Aref

Aref

Son dakika aref haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aref ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aref haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aref

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aref gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 aref haberi bulunmuştur. Tüm aref haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borsa yasağı gelmişti! Aref'in portföyü ortaya çıktı
Borsa yasağı gelmişti! Aref'in portföyü ortaya çıktı Borsa İstanbul ve Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hakkında tedbir ve işlem yasağı getirilen illüzyonist Aref Ghafouri'nin portföyündeki hisseler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. Aref'in 15 hissede payı olduğu ortaya çıktı.
23.08.2023 Ekonomi
Marketlerden gramaj hilesi! Vatandaşları gram gram böyle soyuyorlar
Marketlerden gramaj hilesi! Vatandaşları gram gram böyle soyuyorlar Marketleri gramaj oyunu ortaya çıktı. Pek çok gıda ürünün fiyatını değiştirmeden gramı ile oynayan marketler vatandaşları gram gram soyduğu belirlendi. Peki vatandaş böyle bir durumda ne yapmalı? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu vatandaşa önemli uyarılarda bulundu.
19.08.2023 Ekonomi
Aref hisse senedi hangisi? Aref hisse (borsa) yasağı nedir, Aref Ghafouri Borsa İstanbul’da neden yasaklandı, Aref’in aldığı hisse hangisi?
Aref hisse senedi hangisi? Aref hisse (borsa) yasağı nedir, Aref Ghafouri Borsa İstanbul’da neden yasaklandı, Aref’in aldığı hisse hangisi? Aref Ghafouri Borsa İstanbul’da neden yasaklandı, Aref hisse yasağı nedir? Yetenek Sizsiniz yarışmasında ünlenen sihirbaz Aref Ghafouri yeniden gündeme geldi. son günlerde gündeme geldi. Sermaye Piyasası Kurulu, Avrupa Yatırım Holding AŞ pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerde suç işlendiği şüphesiyle 13 kişiye 6 ay süreyle geçici işlem yasağı getirdi. İşlem yasağı gelen isimlerden biri de Aref oldu. Peki, Aref SPK yasağı nedir, Aref hisse yasağı neden geldi?
19.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 34 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya açıkladı: 34 firari yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör, göçmen kaçakçılığı, uyuşturucu ticareti ve dolandırıcılık suçlarından aranan kişilerin 34 firari şahsın yakalandığını açıkladı.
19.08.2023 Gündem
Koronavirüsün yeni varyantı 'Eris' 51 ülkede ortaya çıktı
Koronavirüsün yeni varyantı 'Eris' 51 ülkede ortaya çıktı Koronavirüsün gündemdeki yeni adı ‘Eris’ olurken Dünya Sağlık Örgütü de ‘bu varyantı izlemeye aldığını’ duyurdu. 51 ülkede görülen Eris varyantı en hızlı hastalık artışına yol açsa da ağır hastalık ve ölüm riski açısından korkutmuyor.
19.08.2023 Yaşam
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi Avrupa Yatırım Holding hissesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu yeniden incelemede bulundu. SPK, Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği gereğince 13 kişiye 6 ay süreyle borsalarda işlem yapma yasağı getirdi. Yasak gelen kişiler arasında illüzyonist Aref Ghafouri de bulunuyor.
19.08.2023 Ekonomi
TikTok fenomenlerinin karanlık yüzü! Milyarlık vurgunun detayları ortaya çıktı...
TikTok fenomenlerinin karanlık yüzü! Milyarlık vurgunun detayları ortaya çıktı... TikTok fenomenlerinin karanlık yüzü operasyonla ortaya çıktı. 1,2 milyar liralık TikTok vurgununun detayları zanlıların ifadeleriyle ortaya çıktı.
22.06.2023 Gündem
Borsa İstanbul'dan illüzyonist Aref'e tedbir! Hisse kısa sürede yüzde 576 yükseldi...
Borsa İstanbul'dan illüzyonist Aref'e tedbir! Hisse kısa sürede yüzde 576 yükseldi... BİST, illüzyonist Aref Ghafouri ve Eren Çayır isimli kişiler hakkında yatırımcı bazında tedbir uygulama kararı aldı. İki ismin BİST'te işlem gören ve kısa sürede katbekat yükseliş gösteren Avrupa Yatırım Holding hissesinde işlem yaptıkları tespit edildi.
