Anlaşmazlık

Anlaşmazlık

Son dakika anlaşmazlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anlaşmazlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anlaşmazlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anlaşmazlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anlaşmazlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.155 anlaşmazlık haberi bulunmuştur. Tüm anlaşmazlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek İnternet fiyatlarına son aylarda yüzde 50'leri aşan zam geldi. Aydın'da internet abonesi olan bir tüketici vergileri bahane ederek fiyat yükselten şirketle anlaşmazlık yaşadı. Soluğu mahkemede alan tüketiciye mahkemeden emsal bir karar çıktı. İşte mahkemenin internet fiyatlarıyla ilgili verdiği emsal karar...
5.04.2024 Ekonomi
Trabzonsporlu yıldız Stefano Denswil kandal golle ilgili konuştu
Trabzonsporlu yıldız Stefano Denswil kandal golle ilgili konuştu Trabzonsporlu futbolcu Stefano Denswil, Süper Lig'in 29. haftasında Fatih Karagümrük'ü 5-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından konuştu. Stefano Denswil, Uğurcan Çakır ile arasındaki anlaşmazlık sonrası yenen golle ilgili de konuştu.
10.03.2024 Trabzonspor
İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi?
İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi? İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Belediye-İş arasında yaşanan toplu iş sözleşme krizinin ardından bir kriz de Genel İş Sendikası ile belediye arasında da anlaşmazlık çıktı. Belediye yönetimi bugün İZELMAN Şirketinde örgütlü DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası yöneticilerini belediyeye çağırarak 7 Mart'ta yatması öngörülen ikramiye ve yemek kartı ücretlerinin zamanında hesaplara yatırılamayacağını belirtti. Bunun üzerine DİSK Genel İş İzmir 1 ve 3 No'lu Şubeler iş bırakma kararı aldı. Peki, İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi?
8.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Ev sahibi kazma - kürekle geldi! 2 bin TL için yaptıkları şoke etti
Ev sahibi kazma - kürekle geldi! 2 bin TL için yaptıkları şoke etti Ev sahibi - kiracı arasında yaşanan anlaşmazlıklar fahiş kiralar nedeniyle giderek artıyor. Mülk sahipleri mevcut kiracısını çıkararak evini daha yüksek bedel karşılığı yeniden kiralamak istiyor. Son olarak Antalya'da kira artışı nedeniyle mülk sahibi ve kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık ev sahibi hakkında 3 dava açılması ile sonuçlandı.
26.02.2024 Gündem
Özel okulun kitap ücretini şikayet etti! Mahkeme 'dur' dedi
Özel okulun kitap ücretini şikayet etti! Mahkeme 'dur' dedi Antalya'da bir veli, çocuğunu kaydettirdiği özel okuldan istenen fahiş kitap ücretine itiraz etti. Aynı kitapları dışarıdan daha ucuza almaya kalkan veli, okul yönetimiyle anlaşmazlık yaşadı. Mahkemenin haklı bulduğu veli, fazla ödediği ücreti almaya hak kazandı.
9.02.2024 Ekonomi
Ev sahibi - kiracı anlaşmazlığında son nokta! 50 bin TL isteyen mülk sahibinden kiracıya akılalmaz tehdit
Ev sahibi - kiracı anlaşmazlığında son nokta! 50 bin TL isteyen mülk sahibinden kiracıya akılalmaz tehdit Ev sahibi kiracı arasındaki uyuşmazlıklar son yıllarda hiç olmadığı kadar arttı. Kira fiyatları üzerinde anlaşamayanlar için zorunlu arabuluculuk sistemi devreye alınsa da kimi mülk sahipleri sorunları kendi yöntemleri ile çözmeye çalışıyor. Pendik'te dükkan sahibi ile kiracısı arasında kira anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Dükkan sahibi, kiracısını "Eşinin dul kalmasını, çocuklarının yetim kalmasını istemiyorsan çık" diyerek tehdit etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
7.02.2024 Gündem
Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocuklarıyla alışveriş turundaydı... 'Kardeşler arasında sorun yok'
Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocuklarıyla alışveriş turundaydı... 'Kardeşler arasında sorun yok' Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocukları Fikret Ali ve Leyla ile önceki gün İstinyePark’ta görüntülendi.
