Araba İndirim

Araba İndirim

Son dakika araba indirim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araba indirim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araba indirim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araba İndirim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araba indirim gelişmeleri de dahil olmak üzere 319 araba indirim haberi bulunmuştur. Tüm araba indirim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
12.12.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekildi. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
16.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
2.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
5.09.2023 Ekonomi
Sıfır faiz, kredi ve indirim! Araba alacaklara iyi haber, nisan ayı kampanyaları açıklandı…
Sıfır faiz, kredi ve indirim! Araba alacaklara iyi haber, nisan ayı kampanyaları açıklandı… Otomotiv markaları baharın gelmesiyle araç satış, satış sonrası ve servislerde kampanyalara start verdi.
19.04.2022 Otomobil
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş tahmin! Tarih verdi! Yüzde 20 düşüş, dibi görecek
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş tahmin! Tarih verdi! Yüzde 20 düşüş, dibi görecek İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken tahmin! İkinci el araba fiyatlarında büyük düşüş bekleniyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "2.el araç satışları durdu. Çünkü herkes köpüğün farkında. Şubat’ta 2.dip ile birlikte durgunluk devam edecek. Çünkü araç fiyatları karşısında TL, farklı enstrümanlardan fırsat sunacak. 2.dip, araç fiyatlarında düşüşü sürdürecek. Acele etmeyin. Yüzde 10 gerilen araç fiyatlarında Şubat-Mart döneminde en az yüzde 20 düşüş bekliyorum." ifadelerini kullandı. Öte yandan ikinci el araba satışında önemli bir gelişme yaşandı. İkinci el otomobil satışlarıyla alakalı emsal nitelikte bir karara imza atan Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, sahte vekaletname ile yapılan araç satışında, iyi niyetli üçüncü kişiye aracın mülkiyeti geçmeyeceğine hükmetti. Yüksek Mahkeme, mağdur tüketicinin parasının iade edilmesi gerektiğine dikkat çekti.
24.01.2022 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! Peş peşe indirimler geliyor, işte model model yeni fiyatlar
Araba alacaklara güzel haber! Peş peşe indirimler geliyor, işte model model yeni fiyatlar Otomobil, fiyatları düştü. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre binek otomobillerin Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahlarında değişikliğe gidildi. Yapılan düzenleme sonrası markalar da fiyatlarını güncellemeye başladı. Sizin için Türkiye'de satılan en uygun fiyatlı 2022 model otomobilleri derledik. İşte marka marka güncek fiyatlar...
15.01.2022 Otomobil
Sıfır otomobil ve araç fiyatları düştü! Arabalara ÖTV matrah ayarı: İşte model model indirimli fiyatlar...
Sıfır otomobil ve araç fiyatları düştü! Arabalara ÖTV matrah ayarı: İşte model model indirimli fiyatlar... Sıfır arabalarda fiyatlar ÖTV kararıyla beraber düştü. Otomobillerin Özel Tüketim Vergisi matrahlarında 1.6 motora kadar olan matrah dilimleri 3’ten 5’e çıkarıldı. Böylece otomobil fiyatlarında gerilemeler meydana geldi. Yeni yapılan ÖTV matrah düzenlemesiyle birlikte bazı otomobillerde 50 bin liraya varan düşüşler yaşandı.
13.01.2022 Ekonomi
Kur düştü indirim geldi! İşte Türkiye'de 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller
Kur düştü indirim geldi! İşte Türkiye'de 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller Dolar kurunda yaşanan düşüş sonrası markalar listelerinde indirime gitti. Bazı araç modellerinde 150 bin TL'leri geçen indirimler yaşandı. Sizin için Türkiye'de satılan en uygun fiyatlı 2021 model otomobilleri derledik.
29.12.2021 Ekonomi
Araba fiyatlarında büyük indirim! Böylesi ilk kez oluyor! Yüzde 30...
Araba fiyatlarında büyük indirim! Böylesi ilk kez oluyor! Yüzde 30... Araba fiyatları ile ilgili flaş indirim açıklaması! Arabada fiyatlar dün itibarıyla düşmeye başladı. Yüzde 10 indirim yapıldı. Bununla birlikte birçok ürün grubunda da indirim yapılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni ekonomi modeliyle düşüşe geçen kur, vatandaşa olumlu yansıyacak. Fiyatlarda yüzde 30'lara varan gerileme görülebileceğine dikkat çekiliyor. Sektör oyuncuları indirimlerin devam edeceğini belirterek, "Kurdaki bu fiyatlarla bu aracın 2022 modeli 700 bin liradan satışa çıkar. Hal böyle olunca bu aracı 600-650 bin liralara kadar indirmek zorundalar. Fiyatlar nasıl 50 bin 50 bin çıktıysa 2-3 aya da aynı şekilde iner" diye konuştu.