22.06.2023 Ekonomi
17 milyon dolarlık vurgun... Çarpıcı detaylar! İstanbul'da başladı, 5 gün sürdü
17 milyon dolarlık vurgun... Çarpıcı detaylar! İstanbul'da başladı, 5 gün sürdü Moskova Borsası’nı 17 milyon dolar dolandıran şebekenin Türkiye ayağındaki üç kişi ile ilgili karar çıktı. 12 yıl 6’şar ay hapis, 50’şer milyon lira da adli para cezası verilen üç kişi, kararla birlikte tahliye edildi. Moskova Borsası’nın CEO’su dahil üç üst düzey çalışanın işten atılmasına yol açan dolandırıcılık planı ise değme film senaryolarını aratmıyor.
3.12.2020 Gündem
Vatiyye yenilgisi BAE'nin Libya hesaplarını bozdu
Vatiyye yenilgisi BAE'nin Libya hesaplarını bozdu Stratejik Vatiyye askeri üssünün Libya'nın meşru hükümetine bağlı güçler tarafından ele geçirilmesi, savaşın dinamiklerini kökten değiştirebilecek bir dönüm noktasına işaret ediyor. BAE’nin Libya savaşını, kesin bir zaferle noktalamak istediği oldukça açıktı ancak bugün gelinen noktada bu seçenek olasılıklar arasında görünmüyor.
20.05.2020 Dünya
3. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi İstanbul'da yapılacak
3. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi İstanbul'da yapılacak Bu yıl konusu “Ailenin güçlendirilmesi” olarak belirlenen Kadın ve Adalet Zirvesi İstanbul'da yapılacak. 23-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan zirvenin bu yıl ki ana teması ise “Ailenin Güçlendirilmesi” olarak belirlendi. III. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi, toplumun temelini oluşturan aileyi ve aileyi bekleyen tehditleri çok yönlü olarak ele alacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasını yapacağı zirveye birçok yabancı lider ve konuşmacı katılacak.
6.11.2018 Gündem
Aref kurtuldu sokan yılan öldü
Aref kurtuldu sokan yılan öldü Panzehir tedavisi gördüğü Mısır’dan dönen Aref Ghafouri, “Yılan beni soktuktan sonra ölmüş, arkadaşlar kafesin içinde görmüşler” dedi
28.07.2018 Gündem
Aref Türkiye'ye döndü!
Aref Türkiye'ye döndü! Antalya'da gösteriye hazırlanırken kobra yılanı tarafından ısırılan Aref tedavi için gittiği Mısır'dan Türkiye'ye döndü. Aref, yılanı gösteri amaçlı kullanmadığını söyledi.
28.07.2018 Gündem
Kobra tarafından ısırılan Aref sağlığına kavuştu
Kobra tarafından ısırılan Aref sağlığına kavuştu Antalya'da gösteriye hazırladığı kobra yılanı tarafından ısırıldıktan sonra özel uçakla Mısır'a götürülen illüzyonist Aref Ghafouri sağlığına kavuştu.
25.07.2018 Magazin
Aref'in yaptığı ders olsun! Sakın yapmayın
Aref'in yaptığı ders olsun! Sakın yapmayın Prof. Dr. Çete: "Yılan ısırığını emmeyin"
20.07.2018 Sağlık
Aref ayağa kalkamıyor, yürüyemiyor!
Aref ayağa kalkamıyor, yürüyemiyor! Antalya'da gösteriye hazırladığı kobra yılanı tarafından ısırıldıktan sonra özel uçakla Mısır'a götürülen illüzyonist Aref Ghafouri'nin (29) venom (panzehir) tedavisi sürüyor. Şu ana kadar 20 tüp panzehir verilen Aref'in ayaklarındaki his kaybı devam ediyor. 4 tüp daha kobra serumu verilecek olan illüzyonist, birkaç gün içinde taburcu olabilecek.
