Ali Taha Koç

Ali Taha Koç

Son dakika Ali Taha Koç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Taha Koç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Taha Koç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Taha Koç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali taha koç gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 ali taha koç haberi bulunmuştur. Tüm ali taha koç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Yaşam
Ali Taha Koç: 2023 yılını çift haneli reel büyüme ile kapattık
Ali Taha Koç: 2023 yılını çift haneli reel büyüme ile kapattık Turkcell, 2023 yılı finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. Şirketin Genel Müdürü Ali Taha Koç 2023 yılını çift haneli reel büyüme ile kapatmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
22.03.2024 Yaşam
Deprem bölgesinde istihdama destek
Deprem bölgesinde istihdama destek 6 Şubat depremlerinin ardından Turkcell tarafından başlatılan ‘Gönül Bağı Projeleri’ kapsamında Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Global Bilgi Çağrı ve Mesleki Eğitim Merkezi hizmete açıldı. Bugüne kadar depremden etkilenen 855 kişiyi istihdam eden şirket, proje kapsamında 7 bin kişiye de eğitim verdiğini açıkladı.
16.03.2024 Ekonomi
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği Turkcell, gelecek nesil teknolojileri ülkemize kazandırma konusundaki öncülüğünü sürdürme hedefi kapsamında, uydular üzerinden mobil servisler sunmayı amaçlayan Lynk ile iş birliği anlaşması imzaladı. Barselona’da düzenlenen dünyanın en büyük mobil teknoloji etkinliği Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC24) Turkcell, dünyanın önde gelen uydu haberleşme şirketlerinden Lynk ile uydu üzerinden doğrudan telefonlara SMS, ses ve data servislerini deneme konusunda birlikte çalışmalar yürütecek.
26.02.2024 Yaşam
'Siber korumayı ulusal güvenliğin bir parçası olarak görüyoruz'
'Siber korumayı ulusal güvenliğin bir parçası olarak görüyoruz' Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, 28 Ocak Veri Koruma Günü’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Artık dünyanın en kıymetli ham maddesinin veri olduğunun altını çizen Dr. Koç, “Verinin korunması için farkındalık sağlayan bugünün kutlanmasını çok kıymetli buluyorum. Şirket olarak siber güvenlik ve kişisel mahremiyetin korunmasını ulusal güvenliğin, toplum güvenliğinin bir parçası olarak görüyoruz” dedi.
28.01.2024 Ekonomi
Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç: En büyük önceliğimiz ülkemizin dijital egemenliği
Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç: En büyük önceliğimiz ülkemizin dijital egemenliği Türkiye Yüzyılı’nı ‘Dijitalin Yüzyılı’ yapma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, yıl boyunca yaptıkları faaliyetleri değerlendirdi, gelecek hedeflerini anlattı. Ali Taha Koç, “Geleceğe daha umutla bakıyoruz” dedi.
28.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Ali Taha Koç: 50GPON’un önümüzdeki 3 yıl içinde yaygınlaşmasını öngörüyoruz
Ali Taha Koç: 50GPON’un önümüzdeki 3 yıl içinde yaygınlaşmasını öngörüyoruz Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, şu an kullanılan teknolojik imkânlara göre 5 kat daha yüksek hız sunabilecek olan 50GPON’un, önümüzdeki 3 yıl içinde yaygınlaşmasının beklendiğini söyledi.
20.12.2023 Bilim ve Teknoloji
“Gönül Bağı” ilk mezunlarını verdi
“Gönül Bağı” ilk mezunlarını verdi Kahramanmaraş depremlerinin ardından başlatılan Gönül Bağı Projeleri kapsamında Turkcell Akademi’nin eğitimlerini tamamlayan katılımcılara sertifikaları verildi.
12.12.2023 Bilim ve Teknoloji
İnovasyon gücüyle büyümeye devam! 3. çeyrekte 5.5 milyar lira net kâr
İnovasyon gücüyle büyümeye devam! 3. çeyrekte 5.5 milyar lira net kâr Turkcell üçüncü çeyrekte 5,5 milyar TL net kâr açıkladı. Genel Müdür Dr. Koç, “Turkcell gelişmiş teknolojik yeteneklerini ve inovasyon gücünü kullanarak büyümesine süreklilik kazandıracak” dedi.
9.11.2023 Finans
Turkcell grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL oldu
Turkcell grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL oldu Turkcell yılın üçüncü çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL, FAVÖK ise yüzde 88,9 oranında artarak 11,3 milyar TL oldu. Net kâr, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 128,7 artışla 5,5 milyar TL olarak gerçekleşti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, genişleyen müşteri bazı, dijital servisler ve techfin faaliyetlerinin katkısıyla Turkcell'in yılın üçüncü çeyreğinde de istikrarlı ve güçlü büyümeye devam ettiğini söyledi. Dr. Koç, şirketin gelişmiş teknolojik yeteneklerini ve inovasyon gücünü kullanarak büyümesine süreklilik kazandıracağını vurguladı.
8.11.2023 Finans
Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu
Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu Turkcell’de genel müdürlük görevine Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi eski Başkanı Dr. Ali Taha Koç getirildi.
13.10.2023 Ekonomi
Ali Taha Koç kimdir? Turkcell yeni CEO’su Dr. Ali Taha nereli, kaç yaşında?
