Alperen

Alperen

Son dakika alperen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alperen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alperen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alperen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alperen gelişmeleri de dahil olmak üzere 822 alperen haberi bulunmuştur. Tüm alperen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü TFF 2. Lig Beyaz Grup 34. haftasında Bursaspor, sahasında karşılaştığı 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup oldu.
7.04.2024 Futbol
BBP Genel Başkanı Destici'den CHP'ye 'iş birliği' tepkisi
BBP Genel Başkanı Destici'den CHP'ye 'iş birliği' tepkisi Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, "Kim terör ve şiddetten besleniyorsa, kim terör ve şiddetin sözcülüğünü yapıyorsa, iltisaklıysa onun uzantısı da ve kim de onlarla iş birliği yaparak seçim kazanma yoluna gidiyorsa biz bunu doğru bulmuyoruz. Şimdi bunlar İstanbul'da iş birliği yapıyor. Kent uzlaştığı altında Mersin'de, Adana'da işbirliği yapıyor. Aynen Meclis kürsünde yaşananlar korkarım ki yarın İBB meclisinde, Adana meclisinde, Mersin meclisinde yaşanacak ve oradan bir güç devşirecekler, bir meşruiyet kazanmaya çalışacaklar. Onun için bu çok yanlış ve kim yapıyorsa yapsın ki şu anda CHP yapıyor gözüküyor" diye konuştu.
30.03.2024 Gündem
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu!
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu! Antalya'da kronik böbrek yetmezliği hastası diş hekimi Zeynep Şengün (42), 17 yıllık eşi Alperen Şengün'ün (43) bağışladığı böbrekle yaşama tutundu. Eşine can olan Alperen Şengün, "Hiç düşünmeden böbreğimi verdim. Evlilik iyi günde, kötü günde beraber olmak demek" dedi.
27.03.2024 Gündem
İşçi ve öğrenci servis minibüsleri çarpıştı
İşçi ve öğrenci servis minibüsleri çarpıştı Antalya'nın Serik ilçesinde öğrenci servis minibüsüyle işçi servis minibüsünün çarpıştığı kazada 8'i öğrenci, 9 kişi yaralandı.
20.03.2024 Gündem
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli?
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli? NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 45 sayı 16 ribauntluk performansla bir maçta en fazla sayı atan Türk basketbolcu oldu. Peki, Alperen Şengün kimdir, nereli, kaç yaşında? Alperen Şengün kariyer rekoru…
6.03.2024 Basketbol
Kur'an-ı Kerim'i 3 kez kez öpüp, sonra ayağıyla basan şüpheliye ev hapsi
Kur'an-ı Kerim'i 3 kez kez öpüp, sonra ayağıyla basan şüpheliye ev hapsi Sivas'ta, Safa Cami ve Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Genel Kurulu ve dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i, 3 kez öptükten sonra ayağıyla basan başkan adaylarından S.K.'ye, ev hapsi cezası verildi. Adliye çıkışı açıklama yapan S.K., "Kur'an-ı Kerim'i 3 kez öptüm başıma koydum. Bir anlık kızgınlıkla, elimi koyacağıma, ayağımla bastım bilinçsizce yaptım" dedi.
22.01.2024 Gündem
Alperen Şengün durdurulamıyor! Kariyerinde üçüncü kez triple-double yapmayı başardı
Alperen Şengün durdurulamıyor! Kariyerinde üçüncü kez triple-double yapmayı başardı NBA'de Houston Rockets ile Boston Celtics'in karşı karşıya geldiği mücadeleye Alperen Şengün damgasını vurdu. İşte detaylar...
22.01.2024 NBA
Alperen Şengün'den triple-double
Alperen Şengün'den triple-double Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) normal sezon 6 maçla devam etti.
