Annan

Annan

Son dakika annan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan annan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını annan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Annan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan annan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.109 annan haberi bulunmuştur. Tüm annan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binasının açılışı için KKTC'ye geldi. Açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Havalimanının uluslararası uçuşlar için kullanılacağı günler uzak değil. Kıbrıs adasında gerginliği değil eşit iki devletin yan yana yaşamı için çağrımı yineliyorum" ifadelerini kullandı.
20.07.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB ve ABD'ye KKTC tepkisi: İcazet alacak değiliz
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB ve ABD'ye KKTC tepkisi: İcazet alacak değiliz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Türk Devletleri Teşkilatı'nda gözlemci üyeliğinin eleştirilmesiyle ilgili, "KKTC'nin bir yere gözlemci üye olabilmesi için başkasından icazet alacak değiliz. AB'nin ne hakkı var ki Türk Devletleri Teşkilatı'na müdahale etsin. Ayrıca biz, ABD'den de icazet alacak değiliz. Türk yüzyılı, Türk baharı başladı" dedi.
17.11.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan Macron'un Türkiye karşıtı sözlerine tepki: Son derece talihsiz
Bakan Çavuşoğlu'ndan Macron'un Türkiye karşıtı sözlerine tepki: Son derece talihsiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Macron’un açıklamaları talihsiz olmuştur." dedi.
5.09.2022 Siyaset
Fatih Erbakan’dan NATO açıklaması: Türkiye adına somut bir kazanım elde edilemedi
Fatih Erbakan’dan NATO açıklaması: Türkiye adına somut bir kazanım elde edilemedi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Finlandiya ve İsveç ile Türkiye arasında yapılan üçlü anlaşmada Türkiye adına somut bir kazanım elde edilemedi” dedi.
30.06.2022 Siyaset
İstanbul'da NATO toplantısı! Bakan Akar'dan Yunan parlamentere sert yanıt
İstanbul'da NATO toplantısı! Bakan Akar'dan Yunan parlamentere sert yanıt Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İstanbul'da düzenlenen NATO toplantısında 'adalar' gerilimi yaşandı.
14.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 büyükelçiye Kavala tepkisi: İstenmeyen adam ilan edilmeleri talimatını verdim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 büyükelçiye Kavala tepkisi: İstenmeyen adam ilan edilmeleri talimatını verdim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni”nde konuştu. Erdoğab, "Talimatı Dışişleri Bakanımıza verdim, 'Bu 10 büyükelçinin bir an önce istenmeyen adam ilan edilmesini hemen halledeceksiniz.' dedim. Bunlar Türkiye'yi tanıyacak, anlayacak, bilecekler. Türkiye'yi bilmedikleri, anlamadıkları gün burayı terk edecekler." dedi.
23.10.2021 Siyaset
Dışişleri’nden AB’ye Maraş tepkisi
Dışişleri’nden AB’ye Maraş tepkisi Dışişleri Bakanlığı, Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, "Kıbrıs Türk halkını görmezden gelen, gerçeklerden kopuk ve sadece Rum tarafının görüşlerini yansıtan bu ve benzeri açıklamaların bizim açımızdan bir değeri ve hükmü yoktur. Avrupa Birliği adına bugün Maraş konusunda yapılan açıklamayı kınıyoruz" dedi
27.07.2021 Gündem
Rum Kesimi'nden 'Maraş' misillemesi! Türkiye ve KKTC'nin kararı şok etmişti...
Rum Kesimi'nden 'Maraş' misillemesi! Türkiye ve KKTC'nin kararı şok etmişti... Son dakika haberine göre; Rum yönetimi, Türkiye ve KKTC’nin ilan ettiği ikinci Maraş açılımına Kıbrıs Türklerine verilen AB pasaportlarının iptali ile misillemeyi planlıyor.
26.07.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında 'ek tedbir' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında 'ek tedbir' açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatları ile video konferansla bayramlaşma programında konuştu. Erdoğan, 'Salgın çeşitli ülkelerde yeni varyantlarla yükselişe geçse de Türkiye henüz bu tehdidin pençesine düşmüş değildir. Ek tedbirlere gerek kalmadan atlatacağız' dedi.
21.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net 'Kıbrıs' mesajı: Taviz vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net 'Kıbrıs' mesajı: Taviz vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yılı töreninde konuştu. Erdoğan, "Hiç kimse Kıbrıs Türkü'nden eşit statüsü ve egemenliğinden vazgeçmesini, Rumların iradesi altında azınlık olarak yaşamayı kabul etmesini beklemesin. Hiç kusura bakmasınlar, değil 47, 147 yıl da 247 yıl da geçse Kıbrıs Türk halkı bağımsızlığından ve özgürlüğünden taviz vermeyecektir." dedi.
