Ali Palabıyık

Ali Palabıyık

Son dakika ali palabıyık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali palabıyık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali palabıyık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Palabıyık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali palabıyık gelişmeleri de dahil olmak üzere 544 ali palabıyık haberi bulunmuştur. Tüm ali palabıyık haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF açıkladı! Ali Palabıyık hakemliği bıraktı
TFF açıkladı! Ali Palabıyık hakemliği bıraktı Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig hakem kadrosunda değişiklik yaşandığını açıkladı. Ali Palabıyık'ın hakemliği bıraktığı duyurulurken Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın yeni görevleri duyuruldu.
25.07.2023 Süper Lig
Jorge Jesus, Adana Demirspor maçında Ali Palabıyık ile konuşmasını açıkladı!
Jorge Jesus, Adana Demirspor maçında Ali Palabıyık ile konuşmasını açıkladı! Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, FB TV'de açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam Ali Palabıyık ile aralarında geçen konuşmayı anlattı.
3.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Olağanüstü toplanma kararı
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Olağanüstü toplanma kararı Süper Lig'in 21.hafta karşılaşmasında Adana Demirspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Ali Palabıyık'ın verdiği kararlara büyük tepki gösteren yönetim olağanüstü toplanma kararı aldı.
3.02.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un Ali Palabık'a söylediği sözler ortaya çıktı! İşte o ifadeler
Jorge Jesus'un Ali Palabık'a söylediği sözler ortaya çıktı! İşte o ifadeler Fenerbahçe haberleri... 1-1 biten Adana Demirspor maçından sonra saha içine girerek mücadelenin hakemi Ali Palabıyık'a tepki gösteren Jorge Jesus'un neden kırmızı kart gördüğü ortaya çıktı. İşte Portekizli teknik adamın Palabıyık'a sarfettiği o sözler...
3.02.2023 Fenerbahçe
Şansal Büyüka'dan Jorge Jesus'a: Rakip Adana Demir diye korkuyor musun?
Şansal Büyüka'dan Jorge Jesus'a: Rakip Adana Demir diye korkuyor musun? Süper Lig'in 22. hafta maçında Adana Demirspor'la 1-1 berabere kalarak hayati derecede 2 puan kaybeden Fenerbahçe'de mücadelenin hakemi Ali Palabıyık'a olan öfke dinmezken, 90 dakikanın ardından Şansal Büyüka ve Ercan Güven'in Jorge Jesus'un kadro tercihi hakkında yaptıkları eleştiriler büyük dikkat çekti. İşte 1-1 biten karşılaşmanın ardından yazar yorumları...
3.02.2023 Fenerbahçe
Ali Palabıyık'ın kararları olay yarattı Jorge Jesus maçtan sonra çıldırdı! Verilmeyen gol ve penaltı tepkisi
Ali Palabıyık'ın kararları olay yarattı Jorge Jesus maçtan sonra çıldırdı! Verilmeyen gol ve penaltı tepkisi Süper Lig'in 22'nci haftasında 5 Ocak Stadı'nda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de kaçan 2 puanın hesabı Ali Palabıyık'a kesilirken, tecrübeli hakemin Mert Hakan Yandaş'ın golünü iptal etmesi, Batshuayi ile Samet Akaydın'ın penaltılarını es geçmesi Sarı Lacivertli camiayı ayağa kaldırdı. İşte 1-1 berabere biten maçın ardından Deniz Çoban - Bülent Yıldırım ikilisinin tartışılan pozisyonlar hakkında yaptığı değerlendirmeler...
3.02.2023 Fenerbahçe
Adana Demirspor-Fenerbahçe (Maç özeti)
Adana Demirspor-Fenerbahçe (Maç özeti) Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oldu. Fenerbahçe, Adana Demirspor'la 1-1 berabere kaldı.
2.02.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'de haftanın maçı Ali Palabıyık'ın
Süper Lig'de haftanın maçı Ali Palabıyık'ın Süper Lig'de haftanın hakemleri belli oldu.
30.01.2023 Süper Lig
Maç sonucu! Ümraniyespor 0-2 İstanbulspor
Maç sonucu! Ümraniyespor 0-2 İstanbulspor Süper Lig'de 18. hafta mücadelesinde alt sıraları yakından ilgilendiren maçta İstanbulspor deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor'u 2-0 yenerek kritik 3 puanın sahibi oldu. Arnavut oyuncu Valon Ethemi performansıyla maça damga vurdu.