22.01.2024 Şampiy10
NBA'de Alperen Şengün'den kariyer rekoru
NBA'de Alperen Şengün'den kariyer rekoru NBA'de bu sezon harikalar yaratan milli basketbolcumuz Alperen Şengün, bu gece oynanan Utah Jazz maçına da damga vurdu. All Star adaylarından olan Alperen, uzatmaya giden maçta kariyer rekoru kırarak takımına galibiyeti getirdi.
21.01.2024 Şampiy10
Liselilerin 'omuz atma' kavgası: 1 yaralı
Liselilerin 'omuz atma' kavgası: 1 yaralı Erzurum'da karne aldıktan sonra okuldan çıkışta lise öğrencileri arasında 'omuz atma' bahanesiyle çıkan kavgada kasığından bıçaklanan Alperen V. (16), yaralandı.
19.01.2024 Gündem
Alperen Şengün'lü Rockets'ı, Antetokounmpo'nun inanılmaz çabası da durduramadı!
Alperen Şengün'lü Rockets'ı, Antetokounmpo'nun inanılmaz çabası da durduramadı! NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam ederken Milwaukee Bucks ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Antetokounmpo'nun muhteşem performansı da Milli yıldız Alperen Şengün'ü durduramadı. İşte detaylar...
7.01.2024 Şampiy10
Alperen Şengün çılgınlığı! Ne yaptın sen? 30 sayı birden attı
Alperen Şengün çılgınlığı! Ne yaptın sen? 30 sayı birden attı NBA’de Houston Rockets ile Brooklyn Nets karşı karşıya geldi. Mücadeleye Milli yıldız Alperen Şengün damgasını vurdu. İşte detaylar...
4.01.2024 Basketbol
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Pazarlık yoktur, hedefimiz aynıdır
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Pazarlık yoktur, hedefimiz aynıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin il başkanları toplantısı programında konuştu. MHP lideri Devlet Bahçeli "Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutlaka mutabakata varmış, 31 Mart için yola koyulmuştur. AK Parti'yle çözemeyeceğimiz bir mesele olmayacaktır" dedi.
16.12.2023 Gündem
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir (25), Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehidin kardeşi Eren Emir, ağabeyinin askeri paltosu giyip, tören kılıcını taşıdı.
13.12.2023 Gündem
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in şehit olduğunu açıkladı.
12.12.2023 Gündem
Tiroidinizin nedeni donuk omuz sendromu olabilir! Yavaş yavaş gelişir, kadınları daha çok etkiler
Tiroidinizin nedeni donuk omuz sendromu olabilir! Yavaş yavaş gelişir, kadınları daha çok etkiler Omuz eklemindeki kapsül adı verilen dokuda iltihaplanma ve kalınlaşma olarak ortaya çıkan donuk omuz sendromunun görülme sıklığı gün geçtikçe artıyor. Günümüzde birçok insan hareketsiz yaşamın da etkisiyle, omuz eklemlerindeki hareket kısıtlılığı ve ağrıyla başa çıkmak zorunda kalıyor. Tedavide genellikle fizik tedavi ve özel egzersizler uygulansa da kimi vakalarda cerrahi müdahaleler de söz konusu oluyor. Donuk omuzun nedenleri henüz tam olarak anlaşılamamış olsa da omuz yaralanmaları, hareketsizlik, diyabet, kardiyovasküler hastalık ve tiroid bozuklukları gibi sistematik hastalıklarla da ilişkilendiriliyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Alperen Korucu da donuk omuz sendromunda hareketsiz yaşama dikkat çekerken, donuk omuz gelişme riskini artıran diğer nedenlere de değindi.
3.12.2023 Magazin
Arkadaşlarına yaptığı 'şaka' kanlı bitti: 2 ölü! 'Pişmanım'
Arkadaşlarına yaptığı 'şaka' kanlı bitti: 2 ölü! 'Pişmanım'  Adana’da içki içerken tartıştığı arkadaşları Alperen Kaya (19) ile Eren Güngör’ü (19) bıçaklayarak öldüren Şeref Aslantaş (19), olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalandı. Tutuklanan Aslantaş’ın ifadesinde, “Eve dönmek için ayrılırken, şaka amaçlı Kaya’ya omuz attım. Küfredince tartışma çıktı. Öldürmek istememiştim, pişmanım” dediği ortaya çıktı.
