Altın Top

Altın Top

Son dakika altın top haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altın top ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altın top haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Top

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın top gelişmeleri de dahil olmak üzere 471 altın top haberi bulunmuştur. Tüm altın top haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya Kupası'nın en iyileri ödüllerini aldı
Dünya Kupası'nın en iyileri ödüllerini aldı 2022 FIFA Dünya Kupası’nda şampiyon Arjantin olurken, en iyi oyuncular da seremonide ödüllerini aldı. Turnuvada 8 gol atan Kylian Mbappe, altın ayakkabı ödülünün sahibi olurken, en iyi oyuncu ödülü Arjantin’in kaptanı Lionel Messi’ye verildi.
18.12.2022 Futbol
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Katar’da düzenlenen büyük turnuvanın ilk maçları tamamlandı. Milyonlarca insanın ekrana kilitlendiği maçlar özel anlara da sahne oldu. 2022 Dünya Kupası’nın ilk haftasında en çok konuşulan karşılaşma Arjantin Suudi Arabistan maçı oldu. Messi’li Arjantin’i mağlup eden Suudi Arabistan turnuvanın en çok konuşulan takımı olurken Messi’nin bu maçta kırdığı rekor da tarihe geçti. Suudi Arabistan maçında Messi karşılaşmanın 10. Dakikasında attığı golle 4 farklı Dünya Kupası'nda gol atmayı başaran 5. futbolcu oldu. Peki, Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte futbol kariyeri boyunca Lionel Messi'nin kırdığı rekorları ve en çok konuşulan anları…
25.11.2022 Futbol
Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu
Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu Dün Manchester United'ın yollarını ayırdığı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun yeni Premier Lig'de kalacağı ve tecrübeli forvetin Chelsea'yle anlaşacağı öğrenildi.
23.11.2022 İngiltere
Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim!
Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim! Ballon d'Or (altın top) ödülü sahibini buldu. Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği Ballon d'Or ödül töreni Theatre du Chatelet'de yapıldı. 29 futbolcunun oylandığı listede sıralamalar ise hayal kırıklığı yarattı. Peki, Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim!
18.10.2022 Futbol
Ballon D'or canlı izle! Altın Top ödülü canlı nasıl yayınlanır, Ballon D'or canlı yayın linki var mı?
Ballon D'or canlı izle! Altın Top ödülü canlı nasıl yayınlanır, Ballon D'or canlı yayın linki var mı? Ballon d'Or ödül töreni bu akşam veriliyor. Avrupa Yılın Futbolcusu Ödülü olarak bilinen "Ballon d'Or" (Altın top), her yıl, bir önceki sezonda yerel ligler ve kıta kupalarında en başarılı performansı gösteren futbolcuya veriliyor. Peki, Ballon d'Or ödül töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ballon D'or canlı yayın ile izlenebilecek mi? Ballon D'or canlı izle seçeneği var mı?
17.10.2022 Şampiy10
Ballon D'or ödül töreni ne zaman 2022, altın top saat kaçta, hangi kanalda? Ballon d'or 2022 adaylar listesi…
Ballon D'or ödül töreni ne zaman 2022, altın top saat kaçta, hangi kanalda? Ballon d'or 2022 adaylar listesi… 2022 Ballon d'or ödüllerinin detayları sorgulanmaya başlandı. Dünyanın en iyi futbolcusuna verilen 2022 Ballon d'Or ödülü Paris'te bulunan Theatre du Chatelet'de sahibini bulacak. Peki, Ballon d'or 2022 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ballon d'or 2022 adaylar listesi…
17.10.2022 Şampiy10
Altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'or kaç kilo, saf altın mı, fiyatı (değeri) ne kadar?
Altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'or kaç kilo, saf altın mı, fiyatı (değeri) ne kadar? Ballon d'or altın mı, altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'Or ödül töreni ile Avrupa Yılın Futbolcusu seçilecek. Her sene en iyi performansı gösteren futbolcuya verilen "Ballon d'Or" ödülü Fransa'da gerçekleştirilecek. Peki, Altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'or kaç kilo, saf altın mı?
17.10.2022 Şampiy10
Ballon d'or (Altın Top) ödülü ne zaman, saat kaçta? Ballon d'or adayları kim?
Ballon d'or (Altın Top) ödülü ne zaman, saat kaçta? Ballon d'or adayları kim? Ballon d'or (Altın Top) ödülü sahibini buluyor. Her sene yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'or Covid-19 sebebiyle ilk kez 2020’de verilememişti. Oy kullanma süreci sona erdi. Yıldız isimlerin olduğu listede Ballon d'or (Altın Top) ödülüni kimin alacağı ise merak konusu. Peki, Ballon d'or (Altın Top) ödülü ne zaman, saat kaçta? Ballon d'or adayları kim? Ballon d'or ödülü kime verilecek? İşte Altın Top ödülü ile ilgili merak edilenler…
