Andrew Garfield

Andrew Garfield

Son dakika Andrew Garfield haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Andrew Garfield ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Andrew Garfield haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Andrew Garfield

haberleri sayfasında son dakika yaşanan andrew garfield gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 andrew garfield haberi bulunmuştur. Tüm andrew garfield haberleri aşağıda listelenmiştir.
Spiderman Filmleri İzleme Sırası...spiderman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Spiderman Filmleri İzleme Sırası...spiderman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Dünya genelinde birçok insanın favori süper kahramanı olarak Örümcek Adam karşımıza çıkar. Çünkü Örümcek Adam veya diğer adıyla Spider-Man birçok macerası ile beyaz perdede yer almıştır. En ilginç detay ise Örümcek Adam karakterinin üç farklı oyunu tarafından, canlandırılmış olmasıdır. İlk Örümcek Adam serisi üç film olarak çekilmiştir. Daha sonra ise farklı aktörler ile yeni bir seri başlamıştır. 
4.02.2024 Gündem
Örümcek Adam Filmleri İzleme Sırası...örümcek Adam Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Örümcek Adam Filmleri İzleme Sırası...örümcek Adam Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Örümcek Adam, çocukluğumuzdan beri hayatımızda yer alan film ve film serilerinden biridir. Birden fazla kez farklı başrollerle çekilen Örümcek Adam serilerinin izlenme sırası elbette önemlidir. Tabi ki sıraya bağlı kalmadan izlemek de mümkündür. Ancak tam olarak serüvene hakim olabilmek için doğru sırada izlemek daha avantajlı olacaktır.
1.02.2024 Gündem
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı Emmy Ödülleri'nin 2022 yılı için adayları açıklandı. Bu yıl en çok adaylık alan yapımlar 25 kategoriyle Succession ile 20 adaylıkla Ted Lasso ve The White Lotus dizileri oldu.
13.07.2022 Kültür Sanat
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları! Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscarbu yıl 94. kez sahiplerini bulacak. 2022 Oscar Ödülleri'nde ilk kez izleyicilerin oylarıyla belirlenecek iki kategoride ödül verilecek. Peki, Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları ve oylamaya katılma yolları...
20.02.2022 Kültür Sanat
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Yeni aşka yelken açtı
Yeni aşka yelken açtı Oscar Ödüllü oyuncu Emma Stone’un (28), ABD’li yönetmen Dave McCary (32) ile aşk yaşadığı iddia edildi.
26.10.2017 Magazin
Ve itiraf etti
Ve itiraf etti Hollywood’un son dönemdeki önemli oyuncularından biri olan Andrew Garfield (33) aynı cinsiyette ilişkiye açık olduğunu ama bunu daha önce hiç yaşamadığını itiraf etti.
6.07.2017 Magazin
2017 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu!
2017 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! Tüm dünyanın merakla beklediği 89’uncu Akademi Ödülleri bu akşam Amerika Birleşik Devletleri, Hollywood’daki Dolby Theatre’da sahiplerini buldu. Jimmy Kimmel’ın sunuculuk yaptığı gecede, en iyi film ödülü Moonlight'ın oldu. Törende önce yanlışlıkla La la Land'in en film seçildiği açıklandı. Ancak daha sonra bu hata düzeltildi.
29.09.2021 Gündem
Oscar’ın gözdeleri evleniyor!
Oscar’ın gözdeleri evleniyor! Hollywood’un yükselişini sürdüren iki genç ismi Emma Stone ve Andrew Garfield, gizlice nişanlanarak evlilik hazırlıklarına başladı
31.01.2017 Magazin
Oscar’da siyah zaferi
