Ankarada Patlama

Ankarada Patlama

Son dakika ankarada patlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ankarada patlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ankarada patlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankarada Patlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankarada patlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 ankarada patlama haberi bulunmuştur. Tüm ankarada patlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
MKE roket ve patlayıcı fabrikasında yangın!
MKE roket ve patlayıcı fabrikasında yangın! Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda patlama sonrası yangın çıktı. MSB'den yapılan açıklamada, "Patlama neticesinde 5 işçimiz şehit olmuştur. Olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı" denildi.
10.06.2023 Vatan TV
Ankara'da korkutan patlama!
Ankara'da korkutan patlama! Ankara Çukurambar'da bulunan Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı ek binasının kazan dairesinde patlama meydana geldi.
2.02.2018 Gündem
Ankara'da korkutan patlama: Yaralılar var!
Ankara'da korkutan patlama: Yaralılar var! ANKARA'da bir binanın giriş katında kimyasal madde deposu olarak kullanılan dairede meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı
15.09.2017 Yaşam
Ankara'da patlama! Son dakika... Korkutan patlamada 3 kişi yaralandı
Ankara'da patlama! Son dakika... Korkutan patlamada 3 kişi yaralandı Ankara'nın Küçükesat semtinde bir binada patlama sesi duyuldu. Yetkililerin yaptığı ilk açıklamaya göre patlamaya neden olanın doğalgaz olduğu söylendi.
29.09.2021 Gündem
Ankara'da otomobildeki patlama korkuttu
Ankara'da otomobildeki patlama korkuttu Ankara’nın Beypazarı ilçesinde, bir otomobilde yaşanan şiddetli patlama paniğe yol açtı
20.03.2016 Yaşam
Saldırıda yaralanan üniversite öğrencisi sabah bulundu
Saldırıda yaralanan üniversite öğrencisi sabah bulundu Ankara'daki terör saldırısında yaralanan ve Adalet Bakanlığı ek hizmet binası önünde baygınlık geçiren ODTÜ'lü öğrenci Hasan G, sabah mesaiye gelen bakanlık personeli tarafından fark edilerek hastaneye kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Ankara saldırısı sonrası İsrail'den flaş çağrı
Ankara saldırısı sonrası İsrail'den flaş çağrı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Ankara'daki terör saldırısını kınadı
13.03.2016 Dünya
ABD'den kritik açıklama: O uyarıyı yaptık çünkü...
ABD'den kritik açıklama: O uyarıyı yaptık çünkü... ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden, 11 Mart'ta Ankara'daki vatandaşlarını 'potansiyel terör saldırısına' karşı uyarması hakkında açıklama geldi.
29.09.2021 Gündem
Saldırı sonrası açıklamalar peş peşe geldi
Saldırı sonrası açıklamalar peş peşe geldi Ankara'da yaşanan patlama sonrası bir çok isimden saldırıyla ilgili tepki geldi. İşte siyasi isimlerden gelen tepkiler;
29.09.2021 Gündem
Ankara saldırısıyla ilgili AK Parti'den ilk açıklama
Ankara saldırısıyla ilgili AK Parti'den ilk açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş: "Ankara'daki patlama, milletimizi ve ülkemizi hedef alan bir patlamadır. Terörün her türlüsüne ve yapanlara lanet olsun"
29.09.2021 Gündem
Güvenlik zirvesi sonrası açıklama
Güvenlik zirvesi sonrası açıklama Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında ilgili bakanlar ve güvenlik bürokrasisinin katılımıyla Ankara'daki patlamayla ilgili toplantı yapıldı. Güvenlik zirvesi sonrası bakanların yaptığı açıklamaya göre bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. 30 kişi olay yerinde 4 kişi de hastahanede hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Ankara'daki patlama Rus basınında geniş yankı buldu
Ankara'daki patlama Rus basınında geniş yankı buldu Rusya Federasyonu basını, Ankara'da bugün yaşanan ve ilk belirlemelere göre 27 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını son dakika gelişmesi olarak haberleştirdi. Rus basınında, terör saldırısı ve gelişmeler geniş yankı buldu
13.03.2016 Dünya
Sosyal medyaya erişim yasağı getirildi
Sosyal medyaya erişim yasağı getirildi Ankara Gölbaşı Sulh Ceza Hakimliği tarafından, paylaşılan görüntüler nedeniyle sosyal medyaya erişim yasağı getirildi...
