Amazon Türkiye

Amazon Türkiye

Son dakika Amazon Türkiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Amazon Türkiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Amazon Türkiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amazon Türkiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amazon türkiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 280 amazon türkiye haberi bulunmuştur. Tüm amazon türkiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
Personel alımı yapılacak! 400 depo operatörü istihdam edilecek
Personel alımı yapılacak! 400 depo operatörü istihdam edilecek İstanbul Tuzla’da 100 milyon doların üzerinde bir yatırımla açılan Amazon Lojistik Merkezi’nde 400 depo operatörünün işe alınması için başvurular başladı.
25.02.2024 Çalışma Hayatı
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı Alışveriş platformu Amazon’un İstanbul Tuzla’daki lojistik merkezi düzenlenen resmi törenle açıldı.
5.10.2023 Ekonomi
“Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesinde hedef bir yılda 4 bin genç
“Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesinde hedef bir yılda 4 bin genç Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda Teknoloji Sınıfı açıyor. “Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesi ilk yılında 4 binden fazla gencin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olmayı hedefliyor.
21.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek!
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek! Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği Gülümseten Kasım Kampanyası, bu yıl 1 – 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. 1-7 Kasım tarihleri arasında Prime üyelerine özel erken erişim ayrıcalığının da sunulacağı kasım ayı boyunca Amazon müşterileri tüm kategorilerde popüler markalara ve sezonun olmazsa olmaz ürünlerine muhteşem fırsatlarla erişirken, Amazon.com.tr’de gülümsemek için birçok sebep bulabilecek.
4.11.2022 Advertorial
Amazon Türkiye'ye geliyor! Yüzlerce kişi için iş fırsatı, tarih açıklandı
Amazon Türkiye'ye geliyor! Yüzlerce kişi için iş fırsatı, tarih açıklandı Amazon'dan Türkiye kararı! İstanbul'a lojistik üssü kurulacak. Binden fazla kişiye iş imkanı doğacak. Dünyanın önde gelen e-ticaret şirketlerinden Amazon, Türkiye’ye yatırım kararı aldı. ABD’li şirket, İstanbul Tuzla’da 100 milyon doların üzerinde yatırımla lojistik üssü kuracak. Sonbaharda açılacak tesis bir yıl içerisinde 1000’den fazla kişiyi istihdam edecek. Şirketin Avrupa Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Perego “Türkiye’ye güveniyoruz” mesajı verdi.
24.03.2022 Ekonomi
Amazon'dan flaş Türkiye açıklaması!
Amazon'dan flaş Türkiye açıklaması! Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, gıda ve içecek kategorisini Türkiye'de hizmete sunmuş olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Türkiye için uzun vadeli bir stratejimiz var. Önümüzdeki dönemde yapılacak çok işimiz var. Hedefimiz, müşterilerimize harika bir hizmet sunarken, ürün seçkimizi çoğaltmak, hızlı ve güvenilir teslimat seçenekleriyle ihtiyaçları olan ürünleri ulaştırmak." dedi.
19.04.2021 Ekonomi
Selçuk Bayraktar yerli solunum cihazı üretim sürecini anlattı
Selçuk Bayraktar yerli solunum cihazı üretim sürecini anlattı Sağlık Bakanlığı öncülüğünde Baykar, ASELSAN, Arçelik ve Biyosis şirketlerinin ortak çalışması ile ilk yerli üretim solunum cihazı üretildi. İlk etapta 100 adet üretilen cihazların teslimi bugün gerçekleşti. Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar yerli solunum cihazı üretim süreci hakkında bilgi verdi.
20.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Amazon 100 bin personel alımı yapacak!
Amazon 100 bin personel alımı yapacak! Dünyada corona virüsü salgını belirsizliği gün geçtikçe artarken, evde çalışan şirketlerin sayısı ile karantinaya alınan ülkelerin sayısı da arttı. E-ticaret sitelerinde oluşan yoğunluk, e-ticaret devi Amazon’un taleplere yetişememesi nedeniyle 100 bin yeni personel alımı ilanı yayınlamasına neden oldu.
17.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank'tan önemli açıklamalar!
Bakan Varank'tan önemli açıklamalar! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Açık kaynak yazılımlarının ülke genelinde yaygınlaşması, yerli ve milli projelerimizde dışa bağımlılığı ve güvenlik risklerini azaltacak." dedi.
26.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Amazon Türkiye resmen açıldı
Amazon Türkiye resmen açıldı Amazon, Türkiye'deki faaliyetlerine resmen start verdi. Dünyanın en önemli ticaret siteleri arasında yer alan Amazon, Türkiye açılışına özel fırsatlar sunduğunu duyurdu.
