Aref Sağlık Durumu

Aref Sağlık Durumu

Son dakika aref sağlık durumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aref sağlık durumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aref sağlık durumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aref Sağlık Durumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aref sağlık durumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 aref sağlık durumu haberi bulunmuştur. Tüm aref sağlık durumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kobra tarafından ısırılan Aref sağlığına kavuştu
Kobra tarafından ısırılan Aref sağlığına kavuştu Antalya'da gösteriye hazırladığı kobra yılanı tarafından ısırıldıktan sonra özel uçakla Mısır'a götürülen illüzyonist Aref Ghafouri sağlığına kavuştu.
25.07.2018 Magazin
Aref ayağa kalkamıyor, yürüyemiyor!
Aref ayağa kalkamıyor, yürüyemiyor! Antalya'da gösteriye hazırladığı kobra yılanı tarafından ısırıldıktan sonra özel uçakla Mısır'a götürülen illüzyonist Aref Ghafouri'nin (29) venom (panzehir) tedavisi sürüyor. Şu ana kadar 20 tüp panzehir verilen Aref'in ayaklarındaki his kaybı devam ediyor. 4 tüp daha kobra serumu verilecek olan illüzyonist, birkaç gün içinde taburcu olabilecek.
20.07.2018 Magazin
Aref Ghafouri herkesi kandırdı mı?
Aref Ghafouri herkesi kandırdı mı? 'Yetenek Sizsiniz' yarışması ile adından söz ettiren, yıllar sonra "Antalya'da gösteri sırasında kobra yılanı soktu" ve "Mısır'a gidip panzehiri almazsa ölecek" haberleriyle gündeme gelen illüzyonist Aref Ghafouri hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Epikriz raporuna göre; Aref'in olayı büyüttüğü ve ‘arı sokması’ kadar risk altında olduğu belirtildi.
18.07.2018 Gündem
Kobranın soktuğu Aref'ten açıklama: Hissizlik var
Kobranın soktuğu Aref'ten açıklama: Hissizlik var Gösteri sırasında kobranın ısırdığı Aref, Mısır'da tedavi altında. İllüzyonist Aref'e son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı
17.07.2018 Gündem
İşte ölümle pençeleşen Aref'in ilk görüntüleri!
İşte ölümle pençeleşen Aref'in ilk görüntüleri! Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, sihirbazlık gösterilerinde kullandığı 'kobra' cinsi yılanın ısırdığı, İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri'nin (29) hastanedeki görüntüleri ortaya çıktı.
16.07.2018 Magazin
Onur Akay: Aref'i ısıran yılan kobra değil, zehirsiz kuru ısırığı var
Onur Akay: Aref'i ısıran yılan kobra değil, zehirsiz kuru ısırığı var Ses sanatçısı Onur Akay, illüzyonist Aref'i ısıran yılanın kobra olmadığı ve zehirsiz kuru bir ısırık olduğunu söyledi.
19.07.2018 Magazin
Ayaklarımı oynatamıyorum
Ayaklarımı oynatamıyorum Kobra yılanının ısırdığı sihirbaz Aref ‘in tedavisine Mısır’da başlandı. Aref, sosyal medyadan yolladığı mesajda, ”Şu ana kadar 8 tüp panzehir yaptılar. Ayaklarımı hareket ettiremiyorum. Kısmi felç olabilir diyorlar” dedi
17.07.2018 Gündem
Aref Ghafouri kimdir?
Aref Ghafouri kimdir? Aref Ghafouri kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Kobra yılanının ısırması sonucu panzehir için Mısır'a götürülen Aref Ghafouri, gündeme bomba gibi düştü. İşte Aref Ghafouri'nin hayatı hakkında merak edilenler...
17.07.2018 Gündem
Kobra tarafından ısırılan Aref'in sağlık durumu nasıl? İşte son detaylar
Kobra tarafından ısırılan Aref'in sağlık durumu nasıl? İşte son detaylar Antalya'da kobra yılanı tarafından ısırılmasının ardından tedavi için Mısır'a götürülen İran asıllı Türk vatandaşı illüzyonist Aref Ghafouri'den haber var. Mısır Kahire'de hastaneye yatırılan Aref'e tedavisi boyunca 24 tüp yılan serumu yani panzehir verilecek. Aref'in sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan menajeri de "Doktorların dediğine göre şu ana kadar yaşaması mucize. Vücudundaki bazı bölgelerde kısmi felç gözüküyor" diye konuştu
17.07.2018 Magazin
Koynunda yılan besledi!
Koynunda yılan besledi! İran asıllı Türk vatandaşı sihirbaz Aref Ghafouri’yi gösterilerinde kullandığı ‘kobra’ cinsi yılanı ısırdı. Sağ kolundan ısırılan Aref özel uçakla yılanın panzehirinin olduğu Mısır’a uçtu. Mısır vize vermekte zorluk çıkarınca devreye Dışişleri Bakanlığı girdi
16.07.2018 Gündem
İllüzyonist Aref'le ilgili son dakika açıklaması! Mısır'a gönderildi
İllüzyonist Aref'le ilgili son dakika açıklaması! Mısır'a gönderildi ntalya’da dün 'kobra' cinsi yılanın ısırdığı sihirbazlık gösterileriyle tanınan İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri, vize sorunun aşılmasının ardından tedavi için Mısır’a gönderildi. Bu arada Aref'in sağlık durumunun düne göre daha iyiye gittiği ve yılanın ısırdığı sağ kolundaki şişliğin inmeye başladığı açıklandı. Genç sihirbasın yapılan ilk müdahaleyle zehrin vücuduna yayılmasına engellendiği öğrenildi.
16.07.2018 Gündem
İllüzyonist Aref'i kobra yılanı ısırdı! Panzehir bekleniyor
İllüzyonist Aref'i kobra yılanı ısırdı! Panzehir bekleniyor Sihirbazlık gösterileriyle tanınan İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri'yi, gösterilerinde kullandığı 'kobra' cinsi yılan ısırdı. Sağ kolunun bileğe yakın kısmından ısırılan Aref'in sağlığına kavuşması, panzehirin bulunmasına bağlı. Geceyi Antalya'da hastanede geçiren Aref, özel uçakla tedavisi için Mısır veya Fransa'ya götürülecek. Özel ambulans uçak havalimanında bekletilirken, vize işlemlerinin yapılabilmesi için Dışişleri Bakanlığı da devreye girdi. Öte yandan Aref Ghafouri, vize sorunun aşılmasının ardından tedavi için Mısır’a gönderildi.
16.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aref Sağlık Durumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aref sağlık durumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.