22.12.2021 Ekonomi
Arabası olan milyonlarca kişi için geçerli! İndirim yapılıyor ve...
Arabası olan milyonlarca kişi için geçerli! İndirim yapılıyor ve... Araba sahibi olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Daha yüksek oranda indirim yapılıyor. Primler azalıyor. Sıfır arabalarda ilk 3 yıl en yüksek düzeyde oluyor. Araç sahiplerini ekonomik olarak etkiliyor. Kasko ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Araç yaşının ilerlemesiyle kasko yaptırma oranı düşüyor. Ancak son dönemdeki krizler sebebiyle kaskosu olmayanlar onarım maliyeti yüksek düzeyde seyrettiği için ekonomik olarak etkileniyor. Sigortalılara, kesintisiz olarak poliçelerini devam ettirmesi halinde yıl geçtikçe daha yüksek oranda indirim yapılıyor. Primler de azalıyor. Bazı durumlarda ise sigortalılara sunulan ek hizmet dahilinde ücretsiz olarak onarım sağlanıyor.
29.04.2021 Ekonomi
Sıfır ve 2. el araba için flaş fiyat açıklaması! Zam geliyor
Sıfır ve 2. el araba için flaş fiyat açıklaması! Zam geliyor Sıfır ve 2. el araba almak isteyenlere kötü haber. Zam geliyor. Döviz kurunda gerçekleşen artış ve pandemi sebebiyle büyük otomobil firmalarının yaşadığı çip krizi Türkiye piyasanı etkileyecek. Araba fiyatlarına son gelişmeler henüz yansımadı ama gelecek haftalarda araba fiyatlarına zam gelmesi ön görülüyor. Vatandaşlar ise araba fiyatlarına indirim gelmesini bekliyor.
30.03.2021 Ekonomi
Faizler düştü, fiyatlar indi! Beklenen oldu
Faizler düştü, fiyatlar indi! Beklenen oldu Araba alacaklara güzel haber. Yıl sonu kampanyaları araba sahibi olmak isteyen vatandaşları bekliyor. Kampanyalı fiyatlar ve düşük faiz imkanı ile otomobil sahibi olmak mümkün. Bazı araç modellerinde 35 bin TL'ye varan indirim imkanı bulunuyor. Acele eden yıl sonu kampanyalarından yararlanabiliyor.
22.12.2020 Ekonomi
Sıfır arabada büyük indirim! Son 15 gün, faizler de sıfırlandı...
Sıfır arabada büyük indirim! Son 15 gün, faizler de sıfırlandı... Araba alacaklar için büyük fırsat. 15 gün kaldı. Büyük indirim yapıldı. Tek tek kampanyalar açıklandı. Sıfır otomobillerde birçok marka aralık ayına özel yeni fiyatlarını açıkladı. Yıl sonu indirimli araba fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar için sıfır faiz fırsatı sunulan modeller de var. İşte detaylar...
16.12.2020 Ekonomi
Araba alacaklara yıl sonu fırsatı! Faizler sıfırlandı!
Araba alacaklara yıl sonu fırsatı! Faizler sıfırlandı! Araba sahibi olmak isteyenlere yıl sonunda güzel haber geldi. Sıfır faiz ile sıfır araba almak mümkün. Uzun süre durgun seyreden ikinci el araç satışlarının ardından, 0 sıfır arabalarda büyük avantaj başladı. Araba alma hayali olanlara faiz ödemeden, indirimli fiyatlarla araba alma imkanı doğdu. Yıl sonunda sıfır faiz ile 120 bin kişinin araç sahibi olması bekleniyor.
14.12.2020 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Markette iğrenç olayda indirimsiz 5 yıl hapis cezası
Markette iğrenç olayda indirimsiz 5 yıl hapis cezası Bursa’da, annesiyle gittiği markette oyuncaklara bakan 9 yaşındaki kız çocuğu A.M.'ye elle sarkıntılık yapan Muhammed Habbabe (28), 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. ‘Çocuğa karşı cinsel istismar’ suçundan 3 ayrı suç kaydı bulunan “Şeytana uydum” diyen sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren hakim, cezada indirim yapmadı.
