Annelere Destek

Annelere Destek

Son dakika annelere destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan annelere destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını annelere destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Annelere Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan annelere destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 297 annelere destek haberi bulunmuştur. Tüm annelere destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalışan annelere 325 Euro destek başvurusu nasıl yapılır? 325 Euro destek şartları neler, çalışan annelere desteğini kimler alabilir?
Çalışan annelere 325 Euro destek başvurusu nasıl yapılır? 325 Euro destek şartları neler, çalışan annelere desteğini kimler alabilir? Çalışan annelere destek ödemesine yönelik araştırmalar arttı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla 7 bin anne ve bakıcıya 325 euro destek verileceğini açıkladı. Avrupa Birliği destekli proje kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir’de 3 bin 500 sigortalı anneye 12 ay boyunca 325 euro destek verilecek. Peki, çalışan annelere 325 euro destek başvurusu ne zaman başları, kimler yararlanacak, şartları neler? 325 Euro destek başvurusu nasıl yapılır?
19.04.2024 Ekonomi
SGK'dan annelere 325 euro destek! Kaç çocuk olmalı, başvurular nasıl yapılır? Annelere 325 euro destek ödemesi ne zaman?
SGK'dan annelere 325 euro destek! Kaç çocuk olmalı, başvurular nasıl yapılır? Annelere 325 euro destek ödemesi ne zaman? SGK'dan annelere 325 euro destek ödemesi hakkında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu, aylık olarak anne ve bakıcıya 325 euro destek sağlayacağını duyurdu. Avrupa Birliği projesi 3 büyükşehirde uygulanmaya başlanacak. 325 euro annelere destek ödemesinin başvuru tarihi, şartları hakkında araştırmalar da devam ediyor.
16.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu İstanbul'da son dönemde artan anaokulu ve bakıcı fiyatları çalışan anne babaları zorluyor. Özel Anaokulları Derneği Başkanı Hacı Murat Kuş, "Bir bakıcının fiyatı aylık 25 bin lira düzeyinde. Bir anaokulunun fiyatında ise yaklaşık 7 bin ile 14 bin arasında değişen rakamlar telaffuz ediliyor. Haliyle okul maliyetleri de ciddi külfet haline geldi" dedi. Bakıcılık firması sahibi Şeyma Kuvan ise "Gündüz çalışanlar için 18 bin ile 25 bin lira. Bu rakama maaş artı sigorta masrafları da dahil. Yatılı çalışan, devamlı 6 gün sizin evinizde kalan bakıcılar için 20 bin ile 30 bin Türk lirası arasında bakıcıların donanımına göre değişiyor." dedi. Anne Ayla Karaer "Kreşlerden ekstra bir şeyler talep ediyorlar. O yüzden vermemiz imkansız. Mecbur çalışacağım. Ya babaanne ya anneanne bakacak" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
600 TL ödeniyor! Çalışan, çalışmayan, işveren, memur... Hepsi alıyor
600 TL ödeniyor! Çalışan, çalışmayan, işveren, memur... Hepsi alıyor Yazılı olarak başvuruda bulunanlar yararlanıyor. 300, 400 ya da 600 TL ödeme yapılıyor. Çalışma şartı bulunmuyor. İşçi, memur ayrımı yapılmıyor. Bu destek tek sefere mahsus olarak veriliyor. Başvurular Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müdürlükleri'ne ya da Sosyal Hizmet Merkezleri'ne yapılıyor. Doğum yapan her kadın doğum yardımından yararlanıyor. Ödemeler çocuk sayısına göre değişiyor. İşte doğum parası ve devlet tarafından sağlanan diğer destekler ile ilgili detaylar...
19.08.2021 Ekonomi
Bakan Bilgin açıkladı!  İŞKUR'un teşvik ve desteklerinden 52 bin anne yararlandı!
Bakan Bilgin açıkladı! İŞKUR'un teşvik ve desteklerinden 52 bin anne yararlandı! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin İŞKUR’un annelere sağladığı destekler hakkında bilgi verdi. Bakan Bilgin, annelerin işgücü piyasasına katılımını desteklemek amacıyla İŞKUR tarafından sağlanan teşvik ve desteklerden 52 bin annenin yararlandığını söyledi.
