Ali Sadi

Ali Sadi

Son dakika ali sadi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali sadi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali sadi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Sadi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali sadi gelişmeleri de dahil olmak üzere 368 ali sadi haberi bulunmuştur. Tüm ali sadi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözleri aileyi karıştırmıştı! Cevap gibi fotoğraf geldi
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözleri aileyi karıştırmıştı! Cevap gibi fotoğraf geldi Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil "Babamın yeni sevgilisinden çocuğu olursa Ali Sadi kendini balkondan aşağı atacağını söyledi" demişti. Mehmet Ali Erbil bu açıklamalarla gündemdeyken genç sevgilisi Gülseren Ceylan ve oğlu Ali Sadi'yi yanına alıp tatile gitti.
4.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözlerine Yasmin Erbil'den cevap: Ali Sadi "Kendimi balkondan atarım" dedi
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözlerine Yasmin Erbil'den cevap: Ali Sadi "Kendimi balkondan atarım" dedi Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde babası Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Babasından; babalık görmediğini ve sevgi eksikliğiyle büyüdüğünü söyleyen Yasmin Erbil, yeniden bir hayli çarpıcı açıklama yaptı; "Babamın yeni sevgilisinden çocuğu olursa Ali Sadi kendini balkondan aşağı atacağını söyledi"
26.01.2024 Magazin
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Şeyda Coşkun, 17 yaşındaki yeğeni Ali Sadi’yle fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Coşkun , 'Sen bu üç kadının (Şeyda, Tuğba, Aysel Coşkun) hayatına ışık oldun' diye yazdı.
30.03.2023 Magazin
Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Amirallerin Montrö bildirisi davası ne oldu?
Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Amirallerin Montrö bildirisi davası ne oldu? Montrö Sözleşmesi ile ilgili bildiri yayımladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan 91 amiral için beraat, 12 isim için ise hapis cezası istendi. Söz konusu gelişmenin ardından Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.10.2022 Gündem
Ali Sadi Erbil 16 yaşında
Ali Sadi Erbil 16 yaşında 2011 yılında boşanan Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Coşkun'un oğlu Ali Sadi Erbil, önceki akşam Beyoğlu'nda bir mekanda doğum gününü kutladı. 16 yaşına basan Ali Sadi, annesi ve babasının doğum günü hediyesi olarak ne aldığı sorusuna yanıt vermedi.
2.07.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan açıklaması! 'O her zaman güzel, her zaman genç'
Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan açıklaması! 'O her zaman güzel, her zaman genç' Sağlığına kavuşan Mehmet Ali Erbil, 2011 yılında boşandığı Tuğba Coşkun ve 15 yaşındaki oğlu Ali Sadi Erbil ile önceki akşam Beyoğlu'ndaki mekanda bir araya gelerek, iftar yemeği yedi.
23.04.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil ile eski eşi Tuğba Coşkun, Ali Sadi için buluştu!
Mehmet Ali Erbil ile eski eşi Tuğba Coşkun, Ali Sadi için buluştu! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile eski eşi Tuğba Coşkun, Yeniköy'deki bir mekanda geçtiğimiz akşam yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensupları ile sohbet eden Mehmet Ali Erbil, "Her şey çocuğumuz için. Oğlumuzun okul ile ilgili sorunlarını gözden geçirdik. Ali Sadi en zor çağında. Onun için anne ve baba olarak dikkat etmemiz gerekiyor" dedi.
22.02.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil'e pırlanta yüzük hediye edildi! Fiyatı ise...
Mehmet Ali Erbil'e pırlanta yüzük hediye edildi! Fiyatı ise... Şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün 65 yaşına girdi. Kızı Yasmin Erbil ve oğlu Ali Sadi’nin organize ettiği sürpriz doğum günü partisinde Erbil'i dostları ve eski eşi Nergis Kumbasar yalnız bırakmadı. Erbile'e, 70 bin TL değerinde pırlanta yüzük hediye edilmesi dikkatlerden kaçmadı.
