Ali Kaya

Ali Kaya

Son dakika Ali Kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.360 ali kaya haberi bulunmuştur. Tüm ali kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp 3 kişi aranırken sudan başka araç çıktı
Kayıp 3 kişi aranırken sudan başka araç çıktı Tunceli'de Munzur Çayı'na uçan otomobildeki kayıp 3 kişi, 1073 kişilik ekip ile aranıyor. 7'nci günde de süren çalışmalar sırasında Pülümür Çayı'na düşen başka bir araç bulundu. Bulunan aracın, geçen ay kazada hayatını kaybeden Yusuf ile Öykü Yılmaz çiftine ait olduğu belirlendi.
27.04.2023 Yaşam
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Depremden sonra harekete geçildi! Alüvyon ve kayalık bölgeler belirlenecek
Depremden sonra harekete geçildi! Alüvyon ve kayalık bölgeler belirlenecek Kuzey Anadolu Fay zonuna yakınlığıyla bilinen Edirne ve ilçelerinde mikrobölgeleme araştırmasıyla yer altının tomografisi, ultrasonu çekilecek.
15.03.2023 Gündem
Depremzedeler için sahaya çıktılar maçta kavga çıkardılar
Depremzedeler için sahaya çıktılar maçta kavga çıkardılar Deprem bölgesine gelirleri bağışlanmak üzere oynanan Kocaelispor-Sakaryaspor maçında tatsız anlar yaşandı. Sakaryasporlu bir taraftarın sahaya atladıktan sonra Kocaelispor tribünlerine doğru gidip atkı açmasının ardından ortalık karıştı. İki takım seyircisi arasında gerginlik yaşandı.
23.02.2023 Futbol
Mehmet Ali Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Görevinden alınan BOTAŞ YK Üyesi Mehmet Ali Kaya’nın biyografisi…
Mehmet Ali Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Görevinden alınan BOTAŞ YK Üyesi Mehmet Ali Kaya’nın biyografisi… BOTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kaya görevden alınarak yerine Ali Serkan Erdoğan getirildi. Peki, görevden alınan Mehmet Ali Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?
31.10.2022 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
7.02.2022 İddaa
Buz tutan Çıldır Gölü, festival alanı gibi
Buz tutan Çıldır Gölü, festival alanı gibi Ardahan'ın Çıldır ilçesinde, yüzeyi tamamen buz tutan Çıldır Gölü'ne giden yöre halkı ve ziyaretçiler, festival havasında eğleniyor. Gölün buzla kaplı zemininde Türk tarihinin en eski dönemlerinden bugüne ulaşan birçok oyundan biri olan 'aşık'ı oynayanlar, müzik eşliğinde halay çekip, Eskimo usulü balık avladı, atlı kızakla gezdi ve sobada demlenen çaydan içti. 
5.01.2022 Yaşam
İki aile arasında silahlı kavga! 2 kardeş öldü, 9 kişi yaralandı
İki aile arasında silahlı kavga! 2 kardeş öldü, 9 kişi yaralandı Şanlıurfa'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kardeş öldü, 9 kişi de yaralandı.
9.11.2021 Gündem
Burdur'da otomobil iş makinesine çarptı: 1 öül, 4 yaralı
Burdur'da otomobil iş makinesine çarptı: 1 öül, 4 yaralı Burdur'da otomobille iş makinesinin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.
31.10.2021 Yaşam
Arda Yurtseven neden öldü, Mavi Balina intiharı mı? Arda Yurtseven’in ölüm ile ilgili ayrıntılar!
Arda Yurtseven neden öldü, Mavi Balina intiharı mı? Arda Yurtseven’in ölüm ile ilgili ayrıntılar! Arda Yurtseven nasıl ve neden öldü? İstanbul'da kaybolan Arda Yurtseven cesedi Aydos Ormanı'nda asılı bulundu. Yurtseven’in 'Mavi Balina' oyunu sebebiyle öldüğüne dair iddialar ortaya atılırken, Arda Yurtseven'in dayısından açıklama geldi.
24.09.2021 Gündem
Kamyonla otomobil çarpıştı! 1 ölü, 3 yaralı
Kamyonla otomobil çarpıştı! 1 ölü, 3 yaralı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kamyonla otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
9.09.2021 Gündem
Manavgat'taki orman yangınında kahreden haber geldi! 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı...