11.02.2024 Gündem
Limon suyu satışlarına yasak getirildi! Resmi Gazete'de yayımlandı
Limon suyu satışlarına yasak getirildi! Resmi Gazete'de yayımlandı Tarım ve Orman Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle birlikte limon suyu izlenimi veren; limon aromalı sos, limon sosu, limonlu sos ve benzeri isimlerle limon suyu benzeri ürünler yurt içinde piyasaya arz edilemeyecek.
31.01.2024 Gündem
Öldürdüğü eşinin doğum gününde, ağırlaştırılmış müebbet aldı
Öldürdüğü eşinin doğum gününde, ağırlaştırılmış müebbet aldı Konya'da kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Ebru Gürpe'yi (33) öldüren Yılmaz Gürpe (33), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Ebru Gürpe'nin annesi Jale Gürpe, ''Bugün Ebru'mun doğum günüydü. Önce Allah'a, sonra adalete çok güvendim. Adalet yerini buldu" dedi.
19.01.2024 Gündem
Araç piyasasındaki indirim oranını Bakan Bolat açıkladı: 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek
Araç piyasasındaki indirim oranını Bakan Bolat açıkladı: 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek Araba piyasasında hareketlilik sürereken Ticaret Bakanı Ömer Bolat canlı yayında önemli açıklamalarda bulunarak yapılan indirim oranını açıkladı.
27.12.2023 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! İndirim oranı açıklandı
Araba alacaklara güzel haber! İndirim oranı açıklandı Araba alacak milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Fiyatlar düşüşe geçti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat canlı yayında araç piyasasında yapılan indirim oranını açıkladı. İşte detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
Sıfır arabada büyük kampanya! İşte model model en ucuz arabalar
Sıfır arabada büyük kampanya! İşte model model en ucuz arabalar Sıfır araba fiyatlarında görülmemiş indirim gerçekleşti. Sıfır otomobillerde kampanyalar devam ediyor. 13 gün sonra 1 yaşına girecek olan araçları markalar satmak için ellerinden gelen kolaylığı sağlamaya başladı. Sıfır da olsa alınan otomobil 2024 yılı itibarıyla 1 yaşında olacak. İkinci elde bu durum fiyat düşüşü anlamına geliyor. Bütçeniz 2024 model almaya elverişliyse yerli otomobiller için 1.5 ay, ithal otomobiller için de yaklaşık 3 ay beklemeniz gerekebilir. Bekleme süreleri yerli ve yabancı otomobillerin 2024 modellerinin üretilip satışa konması arasında geçen süreden dolayı oluşuyor. Türkiye’deki en ucuza satılan otomobil Hyundai i10 oldu. i10'u Seat Ibiza takip ederken Ibiza'yı KIA Picanto izledi. İşte model model en ucuz sıfır araba fiyatları...
18.12.2023 Ekonomi
Tazminat ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay
Tazminat ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay Çalışanın ücreti, çalışma süresi, izni, sosyal hakları iş sözleşmeleriyle düzenlenirken, hem çalışan hem de işveren hakları İş Kanunu ile koruma altında bulunuyor. Geçerli mazeret olmadan işe geç kalınması, devamsızlık iş sözleşmesinin feshine imkân tanırken, İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşanan trafik sorunu nedeniyle geç kalınması Yüksek yargı tarafından bu kapsamda değerlendirilmiyor. İşyerinde çalışanın dedikodu yapması haklı fesih nedeni kabul ediliyor.
11.12.2023 Ekonomi
Araba alacaklar dikkat! İndirim ve sıfır faizli kredi imkanı, son 20 gün
Araba alacaklar dikkat! İndirim ve sıfır faizli kredi imkanı, son 20 gün Araç alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Ticaret Bakanlığı ikinci el araç satışlarına getirilen 6 ay ve 6 bin kilometre şartı ile ikinci el araçların sıfır araç fiyatı üzerinde satılamaması uygulamalarının süresini 6 ay uzattı. Özellikle ikinci el araçların sıfır araçların üstünde satılamamasına yönelik getirilen karar sonrası piyasada araç fiyatlarında büyük düşüşler olmuştu. Peki yeni dönemde piyasayı ne bekliyor, fiyatlar daha da düşer mi? İşte araba fiyatları ile ilgili gelişmelerin detayları...
11.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Araba İndirim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araba indirim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.