Emma Stone

Emma Stone

Son dakika Emma Stone haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emma Stone ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emma Stone haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emma Stone

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emma stone gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 emma stone haberi bulunmuştur. Tüm emma stone haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu gerçek adını kullanmak istiyor!
Ünlü oyuncu gerçek adını kullanmak istiyor! Dünyaca ünlü oyuncu Emma Stone, son röportajında artık gerçek ismini kullanmak istediğini itiraf etti.
27.04.2024 Magazin
Spiderman Filmleri İzleme Sırası...spiderman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Spiderman Filmleri İzleme Sırası...spiderman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Dünya genelinde birçok insanın favori süper kahramanı olarak Örümcek Adam karşımıza çıkar. Çünkü Örümcek Adam veya diğer adıyla Spider-Man birçok macerası ile beyaz perdede yer almıştır. En ilginç detay ise Örümcek Adam karakterinin üç farklı oyunu tarafından, canlandırılmış olmasıdır. İlk Örümcek Adam serisi üç film olarak çekilmiştir. Daha sonra ise farklı aktörler ile yeni bir seri başlamıştır. 
4.02.2024 Gündem
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Oscar adayları açıklandı!
Oscar adayları açıklandı! Tüm dünyanın merakla beklediği 'Oscar' töreninde adaylar tek tek açıklandı.
22.01.2019 Magazin
Taze aşıklar kırmızı halıda
Taze aşıklar kırmızı halıda Jennifer Aniston’dan boşanan Justin Theroux ile Emma Stone’un bir süredir aşk yaşadığı konuşuluyordu.
14.09.2018 Magazin
Tüm ışıltısı reklam  filminde
Tüm ışıltısı reklam filminde Louis Vuitton, ilk parfüm filmi kampanyasını sundu. Oscar ödüllü Emma Stone ve yönetmen Sam Mendes, bir araya geldi.
6.09.2018 Magazin
Venedik’in ‘Favori’si
Venedik’in ‘Favori’si 75’inci Venedik Film Festivali, önceki gün başladı. Merakla beklenen filmlerin gösterimlerinin gerçekleştiği festivalde önceki gün Emma Stone’un başrolde olduğu ‘The Favourite’ (Favori) izlendi.
31.08.2018 Magazin
Tatil yolunda dizi-filmsiz kalmayın!
Tatil yolunda dizi-filmsiz kalmayın! Ramazan Bayramı’nı tatille değerlendirmek isteyenlerden kimi soluğu Ege veya Güney kıyılarında alacak, kimi de kendini yurt dışına atacak...
13.06.2018 Magazin
Kutlama fotoğrafı olay oldu
Kutlama fotoğrafı olay oldu Sosyal medya fenomeni Sezgin Yılmaz, sevgilisi Başak Parlak'ın yeni yaşını 'La La Land' filminin afişini anımsatan bir fotoğrafla kutladı.
10.06.2018 Magazin
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı 75. Altın Küre Ödülleri belli oldu. Türk yönetmen Fatih Akın, In The Fade (Paramparça) filmiyle en iyi yabancı dilde film ödülünü kazandı.
8.01.2018 Magazin
Legolas kopyası
Legolas kopyası ABD’li oyuncu Emma Stone, kısa süre sonra başlayacak olan TV şovu ‘Maniac in Kerhonkson’ın çekimlerinde görüntülendi.
30.11.2017 Magazin
Dünya onu konuşuyor!
Dünya onu konuşuyor! Kusursuz fiziğiyle çok konuşulan Ajda Pekkan, İngiltere’de de gündem oldu. Daily Mail gazetesi, Pekkan’ın genç görünümü överek, haberinde, “Kaç yaşında?” başlığını kullandı
17.11.2017 Magazin
İngiliz basınında Ajda Pekkan sürprizi!
İngiliz basınında Ajda Pekkan sürprizi! İngiliz Daily Mail gazetesi, usta sanatçı Ajda Pekkan'ın genç görünümü överken, "Kaç yaşında?" başlığını kullandı.
17.11.2017 Magazin
Onur ödüllerinde şıklık konuştu
Onur ödüllerinde şıklık konuştu Akademi’nin esas Oscar törenden ayırarak ayrı bir etkinliğe dönüştürdüğü Governors Ödülleri yani Onur Ödülleri geçtiğimiz akşam Los Angeles’ta sahiplerini buldu.
12.11.2017 Magazin
Yeni aşka yelken açtı
Yeni aşka yelken açtı Oscar Ödüllü oyuncu Emma Stone’un (28), ABD’li yönetmen Dave McCary (32) ile aşk yaşadığı iddia edildi.
26.10.2017 Magazin
'Cinsiyetler Savaşı' ile karşımızda
'Cinsiyetler Savaşı' ile karşımızda Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu Emma Stone (28), son filmi 'Battle of the Sexes'ın Londra'daki 61'inci BFI Londra Film Festivali kapsamında düzenlenen galasına Fransız moda devi Louis Vuitton imzalı çiçekli bir elbiseyle katıldı.
9.10.2017 Kültür Sanat
Cinsiyetlerin mücadelesi
Cinsiyetlerin mücadelesi Emma Stone ile Steve Carell, cinsiyetlerin mücadelesini tenisle harmanlayan ‘Battle of the Sexes’ filminde karşı karşıya geliyor.
12.09.2017 Magazin
Dizilerin prensesleri
Dizilerin prensesleri Dizilerde başroller kadar dikkat çeken yardımcı oyuncular bir sonraki projelerinde esas kızlığa terfi ediyor. İşte o oyunculardan öne çıkanlar...
11.08.2017 Arşiv
Emma Stone: Erkek rol arkadaşlarım...
Emma Stone: Erkek rol arkadaşlarım... 'Battle of the Sexes' isimli yeni filminde feminist tenis efsanesi Billie Jean King'i canlandıran Emma Stone, Out dergisine ilginç bir açıklama yaptı.
10.07.2017 Magazin
Ve itiraf etti
Ve itiraf etti Hollywood’un son dönemdeki önemli oyuncularından biri olan Andrew Garfield (33) aynı cinsiyette ilişkiye açık olduğunu ama bunu daha önce hiç yaşamadığını itiraf etti.
6.07.2017 Magazin
Yağmura yakalandılar!
Yağmura yakalandılar! Dünyanın en etkili 100 isminin belirlendiği Time 100’ün geleneksel galası önceki gece yapıldı. Geceye katılan ünlü kadınlar, yağmura yakalandı.
26.04.2017 Magazin
Hamdi Ulukaya TIME 100 listesinde
Hamdi Ulukaya TIME 100 listesinde Chobani markasıyla ABD'de gıda sektörünün en büyükleri arasına giren Hamdi Ulukaya, TIME dergisinin dünyadaki en etkili 100 kişiyi sıraladığı geleneksel TIME 100 listesinde yer aldı.
20.04.2017 Ekonomi
‘İlk Adam’ olacak
‘İlk Adam’ olacak Russell Crowe ile başrolünü paylaştığı ‘İyi Adamlar’ ile adından söz ettiren ve Emma Stone ile başrolünü paylaştığı ‘Aşıklar Şehri’ filmi ile Oscar’a aday olan Ryan Gosling, kariyerinin zirvesinde.
8.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emma Stone ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emma stone haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.