İhsan Eliaçık

İhsan Eliaçık

Son dakika ihsan eliaçık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ihsan eliaçık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ihsan eliaçık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İhsan Eliaçık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ihsan eliaçık gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 ihsan eliaçık haberi bulunmuştur. Tüm ihsan eliaçık haberleri aşağıda listelenmiştir.
İhsan Eliaçık'a 6 yıl 3 ay hapis cezası
İhsan Eliaçık'a 6 yıl 3 ay hapis cezası Mahkeme Eliaçık hakkında yurtdışına çıkma, haftanın iki günü karakola imza ve İstanbul’u terk etmeme şeklinde adli kontrol de hükmetti
17.04.2018 Gündem
İhsan Eliaçık'a 7,5 yıl istendi
İhsan Eliaçık'a 7,5 yıl istendi Yazar İhsan Eliaçık'ın terör örgütü PKK propagandası yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada, 7,5 yıla kadar hapsi istendi.
28.03.2018 Gündem
Kayseri Belediyesi'nden yazar Eliaçık'ın fuar alanına alınmadığı iddiasıyla ilgili açıklama
Kayseri Belediyesi'nden yazar Eliaçık'ın fuar alanına alınmadığı iddiasıyla ilgili açıklama Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özgöncü: "Konu tamamen bizim dışımızda gelişmiş, fuarı provoke etmek isteyen bir yazarla görüşlerini paylaşmayan bir grup arasındaki olaya emniyet güçlerimiz müdahale etmiştir. Halkın tepkisiyle karşılaşan bir kişinin tepkiyi Büyükşehir Belediyesine yönlendirmek istemesi de anlaşılır gibi değildir"
29.09.2021 Gündem
‘Sesimizi dağlar duydu onlar...’
‘Sesimizi dağlar duydu onlar...’ Yürüyüşünün 17’nci gününde mevsim normallerinin üstündeki sıcaklıkta da ‘Adalet Yürüyüşü’ne katılım arttı. CHP lideri Kılıçdaroğlu “Sesimizi dağlar, ovalar duydu. Adaleti yok etmek isteyenler duymak istemiyor” dedi
29.09.2021 Gündem
CHP'nin, Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşü
CHP'nin, Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki olarak başlattığı yürüyüşün bugünkü bölümünü tamamladı.
1.07.2017 Siyaset
Vedat Türkali son yolculuğuna uğurlandı
Vedat Türkali son yolculuğuna uğurlandı TÜRK edebiyatının önemli isimlerinden Vedat Türkali, İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı...
29.09.2021 Gündem
Eliaçık'ın sayfası hacklendi
Eliaçık'ın sayfası hacklendi Yazar Recep İhsan Eliaçık'ın facebook sayfası hacklendi. Eliaçık'ın sayfasının kapak fotoğrafında, uzun süredir tartışma yaşadığı Cübbeli Ahmet Hoca'nın resminin olması ise dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
HDP'den bir ilk! O isim aday olacak
HDP'den bir ilk! O isim aday olacak 7 Haziran genel seçimlerine 81 ilde 550 adayla girmeye hazırlanan HDP; yüzde 10 barajını geçme hedefi doğrultusunda seçmenin önüne her kesimin kendini temsil edebileceğini düşündüğü bir listeyle çıkmaya hazırlanıyor...
29.09.2021 Gündem
Bomba iddia! HDP o isme teklif götürdü!
Bomba iddia! HDP o isme teklif götürdü! 7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimleri öncesinde adaylık kulisleri de hızlandı. Partiler tanınmış birçok isme adaylık teklifi götürürken en köklü değişimin Halkların Demokratik Partisi’nde (HDP) yaşanması bekleniyor.İddiaya göre; İhsan Eliaçık, Hüda Kaya, Seydi Fırat, Günay Aslan'ın aday olması bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
Mezarda ’yakmayan kefen’ satışı!
Mezarda ’yakmayan kefen’ satışı! Cübbeli Ahmet Hoca’nın “kabir azabını azaltıyor” diyerek 370 liraya mezarda yakmayan kefen sattığı önü sürüldü
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: İnce'yi tasfiye etmeyeceğiz!
Kılıçdaroğlu: İnce'yi tasfiye etmeyeceğiz! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkanlığa aday olan Muharrem İnce'nin partiden tasfiye edilmeyeceğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
İhsan Eliaçık'tan Nihat Hatipoğlu'na zehir zemberek sözler..
