Analist

Analist

Son dakika analist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan analist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını analist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Analist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan analist gelişmeleri de dahil olmak üzere 444 analist haberi bulunmuştur. Tüm analist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor!
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor! “Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, Güney Afrika ve Brezilya’daki faaliyetleriyle global ölçekte de kendini ispat ediyor.
18.01.2024 Advertorial
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı ‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ programı başvuruları başladı. Projeye; lisans 3’üncü ve 4’üncü sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile yeni mezun olan ve kendini teknoloji alanında geliştirmeye hazır olan herkes katılabilecek.
11.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
Yatırımcı ve analistlerle buluştu
Yatırımcı ve analistlerle buluştu Yıldız Holding ve bağlı halka açık şirketlerin, finansal performansları, '2023 Yıldız Holding ve Halka Açık Şirketleri Analist & Yatırımcı Toplantısı'nda masaya yatırıldı.
24.11.2023 Finans
İsrail-Hamas savaşında son dakika... İsrail ordusu Gazze'de taktik değiştirdi
İsrail-Hamas savaşında son dakika... İsrail ordusu Gazze'de taktik değiştirdi İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 7 Ekim tarihinden itibaren Gazze topraklarında devam ediyor. Kritik bölgedeki savaş 20'nci gününe girerken Gazze'den gelen haber ile İsrail ordusunu yeni taktiği gün yüzüne çıktı. Her gün bombalanan Gazze'de hayatını kaybeden siviller için ABD Başkanı Biden'dan gelen skandal açıklama tepkilere neden olurken Rusya Devlet Başkanı Putin'den gelen açıklama ise gündemin ilk sırasına yerleşti.
26.10.2023 Dünya
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
Prigojin ile ilgili son iddia dünyada yankı buldu 'Hayatta ve intikamını planlıyor'
Prigojin ile ilgili son iddia dünyada yankı buldu 'Hayatta ve intikamını planlıyor' Rus siyasi analist Dr Valery Solovey, Wagner lideri Prigojin'in uçak kazasında ölmediğini, hayatta olduğunu ve intikam hazırlıkları yaptığını öne sürerken Rusya Devlet Başkanı Putin'in yeni bir isyana karşı 'hazır olun' talimatı verdiği iddia edildi.
30.08.2023 Dünya
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Tarihi bir dönüm noktası!
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Tarihi bir dönüm noktası! Seçimlere dört gün kala BBC, Al Jazeera ve Rus Kommersant gazetesindeki analizler gözden kaçacak gibi değil. Sandıktan çıkacak sonucun yalnızca Türkiye'yi değil dünyayı etkileyeceğini belirten Kommersant, "Belki de, Erdoğan ile Putin kadar kolayca ortak dil bulabilecek başka siyasetçi yok" yorumunu yaptı.
10.05.2023 Dünya
Altın fiyatları için tarih verildi! Uzman isim bu fiyatı öngördü
Altın fiyatları için tarih verildi! Uzman isim bu fiyatı öngördü Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın düştü, uzmanlardan dikkat çeken açıklamalar geldi. Gram altın fiyatlarındaki toparlanmanın devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Piyasalar Uzmanı Finansal Analist İslam Memiş gram altın için yatırımcılara son dakika açıklamalarında bulundu. İslam Memiş altının geleceği yeni seviyeyi açıkladı. Memiş çok net tarih verdi. İşte tüm detaylar...
1.03.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında kritik eşik! Gram düşüşe geçti uzman isimden son dakika yorumu geldi
Altın fiyatlarında kritik eşik! Gram düşüşe geçti uzman isimden son dakika yorumu geldi Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı vatandaşlar tarafından güncel olarak takip ediliyor. Altın fiyatları Fed faiz endişeleri sonrası dip seviyeleri görmesinin ardından bugün itibari ile hafif satıcılı bir seyir izleyerek toparlanma eğilimi gösterdi. Ons altında yaşanan yükselişten güç alan gram altın güne değer kazancıyla başladı. Çin ekonomisinden gelen iyimser veriler küresel piyasalarda risk iştahını destekledi. Gram altın fiyatlarındaki toparlanmanın devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Altın kahini olarak bilinen Piyasalar Uzmanı Finansal Analist İslam Memiş'ten gram altın için önemli uyarılar geldi. İşte 1 Mart 2023 güncel çeyrek altın, yarım altın, gram altın, 14 ayar ve 22 ayar bilezik fiyatları...