30.05.2021 Ekonomi
Banka hesaplarına yatırılıyor! Devlet para ödüyor zam geldi...
Banka hesaplarına yatırılıyor! Devlet para ödüyor zam geldi... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Banka hesaplarına yatırılıyor. Devlet harekete geçti ve ücretler bu yıl yükseldi. Yapılacak ödeme bin 500 lira civarında arttı. En az 8 bin 904 lira para ödeniyor. Paralar Ziraat Bankası hesabına yatıyor. Çalışan anneler için doğum izninde geçen sürelere ilişkin devlet ödeme yapıyor. Geçen sene 7 bin 324 lira ödeniyordu. Çoğu kişi bilmiyor, aynı zamanda annelere süt parası ve ilk çocuk yardımı da yapılıyor. Bu parayı almak için SGK'ya başvuru yapılması gerekiyor.
31.03.2021 Ekonomi
Hesaplara en az 8 bin 904 lira yatıyor! Harekete geçildi ve ücret yükseldi...
Hesaplara en az 8 bin 904 lira yatıyor! Harekete geçildi ve ücret yükseldi... Devlet harekete geçti ve ücretler yükseldi. Çok sayıda vatandaşı kapsıyor. Artık asgari ücretli çalışanın hesabına 8 bin 904 lira yatacak. 2020'de bu rakam 7 bin 324 liraydı. Maaşa göre de alınacak tutar yükselecek. Devlet çalışan annelere yardım eli uzattı. Devlet iş göremezlik ödeneği altında para ödemesi yapıyor. Maaşlar arttı, ödeneğin tutarı da yükseldi. Çoğu kişi bilmiyor, aynı zamanda annelere üç ödeme daha yapılıyor. Bundan çalışmayan anneler de yararlanıyor.
4.01.2021 Ekonomi
Annelere 100 euro! SGK 100 euro mali destek nasıl alınır?
Annelere 100 euro! SGK 100 euro mali destek nasıl alınır? Annelere 100 Euro desteği son günlerde pek çok kişi tarafından merak edilen konuların başında geliyor. Avrupa Birliği ile ortak yürütülen Kurumsal Çocuk Bakım Hizmetleri yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi ile çalışan annelere SGK tarafından aylık 100 Avro mali destek sağlanıyor. Proje ile annelere toplamda 26 milyon Avro'nun üzerinde destek verilmesi hedefleniyor. Peki, Annelere 100 euro mali destek nasıl alınır? İşte annelere 100 euro desteği hakkında merak edilenler...
19.07.2020 Çalışan Hakları
Çalışan annelere destek 2020: Çalışan kadınlar ve anneler hangi haklara sahip? Doğum parası ne kadar?
Çalışan annelere destek 2020: Çalışan kadınlar ve anneler hangi haklara sahip? Doğum parası ne kadar? Kadınların iş hayatında daha fazla yer alabilmesi için devlet tarafından kadınlara birçok hak tanınıyor. Son yıllarda hayata geçen düzenlemeler, çalışan kadınların iş hayatında “anne” olarak da var olabilmelerini kolaylaştırırken onları pek çok anlamda destekliyor. Ama bazı anneler, iş yerinde hangi haklarının olduğunu bilmediği için, sağlanan kolaylıklardan da yararlanamıyor. İşte anne ve anne adayları başta olmak üzere, iş hayatında kadınlara tanınan haklar...
28.02.2020 Ekonomi
SGK harekete geçti! Binlerce kadına ödenecek...
SGK harekete geçti! Binlerce kadına ödenecek... SGK duyurdu. Binlerce çalışan anneye destek ödemesi yapılacak. Başvurular alınıyor 7 ilde başladı. Çalışan annelere kreş desteği için ayda 100 Euro ödenecek.
23.10.2019 Çalışan Hakları
Srebrenitsalı anneler, Diyarbakır’daki annelerle buluştu
Srebrenitsalı anneler, Diyarbakır’daki annelerle buluştu Dİyarbakır’da, terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 55 aile, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki oturma eylemini 44’üncü günde de sürdürdü. Bosna-Hersek’ten Türkiye’ye gelen ve aralarında milletvekillerinin de bulunduğu, 17 sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve 94 Srebrenitsa annesi, Diyarbakır’da oturma eylemini sürdüren annelerle buluştu.