İhsan Eliaçık'tan Nihat Hatipoğlu'na zehir zemberek sözler.. İhsan Eliaçık'tan Nihat Hatipoğlu'na zehir zemberek sözler..
7.07.2014 Haber
İhsan Eliaçık'tan Hatipoğlu'na sert sözler
İhsan Eliaçık'tan Hatipoğlu'na sert sözler İlahiyatçı Yazar İhsan Eliaçık ATV'de Ramazan ayı için program yapan ve 600 bin TL aldığı iddia edilen Nihat Hatipoğlu'nu çok sert sözlerle eleştirdi.
16.05.2018 Ramazan
Mahalle baskısı Asena’lı partiyi iptal ettirdi
Mahalle baskısı Asena’lı partiyi iptal ettirdi Başörtülü kadınlara hitap eden Âlâ dergisi tesettürlü kapak kızı yarışması ve dansöz Asena’lı tesettür partisi organize etti...
29.09.2021 Gündem
Tartışma yaratacak teklif!
Tartışma yaratacak teklif! Antikapitalist Müslümanlar grubunun lideri ilahiyatçı İhsan Eliaçık, son dönemlerde yapılan Ayasofya tartışmalarına katıldı...
29.09.2021 Gündem
Flaş!..  Üç dilde çağrı
Flaş!.. Üç dilde çağrı Diyarbakır'da düzenlenecek "Demokratik İslam Kongresi" için oluşturulan çağrıcılar grubu, Türkçe, Kürtçe ve Arapça yaptıkları açıklamada, duyarlı çevreleri birlikte çalışmaya, ortaklaşmaya, konularla ilgili bilgi ve görgülerini, birikim ve tecrübelerini paylaşmaya davet etti...
29.09.2021 Gündem
Öcalan'ın istediği kongre Mayıs ayında
Öcalan'ın istediği kongre Mayıs ayında İmralı Cezaevi’nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan’ın istediği ’Demokratik İslam Kongresi’nin Diyarbakır’da 10-11 Mayıs tarihleri arasında düzenleneceği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Karşı Gazetesi kapanıyor mu?
Karşı Gazetesi kapanıyor mu? Peş peşe yaşanan istifaların ardından iki ay önce yayın hayatına başlayan Karşı gazete kapanıyor.
13.04.2014 Televizyon
İlklerin davasında tüyler ürperten ifadeler!
İlklerin davasında tüyler ürperten ifadeler! Diyarbakır’da yaşayan R.Ç. 2012’de eşcinsel eğilimleri olduğu gerekçesiyle öldürüldü. Babası ve 2 amcasının müebbet hapisle cezalandırıldığı davada aile üyelerinin cinayeti üstlenme diyalogları tüyler ürpertti.
13.02.2014 Yaşam
Başbakan o davayı kazandı!
Başbakan o davayı kazandı! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 18 Haziran 2013'te "bir sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımlarla, kendisine hakarette bulunduğu" gerekçesiyle açtığı davada, Yazar İhsan Eliaçık'tan 2 bin lira manevi tazminat kazandı.
29.09.2021 Gündem
Enternasyonal’de Gezi mesajı
Enternasyonal’de Gezi mesajı Levent Üzümcü ve İhsan Eliaçık yer aldı
29.09.2021 Gündem
'Türkiye İran olmaz diyemiyoruz...'
'Türkiye İran olmaz diyemiyoruz...' Eliaçık'tan çok konuşulacak açıklamalar
29.09.2021 Gündem
Büyük kapışma!
Büyük kapışma! İhsan Eliaçık ile Cübbeli Ahmet Hoca Twitter üzerinden böyle kavga etti
29.09.2021 Gündem
İhsan Eliaçık’tan Cübbeli Ahmet Hoca’ya videolu yanıt
İhsan Eliaçık’tan Cübbeli Ahmet Hoca’ya videolu yanıt Twitter’da Cübbeli Ahmet Hoca ile atışan yazar İhsan Eliaçık tartışmanın sonunda yanıt olarak Cübbeli Ahmet’in şu konuşmasını yolladı.
14.09.2013 Haber
'Bir kedim bile yok'
'Bir kedim bile yok' İhsan Eliaçık, polislerin mal varlığıyla ilgili sorusuna böyle cevap verdi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İhsan Eliaçık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ihsan eliaçık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.