24.11.2023 Gündem
Atatürk vefatının 85'inci yılında Demirören Medya Center'da anıldı
Atatürk vefatının 85'inci yılında Demirören Medya Center'da anıldı Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında Demirören Medya Center'da yapılan programla anıldı. Programda 10 Kasım'a özel hazırlanan Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazetelerinin arşivindeki kapaklardan oluşan sergi ile Atatürk'ün Trablusgarp, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı dönemlerine ait kıyafetleriyle hazırlanan canlandırma sergisi yoğun ilgi gördü.
10.11.2023 Gündem
Çatalca TEM Otoyolu'nda dehşet!
Çatalca TEM Otoyolu'nda dehşet! Çatalca'da TEM Otoyolu üzerinde, iddiaya göre TIR'ın patlayan lastiği arkadan gelen kamyonun şaftına dolanınca arıza yaptı. Arızalı kamyonu görerek yavaşlayan otomobile ise arkadan gelen kamyonet çarptı. Kazada otomobilde bulunan, aralarında çocukların da olduğu 4 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.
300 bin lira ödedikleri tatilde ters kelepçeyle mahzene atıldılar
300 bin lira ödedikleri tatilde ters kelepçeyle mahzene atıldılar İzmir'de yaşayan çift küçük kızları ile birlikte güzel bir yurt dışı tatili yapmak istediler ama 300 bin TL'lik tatilde başlarına gelmeyen kalmadı. Tatilleri zehir oldu.
1.09.2023 Yaşam
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti Başına isabet eden yorgun mermi ile yaralanıp, hastanede hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı (15), ölümünün 2'nci yıl dönümünde anıldı. 2 ay önce başına yorgun mermi isabet ederek hayatını kaybeden Kerem Can Özdemir’in (9) babası İsa Özdemir de Emir Yuşa'nın anmasına katılarak destek verdi. Emir Yuşa’nın babası Mustafa Atıcı, “Eren Bülbül’ü PKK’lı teröristler, oğlumu da sivil terörist şehit etti. Silah ölüm aracıdır ve sizler de birer katilsiniz” dedi.
11.08.2023 Gündem
Veterinere korkunç tuzak! Muayeneye çağırdılar çenesini kırdılar
Veterinere korkunç tuzak! Muayeneye çağırdılar çenesini kırdılar Sivas'ta, veteriner hekim Muhammet Alperen Topçu (25), iddiaya göre, hayvanları muayene etmesi için evine çağıran akrabaları E.T. (25) ile uzman çavuş kardeşi K.T.'nin (24) saldırısına uğradı. Çenesi ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Topçu şikayetçi oldu. Gözaltına alınan, suçlamayı reddeden E.T. ve K.T., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
11.08.2023 Gündem
Muayeneye çağırdıkları veterinerin çenesini kırdılar iddiası
Muayeneye çağırdıkları veterinerin çenesini kırdılar iddiası Sivas'ta, veteriner hekim Muhammet Alperen Topçu (25), iddiaya göre, hayvanları muayene etmesi için evine çağıran akrabaları E.T. (25) ile uzman çavuş kardeşi K.T.'nin (24) saldırısına uğradı. Çenesi ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Topçu şikayetçi oldu. Gözaltına alınan, suçlamayı reddeden E.T. ve K.T., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
11.08.2023 Yaşam
Alperen Şengün'den Milli Takım kararı!
Alperen Şengün'den Milli Takım kararı! Ağustos ayında Olimpiyat Elemeleri maçlarına çıkacak olan A Milli Basketbol Takımı'nda NBA'de kariyerlerini sürdüren Cedi Osman ve Alperen Şengün'ün kadroda yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Alperen Şengün'ün kararı belli oldu. İşte detaylar...

Benzer Haber Etiketleri

Alperen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alperen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.