1.03.2023 Ekonomi
Mısır'dan Türkiye'ye tarihi ziyaret Arap medyasında: Sadece Mısır ve Türkiye değil, tüm bölge için önemli
Mısır'dan Türkiye'ye tarihi ziyaret Arap medyasında: Sadece Mısır ve Türkiye değil, tüm bölge için önemli Türkiye'yi sarsan asrın felaketinden sonra Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri'nin ziyareti hem Mısır hem de Arap medyasında geniş yer buldu. İki ülke arasındaki buzların eridiğini yazan gazeteler yakınlaşmanın sadece Mısır ve Türkiye için değil tüm bölge için önemli olduğunun altını çizdi.
28.02.2023 Dünya
Almanlar 'Türk-Yunan savaşı'nı yazdı: ABD her şeyi yapacak, Biden'a skandal mektup
Almanlar 'Türk-Yunan savaşı'nı yazdı: ABD her şeyi yapacak, Biden'a skandal mektup ABD lideri Biden'a gönderilen skandal mektubu manşetten veren Yunan medyası, Alman yayın organı Deutsche Welle'deki bir yazıyı alıntıladı: "Yunanistan Türkiye'nin en güçlü politik ve askeri hasmı..."
3.02.2023 Dünya
Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Faaliyetlerini durdurdu
Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Faaliyetlerini durdurdu Kripto para piyasasındaki son dakika gelişmeleri yatırımcıların yakın markajında. Sanal paranın atası olarak kabul edilen Bitcoin rekor üstüne rekor kırarken piyasa hacmi de bir hayli büyüdü. Ancak son zamanlarda dev kripto para borsalarının patması da gündemden düşmüyor. Dünyanın sayılı büyük kripto para borsalarından Kraken, Japonya'da faaliyet göstermeme kararı aldı.
28.12.2022 Ekonomi
Danimarka televizyonundan tam bir rezalet! 'Buna mizah diyorlar ama bildiğimiz ağır ırkçılık'
Danimarka televizyonundan tam bir rezalet! 'Buna mizah diyorlar ama bildiğimiz ağır ırkçılık' Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda 4.olan ve taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin alkışını toplayan Fas Milli Takımı ile ilgili Danimarka televizyonu ırkçı söylemlerde bulundu.
18.12.2022 Şampiy10
Kripto paralarda son durum! Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi?
Kripto paralarda son durum! Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi? Kripto paralarda düşüş devam ediyor! Geçtiğimiz hafta boyunca yatay fiyat hareketine devam eden ve bu hafta başında küresel piyasalardan da destek alan Bitcoin, ABD’den gelen enflasyon verisiyle bir ayın en yüksek seviyesine yükselmişti. Fed faiz kararı sonrası kripto paralarda geri çekilme başladı. Yatırımcı da kripto paralardaki son durumu merak ederken, özellikle Ethereum ve Bitcoin’in neden düştüğünü araştırıyor. Peki, Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi? FED kararı Ethereum ve Bitcoin’i nasıl etkiledi? İşte Kripto paralarda son durum…
15.12.2022 Ekonomi
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
Kripto paralarda deprem! Bitcoin dibi gördü
Kripto paralarda deprem! Bitcoin dibi gördü Dünyanın işlem hacmi bakımından en büyük üçüncü kripto para borsası FTX'in likidite anlamında zor duruma düşmesinin ardından Binance'dan destek istemişti. Binance CEO'su Zhao ise FTX'i satın almayı planladıklarını açıklamıştı. Kısa süre sonra ise Binance satın almadan vazgeçti. Bu gelişmeler yaşanırken 18 bin dolara gerileyen Bitcoin, satın almadan vazgeçilmesi haberiyle birlikte 15 bin 600 dolara kadar geriledi. Bitcoin böylece 4 günde yüzde 26 kaybettirdi.
10.11.2022 Ekonomi
Teknolojik ürünlerde fiyatı tavan yaptırmıştı! Krizde yeni gelişme
Teknolojik ürünlerde fiyatı tavan yaptırmıştı! Krizde yeni gelişme Küresel çapta ortaya çıkan çip krizinde üretim yetersizliğine ilişkin hafifleme işaretleri geliyor. Çip teslimat süreleri Ağustos ayında da geriledi.
