Anastasiadis

Anastasiadis

Son dakika Anastasiadis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Anastasiadis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Anastasiadis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anastasiadis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anastasiadis gelişmeleri de dahil olmak üzere 339 anastasiadis haberi bulunmuştur. Tüm anastasiadis haberleri aşağıda listelenmiştir.
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, GKRY lideri Anastasiadis ile görüştü
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, GKRY lideri Anastasiadis ile görüştü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Tatar, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis ile BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Colin Stewart’ın ev sahipliğinde Ledra Palace Otel’de düzenlene yıl sonu resepsiyonunda bir araya geldi.
7.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs açıklaması: Dört bir yandan sağlama almamız lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs açıklaması: Dört bir yandan sağlama almamız lazım Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin başörtüsü konusuyla ilgili kanun teklifi vermesini 'samimiyetsiz' bularak anayasa değişikliği şeklinde karşı teklif verdiklerini belirterek 'Farkında olmadan bize pas attı bizim de golü atmamız lazım." dedi. Erdoğan, ABD'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki ambargo ve silah kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'İlk işimiz İHA’ları, SİHA’ları Kuzey Kıbrıs’a yerleştirdik. Şu anda İHA ve SİHA’larımız oradalar' dedi.
7.10.2022 Siyaset
Yunanistan'a panik yaşatan Abdülhamid Han gemisi Taşucu Limanı'na geri geldi!
Yunanistan'a panik yaşatan Abdülhamid Han gemisi Taşucu Limanı'na geri geldi! Yunanistan ve Kıbrıs Rum kesimine panik yaşatan Türkiye’nin 4’üncü sondaj gemisi Taşucu Limanı'na geri geldi. Mersin'den test sürüşü amacıyla Türk kara sularında denize açılarak Yunanistan ve Rum medyasını ayağa kaldıran Türkiye’nin 4’üncü sondaj gemisi 'Abdülhamid Han', yeniden limana demirleyerek göreve başlayacağı 9 Ağustos tarihini beklemeye başladı.
2.08.2022 Gündem
Abdülhamid Han Doğu Akdeniz'e açıldı! Rum ve Yunan ikilisinde büyük panik...
Abdülhamid Han Doğu Akdeniz'e açıldı! Rum ve Yunan ikilisinde büyük panik... Türkiye’nin 4’üncü sondaj gemisi Abdülhamid Han sondaj gemisinin dün denize açılması Yunan basınında geniş yer buldu. Yunan ordusu ve Atina'nın teyakkuza geçtiğini yazan komşu basını Abdülhamid Han'ın rotasını da sayfalarına taşıdı.
1.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri damga vurdu! Rum lider itiraf etti: KKTC'ye gel orada görüşürüz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri damga vurdu! Rum lider itiraf etti: KKTC'ye gel orada görüşürüz İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen NATO Liderler Zirvesi'ne Avrupa Birliği grubu için katılan Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Anastasiadis zirve sırasında 2 kez Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme imkanı bulduğunu açıkladı. Erdoğan'a Paris'te buluşma teklif etti.
2.07.2022 Dünya
Abdülhamid Han Rumları korkuttu Anastasiadis Güvenlik Konseyi’ni topladı!
Abdülhamid Han Rumları korkuttu Anastasiadis Güvenlik Konseyi’ni topladı! Türkiye’nin 4’üncü Sondaj Gemisi Abdülhamid Han Rumları panikletti. Kıbrıslı Rum lider, Türkiye’nin 4’üncü sondaj gemisi Abdülhamid Han’ın yakında Kıbrıs açıklarında faaliyete başlayabileceği endişesiyle Güvenlik Konseyi’ni topladı.
22.06.2022 Dünya
Rus turistler Türkiye'ye akın edecek
Rus turistler Türkiye'ye akın edecek Rusya’ya karşı alınan yaptırım kararları birçok ülke ile Rusya’nın ilişkilerinin bozulmasına neden oldu. Kıbrıs Rum yönetimi geçtiğimiz günlerde hava sahasını Rus uçaklarına kapattıklarını açıklamıştı. Bu karar üzerine Kıbrıs Rum yönetiminin Rus Büyükelçisi Stanislav Osadychiy, “Ayağınıza sıktınız. Bu yaz Rus turist beklemeyin, Türkiye’ye gidecekler” diye konuştu.
4.03.2022 Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan Rum kesimine tepki: Bu asla kabul edilemez
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan Rum kesimine tepki: Bu asla kabul edilemez CNN Türk yayınında konuşan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Adada papazlara silah eğitimi gerilimiyle ilgili, "Bu asla kabul edilemez. Bunu gün yüzüne çıkarmamız yerinde oldu." ifadelerini kullandı.
20.02.2022 Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, BM Kıbrıs Özel Temsilcisi Stewart’ı kabul etti
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, BM Kıbrıs Özel Temsilcisi Stewart’ı kabul etti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Birleşmiş Milletler (BM) Kıbrıs Özel Temsilcisi ve Barış Gücü (UNFICYP) Şefi Colin Stewart’ı kabul etti. Toplantının ardından Tatar, “Kıbrıs’ta bulunacak çözümün, adil, pratik, eşit, uygulanabilir ve gerçekçi olması gerekiyor” dedi.
10.12.2021 Dünya
Ersin Tatar: Türkiye'nin garantörlüğünden vazgeçmemiz mümkün değildir
Ersin Tatar: Türkiye'nin garantörlüğünden vazgeçmemiz mümkün değildir Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk halkının, Türkiye'nin garantörlüğünden vazgeçmesinin mümkün olmadığını söyledi.
