Ankapark

Ankapark

Son dakika ankapark haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ankapark ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ankapark haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankapark

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankapark gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 ankapark haberi bulunmuştur. Tüm ankapark haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Altınok'tan 'kentsel dönüşüm' açıklaması
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Altınok'tan 'kentsel dönüşüm' açıklaması AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara'mızın birçok noktasında acilen bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Şereflikoçhisar'dan geçen fay hattında bir kırılma olursa, Ankara'da çok yıkım ve ölüm olur. Bir de bu binalar eskidi, her tarafları dökülüyor. Ankara'mızın birçok eskiyen dokusunda kentsel dönüşüm planlarımız olacak" dedi. Öte yandan Altınok, "Hızlı bir şekilde tamirini, tadilatını, onarımını yaparak, Ankapark'ı hizmet açacağız" diye konuştu.
23.01.2024 Gündem
Başkan Yavaş: Ankapark için Adalet Bakanlığı'na dava açacağız
Başkan Yavaş: Ankapark için Adalet Bakanlığı'na dava açacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark için açtıkları tahliye davasında mahkemelerin sürekli görevsizlik kararı vererek dosyayı sürüncemede bıraktıklarını söyledi. Yavaş, "Adalet Bakanlığı hakkında tazminat davası açacağız" dedi.
30.07.2022 Siyaset
Ev almayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! 81 ilde başlıyor, sosyal konut...
Ev almayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! 81 ilde başlıyor, sosyal konut... Ev almayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! 81 ilde başlıyor, konut seferberliği resmen başlıyor. Bakan Kurum, “İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibariyle, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız. Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatacağız” dedi.
27.07.2022 Ekonomi
Millet İttifakı'nda yeni kriz! İttifak içinde ittifak
Millet İttifakı'nda yeni kriz! İttifak içinde ittifak 2023 seçimleri yaklaştıkça Millet İttifakı'nda liderlerden hamleler peş peşe geliyor. İYİ Parti lideri Meral Akşener'den Mansur Yavaş hamlesi geldi. İki ismin siyaseten bir araya gelmesi Millet İttifakı içinde merkez sağ bloğu kuruluyor yorumlarının yapılmasına neden oldu. İşte Millet İttifakı'nda yaşanan son gelişmeler.
26.07.2022 Siyaset
İYİ Parti Lideri Akşener ANKAPARK'ı gezdi
İYİ Parti Lideri Akşener ANKAPARK'ı gezdi  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin devraldığı ANKAPARK'ı gezdi.
24.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Çubuk İlçesinde halka hitap etti. Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin bir daha kur, faiz, enflasyon şer üçgeninde sıkıştırılmasına izin vermeyecek güçlü bir ekonomik yapı kurmakta kararlıyız." dedi.
28.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması! Ankara'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döviz kurundaki dalgalanma ile ilgili olarak "Tüm bunlar Batı'nın, başta Amerika'nın, Türkiye'yi sıkıştırma operasyonlarıdır. Operasyonları ters tepti. Şimdi TL bulamıyorlar" ifadelerini kullandı. Yeni açılan Ankapark'ı 2 milyon 600 bin kişinin ziyaret ettiğinin açıklanması üzerine Erdoğan, "Sayın Özhaseki benim bir ricam olsa, Ankapark'ın işletmecileriyle görüşsen. Yani bu Ankapark’ı 31 Mart akşamına kadar değil de, 23 Nisan akşamına kadar Ankapark’ı açık tutsanız, ücretsiz olarak değil mi?" dedi. Özhaseki de seçim sonrası hemen gündeme alacaklarını dile getirdi.
28.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emniyete sordum, alanda 450 bin kişi var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emniyete sordum, alanda 450 bin kişi var Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinge 450 bin kişinin katıldığını duyurdu. Erdoğan konuşmasında Etlik Şehir Hastanesi'nin yıl sonunda hizmete açılacağı müjdesini de verdi. HDP'li Sezai Temelli'nin sözlerini hatırlatan Erdoğan "Bu seçim, milli irade yüzsüzleri için yolun sonu olacaktır" dedi.
23.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 41 günde 44 ilde miting yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 41 günde 44 ilde miting yaptı Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçim maratonunda 41 günde 44 il ve 14 ilçede düzenlenen mitinglerde vatandaşlara hitap etti.
21.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cep telefonu kılıfında dikkat çeken detay
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cep telefonu kılıfında dikkat çeken detay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Ankara'da Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Ankapark'ın açılışını gerçekleştirdi. Açılış öncesi protokolde telefonla konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonundaki detay ise dikkatlerden kaçmadı...
21.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Ankapark "Wonderland Euroasia" açılış töreninde konuştu. "Ankapark aynı zamanda çevre dostu bir projedir" diyen Cumhurbaşkanı, Erdoğan, "Toplam maliyeti 1 milyar 396 milyon lirayı bulan Ankara Büyükşehir Belediyemiz yıllık 50 milyon lira kazanç elde edecektir. Ankapark’ın şehrimize çok ciddi katkıları olacaktır" ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankapark "Wonderland Euroasia"nın 31 Mart akşamına kadar ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.
