Gazete Vatan Logo
İstanbulspor Maç sonucu! Ümraniyespor 0-2 İstanbulspor

Maç sonucu! Ümraniyespor 0-2 İstanbulspor

Süper Lig'de 18. hafta mücadelesinde alt sıraları yakından ilgilendiren maçta İstanbulspor deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor'u 2-0 yenerek kritik 3 puanın sahibi oldu. Arnavut oyuncu Valon Ethemi performansıyla maça damga vurdu.

Maç sonucu! Ümraniyespor 0-2 İstanbulspor

Ümraniyespor'la İstanbulspor Süper Lig 'de 18. hafta maçında korlarına paylaştı. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta gülen taraf iki golle İstanbulspor oldu. İstanbul ekibi rakibini 2-0 yenerek 3 puana uzanan taraf oldu.

İstanbulspor'da Valon Ethemi bir gol, bir asistle maçın yıldızı oldu. Konuk ekibin gollerini 30. dakikada Valon Ethemi atarken ikinci gol 45+5'te Melih Kabasakal'dan geldi.

İstanbulspor bu sonucun ardından 15 puana yükselirken Ümraniyespor da 14 puanda kaldı. İstanbulspor gelecek hafta Trabzonspor 'la deplasmanda karşılaşacak. Ümraniyespor ise Fenerbahçe 'yi konuk edecek.

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

3. dakika | Ümraniyespor'da Umut Nayır köşe vuruşu sonrası topla buluştu ancak vuruşu etkili olmadı.

11. dakika | Jetmir Topalli'nin Umut Nayır'a yaptığı müdahale sonrası maçın hakemi Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi.

12. dakika | Mrsic penaltıyı gole çeviremedi. Jensen penaltıyı kurtarıyor.

19. dakika | Emir Kaan'ın müdahelesinde Umut Nayır bir kez daha yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. VAR kontrolü sonrası penaltı kararı iptal edildi.

Haberin Devamı

GOOOL | 30. dakika Jetmir Topali'nin pasında Valor Ethemi topu ağlara gönderdi. İstanbulspor deplasmanda 1-0 öne geçti.

37. dakika | Geraldo ceza sahası dışından şansını denedi ancak top az farkla dışarıya çıkıyor.

GOOOL | 45+5. dakika Valor Ethemi Ümraniyespor'un yüklendiği dakikalarda çok hızlı çıktı ve müsait pozisyondaki arkadaşı Melih'e bıraktı. Melih Kabasakal da farkı ikiye çıkartan golü filelere gönderdi.

Maçın ilk yarısı İstanbulspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

47. dakika | Ümraniyespor etkili geldi. Ceza sahası içinde karambol yaşanırken Kartal Kayra sert vurdu top dışarıya gitti.

Ümraniyespor - İstanbulspor 11'ler

Ümraniyespor: Serkan, Popov, Sackey, Glumac, Onur, Kartal, Serkan, Mrsic, Geraldo, Umut Nayir, Onur Ayık

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Mehmet Yeşil, Okan, Dukan, Melih, Rroca, Emir, Topalli, Eze, Ethemi

Maç sonucu Ümraniyespor 0-2 İstanbulspor