumunda bulunuyor.
8.03.2022 Magazin
Arka Sıradakiler’in Oktay’ı Bülent Çetinaslan yıllara meydan okuyor!
Arka Sıradakiler’in Oktay’ı Bülent Çetinaslan yıllara meydan okuyor! Bir döneme damga vuran Arka Sıradakiler dizisinin sevilen karakteri Oktay'ı canlandıran Bülent Çetinaslan'ın son hali görenleri şaşırtıyor. Şimdilerde 47 yaşında olan Bülent Çetinaslan son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde boy gösterdi. İşte, Bülent Çetinaslan son hali…
11.02.2022 Magazin
Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yıldızına eşinden dava: Çocuğumu aldı Polonya'ya kaçtı
Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yıldızına eşinden dava: Çocuğumu aldı Polonya'ya kaçtı Son dakika haberine göre; Muhteşem Yüzyıl Kösem’in Şayeste Hatun’u oyuncu Patrycja Widlak’ın 4 yaşındaki çocuğunu alarak Polonya’ya kaçırdığını iddia eden işinsanı Aras Zarakol, eşine zorlama hapsi talepli dava açtı.
29.05.2021 Gündem
Ünlü oyuncu ve iş insanı böyle dolandırıldı!
Ünlü oyuncu ve iş insanı böyle dolandırıldı! İş insanı Sedat Morgül, yatırım amaçlı aldığı 4 daireden ikisinin başka kişilere de satıldığını tespit etti. Parasını ödediği dairelerden birinin internetten satışa çıkarıldığını gören Morgül, soluğu savcılıkta aldı. Başka bir suçtan tutuklu bulunan müteahhit ile annesi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiası ile dava açıldı.
21.11.2020 Gündem
İlkin Tüfekçi kimdir? Arka Sıradakiler’in Selin karakteri İlkin Tüfekçi hangi dizilerde oynadı?
İlkin Tüfekçi kimdir? Arka Sıradakiler’in Selin karakteri İlkin Tüfekçi hangi dizilerde oynadı? Arka Sıradakiler dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan İlkin Tüfekçi, sosyal medya hesabından David Beckham'ın paylaştığı hikayeyi izlediğini gösteren bir paylaşım yaptı. Paylaşımın ardından İlkin Tüfekçi hakkında merak edilenler de arttı.
15.08.2020 Gündem
Arka Sıradakiler'in Özge'si olay oldu!
Arka Sıradakiler'in Özge'si olay oldu! Bir süre önce sağlık sorunları sebebiyle oyunculuğu bırakan Sevda Dalgıç, değişimiyle dikkat çekiyor.
24.05.2020 Magazin
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a ünlü isim!
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a ünlü isim! 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna ünlü bir isim dahil oldu.
28.01.2020 Televizyon
Tunç Soyer '12 Eylül' tartışmalarına bu yanıtı verdi
Tunç Soyer '12 Eylül' tartışmalarına bu yanıtı verdi CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, CNN TÜRK'te yayımlanan 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
13.02.2019 Televizyon
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Güzel ve başarılı oyuncu Pelin Akil'in ikiz kız bebek beklediği haberi gündemde büyük etki yarattı. Bu gelişme üzerine pek çok kişi Pelin Akil'in hayatı hakkında bilgileri araştırmaya başladı. İşte Pelin Akil kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtı...
26.11.2018 Gündem
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Pelin Akil hayatı gündemde sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor. 2016 yılında Anıl Altan ile hayatını birleştiren Pelin Akil'den müjdeli haber geldi. Hamile olduğunu açıklayan Pelin Akil hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.
6.11.2018 Gündem
Arka Sıradakiler'in Özge'si ekranlara dönüyor
Arka Sıradakiler'in Özge'si ekranlara dönüyor Star Tv'nin başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nergis Öztürk gibi oyuncuların yer aldığı, Avlu dizisinin son bölümünde diziye Arka Sıradakiler dizisinde Özge karakterine hayat veren Sevda Dalgıç katıldı.
8.10.2018 Televizyon
Ünlü oyuncuya cenazesinde büyük vefasızlık
Ünlü oyuncuya cenazesinde büyük vefasızlık Hayatını kaybeden usta oyuncu Mehmet Uslu,memleketi Konya'nın Akşehir ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
2.10.2018 Magazin
Son dakika: Oyuncu Mehmet Uslu hayatını kaybetti
Son dakika: Oyuncu Mehmet Uslu hayatını kaybetti Akciğer kanseriyle savaşan oyuncu Mehmet Uslu (57), dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' dizisinin 'Rıfat'ı olarak da bilinen Mehmet Uslu, en son Star TV ekranlarında yayınlanan 'Söz' dizisinde 'Albay' karakteriyle ekranda yer almıştı.
30.09.2018 Magazin
Sinem Öztürk kimdir?
Sinem Öztürk kimdir? Sinem Öztürk'ün hayatı merak edilerek araştırılmaya başlandı. İkiz bebek beklediği duyulan Sinem Öztürk hakkında merak edilen bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. İşte Sinem Öztürk kimdir? Sorusunun yanıtı...
28.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arka Sıradakiler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arka sıradakiler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.