20.03.2019 Siyaset
Açılış için geri sayım başladı! AnkaPark giriş ücretleri belli oldu
Açılış için geri sayım başladı! AnkaPark giriş ücretleri belli oldu AnkaPark olarak bilinen yeni adıyla Wonderland Euraisa tema parkın açılışı için geri sayım başladı.
18.03.2019 Ekonomi
Mehmet Özhaseki projelerini anlattı!
Mehmet Özhaseki projelerini anlattı! AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki, kamuoyuna manipülatif anket sonuçlarının servis edildiğini söyleyerek, "Kayseri'ye kadar ekip gönderdiler, orada kendilerine yakın gazetecileri buldular, 'Haseki Bey'in ne açığı var bize söyleyin' dediler. Belli gruplar Amerika'ya kadar arayıp 'Elinizde bant var mı, bir şey biliyor musunuz, ses kaydı var mı?' diye aradıklarını görüyoruz. Bunlar çok eski model şeyler. Arife tarif gerekmiyor. Kimin yaptığını tahmin edersiniz" dedi.
16.01.2019 Siyaset
Özhaseki: Mansur Bey ile rakibiz ama düşman değil
Özhaseki: Mansur Bey ile rakibiz ama düşman değil Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, bir televizyon programında soruları yanıtladı. Özhaseki, CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ı daha önce tanıdığını belirterek, "7 yıl Tarihi Kentler Birliği başkanlığı yaptım. Ben orada 7 yıllık başkanlık yaptım, orada tanıdım Mansur Beyi. Epeyden beri görüşmüyoruz ama aramızın kötü olması için bir neden göremiyorum. Mansur Bey ile rakibiz ama düşman değil. Bu memleketin çocuklarıyız nihayetinde. Benim kimseyle kavgam olmaz." dedi
15.01.2019 Siyaset
AK Parti Ankara adayı Özhaseki'den önemli açıklamalar
AK Parti Ankara adayı Özhaseki'den önemli açıklamalar AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, CNN TÜRK canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.
6.01.2019 Siyaset
Son dakika... Mehmet Özhaseki projelerini tanıttı
Son dakika... Mehmet Özhaseki projelerini tanıttı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen basın toplantısında 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından Ankara'ya yeni bir vizyon ve çehre kazandıracak olan 2019-2024 Ankara Projelerini açıkladı.
3.01.2019 Gündem
Altı otopark üstü güneş enerjisi santrali
Altı otopark üstü güneş enerjisi santrali Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından dev eğlence merkezi Ankapark’taki açık otoparkın üzerine kurulan güneş enerjisi santrali (GES) ile yılda 15 milyon kilowattsaat elektrik üretilecek. Üretilen elektrik satılarak, Büyükşehir Belediyesi yıllık 13 milyon TL gelir elde edecek.
20.11.2018 Ekonomi
ANKAPARK, açılış için gün sayıyor
ANKAPARK, açılış için gün sayıyor Avrupa’nın en büyük tema parkı olma özelliğini taşıyan ANKAPARK’ın açılışı için geri sayım başladı. Yapılan ihale ile ANKAPARK’ı 29 yıllığına kiralayan GBM Ticaret & Çelik Ortak Girişim Grubu , 2019’un Mart ayında projenin açılışını yapmak için kolları sıvadı. Tamamlama çalışmalarının son etabı devam ederken park içindeki kafe, restaurant ve çocuklara yönelik satış alanlarının alanın kiralamasını ise KDM AVM Danışmanlık üstlendi.
14.11.2018 Ekonomi
Ankapark ihalesinin kazananı belli oldu
Ankapark ihalesinin kazananı belli oldu Ankara Büyükşehir Belediyesine 29 yıllığına tahsis edilen Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki Ankapark'ın işletme ihalesini, buna tek başına giren GBM Ticaret A.Ş. ile Çelik Ortak Girişim Grubu aldı.
20.09.2018 Ekonomi
Ankara otogarı için karar verildi
Ankara otogarı için karar verildi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, şehirler arası yolculuklarda otobüs yerine hızlı tren ve uçak kullanımının yaygınlaşmasıyla Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin (AŞTİ) yükünün azaldığını, bu nedenle Mamak ilçesinde yeni otobüs terminali yapılmasının artık söz konusu olmadığını bildirdi.
22.03.2018 Ekonomi
Ankara Belediye Başkanı Tuna: Ulaşıma zam yok
Ankara Belediye Başkanı Tuna: Ulaşıma zam yok Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 2018 yılında Ankara'da ulaşıma zam olmayacağını açıkladı.
4.01.2018 Ekonomi
Melih Gökçek'ten 'dinozor' açıklaması
Melih Gökçek'ten 'dinozor' açıklaması Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün kaldırılan dinozor heykeli ile ilgili olarak Twitter'dan açıklama yaptı
29.09.2021 Gündem
Ankara'da şimdi de Kızılay Meydanı’ndaki lale heykeli kaldırıldı
Ankara'da şimdi de Kızılay Meydanı’ndaki lale heykeli kaldırıldı Ankara'da Melih Gökçek döneminde yaptırılan ve dikkat çeken o eserler bir bir kaldırılıyor. Önce belediyenin önündeki fıskiye sonra dinozor şimdi de 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda bulunan ışıklı lale heykeli kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Vatandaş ‘Cumhuriyet Kulesi yıkılmasın’ dedi
Vatandaş ‘Cumhuriyet Kulesi yıkılmasın’ dedi Keçiören’de 14 yıldır atıl durumda kalan ‘Cumhuriyet Kulesi’nin yıkılıp yıkılmayacağına ilişkin düzenlenen halk oylaması ve anketin vatandaşların yüzde 76’sı kulenin yıkılmaması yönünde oy kullandı
29.09.2021 Gündem
AOÇ kavşağındaki dinozor maketi kaldırıldı
AOÇ kavşağındaki dinozor maketi kaldırıldı Ankara Büyükşehir Belediyesince, Ankapark'ın tanıtımı için 2015'te Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) kavşağına konulan dinozor maketi kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankapark ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankapark haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.