Oscar’da siyah zaferi 89. Oscar Ödülleri, 26 Şubat’ta Jimmy Kimmel’in sunumuyla Hollywood’daki Dolby Theater’da sahiplerini bulacak.
25.01.2017 Magazin
2017 Oscar adayları açıklandı!
2017 Oscar adayları açıklandı! 89. Oscar Ödülleri'nin adayları kimler, hangi filmler? 26 Şubat'ta Hollywood'daki Dolby Theatre'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak olan 2017 Oscar'larına aday olan isimler belli oldu.
24.01.2017 Kültür Sanat
Altın Küre'ye damga vuran öpücük!
Altın Küre'ye damga vuran öpücük! Dünyaca ünlü oyuncular Ryan Reynolds ile Andrew Garfield, ödül töreninde dudaktan öpüşerek tüm bakışları üzerinde topladılar.
10.01.2017 Magazin
Altın Küre’Ye ‘La La Land’ damgası
Altın Küre’Ye ‘La La Land’ damgası Her yıl Hollywood Foreign Press Association (Hollywood Yabancı Basın Birliği) tarafından verilen ve Oscar’ın habercisi olarak kabul edilen Golden Globe (Altın Küre) ödülleri sahiplerini buldu...
9.01.2017 Magazin
Altın Küre adayları açıklandı
Altın Küre adayları açıklandı Bu yıl HFPA (Yabancı Basın Birliği) tarafından 74. kez düzenlenecek Altın Küre Ödülleri’nde yarışacak adaylar belli oldu.
12.12.2016 Magazin
2017’de hangi filmleri izleyeceğiz?
2017’de hangi filmleri izleyeceğiz? Yeni bir yıla girerken vizyon heyecanı bekleyen filmler de birer birer ortaya çıkıyor. Önümüzdeki yıl vizyon şansı bulacak gişe rekortmeni filmler...
11.12.2016 Magazin
75 askerin hayatını kurtaran cesur yürek
75 askerin hayatını kurtaran cesur yürek Savaş Vadisi (Hacksaw Ridge), 2. Dünya Savaşı‘nda görev yapan vicdani retçi Desmond T. Doss’un çarpıcı hayat hikayesini ele alıyor.
25.11.2016 Arşiv
75 kişinin hayatını kurtaran cesur yürek...
75 kişinin hayatını kurtaran cesur yürek... Savaş Vadisi (Hacksaw Ridge), 2. Dünya Savaşı'nda görev yapan vicdani retçi Desmond T. Doss'un çarpıcı hayat hikayesini ele alıyor.
4.11.2016 Arşiv
‘Örümcek Adam’ Türkiye’de
‘Örümcek Adam’ Türkiye’de ‘Örümcek Adam’ filminin yıldızı Andrew Garfield ve hem rol arkadaşı hem de sevgilisi Emma Stone, süper lüks yatlarıyla Ege’de tatil yapıyor.
4.06.2016 Magazin
İşte yeni Örümcek Adam!
İşte yeni Örümcek Adam! Uzun süredir merak konusu olan yeni ‘Örümcek Adam’, 19 yaşındaki İngiliz aktör Tom Holland olacak...
24.06.2015 Magazin
O selfie çekerken sevgilisi ağaç oldu
O selfie çekerken sevgilisi ağaç oldu Kasım ayında “Cabaret” adlı şov için Broadway’de sahne almaya hazırlanan oyuncu Emma Stone, New York sokaklarında gezerken hayranlarının selfie isteğini kıramadı...
22.10.2014 Magazin
Hoşçakal öpücüğü
Hoşçakal öpücüğü New York’taki bir Fransız bistrosunda birlikte öğle yemeği yiyen çiçeği burnunda çift Emma Stone ve Andrew Garfield, ayrılırken birliklerine verdiği ‘hoşçakal öpüşücüğüyle’ görenlerin sempatisini kazandı...
17.06.2014 Magazin
Örümcek Adam New York semalarında
Örümcek Adam New York semalarında Örümcek Adam, neden bilmem daima favori süper kahramanım olmuştur...
25.04.2014 Arşiv
Tanıtımı rekora gidiyor!
Tanıtımı rekora gidiyor! İnanılmaz Örümcek Adam 2 filminin ilk resmi fragmanı yayınlandı.
8.12.2013 Kültür Sanat
Ebru Şancı'dan ilginç eylem!
Ebru Şancı'dan ilginç eylem! Andrew Garfield ile Emma Stone’a özendi
20.09.2012 Magazin
Emma ve Andrew hep el ele
Emma ve Andrew hep el ele Güzel oyuncu Emma Stone ve sevgilisi Andrew Garfield, New York sokaklarında hep el ele geziyor
2.05.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Andrew Garfield ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki andrew garfield haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.