9.09.2022 Dünya
Altın fiyatlarında son durum! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın için tren kalkıyor... İslam Memiş uyardı: 1 Eylül son tarih
Altın fiyatlarında son durum! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın için tren kalkıyor... İslam Memiş uyardı: 1 Eylül son tarih Altın fiyatları patlamaya hazır bir bomba gibi. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve cumhuriyet altın fiyatlarında değişimler yaşanıyor. 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum ne oldu? Finansal analist İslam Memiş, piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirdi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar için kritik uyarılarda bulundu. İşte altın fiyatlarında son durum ve gelişmeler...
17.08.2022 Ekonomi
Kripto paralar yükselişe geçti! Bitcoin, Ethereum, Ripple...
Kripto paralar yükselişe geçti! Bitcoin, Ethereum, Ripple... Kripto paralarda beklenmeyen gelişme. Kripto paralar uçuşa geçti. Kripto paralarda enflasyon yükselişi meydana geldi. ABD’de dün açıklanan aylık enflasyon yüzde 0 düzeyinde geldi. Kripto paralar da Fed’in aldığı aksiyonların işe yaradığı düşüncesiyle primlenmeye başladı. Bitcoin yeniden 24 bin dolar sınırını aştı.
11.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika! Piyasaların beklediği haber geldi: ABD'de enflasyon rakamları açıklandı...
Altın fiyatlarında son dakika! Piyasaların beklediği haber geldi: ABD'de enflasyon rakamları açıklandı... Altın fiyatlarında yükseliş üç gündür devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve cumhuriyet altın fiyatlarında değişimler yaşanıyor. 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum ne oldu? Yatırımcıların merakla beklediği kritik gelişme saat 15.30’da açıklandı. Peki altın fiyatları nasıl etkilendi? Finansal analist İslam Memiş, piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirdi.
10.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son durum! Altın fiyatları hızla değişiyor: 9 Ağustos günü gram altın ve çeyrek altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor...
Altın fiyatlarında son durum! Altın fiyatları hızla değişiyor: 9 Ağustos günü gram altın ve çeyrek altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor... Altın fiyatları güne dalgalı başladı. Altının gramı düşüşün ardından 1030 lira seviyesinden satılıyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve cumhuriyet altın fiyatlarında değişimler yaşanıyor. 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum ne oldu? Finansal analist İslam Memiş, piyasalardaki son gelşmeleri değerlendirdi. Değerlendirmelerinin kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığını altını çizen İslam Memiş, yorumlarının kişisel yorumlar olduğunu vurguladı.
9.08.2022 Ekonomi
Putin'e HIMARS misillemesi! Rusya'ya ağır darbe
Putin'e HIMARS misillemesi! Rusya'ya ağır darbe Donanma Günü kutlamaları için St. Petersburg'da boy gösteren Rus lider Putin'e HIMARS'larla çok ağır bir darbe indirildi, yerel yetkililer 40 vagonlu trenin cephanelerle birlikte havaya uçtuğunu bildirdi. İşte tüm gelişmeler...
1.08.2022 Dünya
Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi! Bomba analiz
Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi! Bomba analiz Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi. Hafta sonu düşüş kaydederek 17 bin dolar seviyelerine gerileyen ardından tekrardan 20 bin dolara çıkan Bitcoin’de görülen sert fiyat hareketleri yatırımcıların kafasını karıştırmıştı. Ünlü analistten Bitcoin fiyatıyla ilgili dikkat çeken bir uyarı geldi. İşte detaylar...
21.06.2022 Ekonomi
Bitcoin'de kırmızı alarm! 10 bin dolar...
Bitcoin'de kırmızı alarm! 10 bin dolar... Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi. Bitcoin fiyatları dibi gördü. Bitcoinde korkutan tahmin yapıldı. Bitcoin diğer kripto para fiyatlarını da aşağıya çekti. Son günlerde aşağı yönlü bir seyir izleyerek yatırımcıları tedirgin eden Bitcoin bugün itibarıyla kritik seviyenin altına sarktı. Peki Bitcoin ne kadar daha düşecek? Doubleline Capital CEO'su Bitcoin fiyatıyla ilgili önemli bir tahminde bulundu. İşte detaylar...
18.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Analist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki analist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.