2.02.2024 Magazin
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendiriliyor.
20.01.2024 Gündem
Empati Nedir, Nasıl Yapılır? Empati Kurmak Ne Demek?
Empati Nedir, Nasıl Yapılır? Empati Kurmak Ne Demek? İnsanların hayatları boyunca en ihtiyaç duydukları yeteneğin empati olduğu bilinir. Çünkü empati kurmak insanlar arasında iletişimi daha sağlıklı bir hale getirir. Bunun yanında empati kurulduğu zaman karşıdaki kişiyi anlama şansı en üst seviyeye çıkar. Sonuçta herkesin sorunu farklı olabilir. Empati kurmadan insanları yargılamak son derece kötüdür. Bundan dolayı empati yeteneğini muhakkak kazanmak lazımdır.
18.01.2024 Gündem
'Sopalı' ev sahibi kiracısına "Evimden çıkacaksın” diyerek saldırdı
'Sopalı' ev sahibi kiracısına "Evimden çıkacaksın” diyerek saldırdı Rumeli Hisarı’nda ev sahibi bir kadın, 5 kat artırmak istediği kirayı kabul etmeyen 3 öğrenci gençten birine sokak ortasında sopayla saldırdı. "Evimden çıkacaksın" diye bağıran kadının saldırı anı kameralara yansıdı. Gençler, olaydan sonra bir grup tarafından tehdit edildiğini iddia etti.
14.01.2024 Gündem
Ortağı olduğu oto tamirhanesini kundakladı; 2 dükkan ve 10 araç yandı
Ortağı olduğu oto tamirhanesini kundakladı; 2 dükkan ve 10 araç yandı Ankara'da oto tamirhaci Murat Y.'nin ortağı ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu iş yerini kundaklamasıyla, 2 dükkan ve 10 araç yanarak kullanılamaz hale geldi.
9.01.2024 Gündem
Eski iş ortağı ile yanındaki 3 kişi, otomobiline kurşun yağdırdı
Eski iş ortağı ile yanındaki 3 kişi, otomobiline kurşun yağdırdı Kocaeli'de İsmail K., yanındaki 3 kişi ile eski iş ortağı Arda A.'nın (35) içinde bulunduğu otomobile tabanca ile defalarca ateş açıp, kaçtı. Arda A. saldırıdan yara almadan kurtulurken, 4 şüpheli aranıyor.
4.01.2024 Gündem
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren dikkat çeken detay! Anında çözülüyor
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren dikkat çeken detay! Anında çözülüyor Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan zam anlaşmazlığı artık arabulucular sayesinde anlaşmayla sonuçlanıyor. Peki adliyelerdeki dava dosyaları ne durumda? Arabulucu Avukat Umut Metin merak edilenleri cevapladı.
28.11.2023 Ekonomi
Fırsatçı ev sahiplerinden depozito oyunu! Kira artışı yeterli olmadı sıra geriye dönük ödemelerde
Fırsatçı ev sahiplerinden depozito oyunu! Kira artışı yeterli olmadı sıra geriye dönük ödemelerde Kiracılarının yıllar önce verdiği depozitonun yeni kira bedeline göre artırılmasını talep eden ev sahiplerinin yeni oyunu pes dedirtti. Edirne'de kira bedelinde anlaşan ancak depozito anlaşmasına veremeyen ev sahibi ile kiracı icralık oldu.
15.11.2023 Ekonomi
Kiracı - ev sahibi ilişkilerinde yeni dönem! 'Kirayı zamsız öde'
Kiracı - ev sahibi ilişkilerinde yeni dönem! 'Kirayı zamsız öde' Ev sahibi - kiracı milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Yeni uygulamanın sonuçları ortaya çıkmaya başladı. Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlık arabuluculuk sistemiyle birlikte anlaşmayla sonuçlanıyor. Uzmanlar anlaşma oranının yüzde 70 seviyelerine çıktığını açıkladı. İşte yeni dönemin ayrıntıları...
