Sevda Dalgıç

Sevda Dalgıç

Son dakika sevda dalgıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sevda dalgıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sevda dalgıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevda Dalgıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevda dalgıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 sevda dalgıç haberi bulunmuştur. Tüm sevda dalgıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaşar Alptekin'in mutlu günü! Nadire Tunca ile evlendi
Yaşar Alptekin'in mutlu günü! Nadire Tunca ile evlendi 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden 61 yaşındaki eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, üç yıl önce kızının annesi Nilgün Altınyay'ı kanser nedeniyle kaybetmişti. Alptekin, görücü usulü ile tanıştığı Nadire Tunca ile nikâh masasına oturdu. Çiftin mutlu gününden kareleri sosyal medyada paylaşıldı.
30.06.2023 Magazin
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dikkat çekti! Fit haliyle beğeni topladı
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dikkat çekti! Fit haliyle beğeni topladı Bir döneme damga vuran 'Arka Sıradakiler' dizisinde hayat verdiği 'Özge' karakteriyle ünlenen Sevda Dalgıç, şimdilerde spor eğitmenliği yapıyor. Tatilde de işlerini aksatmayarak online olarak eğitimlere devam eden ünlü isim, bikini pozlarıyla beğeni topladı.
30.06.2023 Magazin
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç'ın isyanı! 'İnsanlar vicdansız olmuş'
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç'ın isyanı! 'İnsanlar vicdansız olmuş' Arka Sıradakiler dizisinde hayat verdiği Özge karakteri ile hafızalarımıza kazınan Sevda Dalgıç son dönemde artan kira fiyatlarına isyan etti. Ünlü oyuncu 'Bu duruma ne zaman el atılacak?' sözleri ile tepkisini dile getirdi.
4.03.2023 Magazin
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dünyaevine girdi!
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dünyaevine girdi! Arka Sıradakiler dizisinde Özge karakteriyle tanıdığımız Sevda Dalgıç, nikah masasına oturduğu Emir Güvenç ile pandemiye takılan düğünlerini gerçekleştirdi.
29.08.2022 Magazin
Gizem Hatipoğlu yeni sezon için teklifleri değerlendirdiğini söyledi
Gizem Hatipoğlu yeni sezon için teklifleri değerlendirdiğini söyledi Katıldığı yarışma programı sonrasında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gizem Hatipoğlu, önceki gün AVM'de görüntülendi.
19.08.2022 Magazin
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç: Düğünümde üç farklı gelinlik giyeceğim
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç: Düğünümde üç farklı gelinlik giyeceğim Arka Sıradakiler dizisinde 'Özge' karakterine hayat veren Sevda Dalgıç, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Düğünü için gelinliğini teslim alan Dalgıç, 3 farklı gelinlik giyeceğini söyledi.
19.08.2022 Magazin
'Arka Sıradakiler' yıllar sonra buluştu! O filmle geri dönüyorlar...
'Arka Sıradakiler' yıllar sonra buluştu! O filmle geri dönüyorlar... Yapımcılığını Birol Güven'in, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan üstlendiği, yayınlandığı 2007-2012 yılları arasında çok konuşulan drama ve gençlik türündeki 'Arka Sıradakiler' dizisinde rol alan Bülent Çetinaslan, Sevda Dalgıç ve Temmuz Karikutal, bir AVM'de katıldıkları film galasında ilgi odağı oldular.
1.06.2022 Magazin
Arka Sıradakiler'in Özge'si olay oldu!
Arka Sıradakiler'in Özge'si olay oldu! Bir süre önce sağlık sorunları sebebiyle oyunculuğu bırakan Sevda Dalgıç, değişimiyle dikkat çekiyor.
24.05.2020 Magazin
Sevda Dalgıç cesur pozlarıyla dikkat çekiyor
Sevda Dalgıç cesur pozlarıyla dikkat çekiyor Son olarak ‘Avlu’ dizisiyle ekranda olan Sevda Dalgıç, eylül ayında düzenlenecek bikini model yarışmasına hazırlanıyor.
4.04.2019 Magazin
Diziden çıkarıldı
Diziden çıkarıldı Sevda Dalgıç, bu sezon dahil olduğu ‘Avlu’ dizisi kadrosundan, hastalığı yüzünden çıkarıldı.
24.11.2018 Magazin
Arka Sıradakiler'in Özge'si ekranlara dönüyor
Arka Sıradakiler'in Özge'si ekranlara dönüyor Star Tv'nin başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nergis Öztürk gibi oyuncuların yer aldığı, Avlu dizisinin son bölümünde diziye Arka Sıradakiler dizisinde Özge karakterine hayat veren Sevda Dalgıç katıldı.
8.10.2018 Televizyon
Sevda Dalgıç'ı çileden çıkartan sapık!
Sevda Dalgıç'ı çileden çıkartan sapık! ‘Arka Sıradakiler’ dizisindeki 'Özge' karakteriyle adından söz ettiren Sevda Dalgıç’ın başı dertte...
5.01.2017 Magazin
Gala geliri Van’a gidecek
Gala geliri Van’a gidecek Sadri Alışık Tiyatrosu, “Oğluma Bi Haller Oldu” adlı oyununu seyirci karşısına çıkarmaya hazırlanıyor
29.10.2011 Kültür Sanat
Arka Sıradakiler'de ayrılık var
Arka Sıradakiler'de ayrılık var Arka Sıradakiler'de 4 sezondur oynayan bir isim yeni sezonda yok
21.05.2011 Televizyon
Hırsız hayran çıktı, soymadı
Hırsız hayran çıktı, soymadı Arka Sıradakiler dizisinde 'Özge' karakterini canlandıran Sevda Dalgıç'ı soygundan 'ünü' kurtardı
22.03.2011 Yaşam
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Engelliler ve SAT komandolarından 100. yıl Zafer dalışı
Engelliler ve SAT komandolarından 100. yıl Zafer dalışı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yılına ithafen bröveli engelliler ve Su Altı Taarruz (SAT) komandoları Marmara Denizi’nde Zafer Dalışı gerçekleştirdi. Kardak Kahramanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe’nin de eşlik ettiği dalgıçlar, su yüzüne çıkışta 100 metrekarelik Türk Bayrağı açtı.
29.08.2022 Gündem
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi 15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi! 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yılında milleti ve bayrağı için bir an bile düşünmeden göğsünü siper eden kahramanlar anılıyor. Hain darbe girişimi gecesinde tanklara karşı durarak canını feda eden 15 Temmuz şehitleri dualar ve törenlerle anılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında şehitlikler ziyaret ediliyor ve hafızalardan silinmeyen darbe gecesi anlatılıyor. Pek çok kişi de 15 Temmuz gecesi şehit olan kahramanların isimlerini merak ediyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kim? İşte 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15.07.2021 Gündem
15 Temmuz şehitleri kimlerdir? 15 Temmuz şehitleri isimleri...
15 Temmuz şehitleri kimlerdir? 15 Temmuz şehitleri isimleri... 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’ncü yıl dönümünde şehitlerimiz saygıyla ve minnetle anılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında şehitlikler ziyaret ediliyor ve hafızalardan silinmeyen darbe gecesi anlatılıyor. Darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde şehit olanların anısına 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev bir Türk bayrağı asıldı. Peki, 15 Temmuz şehitleri kimlerdir? 15 Temmuz şehitleri isimleri...
15.07.2020 Gündem
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. CHP'de listede olmadığı açıklanan Ali Şeker yeniden milletvekili aday listesine girdi.
21.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sevda Dalgıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevda dalgıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.