29.09.2021 Gündem
Dünya liderlerinden açıklama Ankara saldırısı sonrası mesajlar
Dünya liderlerinden açıklama Ankara saldırısı sonrası mesajlar Ankara'da meydana gelen kanlı saldırı sonrası dünya liderlerinden tepki mesajları geliyor.
14.03.2016 Dünya
Ankara'da bir yılda üçüncü saldırı
Ankara'da bir yılda üçüncü saldırı Son bir yıl içinde Ankara'da 3 terör saldırısı gerçekleşti. 10 Ekim 2015'teki saldırıda 97 kişi can vermişti. 17 Şubat 2016 tarihindeki saldırıda ise 28 kişi hayatını kaybetmişti. Bugün tarihler 13 Mart 2016'yı gösterirken Ankara son 1 yıl içinde 3. büyük terör saldırısıyla karşı karşıya kaldı
29.09.2021 Gündem
ABD Elçiliği uyarmıştı
ABD Elçiliği uyarmıştı ABD Büyükelçiliği’nin, Ankara Bahçelievler bölgesindeki Türk devlet binalarına karşı yapılabilecek bir terör saldırısına karşı kendi vatandaşlarını uyarmıştı
29.09.2021 Gündem
Ankara'da büyük patlama
Ankara'da büyük patlama Başkent Ankara'da son beş ayda üçüncü kez saldırı düzenlendi. Bu kez Ankara'nın kalbi Kızılay'da dün akşam bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda en az 34 kişi öldü, 125 kişi yaralandı. Ölenlerden ikisinin saldırganlar olduğu düşünülüyor.
29.09.2021 Gündem
Türkiye terörün hedefinde!
Türkiye terörün hedefinde! Ülkede terör örgütlerince gerçekleştirilen saldırıların bir yenisi de Ankara'da yaşandı. Ankara Tren Garı önünde 10 Ekim 2015'teki terör saldırısından 4 ay sonra yine başkentte, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
Ankara'dan ikinci patlama sesi
Ankara'dan ikinci patlama sesi Ankara'da TBMM'ye yakın bir bölgeden ikinci bir patlama sesi geldi.
29.09.2021 Gündem
Ankara'da bombalı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Ankara'da bombalı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var ANKARA’da akşam saatlerinde askeri servis araçlara yönelik bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 18 kişi yaşamını yitirdi, 61 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: Önce kendimize bakmamız lazım!
Kılıçdaroğlu: Önce kendimize bakmamız lazım! Gaziantep’te esnaf, sanayici ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, esnafın büyük bir bölümünün iktidar partisine büyük ölçüde destek verdiğini hatırlatarak, “Özel bir sorgulama yapacaksak önce dönüp, kendimize, CHP’ye bakmamız lazım” dedi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'ye gelecek olan Merkel Almanya'yı ayağa kaldırdı!
Türkiye'ye gelecek olan Merkel Almanya'yı ayağa kaldırdı! Almanya'da Federal Meclis'te (Bundestag) Almanya Başbakanı Angela Merkel'in pazar günü Türkiye'ye yapacağı ziyaret tartışıldı.
15.10.2015 Dünya
Ankara'da korkutan patlama!
Ankara'da korkutan patlama! Ankara'da Atatürk Bulvarı üzerinde ürküten bir patlama meydana geldi. Patlama, ABD Büyükelçiliği'nin yanında oldu
29.09.2021 Gündem
Ergin'den gözaltı açıklaması!
Ergin'den gözaltı açıklaması! 'Şu anda önemli veriler var'
29.09.2021 Gündem
Türkiye'de askeri darbe girişimi! İşte dakika dakika tüm yaşananlar
Türkiye'de askeri darbe girişimi! İşte dakika dakika tüm yaşananlar Dün başlayan askeri darbe girişimi sonrası başta İstanbul ve Ankara'da tarihi günler yaşanıyor. İşte bu sabah itibariyla dakika dakika yaşanan tüm gelişmeler
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankarada Patlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankarada patlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.