15.01.2023 İstanbulspor
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi Spor Toto Süper Lig'de sezonun kalan bölümünde görev yapacak hakemler ve VAR hakemleri açıklandı. İşte ayrıntılar...
6.01.2023 Süper Lig
Büyük tepki! Galatasaraylı taraftarlar Ali Palabıyık'ı İsviçre'de yakaladı!
Büyük tepki! Galatasaraylı taraftarlar Ali Palabıyık'ı İsviçre'de yakaladı! Geçtiğimiz hafta Galatasaray - Alanyaspor maçında verdiği kararlarla Sarı Kırmızılı camiayı ayağa kaldıran ve taraftarları çıldırtan Ali Palabıyık'ın İsviçre'de protestolarla karşılanması büyük dikkat çekti. Sosyal medyada "Evet hatalı kararlar verdim. Özür dilerim'' dediği ileri sürülen tecrübeli hakemin çaldığı düdüklerden dolayı pişman olduğu öğrenilirken, MHK'nin Palabıyık'a maç vermemesi ise kötü yönetimin kabulü olarak yorumlandı.
28.10.2022 Galatasaray
Genç yıldız futbol dışı işlere el attı! Arda Güler'den Galatasaray taraftarlarını çileden çıkaran hamle
Genç yıldız futbol dışı işlere el attı! Arda Güler'den Galatasaray taraftarlarını çileden çıkaran hamle Süper Lig'in 11.haftasında oynanan Galatasaray - Alanyaspor maçından sonra mücadelenin hakemi Ali Palabıyık'a tepki gösteren Sarı Kırmızılı camia sosyal medyayı yıkarken, Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Abdülkerim Durmaz'ın paylaşımına kayıtsız kalmayan Arda Güler'in binlerce beğeni alan paylaşımı beğenmesi Galatasaray taraftarlarını adeta çileden çıkardı.
25.10.2022 Fenerbahçe
MHK'den Ali Palabıyık'a ödül gibi ceza! Rapor ortaya çıktı Galatasaray camiası çıldırdı
MHK'den Ali Palabıyık'a ödül gibi ceza! Rapor ortaya çıktı Galatasaray camiası çıldırdı Süper Lig'in 11.hafta karşılaşmasında Galatasaray - Alanyaspor maçında düdük çalan Ali Palabıyk'ın gösterdiği yönetim taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin tepkisini toplarken, tecrübeli hakem hakkında ortaya çıkan MHK raporu Sarı Kırmızılı camiayı resmen ayağa kaldırdı. Boey ve Abdülkerim Bardakcı'ya kırmızı kart gösteren, Galatasaray'ın olası 3.golünün önüne geçen Palabıyık raporu çok şaşırtırken, yaşanan gelişmelerin ardından Dursun Özbek ve Erden Timur'un TFF'ye bir çıkarma daha yapacağı belirtildi.
25.10.2022 Galatasaray
Geçen sezon Ali Koç hoparlörle yapmıştı! Erden Timur'dan şok karar...
Geçen sezon Ali Koç hoparlörle yapmıştı! Erden Timur'dan şok karar... Dün akşam Alanyaspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray'da 90 dakika sonunda Erden Timur'un Ali Palabıyık hakkında sarf ettiği sözler bomba etkisi yarattı. Açıklamalarıyla geçtiğimiz sezonun Ali Koç'unu anımsatan Timur 'Bu ligi bitirmeyiz' derken, ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in "Hafta içi Erden Timur'un açıklamaları artı olarak değil, eksi olarak döndü." ifadeleri ise Sarı Kırmızılı camiada dikkat çekti.
24.10.2022 Galatasaray
"Herkes adaletten bahsediyor adalet herkes için geçerli ama...''
"Herkes adaletten bahsediyor adalet herkes için geçerli ama...'' Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski antrenörlerinden Necati Ateş, Galatasaray - Alanyaspor maçından sonra Ali Palabıyık'a ateş püskürdü.
24.10.2022 Galatasaray
Canlı yayında 2014'teki Ali Palabıyık dosyasını çıkardı! 'Tarzan Rıfkı'daki Palabıyık Rocky bile...'
