Ankara Tren Garı

Ankara Tren Garı

Son dakika Ankara tren garı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara tren garı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara tren garı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Tren Garı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara tren garı gelişmeleri de dahil olmak üzere 327 ankara tren garı haberi bulunmuştur. Tüm ankara tren garı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak?
27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? Ankara'da bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyuran Ankara Valiliği, resmi internet adresi ve Twitter'dan yazılı açıklama yayımladı. Peki, Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? İşte 27 Aralık Ankara kapalı yollar…
27.12.2022 Yaşam
Ankara’da yollar neden kapalı? İşte Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar!
Ankara’da yollar neden kapalı? İşte Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar! Ankara’da bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 103'üncü yıl dönümü kutlamaları ve 87’nci Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle bazı yollar kapalı olacak. Peki, Ankara’da hangi yollar kapalı? Yollar ne zaman açılacak? İşte Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar!
25.12.2022 Gündem
Ankara'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak
Ankara'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara Tren Garı Kavşağı'nda yapılacak olan etkinlik dolayısıyla bazı yolların 09.00-10.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacağını duyurdu.
9.10.2022 Gündem
Türkiye'den Afganistan'a yardım götüren ilk tren yola çıktı
Türkiye'den Afganistan'a yardım götüren ilk tren yola çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Türkiye'den Afganistan'a insani yardım götüren trenlerden ilki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı törenle uğurlandı.
27.01.2022 Gündem
İstanbul'dan Çin'e hareket eden yük treni Ankara'da
İstanbul'dan Çin'e hareket eden yük treni Ankara'da İstanbul'dan 4 Aralık'ta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından uğurlanan yük treni, Ankara Tren Garı'nda yapılan işlemlerinin ardından Çin'in Xi'an şehrine doğru hareket etti.
6.12.2020 Gündem
Sözleri sonrası Meclis'te alkış tufanı koptu! AK Partili vekil...
Sözleri sonrası Meclis'te alkış tufanı koptu! AK Partili vekil... AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin’in Ankara Garı'ndaki patlamayla ilgili sözleri sonrası alkış tufanı koptu. Yeğin, hem partisinden hem de muhalefettin takdir aldı.
15.10.2020 Gündem
Başkentte bazı yollar trafiğe kapatılacak
Başkentte bazı yollar trafiğe kapatılacak Ankara'da, 2015 yılında DEAŞ terör örgütünce Ankara Tren Garı önünde düzenlenen terör saldırısının 3. yılında düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
9.10.2018 Gündem
Başkent'te bazı yollar trafiğe kapatılacak
Başkent'te bazı yollar trafiğe kapatılacak Başkentte, HAK-İŞ tarafından düzenlenecek "Uluslararası 7. Kadın Emeği Buluşması" konulu etkinlik dolayısıyla yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
6.03.2018 Gündem
Terörün arkasında bu adam var
Terörün arkasında bu adam var ABD’nin DEAŞ ve PKK ile ortaklığı Rakka’da DEAŞ’lılar’ın tahliyesi, yerlerine PKK’lıların yerleştirilmesi tiyatrosuyla deşifre oldu. Bölgedeki terörün arkasındaki güç olan ABD’nin Suriye, Irak ve Türkiye’deki terör saldırıları Brett McGurk tarafından organize ediliyor.
29.09.2021 Gündem
DenizBank şubeden Everest’i yaşatacak!
DenizBank şubeden Everest’i yaşatacak! Denizbank, Ankara tren garı şubesinde sanal gerçeklik uygulamasını sunuyor. Uygulamayla müşteriler Everest’e tırmanan kişilerin deneyimlerini aynen yaşayabiliyor
27.06.2017 Ekonomi
Cumhurbaşkanı affetti, mahkeme ceza verdi
Cumhurbaşkanı affetti, mahkeme ceza verdi AYDIN'ın Söke ilçesinde, Ankara Tren Garı'ndaki bombalı saldırının ardından terörü lanetlemek için düzenlenen eylemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ileri sürülen Mehmet Şahin Işık, 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Işık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davaları geri çekmesine rağmen kendisine ceza verilmesine tepki gösterdi
29.09.2021 Gündem
Ankara'da 27 Aralık'ta bu yollar kapalı
Ankara'da 27 Aralık'ta bu yollar kapalı ANKARA Valiliği, 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 97'nci Yıl Dönümü kutlama törenleri nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları belirledi...