10.02.2022 Magazin
Kızının iddialı pozlarına Mehmet Ali Erbil'den de yanıt verdi!
Kızının iddialı pozlarına Mehmet Ali Erbil'den de yanıt verdi! Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz akşam abisi Mustafa Erbil, oğlu Ali Sadi, eski eşi Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu ve arkadaş grubu ile Karaköy’de bir mekanda yılbaşı yemeği kutlamasında görüntülendi. Kızı Yasmin Erbil’in kıyafetlerinin çok konuşulması sorusuna yanıt veren Erbil'e, Nergis Kumbasar da dahil oldu.
30.12.2021 Magazin
Emekli amirallerin iddianamesi tamamlandı! İşte istenen cezalar
Emekli amirallerin iddianamesi tamamlandı! İşte istenen cezalar 4 Nisan 2021'de 103 emekli amiralin hazırladığı Montrö Sözleşmesi bildirisiyle ilgili iddianame hazırlandı. Amirallere 'anayasal düzene karşı suç için anlaşmaktan' ceza istendi. Emekli amirallere 12'şer yıl hapis cezası isteniyor.
6.12.2021 Gündem
Emekli amirallerin bildirisi soruşturmasında 99 şüphelinin ifadesi tamamlandı
Emekli amirallerin bildirisi soruşturmasında 99 şüphelinin ifadesi tamamlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, bazı emekli amirallerin bildirisine ilişkin yürüttüğü soruşturmada, 104 şüpheliden 99'unun ifade işlemi tamamlandı.
11.06.2021 Gündem
Montrö Bildirisi'nde imzası bulunan emekli amirallerle ilgili flaş gelişme
Montrö Bildirisi'nde imzası bulunan emekli amirallerle ilgili flaş gelişme Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Montrö Bildirisi'nde imzası bulunan 103 emekli amiralden ifadesi alınmayan şüphelilerin bugünden itibaren ifade işlemlerine başlandığını açıkladı.
27.05.2021 Gündem
Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüş için tarih verdi!
Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüş için tarih verdi! 17 günlük tam kapanmanın bitmesiyle Tarabya'ya giden Mehmet Ali Erbil, oğlu Ali Sadi, kızı Sezin ve torunu Elisa ile sahilde güzel havanın keyfini çıkarırken objektiflere yansıdı.
19.05.2021 Magazin
Bildiri soruşturmasında emekli amiraller ile ilgili flaş gelişme
Bildiri soruşturmasında emekli amiraller ile ilgili flaş gelişme Bildiri soruşturmasında adli kontrol talebiyle emekli 5 amiral ve 1 tuğgeneral hakimliğe sevk edildi.
22.04.2021 Gündem
Amirallere bildiri soruşturmasında flaş gelişme! İfadeye çağrıldılar
Amirallere bildiri soruşturmasında flaş gelişme! İfadeye çağrıldılar Emekli amirallere bildiri soruşturması kapsamında polis 7 emekli amiralin evinde arama yaptı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 emekli amiral ile 1 emekli generali ifadeye çağırdı.
16.04.2021 Gündem
104 emekli amiralin bildirisine  ilişkin soruşturmada flaş gelişme! Tutuklama talebi...
104 emekli amiralin bildirisine ilişkin soruşturmada flaş gelişme! Tutuklama talebi... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 104 emekli amiralin bildirisine ilişkin soruşturmasında Ergun Mengi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
12.04.2021 Gündem
'Bildiri' soruşturmasında 14 emekli amiral adliyede
'Bildiri' soruşturmasında 14 emekli amiral adliyede Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, 104 emekli amiralin hazırladığı bildiriye ilişkin soruşturması kapsamında, 10'u gözaltına alınan 14 emekli amiral, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
12.04.2021 Gündem
'Bildiri’ soruşturmasında gözaltına alınan amirallerin ifadeleri ortaya çıktı
'Bildiri’ soruşturmasında gözaltına alınan amirallerin ifadeleri ortaya çıktı 104 emekli amiralin imzasını taşıyan Montrö açıklamasının ardından 10 emekli amiral gözaltına alınmıştı. O amirallerin ifadelerin ortaya çıktı. Ayrıca. emekli amirallerin gözaltı süresi uzatılırken, pazartesi günü savcılığa çıkarılması bekleniyor.