Canlı yayında 2014'teki Ali Palabıyık dosyasını çıkardı! 'Tarzan Rıfkı'daki Palabıyık Rocky bile...' Galatasaray - Alanyaspor maçından sonra Vole programında açıklamalarda bulunan ve mücadelenin hakemi Ali Palabıyık hakkında çok sert sözler kullanan Ali Ece 2014'teki dosyayı çıkarırken, ünlü yorumcunun 8 yıl sonra 'Beşiktaş - Denizlispor karşılaşmasından sonra bu hakem için Tarzan Rıfkı'daki Palabıyık Rocky bile bundan daha iyi maç yönetir ifadelerini kullanmışım gerçekten haklı çıktım' serzenişi Sarı Kırmızılı camiada dikkat çekti.
24.10.2022 Galatasaray
Oğlunun ağladığı anı paylaştı Ali Palabıyık'ı bombaladı: Hırsız
Oğlunun ağladığı anı paylaştı Ali Palabıyık'ı bombaladı: Hırsız Dün akşam 2-2 sona eren Galatasaray - Alanyaspor maçında verdiği ve vermediği kararlarla özellikle Sarı Kırmızılı camiayı ayağa kaldıran Ali Palabıyık'a duyulan öfke hala devam ederken, 4 golün atıldığı 90 dakikanın ardından Okan Buruk, İcardi, Mertens'in ardından Nihan Buruk'un da hakeme tepki göstermesi dikkatlerden kaçmadı.
24.10.2022 Galatasaray
Galatasaray-Alanyaspor (Maç özeti)
Galatasaray-Alanyaspor (Maç özeti) Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında Alanyaspor'u konuk etti.
23.10.2022 Galatasaray
Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Alanyaspor maçı hakemi kim?
Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Alanyaspor maçı hakemi kim? Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray’ın, Süper Lig'de çıktığı 9 karşılaşmada 5 galibiyeti bulunurken, Alanyaspor ise oynadığı 10 maçta üçer galibiyet ve beraberliği bulunuyor. Futbolseverler, Galatasaray Alanyaspor maçının saatini merak ediyor. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Alanyaspor maçı hakemi kim? İşte detaylar…
23.10.2022 Futbol
Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? GS Alanya maçında ilk 11 belli mi?
Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? GS Alanya maçında ilk 11 belli mi? Galatasaray ve Alanyaspor maçı detayları merakla takip ediliyor. Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Alanyaspor'u konuk edecek. Taraftarlar, "Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?" sorularına yanıt arıyor.
22.10.2022 Şampiy10
Erden Timur patlaması: Bundan sonra herkesin ipliği pazara çıkacak
Erden Timur patlaması: Bundan sonra herkesin ipliği pazara çıkacak Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, son haftalarda üst üste gelen hakem hataları üzerine yaptığı basın toplantısında çok sert ifadeler kullanarak "Bundan sonra herkesin ipliği pazara çıkacak" sözlerini sarf etti.
21.10.2022 Galatasaray
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı?
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı? Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur Nef Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda gündeme dair düzenlenen basın toplantısı yaptı. Peki, Erden Timur kimdir, ne açıklama yaptı?
20.10.2022 Şampiy10
TFF duyurdu! Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı
TFF duyurdu! Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı Süper Lig’te futbol heyecanı devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı.
14.09.2022 Futbol
Trabzonspor - Galatasaray mücadelesinden gol sesi çıkmadı!
Trabzonspor - Galatasaray mücadelesinden gol sesi çıkmadı! Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Galatasaray'la karşı karşıya geldi. Dev mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.
28.08.2022 Şampiy10
Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Galatasaray maçı derbisi muhtemel 11’ler!
Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Galatasaray maçı derbisi muhtemel 11’ler! Süper Lig'de nefesler tutuldu! Lig’te 4. haftanın en kritik maçı derbiyle devam ediyor. Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Her iki takımda galibiyet alarak zirveyi yerleşmeyi hedefliyor. Futbolseverler, Trabzonspor Galatasaray maçının detaylarını araştırıyor. Peki, Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Galatasaray maçı derbisi muhtemel 11’ler!
28.08.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ali Palabıyık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali palabıyık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.