20.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan beklenen müjdeyi duyurdu: KKTC'ye cumhurbaşkanlığı külliyesi inşa edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan beklenen müjdeyi duyurdu: KKTC'ye cumhurbaşkanlığı külliyesi inşa edilecek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde heyecanla beklenen gün geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ercan Havalimanı’nda resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar karşıladı. Erdoğan KKTC Meclisi'nde beklenen müjdeyi açıkladı, "KKTC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili adımın proje çalışmaları bitti ve inşasına da inşallah yakında başlıyoruz." dedi. Erdoğan, Lefkoşa'daki Metehan bölgesinde 500 dönüm arazi içinde parlamento binasının da olduğu külliyelerin yanı sıra millet bahçesi de yapılacağını bildirdi.
19.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında dünyaya ilan etti: Rumların şımarıklıkları nedeniyle sonuçsuz kalmıştır
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında dünyaya ilan etti: Rumların şımarıklıkları nedeniyle sonuçsuz kalmıştır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Sulamaları İletim Tüneli Işık Görünme Töreni’ne canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan, "Kıbrıs Türkü, adaletsizliğin ve çifte standardın ne demek olduğunu gayet iyi bilir. Kıbrıs Türkleri çözümsüzlüğün en büyük mağdurları olmuşlardır. Rum tarafının uzlaşmaz adadaki gerçeklerden kopuk durumu ve şımarıklıkları nedeniyle sonuçsuz kalmıştır. Kıbrıs Türk halkını katledenler müzakerelerde çözüme yaklaşıldığında masadan kaçmışlardır." dedi.
22.05.2021 Siyaset
Türkiye gündeme getirdi! Filistin için uluslararası koruma gücü...
Türkiye gündeme getirdi! Filistin için uluslararası koruma gücü... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'e Filistinliler için Uluslararası Koruma Gücü oluşturulmasına dair çalışma teklifi yaptı. İslam İşbirliği Teşkilatı da Türkiye'nin girişimi ile konuyu gündemine aldı. Peki Uluslararası Koruma Gücü nedir, neyi hedefliyor?
13.05.2021 Dünya
Cenevre görüşmelerinin detayları ortaya çıktı Türkiye tokat gibi yüzlerine vurmuş
Cenevre görüşmelerinin detayları ortaya çıktı Türkiye tokat gibi yüzlerine vurmuş Cenevre'de gerçekleşen Kıbrıs görüşmelerinin detayları ortaya çıktı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis'in bulunduğu toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun açıklamaları damga vurmuş.
6.05.2021 Gündem
ABD'li profesörden flaş KKTC yorumu! 'İngiltere ambargoyu kaldırabilir'
ABD'li profesörden flaş KKTC yorumu! 'İngiltere ambargoyu kaldırabilir' New York Eyalet Üniversitesi Denizcilik Koleji'nde eğitim veren Prof. Dr. Mark Meirowitz CNN TÜRK'e konuştu. Meirowitz, "Ersin Tatar'ın iki devletli yaklaşımı yeni ve yaratıcı bir fikir. Bu yaklaşıma bir şans verilmeli" dedi.
29.04.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Haddini aştı gerekli cevabı verdim
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Haddini aştı gerekli cevabı verdim Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu, dün Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ın basın toplantısındaki skandal sözleriyle ilgili soruya ilişkin "Biz nezaket içinde, gerginliği azaltma konusundaki düşüncelerimizi de dile getirdik. Ama basın toplantısının belli bir noktasından sonra sayın Dendias gerçek dışı ithamlarla ülkemi suçlamaya başladı. Bu neyi gösteriyor? 'Ben bu kavgayı devam ettirmek istiyorum' demektir. Bu maksimalist anlayışı, sözde Sevilla haritası gibi anlayışlara kendilerini de inandılarsa zaten bir yerer varmamızın anlamı yok. Biz bu Sevilla haritasını paçavraya çevirdik. Bunların geçerli olmadığını gösterdik." ifadelerini kullandı.
16.04.2021 Gündem
Yunanistan Başbakanı Miçokatis'e tokat gibi cevap: Türkiye bir Akdeniz ülkesi asla dışlanamaz!
Yunanistan Başbakanı Miçokatis'e tokat gibi cevap: Türkiye bir Akdeniz ülkesi asla dışlanamaz! Doğu Akdeniz ve Ege'de sürekli olarak tansiyonu yükselten ve gerilimi tırmandıran Yunan Başbakan Miçokatis'e, Emekli Yunan büyükelçisinden ders niteliğinde sözler... Büyükelçi Panagiotis İoakimidis, Türkiye'nin bir Akdeniz ülkesi olduğunu ve dışlanamayacağının altını çizdi.