Ali Taha Koç kimdir? Turkcell yeni CEO’su Dr. Ali Taha nereli, kaç yaşında? Turkcell'de genel müdürlük görevine Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi eski Başkanı Dr. Ali Taha Koç getirildiği açıklandı. Peki, Ali Taha Koç kimdir? Turkcell yeni CEO’su Dr. Ali Taha nereli, kaç yaşında?
13.10.2023 Gündem
E-Devlet’ten üniversite kaydına dev ilgi
E-Devlet’ten üniversite kaydına dev ilgi Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, üniversite kayıtlarının yüzde 53,7'sinin e-Devlet kapısı üzerinden yapıldığını açıkladı.
28.08.2023 Gündem
e-Devlet sistemine giriş yapmayanlar aranıyor! Kayıp depremzedeler için harekete geçildi
e-Devlet sistemine giriş yapmayanlar aranıyor! Kayıp depremzedeler için harekete geçildi Deprem bölgesinde 6 Şubat’tan itibaren e-Devlet kapısını hiç çalmayan kullanıcıları tespit eden sistem, İçişleri Bakanlığını harekete geçiriyor.
8.07.2023 Gündem
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
3.05.2023 Ekonomi
Bakan Varank, HackMasters yarışmasının startını verdi
Bakan Varank, HackMasters yarışmasının startını verdi Teknofest kapsamında düzenlenen HackMasters yarışmasının startını veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye'yi katma değerli üretimle, bilgi teknolojilerine dayanan bir kalkınmayla ileriye götürmek istiyoruz. Bunun yolu da işte bu tip yarışmalarla gençlerimizi bu alanlara yönlendirebilmek, teknolojiye, inovasyona, AR-GE'ye yatırım yapmaktan geçiyor" dedi.
28.04.2023 Bilim ve Teknoloji
İMECE heyecanı! Geri sayım başladı, uzaya fırlatılıyor
İMECE heyecanı! Geri sayım başladı, uzaya fırlatılıyor Geçtiğimiz günlerde uzaya fırlatılması hava şartları sebebiyle iptal olan İMECE Uydusu bugün uzaya fırlatılacak.
14.04.2023 Ekonomi
e-Devlet'ten EYT için başvuru yapan kişi sayısı açıklandı
e-Devlet'ten EYT için başvuru yapan kişi sayısı açıklandı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, bu sabah itibarıyla emeklilikte yaşa takılanlardan (EYT) 700 bin kişinin e-Devlet üzerinden emeklilik başvurusunda bulunduğunu söyledi.
8.03.2023 Çalışma Hayatı
TÜBİTAK destekli Ar-Ge projesi ile tersine beyin göçüne katkı hedefi
TÜBİTAK destekli Ar-Ge projesi ile tersine beyin göçüne katkı hedefi TÜBİTAK 1515 kodlu Öncül Ar-Ge Laboratuvarları Destekleme Programı desteğine hak kazanan ‘Turkcell 6GEN LAB’ projesi, geleceğe yönelik 6G şebekelerin yapay zeka tabanlı otonom yetenekler ile geliştirilmesine odaklanacak. Ayrıca proje sayesinde şirket, yerli teknolojiler alanında nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesine ve tersine beyin göçüne katkı sağlamayı hedefliyor.
22.12.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: 6G teknolojilerinde Wi-Fi yerine Li-Fi kullanılacak
Bakan Karaismailoğlu: 6G teknolojilerinde Wi-Fi yerine Li-Fi kullanılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türksat 6A uydusunun Cumhuriyet'in 100'üncü yılında uzaya gönderileceğini belirterek, "Haberleşme uydularımızın da sağlayacağı iletişim ortamında 6G haberleşme teknolojilerinde Wi-Fi yerine Li-Fi; yüksek enerjili LED'lerle görünür ışıkla haberleşme teknolojileri kullanılacak" dedi.
19.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı DDO ve YÖK’ten siber hamle
Cumhurbaşkanlığı DDO ve YÖK’ten siber hamle Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ve Yüksek Öğretim Kurulu, siber güvenlik alanında yetkin ve nitelikli iş gücü sağlanması amacıyla Siber Güvenlik Meslek Yüksekokulları açılmasına ilişkin bir protokol imzaladı.
5.10.2022 Gündem
Cerebrum Tech, Ankara’da Ar-Ge ve inovasyon merkezi açtı
Cerebrum Tech, Ankara’da Ar-Ge ve inovasyon merkezi açtı Cerebrum Tech’in Web3, Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi, global girişimcilik ve startup yarışması ‘GITR’le açıldı
19.09.2022 Ekonomi
e-Devlet ile ilgili son dakika gelişmesi! e-Devlet'te yeni dönem! Artık ücretsiz
e-Devlet ile ilgili son dakika gelişmesi! e-Devlet'te yeni dönem! Artık ücretsiz E-devlet ile ilgili son dakika gelişmesi. E-Devlet'te yeni dönem. E-devlet artık ücretsiz olacak. Mobil operatörler ve e-Devlet arasında yapılan anlaşma kapsamında kotasız e-Devlet dönemi başladı. e-Devlet'teki veri tüketimleriniz mobil internet kotanızdan harcamayacak.
18.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Taha Koç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali taha koç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.