15.11.2023 Ekonomi
Meme kanseri gebeliğe engel mi? Uzmanından dikkat çeken süre detayı
Meme kanseri gebeliğe engel mi? Uzmanından dikkat çeken süre detayı Türkiye’de her 8 kadından 1’inde görülen meme kanseri anne ve baba hayali kuran binlerce kişide soru işaretlerine neden oluyor. Kullanılan ilaçların ve uygulanan tedavi yöntemlerinin gebelik sürecini nasıl etkileyeceği birçok ebeveyn tarafından merak ediliyor. Kemoterapi alan meme kanserli olgularda, adet döngüsünde değişiklikler ve doğurganlık problemleri görüldüğünü hatırlatan Jinekolojik Onkoloji Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ateş Karateke, kanser hastalarının çocuk sahibi olma sürecinde dikkat etmesi gerekenleri açıklarken çocuk sahibi olmak isteyen kanserli kadınları uyararak 2 yıla dikkat çekti.
5.11.2023 Sağlık
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren dikkat çeken açıklama! Büyük oranda azalma var
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren dikkat çeken açıklama! Büyük oranda azalma var Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ev sahibi ve kiracılar arasında 10 binden fazla dosyanın anlaşmayla sonuçlandığını duyurdu. Peki bu durum dava sayılarını nasıl etkiledi? İşte detaylar...
4.11.2023 Ekonomi
Kaldırım taşıyla başını ezerek öldürüp parçalara ayırmış ve buzlukta saklamıştı! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım, beraatimi istiyorum
Kaldırım taşıyla başını ezerek öldürüp parçalara ayırmış ve buzlukta saklamıştı! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım, beraatimi istiyorum Türkiye'yi dehşete düşüren olay 23 Mart 2023 günü Bahçelievler’de meydana gelmişti. Kaldırım taşıyla öldürdüğü sevgilisinin cesedini parçalara ayırıp derin dondurucuda saklayan sanık hakkında karar açıklandı. Mahkeme sanık Rıza Beler’in ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Öte yandan verilen cezada indirim uygulanmadı.
2.11.2023 Gündem
Zaza Doğan suç örgütü lideri Doğan Aykut kimdir? Zaza Doğan suç örgütü çökertildi
Zaza Doğan suç örgütü lideri Doğan Aykut kimdir? Zaza Doğan suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanlığı tarafından Zaza Doğan çetesinin çökertildiği duyuruldu. “Kafes” operasyonu kapsamında düzenlenen baskınlarda “Zaza Doğan” organize suç örgütü ile bağlantılı olduğu iddia edilen 47 şüpheli yakalandı. Operasyonla Zaza Doğan suç örgütünün çökertildiği açıklandı.
27.10.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: Zaza Doğan organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: Zaza Doğan organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonlarda 'Zaza Doğan' organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.
27.10.2023 Gündem
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
‘Bayğaralar’ çetesi çökertildi! Bakan Yerlikaya duyurdu
‘Bayğaralar’ çetesi çökertildi! Bakan Yerlikaya duyurdu İçişleri Bakanı Yerlikaya: Adana merkezli 6 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes operasyonu kapsamında ‘Bayğaralar’ organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda 55 şüpheli yakalandı.
23.10.2023 Gündem
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD bölgeye konuşlandıracağı yeni silahları resmen açıkladı. ABD'li bakan bunun 'İran'a bir yanıt' olduğunu söyleyerek direkt olarak Tahran'ı hedef aldı. Hizbullah'ın gözdağı gibi açıklamasına yanıt veren İsrailli sözcü ise Lübnan'ın bir savaşa sürüklenme riski olduğunu duyurdu. İsrail jetleri Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu. Saldırıya uğrayan okuldan ilk görüntüler geldi.
22.10.2023 Gündem
Milyonlarca evli çifti ilgilendiriyor! Boşanma davaları ile ilgili emsal karar: Erkek kusurlu değil
Milyonlarca evli çifti ilgilendiriyor! Boşanma davaları ile ilgili emsal karar: Erkek kusurlu değil Yargıtay, boşanma davaları ile ilgili emsal bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "Erkek eşin bağımsız konut sağlamaması ve kadın eşi ailesinin yanına bırakması eylemleri kadının kişilik haklarına saldırı teşkil etmez" dedi.
15.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anlaşmazlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anlaşmazlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.