Arif Şentürk

Arif Şentürk

Son dakika arif şentürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arif şentürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arif şentürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arif Şentürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arif şentürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 arif şentürk haberi bulunmuştur. Tüm arif şentürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta sanatçı Arif Şentürk son yolculuğuna uğurlandı!
Usta sanatçı Arif Şentürk son yolculuğuna uğurlandı! 81 yaşında hayata veda eden Rumeli türküleriyle sevenlerinin gönlünde taht kuran müzisyen Arif Şentürk, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Şentürk için Seyyid Nizami Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
16.02.2022 Magazin
Arif Şentürk kimdir? Rumeli Arif Şentürk neden, kaç yaşında öldü?
Arif Şentürk kimdir? Rumeli Arif Şentürk neden, kaç yaşında öldü? Rumeli türküleriyle tanınan 81 yaşındaki Arif Şentürk hayatını kaybetti. Şentürk, sağlık durumu ağırlaşması üzerine pazar günü kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Peki, Arif Şentürk neden kaç yaşında öldü? Arif Şentürk kimdir?
16.02.2022 Magazin
Türkücü Arif Şentürk hayatını kaybetti
Türkücü Arif Şentürk hayatını kaybetti Rumeli türküleriyle bilinen 81 yaşındaki Arif Şentürk hayatını kaybetti. Şentürk, sağlık durumu ağırlaşması üzerine pazar günü kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmıştı.
16.02.2022 Magazin
Sevilen isim Arif Şentürk hayatını kaybetti!
Sevilen isim Arif Şentürk hayatını kaybetti! Söylediği Rumeli türküleriyle sevenlerinin gönlünde taht kuran müzisyen Arif Şentürk 81 yaşında hayatını kaybetti.
15.02.2022 Magazin
Türkücü Arif Şentürk yoğun bakıma alındı!
Türkücü Arif Şentürk yoğun bakıma alındı! Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Rumeli türküleriyle bilinen Arif Şentürk'ün yoğun bakımda olduğunu duyurarak, sevenlerinden dua istedi.
13.02.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 34. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 34. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde, Rumeli - Balkan gecesi yaşanacak. Programa bu hafta Suzan Kardeş, Arif Şentürk, Rumeli Ekrem, Orkestra Nazmiler, Sami Levi ve Murat Balkan konuk oluyor.
28.01.2022 Televizyon
Ramazan Günay sahnede geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti
Ramazan Günay sahnede geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti Rumeli müziğinin sevilen isimlerinden Ramazan Günay, Zeytinburnu'nda çıktığı sahnede kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan 71 yaşındaki Günay hayatını kaybetti.
6.11.2021 Gündem
90 kaçak taksi istedi jandarma geldi!
90 kaçak taksi istedi jandarma geldi! Muğla’nın Ortaca ilçesinde , kaçak yollarla kendilerini yurt dışına çıkaracak teknenin gelmemesi üzerine bulundukları koydan ayrılmak için taşıt arayan 90 kaçak, yapılan ihbar üzerine jandarma tarafından yakalandı...
8.03.2015 Yaşam
Quaresma'ya türkü dinlettim
Quaresma'ya türkü dinlettim Muhteşem golünün ardından ilk olarak ona koşmuştu...
29.09.2021 Gündem
ABD'li geline Arnavut düğünü
ABD'li geline Arnavut düğünü Tanınmış turizmcilerden Veli Terzi'nin oğlu İsa Terzi, Amerikalı Manejah Morad ile "Arnavut geleneklerine" uygun bir düğünle hayatlarını birleştirdi
27.06.2004 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Şarkılar Bizi Söyler 9. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 9. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Türkiye'nin ünlü sanatçısı Cengiz Kurtoğlu şarkıları söylenecek!
25.04.2021 Televizyon
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı MHP yerel seçimlerde yer alacak 402 belediye başkan adayını daha açıkladı.
30.12.2018 Siyaset
Son dakika... MHP'de 50 aday daha belli oldu!
Son dakika... MHP'de 50 aday daha belli oldu! Milliyetçi Hareket Partisi, yerel seçimler için 50 belediye başkan adayını daha belirledi.
1.12.2018 Siyaset
Korgeneral Bekiroğlu'nun derdest edilmesi davasında mütalaa açıklandı
Korgeneral Bekiroğlu'nun derdest edilmesi davasında mütalaa açıklandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde Hadımköy General Kani Akman Kışlası ve cezaevinde meydana gelen olaylarda dönemin Harp Akademileri Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu'nun derdest edilerek cezaevine götürülmesine ilişkin 8'i tutuklu 62 sanığın yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, 7 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini istedi.
7.05.2018 Gündem
Ampute Milli Takımı Almanya'yı ezdi geçti!
Ampute Milli Takımı Almanya'yı ezdi geçti! Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası, İstanbul'da başladı.
2.10.2017 Futbol
İşte darbe girişiminin gizli kahramanı
İşte darbe girişiminin gizli kahramanı İl Jandarma Komutanı olan Albay Mustafa Gezer'in darbeciler tarafında verilen emri uygulamadığı ve herkesi uyardığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
ABD'de Fethullah Gülen'i ziyaret eden futbolcular kim?
ABD'de Fethullah Gülen'i ziyaret eden futbolcular kim? TFF'de yaşanan istifaların ardından 2010 yılında ABD'de yapılan milli takım kampı da FETÖ/PDY kapsamında soruşturmaya dahil edilecek.
1.08.2016 Futbol
Öteki Florya
Öteki Florya Arda dünyanın gündemine otururken ‘Benden iyi’ dediği takım arkadaşları ise vasatı aşamadı!
7.07.2015 Galatasaray
AK Parti vekil adayları belli oldu!
AK Parti vekil adayları belli oldu! AK Parti üst kurul çalışması bitti. Milletvekili adayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
Avrupa'ya G.Saray damgası
Avrupa'ya G.Saray damgası UEFA, geçmişten bugüne Avrupa kupalarında mücadele eden Türk futbolcuların istatistiklerine yer verdi.
9.03.2015 Galatasaray
248 futbolcu geldi 246 futbolcu gitti!
248 futbolcu geldi 246 futbolcu gitti! PTT 1. Lig'deki 18 takım, birinci transfer döneminde 248 sporcuyu renklerine bağladı, 246 oyuncuyla ise yollarını ayırdı.
2.09.2014 TFF 1.Lig
İşte hayatını kaybedenlerin isimleri!
İşte hayatını kaybedenlerin isimleri! AFAD maden kazasında hayatını kaybedenlerden 283'ünün isimlerini açıkladı
29.09.2021 Gündem
Kasımda Kanal D’de iki yeni dizi başlıyor
Kasımda Kanal D’de iki yeni dizi başlıyor Yeni sezon dizileri başladı başlamasına ama birçoğu beklenen etkiyi yaratmadı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arif Şentürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arif şentürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.