Altan Erkekli

Altan Erkekli

Son dakika altan erkekli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altan erkekli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altan erkekli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altan Erkekli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altan erkekli gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 altan erkekli haberi bulunmuştur. Tüm altan erkekli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi Şile ve Balat başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimlerine devam edilen Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda usta isim Altan Erkekli’nin de olduğu ortaya çıktı.
11.02.2024 Magazin
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce’nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Magazin
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Karadeniz'den Vatikan'a uzanan bir Temel macerası
Karadeniz'den Vatikan'a uzanan bir Temel macerası Hemen herkesin bildiği Temel fıkralarına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan, ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ filmi, izleyenleri kahkahaya boğmak için gün sayıyor.
6.10.2023 Kültür Sanat
Emel Müftüoğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf: 'Bu çok yanlış anlaşılır' demiştim
Emel Müftüoğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf: 'Bu çok yanlış anlaşılır' demiştim Altan Erkekli ve Veysel Diker'in "Şifa Niyetine" adlı gösterisine katılan Emel Müftüoğlu, oyun öncesi muhabirlerin sorularına yanıt verdi. "Pandemi dönemiyle darmaduman" olduk diyen Emel Müftüoğlu, "İki ay çok korktum. Yurt dışına da çıktım o süreçte iki kez fakat hiç bu kadar ülkemi kısa sürede özleyeceğimi tahmin etmezdim" dedi.
20.11.2022 Magazin
Arda Kural sıkıntılı günleri geride bıraktı! "Efsane geri gelmiş"
Arda Kural sıkıntılı günleri geride bıraktı! "Efsane geri gelmiş" 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak bir dönemin en çok konuşulan ismi Arda Kural, psikolojik sorunların etkisiyle uzun süre özel hayatıyla gündeme gelmişti. Sıkıntılı günleri geride bırakan oyuncunun son hali şaşırttı. Saçlarını kestiren Arda Kural'ın verdiği kilolar da dikkatlerden kaçmadı. "Ben hazırım" notuyla son halini paylaşan Kural'a sevenlerinden yorum yağdı.
8.11.2022 Magazin
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor The Washington Post gazetesinin 1960 yılında “Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor” başlığıyla haber yaptığı Bandırma Füze Kulübü beyazperdeye taşınıyor. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği filmin çekimlerine 25 Ekim’de başlanacak.
17.10.2021 Magazin
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Bir Demet Tiyatro' geri dönüyor mu?
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Bir Demet Tiyatro' geri dönüyor mu? Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Kin' filmiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan, katıldığı bir programda; 'Bir Demet Tiyatro' hakkında konuştu. Usta isim, yıllar önce yayınlanan program için sorulan 'Yeniden televizyonda oynar mı?' sorusuna yanıt verdi.
13.10.2021 Magazin
'Baht Oyunu' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri...
'Baht Oyunu' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı ‘Baht Oyunu’ 15 Haziran Salı akşamı izleyiciyle buluşacak.
15.06.2021 Televizyon
Aslı Sümen ekrana iddialı bir giriş yapıyor!
Aslı Sümen ekrana iddialı bir giriş yapıyor! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi 'Baht Oyunu'nda, Aslı Sümen ilk dizi oyunculuğu deneyimiyle izleyici karşısına çıkacak.
14.06.2021 Televizyon
Ada kendi masalını yazabilecek mi?
Ada kendi masalını yazabilecek mi? Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı merakla beklenen dizisi ‘Baht Oyunu’nda ilk aşkını geri kazanmaya çalışan Ada’nın, bildiklerini unutturacak yeni bir aşkla karşılaşması izleyiciye romantik ve eğlenceli bir serüven yaşatacak.
14.06.2021 Televizyon
Altan Erkekli 'Baht Oyunu' kadrosunda!
Altan Erkekli 'Baht Oyunu' kadrosunda! Kanal D'nin 'Baht Oyunu' dizisi, 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Baht Oyunu’nun zengin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Altan Erkekli de yer alıyor.
8.06.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' yeni fragmanıyla gündemde!
'Baht Oyunu' yeni fragmanıyla gündemde! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı ekrana gelecek olan ‘Baht Oyunu’ndan ikinci fragman yayınlandı.
4.06.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' yayınlanan tanıtımları ile büyük ilgi gördü!
'Baht Oyunu' yayınlanan tanıtımları ile büyük ilgi gördü! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’ yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ilgi gördü.
31.05.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' dizisinin yayın tarihi belli oldu!
'Baht Oyunu' dizisinin yayın tarihi belli oldu! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi Baht Oyunu’nun yayınlanan yeni tanıtımıyla birlikte yayın günü de açıklandı.
26.05.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' yaz ekranında romantik komedi fırtınası estirecek!
'Baht Oyunu' yaz ekranında romantik komedi fırtınası estirecek! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’, yaz ekranında romantik komedi fırtınası estirmeye hazırlanıyor.
18.05.2021 Televizyon
'Baht oyunu' romantik komedi fırtınası estirecek!
'Baht oyunu' romantik komedi fırtınası estirecek! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’, yaz ekranında romantik komedi fırtınası estirmeye hazırlanıyor.
16.05.2021 Televizyon
Baht Oyunu fragmanı yayında!
Baht Oyunu fragmanı yayında! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D'de başlıyor!
6.05.2021 Televizyon
Çekimler başladı
Çekimler başladı Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi "Baht Oyunu"nun çekimleri başladı.
5.05.2021 Televizyon
"Herkes trilyonlar kazanmıyor!"
"Herkes trilyonlar kazanmıyor!" Usta isim Altan Erkekli Corona virüs döneminde maddi olarak zorlandıklarını söyleyen meslektaşları hakkında konuştu.
14.06.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Altan Erkekli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altan erkekli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.