20.07.2018 Magazin
Mısırlı uzmandan açıklama: Aref'in tedavisi en az bir gün daha sürecek
Mısırlı uzmandan açıklama: Aref'in tedavisi en az bir gün daha sürecek Antalya'da gösteriye hazırladığı kobra yılanı tarafından ısırılan ve özel bir uçakla Mısır’a gönderilen illüzyonist Aref Ghafouri’nin doktorları, panzehir tedavisinin en az 24 saat daha süreceğini açıkladı. Mısırlı yılan ve panzehir uzmanı Muhammed Şibli, Aref'i ısıran yılanın ölümcül olduğunu, benzeri vakalarda 17 dakika sonra hayatını kaybedenlerin bile bulunduğunu söyledi
19.07.2018 Gündem
Onur Akay: Aref'i ısıran yılan kobra değil, zehirsiz kuru ısırığı var
Onur Akay: Aref'i ısıran yılan kobra değil, zehirsiz kuru ısırığı var Ses sanatçısı Onur Akay, illüzyonist Aref'i ısıran yılanın kobra olmadığı ve zehirsiz kuru bir ısırık olduğunu söyledi.
19.07.2018 Magazin
Aref Ghafouri herkesi kandırdı mı?
Aref Ghafouri herkesi kandırdı mı? 'Yetenek Sizsiniz' yarışması ile adından söz ettiren, yıllar sonra "Antalya'da gösteri sırasında kobra yılanı soktu" ve "Mısır'a gidip panzehiri almazsa ölecek" haberleriyle gündeme gelen illüzyonist Aref Ghafouri hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Epikriz raporuna göre; Aref'in olayı büyüttüğü ve ‘arı sokması’ kadar risk altında olduğu belirtildi.
18.07.2018 Gündem
Son dakika: Aref'i ısıran zehirli yılan türleri evlerimize de girebilir
Son dakika: Aref'i ısıran zehirli yılan türleri evlerimize de girebilir Aref’in kendini ısıran yılanı yurtdışından getirdiği için panzehiri bulunmadığını dile getiren Prof.Dr. Konuk, “Yurtdışı kaynaklı petshoplardan alınan ve daha sonra kanalizasyona atılan bu tip yılanlar önümüzdeki yıllarda evlere girebilir” uyarısında bulundu.
18.07.2018 Gündem
Ayaklarımı oynatamıyorum
Ayaklarımı oynatamıyorum Kobra yılanının ısırdığı sihirbaz Aref ‘in tedavisine Mısır’da başlandı. Aref, sosyal medyadan yolladığı mesajda, ”Şu ana kadar 8 tüp panzehir yaptılar. Ayaklarımı hareket ettiremiyorum. Kısmi felç olabilir diyorlar” dedi
17.07.2018 Gündem
Kobranın soktuğu Aref'ten açıklama: Hissizlik var
Kobranın soktuğu Aref'ten açıklama: Hissizlik var Gösteri sırasında kobranın ısırdığı Aref, Mısır'da tedavi altında. İllüzyonist Aref'e son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı
17.07.2018 Gündem
Aref Ghafouri kimdir?
Aref Ghafouri kimdir? Aref Ghafouri kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Kobra yılanının ısırması sonucu panzehir için Mısır'a götürülen Aref Ghafouri, gündeme bomba gibi düştü. İşte Aref Ghafouri'nin hayatı hakkında merak edilenler...
17.07.2018 Gündem
Kobra tarafından ısırılan Aref'in sağlık durumu nasıl? İşte son detaylar
Kobra tarafından ısırılan Aref'in sağlık durumu nasıl? İşte son detaylar Antalya'da kobra yılanı tarafından ısırılmasının ardından tedavi için Mısır'a götürülen İran asıllı Türk vatandaşı illüzyonist Aref Ghafouri'den haber var. Mısır Kahire'de hastaneye yatırılan Aref'e tedavisi boyunca 24 tüp yılan serumu yani panzehir verilecek. Aref'in sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan menajeri de "Doktorların dediğine göre şu ana kadar yaşaması mucize. Vücudundaki bazı bölgelerde kısmi felç gözüküyor" diye konuştu
17.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aref ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aref haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.