10.04.2021 Gündem
Ali Sadi, babası Mehmet Ali Erbil'in kopyası!
Ali Sadi, babası Mehmet Ali Erbil'in kopyası! Kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, oğlu Ali Sadi ile yemek yerken çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabında paylaştı
7.04.2021 Magazin
'Montrö' bildirisine imza atan 104 amiral ile ilgili flaş karar! Hepsi iptal edildi...
'Montrö' bildirisine imza atan 104 amiral ile ilgili flaş karar! Hepsi iptal edildi... Aralarında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı görevini üstlenen üç oramiralin de bulunduğu 104 emekli amiral, Montrö Sözleşmesi’ne ilişkin gece yarısı bildiri yayınladı. TCK 316. maddeden soruşturma başlatılan bildiriye öncülük edenler tespit edildi. “Montrö” bildirisinde imzası olan aralarında Ergun Mengi, Atilla Kezek, Alaettin Sevim, Ramazan Cem Gürdeniz, Nadir Hakan Eraydın, Bülent Olcay, Kadir Sağdıç'ın bulunduğu 10 emekli amiral gözaltına alındı. CNN Türk'te yer alan habere göre, bildiriye imza atan emekli amirallerin lojman ve koruma hakları iptal edildi...
5.04.2021 Gündem
"Montrö" bildirisine imza atan 10 emekli amiral gözaltına alındı
"Montrö" bildirisine imza atan 10 emekli amiral gözaltına alındı Aralarında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı görevini üstlenen üç oramiralin de bulunduğu 104 emekli amiral, Montrö Sözleşmesi’ne ilişkin gece yarısı bildiri yayınladı. TCK 316. maddeden soruşturma başlatılan bildiriye öncülük edenlerin tespit edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “montrö” bildirisinde imzası olan 14 emekli amiralle ilgili gözaltı kararı veridi. Aralarında Cem Gürdeniz, Nadir Hakan Eraydın, Bülent Olcay, Kadır Sağdıç'ın bulunduğu 10 isim gözaltına alındı.
5.04.2021 Gündem
Mehmet Ali Erbil: Burnumda tütüyorlar
Mehmet Ali Erbil: Burnumda tütüyorlar Mehmet Ali Erbil 258 günlük tedavinin ardından Temmuz 2019’da taburcu olmuştu. 30 Ekim’de kalp spazmı geçiren usta oyuncunun tedavisi Aralık 2019’dan beri evinde devam ediyor.
4.05.2020 Magazin
Mehmet Ali Erbil aylar sonra konuştu: Kardeşime 'benim fişimi çekin' dedim!
Mehmet Ali Erbil aylar sonra konuştu: Kardeşime 'benim fişimi çekin' dedim! Banyoda düşüp hastaneye kaldırıldıktan sonra aylarca uyutulan Mehmet Ali Erbil, geçirdiği zor günleri anlattı: Uyandığımda hiçbir yerimi oynatamıyordum, Türk filmi gibiydi... İyileşemeyeceksem benim fişimi çekin dedim
1.07.2019 Magazin
Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş için gözyaşı döktü!
Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş için gözyaşı döktü! Ses sanatçısı Onur Akay, kendi internet sitesinde yer alan yazısında, usta oyuncu Yalçın Menteş’in ölüm haberini öğrenen yakın dostu Mehmet Ali Erbil’in gözlerinden yaş geldiğini belirtti.
8.02.2019 Magazin
Tuğba Coşkun eski eşi Mehmet Ali Erbil için çocuk sevindirdi
Tuğba Coşkun eski eşi Mehmet Ali Erbil için çocuk sevindirdi Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim'de banyoda düşüp kaburgasını kırmış, iki ayrı ameliyat olmuştu. 'Kaçış Sendromu' hastalığı da nüksedince ölümle pençeleşmişti.
4.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ali Sadi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali sadi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.