19.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Dünya devi Amazon, Türk ayakkabısına talip oldu
Dünya devi Amazon, Türk ayakkabısına talip oldu Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Gürsoy, e-ticaret devi Amazon ile görüştüklerini ve Amazon'un, Türkiye'den ayakkabı satın almak istediğini ifade ederek, "Biz de onlara, onların istediği şartları taşıyan 40 üretici firmanın ismini verdik. Bu firmalarla görüşecekler." dedi.
22.05.2018 Ekonomi
Amazon Türkiye için tarih verildi
Amazon Türkiye için tarih verildi Sektörün en büyüklerinden online alışveriş platformu Amazon'un Türkiye'de kullanıma gireceği tarih belli oldu.
28.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en büyüğü Türkiye'ye geliyor
Dünyanın en büyüğü Türkiye'ye geliyor Dünyanın en büyük e-ticaret sitesi olan Amazon Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor.
24.11.2017 Ekonomi
Amazon'un Türkiye`deki internet adresi belli oldu
Amazon'un Türkiye`deki internet adresi belli oldu Dünyaca ünlü e-ticaret devi Amazon'un Türkiye`de faaliyetlerini yürüteceği internet adresi de belli oldu.
30.08.2017 Ekonomi
50 milyarlık pazar Türkiye’ye getirtti
50 milyarlık pazar Türkiye’ye getirtti ABD merkezli online perakende devi Amazon, Ortadoğu’da yaptığı 650 milyon dolarlık yatırımın ardından gözünü 50 milyar liralık Türkiye pazarına çevirdi. Türkiye’de şirket kuran Amazon, kadro kurma çalışmalarına da başladı. Şirketin merkezi Beşiktaş’ta olacak
29.08.2017 Ekonomi
Amazon Türkiye’ye geldi!
Amazon Türkiye’ye geldi! Ağustos ayının başında ABD merkezli online perakende devi Amazon'un Türkiye pazarına girmek için görüşmelerde bulunduğu iddia edilmişti. O iddialar netlik kazanıyor.
28.08.2017 Ekonomi
Amazon'un gözü Türkiye'de! Görüşmelere başlandı
Amazon'un gözü Türkiye'de! Görüşmelere başlandı Dünyanın en büyük e-ticaret sitesi Amazon'un Türkiye pazarına gireceği iddia edildi. Dünya Gazetesi'nin haberine göre, Amazon, Ankara'da hükümet yetkilileriyle çeşitli temaslarda bulunuyor
2.08.2017 Ekonomi
Dünya devi Türkiye’ye mi geliyor?
Dünya devi Türkiye’ye mi geliyor? Dünyanın en büyük e-ticaret sitesi Amazon'un Türkiye pazarına gireceği iddia edildi.
2.08.2017 Ekonomi
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
Dünya Hükümetler Zirvesi’nde yerli yapay zeka dil modeli dünyaya anlatıldı
Dünya Hükümetler Zirvesi’nde yerli yapay zeka dil modeli dünyaya anlatıldı Türkiye'nin onur konukları arasında bulunduğu 2024 World Governments Summit’e (Dünya Hükümetler Zirvesi) Türkiye’den katılan tek şirket Trendyol olurken sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı panelde şirketin yapay zeka teknolojisiyle geliştirdiği yerli çözüm dil modeli paylaşıldı.
14.02.2024 Yaşam
Emir Gelen Tiktok Türkiye Temilcisi || Emir Gelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, daha önce nerede çalıştı, eğitimi ne? İşte Emir Gelen’in biyografisi
Emir Gelen Tiktok Türkiye Temilcisi || Emir Gelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, daha önce nerede çalıştı, eğitimi ne? İşte Emir Gelen’in biyografisi Emir Gelen kimdir, TikTok'un Türkiye temsilcisi Emir Gelen kaç yaşında, nereli, hangi okullardan mezun? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, 7 Aralık’ta “TikTok” gündemli toplanıyor. Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, “TikTok’un Türkiye temsilcisi Emir Gelen Bey’i komisyonumuza davet ettik." Dedi. İşte TikTok'un Türkiye temsilcisi Emir Gelen hakkında merak edilenler...
7.12.2023 Gündem
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde!
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde! Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım lotodan büyük ikramiyeyi kazanınca dünya gündemine oturmuştu. Çoğu insan piyangodan para kazandığında eski hayatını geride bırakmak isterken 42 yaşındaki Kürşat'ın annesinin evine taşınması yabancı basının dikkatini çekti.
23.05.2023 Dünya
Şirketlerin deprem bölgesine yardım çalışmaları sürüyor
Şirketlerin deprem bölgesine yardım çalışmaları sürüyor 6 Şubat’ta meydana gelen ve Türkiye’nin 11 ilinde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından bölgeye yönelik yardım çalışmaları devam ediyor.
17.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Amazon Türkiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amazon türkiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.