21.11.2021 Siyaset
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan net mesaj: Her fırsatı kullanacağız
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan net mesaj: Her fırsatı kullanacağız KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, 'Şu an yapmamız gereken Kıbrıs Türk halkının haklarını korumak ve ileriye dönük yolları görüşmek için her fırsatı kullanacağız.' dedi.
27.09.2021 Gündem
Rum lider Anastasiadis'den Kıbrıs açıklaması!
Rum lider Anastasiadis'den Kıbrıs açıklaması! Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis, Kıbrıs'ta iki devletli çözüme "açık olmadıklarını" söyledi.
27.09.2021 Dünya
BM Genel Sekreteri Guterres KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
BM Genel Sekreteri Guterres KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.
25.09.2021 Dünya
MHP lideri Bahçeli'den Kıbrıs açıklaması
MHP lideri Bahçeli'den Kıbrıs açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın siyasi ve stratejik sonucu 47 yıl sonra vasat bulmuş, Kıbrıs Türk devleti ufukta görünmüştür. Ok yaydan çıkmış, artık geriye dönüş yolu kapanmıştır" açıklamasını yaptı.
26.07.2021 Siyaset
Rum Kesimi'nden 'Maraş' misillemesi! Türkiye ve KKTC'nin kararı şok etmişti...
Rum Kesimi'nden 'Maraş' misillemesi! Türkiye ve KKTC'nin kararı şok etmişti... Son dakika haberine göre; Rum yönetimi, Türkiye ve KKTC’nin ilan ettiği ikinci Maraş açılımına Kıbrıs Türklerine verilen AB pasaportlarının iptali ile misillemeyi planlıyor.
26.07.2021 Dünya
Kıbrıs Maraş'ta tarihi hamle! Aya Nikola Rumları birbirine düşürdü...
Kıbrıs Maraş'ta tarihi hamle! Aya Nikola Rumları birbirine düşürdü... Maraş'ta yerleşime açılan Aya Nikola Rum sakinlerini bekliyor. Türkiye ve KKTC 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 47’nci yıldönümünde tarihi bir adım atarak, 46 yıldır kapalı tutulan ve geçen eylül ayında halkın ziyaretine açılan turistik Maraş kentinde mülk sahibi Rumların Türk yönetimi altında eve dönüş yolunu açan bir karar aldı.
22.07.2021 Dünya
Güney Kıbrıs'ta korkutan yangın! Ölü sayısı yükseldi
Güney Kıbrıs'ta korkutan yangın! Ölü sayısı yükseldi Son dakika haberi... Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde dün başlayan orman yangınında hayatını kaybedenlerin sayısının 4’e yükseldi. Yunan ekipleri GKRY'ye ekip sevk ederken, İtalya'dan da yardım istendi.
4.07.2021 Dünya
Vekilin 61 bin TL’lik maaşına göz diktiler
Vekilin 61 bin TL’lik maaşına göz diktiler Kıbrıs Rum Kesimi’nin lider partisi DİSİ, meclis başkanlığına ilk kez bir kadın aday gösterdi. Anita Dimitriu, maaşı yüksek olan bu pozisyona aday olunca, erkek rakiplerinin cinsiyetçi saldırılarına maruz kaldı.
6.06.2021 Dünya
KKTC ile Rum kesimi arasındaki tüm geçiş kapıları açılıyor
KKTC ile Rum kesimi arasındaki tüm geçiş kapıları açılıyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, "Yoğun uğraşlar sonucunda, Kıbrıs Rum tarafı ile tüm geçiş kapılarının operasyonel hale gelmesi için anlaşmaya varıldığını, tüm geçiş kapılarının 4 Haziran 2021 Cuma günü uzun bir aradan sonra faaliyete geçeceğini" bildirdi.
2.06.2021 Gündem
Cenevre görüşmelerinin detayları ortaya çıktı Türkiye tokat gibi yüzlerine vurmuş
Cenevre görüşmelerinin detayları ortaya çıktı Türkiye tokat gibi yüzlerine vurmuş Cenevre'de gerçekleşen Kıbrıs görüşmelerinin detayları ortaya çıktı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis'in bulunduğu toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun açıklamaları damga vurmuş.
6.05.2021 Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Rum Yönetimine tepki
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Rum Yönetimine tepki KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, "Rum Yönetiminin KKTC'ye, Kıbrıs Türk halkına ve şahsıma karşı büyük bir operasyon başlattığını görmekteyiz" açıklamasını yaptı.
5.05.2021 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Anastasiadis’e sert tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Anastasiadis’e sert tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik Rum lider Anastasiadis'in açıklamalarıyla ilgili olarak, "KKTC eşit egemenlik hakkını talep ettiği için büyük bir çılgınlık içinde bu konuşmaları yapıyor. Türkiye Cumhuriyeti ve KKTC'ye yaptığı bu saygısızlığı aynen iade ediyoruz." dedi.
3.05.2021 Siyaset
Kıbrıs zirvesi sona erdi! Çavuşoğlu ve Ersin Tatar'ndan ortak açıklama
Kıbrıs zirvesi sona erdi! Çavuşoğlu ve Ersin Tatar'ndan ortak açıklama KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cenevre'de ortak basın toplantısı düzenledi.
29.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anastasiadis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anastasiadis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.