Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ilanı yayınlandı! Antrenör alımı yapılacak! KPSS’den en az 50 puan almak yetiyor!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ilanı yayınlandı! Antrenör alımı yapılacak! KPSS’den en az 50 puan almak yetiyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alacak. Yayımlanan ilana göre, 685 sözleşmeli antrenör alınacak. Bakanlığın, taşra teşkilatı Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde istihdam edilecek antrenör alımı için KPSS’den en az 50 puan almış olmak ve antrenörlük belgesine sahip olmak gerekiyor. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB personel alımı şartları ne? GSB antrenör alımı ilanı!
25.12.2022 Personel Alımı
Gençlik  ve Spor Bakanlığı 2 bin antrenör alacak! Bakan açıkladı! İşte GSB personel alımı detayları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı 2 bin antrenör alacak! Bakan açıkladı! İşte GSB personel alımı detayları! Gençlik ve Spor Bakanlığı ile bağlı kurumların 2021 yılı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu antrenör adaylarına müjde verdi. Bakan Kasapoğlu, "önümüzdeki günlerde 2 bin yeni antrenör alınacak" dedi. Peki, GSB antrenör alımı başvuru şartları belli oldu mu? GSB antrenör alımı ne zaman? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 2 bin antrenör alımı detayları...
15.11.2020 Personel Alımı