16.10.2019 Gündem
Diyarbakır annelerine 81 ilden destek
Diyarbakır annelerine 81 ilden destek İstanbul'daki kadın sivil toplum örgütleri ve sivil toplum örgütlerinin kadın temsilcileri, evlatlarını terör örgütünün elinden kurtarabilmek için oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerine, Saraçhane Parkı'nda bir araya gelerek destek verdi.
25.09.2019 Gündem
Diyarbakır annelerine destek sürüyor
Diyarbakır annelerine destek sürüyor Diyarbakır'da çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutarak parti binası önünde oturma eylemini sürdüren annelere destek olmak amacıyla Kütahya'da sivil toplum kuruluşlarınca (STK) ortak basın açıklamaları yapıldı.
25.09.2019 Gündem
Sanatçılardan Diyarbakır'da nöbet tutan annelere destek
Sanatçılardan Diyarbakır'da nöbet tutan annelere destek Orhan Gencebay: Yüreğimiz parçalanıyor. Ben bu konuda son derece duyarlıyım. Hülya Koçyiğit: Kendi imkanlarımla bireysel olarak birkaç gün içerisinde Diyarbakır'a gideceğim. Ahmet Özhan: Biz onların yanlarındayız. İstedikleri zaman fiziki olarak da yanlarında oluruz.
11.09.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 8'inci gün; aile sayısı 19 oldu
HDP önündeki eylemde 8'inci gün; aile sayısı 19 oldu Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığını belirterek, HDP il binası önünde 8 gündür oturma eylemi yapan ailelerin sayısı 20 oldu.
10.09.2019 Gündem
HDP binası önünde bekleyen annelere destek
HDP binası önünde bekleyen annelere destek DİYARBAKIR’da çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığını iddia edip, HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan 13 ailenin bekleyişi 6’ncı gününde devam ediyor. Aileler, İstanbul ve Ankara’dan gelen gazeteciler, yazarlar ve oyuncular tarafından ziyaret edildi.
8.09.2019 Gündem
Annelere müjde!6367 lira...
Annelere müjde!6367 lira... Devlet çalışan ve çalışmayan annelere destek vermeye devam ediyor.Bu yardımlar doğum parası, kreş yardımı,doğum yardımı,çocuk parası,yarım gün çalışma desteği ve emzirme ödeneği...
28.04.2019 Çalışma Hayatı
"Sporculara değil annelerine destek oluyoruz"
"Sporculara değil annelerine destek oluyoruz" P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, “Biliyoruz ki başarıya giden her sporcunun arkasında ailesi, ailenin de ana karakteri olarak annesi var” dedi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Son dakika: Bin lira destek geliyor...
Son dakika: Bin lira destek geliyor... Hükümet, yeni dönemde çalışan annelere nefes aldıracak, kadınların istihdamını teşvik edecek yeni adımlar atıyor.
14.02.2018 Ekonomi
Dünya bu vekili konuşuyor
Dünya bu vekili konuşuyor Tokyo İl Meclisi'ndeki bir oturum sırasında mevkidaşı Ayaka Şiomura'ya sözlü saldırıda bulunan meclis üyesi Akihiro Suzuki özür diledi.
24.06.2014 Dünya
‘Kız kurusu’ için özür
‘Kız kurusu’ için özür Japon Milletvekili Akihiro Suzuki, geçen hafta kadın meslektaşı Ayaka Shiomura’ya seksist bir hakaretle bağırdığı için ülkenin gündemine oturmuştu...
23.06.2014 Dünya
Bakan gözyaşlarına boğuldu
Bakan gözyaşlarına boğuldu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddia edilen Kafkas Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Büşra Esendemir’in ailesini ziyaret etti.
29.09.2021 Gündem
Şerbet tadında lohusalık!
Şerbet tadında lohusalık! Kırmızı kurdeleler, lizözler, loğusa şerbeti… Doğum sonrası yeni annelere destek verildiğini gösteren en güzel geleneksel doneler. Peki bu geleneğin en önemli dönemlerinden olan lohusalığa bakalım tıpta nasıl yaklaşılıyor?
28.02.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Annelere Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki annelere destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.