Antikapitalist Müslümanlar

Antikapitalist Müslümanlar

Son dakika Antikapitalist Müslümanlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Antikapitalist Müslümanlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Antikapitalist Müslümanlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antikapitalist Müslümanlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antikapitalist müslümanlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 antikapitalist müslümanlar haberi bulunmuştur. Tüm antikapitalist müslümanlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Sesimizi dağlar duydu onlar...’
‘Sesimizi dağlar duydu onlar...’ Yürüyüşünün 17’nci gününde mevsim normallerinin üstündeki sıcaklıkta da ‘Adalet Yürüyüşü’ne katılım arttı. CHP lideri Kılıçdaroğlu “Sesimizi dağlar, ovalar duydu. Adaleti yok etmek isteyenler duymak istemiyor” dedi
29.09.2021 Gündem
Eliaçık'ın sayfası hacklendi
Eliaçık'ın sayfası hacklendi Yazar Recep İhsan Eliaçık'ın facebook sayfası hacklendi. Eliaçık'ın sayfasının kapak fotoğrafında, uzun süredir tartışma yaşadığı Cübbeli Ahmet Hoca'nın resminin olması ise dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Antalya'da resmi 'yeryüzü sofrası' denemesi
Antalya'da resmi 'yeryüzü sofrası' denemesi Antalya İl Müftüsü Osman Artan, kent merkezindeki Muratpaşa Camisi'nde, yerde, basit ve mütevazı iftar sofraları kuracaklarını söyledi. Bunun Antikapitalist Müslümanlar Hareketi'nin 'Yeryüzü Sofraları' adıyla gerçekleştirildiğinin hatırlatılması üzerine Artan, "Sivil toplum örgütlerinden gelen talep doğrultusunda, çok lüks sofralar yerine cami etrafında insanları toplayalım düşüncesiyle 'Bu geleneği başlatalım' dedik. Antalya'da deneme yapılacaktır" dedi.
29.09.2021 Gündem
Bomba iddia! HDP o isme teklif götürdü!
Bomba iddia! HDP o isme teklif götürdü! 7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimleri öncesinde adaylık kulisleri de hızlandı. Partiler tanınmış birçok isme adaylık teklifi götürürken en köklü değişimin Halkların Demokratik Partisi’nde (HDP) yaşanması bekleniyor.İddiaya göre; İhsan Eliaçık, Hüda Kaya, Seydi Fırat, Günay Aslan'ın aday olması bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
'Yeryüzü sofrası' polisin gölgesinde kuruldu!
'Yeryüzü sofrası' polisin gölgesinde kuruldu! ’ANTİKAPİTALİST Müslümanlar’ın sosyal medyadan yaptığı çağrı ile Taksim, Tünel Meydanı’nında bir araya gelen vatandaşlar İstiklal Caddesi üzerinde sofra kurmak isteyince polis izin vermedi...
28.06.2014 Yaşam
'Yeryüzü Sofraları' Taksim'e dönüyor
'Yeryüzü Sofraları' Taksim'e dönüyor Antikapitalist Müslümanların, 'lüks otellerde binlerce dolar harcanarak açılan iftarlara karşı' geliştirdiği 'Yeryüzü Sofraları' bu Ramazan ayında da kurulacak.
29.09.2021 Gündem
Tartışma yaratacak teklif!
Tartışma yaratacak teklif! Antikapitalist Müslümanlar grubunun lideri ilahiyatçı İhsan Eliaçık, son dönemlerde yapılan Ayasofya tartışmalarına katıldı...
29.09.2021 Gündem
Antikapitalist Müslümanlara sert müdahale
Antikapitalist Müslümanlara sert müdahale ANTİKAPİTALİST Müslümanlar, sabah saatlerinde Fatih Camii’nde toplandı.
29.09.2021 Gündem
Namazdan sonra Taksim'e
Namazdan sonra Taksim'e Antikapitalist Müslümanlar, hayatını kaybeden işçiler için gıyabi cenaze namazı kıldı
29.09.2021 Gündem
Başbakan'ı destekleyecekler mi?
Başbakan'ı destekleyecekler mi? BDP'liler Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin daha önce yaptıkları açıklamalarda, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çözüm sürecinin gidişatına göre destek verebileceklerini ifade etmişti...
29.09.2021 Gündem
İlklerin davasında tüyler ürperten ifadeler!
İlklerin davasında tüyler ürperten ifadeler! Diyarbakır’da yaşayan R.Ç. 2012’de eşcinsel eğilimleri olduğu gerekçesiyle öldürüldü. Babası ve 2 amcasının müebbet hapisle cezalandırıldığı davada aile üyelerinin cinayeti üstlenme diyalogları tüyler ürpertti.
13.02.2014 Yaşam
Enternasyonal’de Gezi mesajı
Enternasyonal’de Gezi mesajı Levent Üzümcü ve İhsan Eliaçık yer aldı
29.09.2021 Gündem
Turistler iftar sofrasında
Turistler iftar sofrasında 300 metrelik yer sofrasında...
19.07.2013 Yaşam
'Direniş iftarı'
'Direniş iftarı' O tehditler eti etmedi
29.09.2021 Gündem
Taksim'de iki iftar!
Taksim'de iki iftar! Gezi Parkı eylemlerinin merkezi olan Taksim Meydanı ve çevresinde Ramazan'ın ilk günü iki farklı iftar var. Meydanda Beyoğlu Belediyesi, Galatasaray tarafında ise Antikapitalist Müslümanlar iftar düzenledi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan'a sunulan 'Gezi' raporu
Başbakan'a sunulan 'Gezi' raporu Sosyal medya analizlerinden...
29.09.2021 Gündem
‘Direniş Cuma’sı’
‘Direniş Cuma’sı’ Sosyalist gençler nöbet tuttu
29.09.2021 Gündem
İşte 'Gezi' ruhu!
İşte 'Gezi' ruhu! Eylemlerin 11. gününde bir ilk yaşandı
29.09.2021 Gündem
Polisten önce tebrik sonra gaz!
Polisten önce tebrik sonra gaz! Gezi parkında yaşananlar sanatçıları, sporcuları da isyan ettirdi...
29.09.2021 Gündem
Köprüye tırmandılar!
Köprüye tırmandılar! Antikapitalist Müslümanlar'ın Galata Köprüsü'yle imtihanı...
29.09.2021 Gündem
Devrimci Müslümanlar isyanda
Devrimci Müslümanlar isyanda Yalan ibadet, talan meslek olmuş
29.09.2021 Gündem
'Namaz ibadet değildir'
'Namaz ibadet değildir' İlhahiyatçı yazar İhsan Eliaçık, katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı
12.07.2012 Televizyon
1 Mayıs operasyonu, 60 gözaltı!
1 Mayıs operasyonu, 60 gözaltı! 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları sırasında Şişli’de olay çıkarıp bankaların camlarını kırdıkları öne sürdüğü çok sayıda genci gözaltına aldı...
29.09.2021 Gündem
Eliaçık'ın kızı da gözaltında!
Eliaçık'ın kızı da gözaltında! 1 Mayıs’ta Şişli Mecidiyeköy’de bir çok iş yerinin camlarını kıran, otobüs duraklarına zarar veren "anarşist" gruba yönelik düzenlenen operasyonda 60 kişi gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Antikapitalist Müslümanlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antikapitalist müslümanlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.