27.02.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Artık iki devletli çözümden başka Kıbrıs'ta çözüm yolu kalmamıştır! Federasyonu geçin...
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Artık iki devletli çözümden başka Kıbrıs'ta çözüm yolu kalmamıştır! Federasyonu geçin... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "İstikşafi görüşmeler başlatılsın dedik, Miçotaki meydan okuyor. Sen şimdi bu meydanı okuduktan sonra biz eninle nasıl bir araya gelelim. Önce haddini bileceksin. Yunan tarafının son günlerdeki açıklamalarında Kıbrıs Türk'ünü yok sayıyorlar. Bu işin iki devletli çözümden başka çözümü yok. İster kabul edin ister etmeyin. Artık federasyon falan yok!" dedi.
10.02.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş reform mesajı
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş reform mesajı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin reform gündeminde kararlı olduğunu belirterek "Geleceğimizi Avrupa’da görüyor ve bunu birlikte inşa etmek istiyoruz." dedi.
12.01.2021 Siyaset
Rum Başpiskopos II. Hrisostomos: Erdoğan gerçek bir vatansever
Rum Başpiskopos II. Hrisostomos: Erdoğan gerçek bir vatansever Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu II. Hrisostomos, gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanı Erdoğandan da bahsetti. Hrisostomos, Türk lider Erdoğan, yıllarca Türkiye'nin ucuz işgücünü kullanan Avrupa'dan bugün intikam alan gerçek bir vatansever ifadelerini kullandı.
27.12.2020 Gündem
AB Zirvesi ne zaman? AB Liderler Zirvesi'nde gündem Türkiye!
AB Zirvesi ne zaman? AB Liderler Zirvesi'nde gündem Türkiye! AB liderler zirvesi öncesinde AB dışişleri bakanları dün Brüksel’de toplandı. Avrupa Birliği ile Türkiye arasındaki ilişkilerin görüşüldüğü toplantıda tüm gelişmeler dışişleri bakanları düzeyinde ele alındı. Pek çok kişi de AB Liderler Zirvesi'ni araştırıyor. Peki, AB Zirvesi ne zaman? İşte AB Liderler Zirvesi ile ilgili detaylar...
8.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'den dünyaya duyurdu! 'Artık tahammülümüz kalmamıştır'
Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'den dünyaya duyurdu! 'Artık tahammülümüz kalmamıştır' Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Garantör ülke olarak bizim de KKTC'nin de, diplomasi oyunlarına artık tahammülümüz kalmamıştır. Bugün Kıbrıs'ta iki ayrı halk, iki ayrı devlet vardır. Egemen eşitlik temelinde iki devletli çözümün müzakere edilmesi gerekiyor." dedi.
15.11.2020 Siyaset
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası!
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 37. kuruluş yıl dönümü törenlerine katılmak ve Kapalı Maraş'ı ziyaret etmek için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Temaslarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kapalı Maraş'ta incelemelerde bulunacak. Peki, Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş neden kapatılmıştı? Kapalı Maraş ne zaman kapatıldı? Kapalı Maraş açıldı mı? İşte Kapalı Maraş ile ilgili merak edilenler...
15.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CNN Türk'te Tarafsız Bölge'de Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Ermenistan'a sert tepki gösteren Oktay, ''Savaş ortasında sivillerin üzerine roket fırlatacak kadar korkak, alçak, kalleşçe, bu ifadeleri kullanmak istemem, bize yakışmıyor bu ifadeler ama tam da Ermenistan'ın, terör devletinin tutumunu yansıtıyor'' dedi.
21.10.2020 Gündem
Maraş neden kapatıldı? Kapalı Maraş hikayesi nedir? 46 yıldır kimsenin girmediği Kapalı Maraş açılıyor!
Maraş neden kapatıldı? Kapalı Maraş hikayesi nedir? 46 yıldır kimsenin girmediği Kapalı Maraş açılıyor! Kapalı Maraş bölgesi açılıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), 46 yıldır kimsenin girmediği, hayalet şehir Maraş sahillerini bugün yeniden halka açıyor. Koalisyon ortağı Halkın Partisi 'Maraş'ın açılması projesi bu değildir' diyerek hükümetten çekilirken, Yunanistan'dan Rusya'ya birçok ülke Birleşmiş Milletler kararlarına uyulması çağrıları yapıyor. Peki, Kapalı Maraş neden kapatıldı? Kıbrıs Maraş bölgesi hikayesi…
8.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Annan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki annan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.