29.11.2021 Gündem
Tarihi fotoğraftaki kahkahanın sırrı ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan anlattı...
Tarihi fotoğraftaki kahkahanın sırrı ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan anlattı... Afrika turunda ilgi odağı olan fotoğraf karesinin perde arkasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönüş yolunda uçakta gazetecilere anlattı. Liberya lideri Weah’ın başarılı futbol kariyerine değindi.
22.10.2021 Gündem
Pınar Altuğ yatak odası sırlarını paylaştı!
Pınar Altuğ yatak odası sırlarını paylaştı! ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde canlandırdığı Meltem rolüyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ samimi itiraflarda bulundu. Yağmur Atacan'la aralarındaki yaş farkı yüzünden sosyal medyada hedef olan ünlü oyuncu 'Umurumda değil' diyor ve ekliyor: “Bu içlerindeki mutsuzluğun dışavurumu. Bakıyor fotoğrafa, ‘Gözlerinin yanı kırışmış’ diyor... Kırışsın, ne olur? Sfenks gibi gezmek zorunda mıyız?”'
21.03.2021 Magazin
Ronaldo, Real Madrid'den ayrılış sürecini anlattı
Ronaldo, Real Madrid'den ayrılış sürecini anlattı İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Real Madrid'den, kulüp için eskisi kadar önemli olmadığını hissettiği için ayrıldığını söyledi.
29.10.2018 İtalya
Ballon d'Or adayları belli oldu
Ballon d'Or adayları belli oldu Dünyada yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or (Altın Top) ödülü için adaylar açıklandı.
8.10.2018 Futbol
"Altın Top" adayları belli oldu
"Altın Top" adayları belli oldu Dünyada yılın en iyi futbolcusunun belirlendiği "Altın Top" (Ballon d'Or) ödülü için adaylar açıklandı.
9.10.2017 Futbol
TPFD, gol krallarını ödüllendirecek
TPFD, gol krallarını ödüllendirecek TPFD Yönetim Kurulu Üyesi Korkmaz: "Türkiye'de ilk defa 4 profesyonel ligin gol krallarını altın top ödülü ile onurlandıracağız"
14.04.2017 Futbol
'Ödül sürekli Messi'ye verilmeli'
'Ödül sürekli Messi'ye verilmeli' İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Sevilla'nın Arjantinli teknik direktörü Jorge Sampaoli, Altın Top (Ballon d'Or) ödülünün her yıl Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi'ye verilmesi gerektiğini savundu.
3.01.2017 İspanya
2016 dünyada böyle geçti
2016 dünyada böyle geçti 2016'yı geride bırakırken geçtiğimiz seneye damgasını vuran yılın 'en'lerini ve kazananlarını sizler için derledik...
10.11.2021 Diğer Sporlar
Luis Suarez: Arda bizim jokerimiz
Luis Suarez: Arda bizim jokerimiz Altın ayakkabının sahibi, Barcelona’nın yıldızı Luis Suarez, Türk medyasına konuştu!
27.10.2016 İspanya
"Altın Top" ödülünde yenilik
"Altın Top" ödülünde yenilik France Football Dergisi, 6 yıl aradan sonra kendi inisiyatifinde vereceği "Altın Top" ödülünün kurallarında değişikliğe gitti
20.09.2016 Fransa
Altın top Messi'nin
Altın top Messi'nin FIFA Ballon d'Or'un sahibi Barça'nın Arjantinli yıldızı oldu.
11.01.2016 Futbol
Messi'den Arda yorumu
Messi'den Arda yorumu Barcelona futbolcusu Arjantinli Lionel Messi, takım arkadaşı Arda Turan'ın takıma katılmasıyla daha da güçlendiklerini söyledi.
11.01.2016 Futbol
'Altın Top'un tarihi belli oldu
'Altın Top'un tarihi belli oldu 2015 FIFA Altın Top ödülü, İsviçre'nin Zürih kentinde 11 Ocak 2016'da yapılacak törenle sahibini bulacak.
16.09.2015 Futbol
Ronaldo yine olay oldu
Ronaldo yine olay oldu Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo, sokağa işeyince polislere yakalandı.
2.06.2015 Futbol
'Hala 25 yaşımda hissediyorum'
'Hala 25 yaşımda hissediyorum' Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, futbol hayatına üst düzeyde 5-7 yıl arası daha devam edeceğini ve FIFA Altın Top Ödülü'nü gelecek sezon da kazanmak istediğini söyledi.
14.01.2015 Futbol
'Allah her şeyi görüyor...'
'Allah her şeyi görüyor...' Hakan Çalhanoğlu, Bild ve Express gazetelerine verdiği röportajlarında samimi açıklamalarda bulundu.
9.01.2015 Futbol
Buffon: Neuer'in şansı yok
Buffon: Neuer'in şansı yok Gianluigi Buffon, Manuel Neuer'in FIFA Altın Top Ödülü'nü kazanmak için şansı olmadığını söyledi.
3.12.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Altın Top ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın top haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.