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan idam açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan idam açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdam konusu için "Yakın, yakın merak etmeyin. Yakın inşallah, hükümetimiz parlamentoya bunu getirecek, ben inanıyorum ki parlamentodan bu da geçer, bana da geldiği zaman ben onaylarım. Niye? Millet ne istiyorsa o olur. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin değil mi, milletin. Egemenlik milletin olduğuna göre mesele bitmiştir. 'Batı şöyle diyor, Batı böyle diyor.' Kusura bakmayın Batı'nın ne dediği değil, milletimin ne dediği önemlidir" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım Ankara YHT Garı açılışında konuştu
Başbakan Yıldırım Ankara YHT Garı açılışında konuştu Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı açılışında Başbakan Yıldırım'ın ardından TBMM Başkanı Kahraman konuştu.
29.09.2021 Gündem
Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Geçen yıl Ankara Garı önündeki terör saldırısında ölenleri anma etkinliği nedeniyle yarın saat 07.30'dan etkinlik sona erene kadar Cumhuriyet Caddesi, Hipodrom Caddesi ve Talatpaşa Bulvarının bir bölümü araç trafiğine açılmayacak.
29.09.2021 Gündem
Başkent’te 3 bin polisle dev operasyon!
Başkent’te 3 bin polisle dev operasyon! Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 gün aradan sora Başkent’te 3 bin polisin katılımıyla huzur operasyonu başlattı.
29.09.2021 Gündem
IŞİD’in kaçış kitapçığı
IŞİD’in kaçış kitapçığı Terör örgütü IŞİD mensuplarının güvenlik birimlerinden kaçmak için uygulayacağı yöntemlerle ilgili talimat listesi, Ankara Tren Garı saldırısına ilişkin hazırlanan iddianamenin eklerinden çıktı.
29.09.2021 Gündem
IŞİD'ciden eşine tehdit: Babanın evinde kendimi patlatırım
IŞİD'ciden eşine tehdit: Babanın evinde kendimi patlatırım IŞİD’in üzerindeki bombayı patlatarak ölen Gaziantep emiri Yunus Durmaz'ın yine IŞİD üyesi kardeşi Hacı Ali Durmaz, emniyetteki ifadesinde önemli itiraflarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Canlı bombanın kardeşinden kan donduran itiraflar
Canlı bombanın kardeşinden kan donduran itiraflar Gaziantep IŞİD emiri Yunus Durmaz’ın tutuklanan kardeşi Hacı Ali Durmaz’ın, Ankara tren garı saldırısının planlandığı hücre evine giriş-çıkış yaparken çekilen görüntüsü ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Birden çok canlı bomba iletilmedi
Birden çok canlı bomba iletilmedi Gar katliamı sonrası görevden alınan Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal, birden çok canlı bomba eylemi bilgisini basından öğrendiğini, bunun da kendisine iletilmediğini söyledi
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır, Suruç ve Ankara’da 3 kilit isim
Diyarbakır, Suruç ve Ankara’da 3 kilit isim Diyarbakır, Suruç ve Ankara’da gerçekleştirilen ve onlarca can alan canlı bomba saldırılarında düğüm çözülüyor. IŞİD üyeleri ‘Ebu Bekir’ kod adlı İlhami Balı, Şanlıurfalı Arap kökenli ‘Ebu İbrahim’ kod adlı Mustafa Mol ve Deniz Büyükçelebi’nin üç saldırıyı da yapan teröristlerle irtibatlı olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Ankara Garı saldırısıyla ilgili 1 kişi yakalandı!
Ankara Garı saldırısıyla ilgili 1 kişi yakalandı! Ankara'daki Gar saldırısıyla ilgili Bitlis'te bir kişi yakalandı.
29.09.2021 Gündem
'Öldü' deyip canlı bomba yapıyorlar!
'Öldü' deyip canlı bomba yapıyorlar! PKK, IŞİD ve DHKP-C 'öldü' dedikleri terör örgütü mensuplarını 'canlı bomba' yapıyor. Bu sayede canlı bombanın polis ve istihbaratın takibinden kurtulması amaçlanıyor.
29.09.2021 Gündem
Turistlerin içinde kendisini patlattı: 5 ölü, 7’si ağır 39 yaralı
Turistlerin içinde kendisini patlattı: 5 ölü, 7’si ağır 39 yaralı Türkiye dün sabah İstanbul’da gerçekleştirilen canlı bomba saldırısıyla sarsıldı. 10.58 sıralarında İstiklal Caddesi üzerinde yaşanan kanlı saldırıda canlı bombayla birlikte beş kişi yaşamını yitirdi. Ölenlerin üçünün İsrail birinin İranlı olduğu belirtildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Tren Garı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara tren garı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.