Manavgat'taki orman yangınında kahreden haber geldi! 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı... Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangını söndürme çalışmasına katılan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı, yaralı 2 işçi tedavi altına alındı.
31.07.2021 Gündem
Yasin Börü davasında 15 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Yasin Börü davasında 15 sanığa ağırlaştırılmış müebbet Diyarbakır'da Yasin Börü ve arkadaşlarının öldürülmesiyle ilgili Yargıtay'ın bozma kararı üzerine 25 sanık yönünden yeniden görülen davada 15 sanığa ağırlaştırılmış müebbet, 3 suça sürüklenen çocuğa 23'er yıl hapis cezası verildi, 3'ü firari 6 sanığın dosyası ayrılırken, 1 sanık beraat etti.
25.06.2021 Gündem
Yasin Börü davasında karar! 15 sanığa müebbet hapis  cezası
Yasin Börü davasında karar! 15 sanığa müebbet hapis cezası Diyarbakır'da 6-7 Ekim 2014'te Kobani olayları bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde Yasin Börü'nün öldürülmesine ilişkin Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen davada karar çıktı.
25.06.2021 Gündem
Karadeniz'de 'palamut' bolluğu! 10 lira...
Karadeniz'de 'palamut' bolluğu! 10 lira... Karadeniz'de av yasağının 1 Eylül'de sona ermesinin ardından balıkçılar, ağlarını denize bırakmayı sürdürüyor. Sezona bereketli başlayan balıkçılar, palamut bolluğu yaşıyor.
19.09.2020 Ekonomi
Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti
Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan polis memuru Ali Kaya (35), otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Yapılan kontrolde otomobil sürücüsünün 0.93 promil alkollü olduğu belirlendi.
13.09.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte yeni atanan isimler
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte yeni atanan isimler Bazı kurumların yönetim kurullarına yapılan atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.
8.07.2020 Gündem
Yaşar Büyükanıt kimdir, nerelidir, kaç yaşında öldü?
Yaşar Büyükanıt kimdir, nerelidir, kaç yaşında öldü? Türkiye Cumhuriyeti'nin 25'inci Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt vefat etti. Yaşar Büyükanıt'ın vefat etmesinden sonra, ''Yaşar Büyükanıt kimdir?'', ''Yaşar Büyükanıt nerelidir, kaç yaşındadır?'' soruları araştırılıyor. Eşinden dört gün sonra vefat eden Yaşar Büyükanıt kimdir, kaç yaşında ve nereli? Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın hayatı...
21.11.2019 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak!
Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak! BEDAŞ İstanbul’da birçok ilçede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. 7 Kasım 2019 Perşembe (bugün) birçok bölgede bakım onarım çalışmaları yapılacağını açıklanan duyuruda, Esenler, Silivri, Esenyurt, Eyüp, Şişli, Fatih, Kağıthane, Arnavutköy ve Bağcılar gibi birçok ilçede elektrik kesintisi yaşanacağı yaşanacak. Peki, İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek?
7.11.2019 Yaşam
Hava Harp Okulu davasında 8 kişiye müebbet hapis cezası!
Hava Harp Okulu davasında 8 kişiye müebbet hapis cezası! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Hava Harp Okulu'nda görevli subayların da aralarında bulunduğu 24'ü tutuklu 43 sanığın yargılandığı davada, 8 sanık "Anayasayı ihlal etme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
4.11.2019 Gündem
Adanaspor - Adana Demirspor: 0-0
Adanaspor - Adana Demirspor: 0-0 TFF 1. Lig'de oynanan Adana derbisinde Adanaspor-Adana Demirspor 0-0 berabere kaldı
15.09.2019 TFF 1.Lig
Hareket halindeki otomobil alev alev yandı
Hareket halindeki otomobil alev alev yandı Kütahya'nın Gediz ilçesinde bir otomobil alev alev yandı.
27.08.2019 Yaşam
Böylesi görülmedi! Belinde 6 yıl önce unutulan neşter...
Böylesi görülmedi! Belinde 6 yıl önce unutulan neşter... Denizli'de özel bir hastanede bel fıtığı ameliyatı olan Sevgi Süllerli (34), belinde neşter ucu unutulduğu gerekçesiyle hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.
22.07.2019 Gündem
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'ndaki eylemlere ilişkin 245 sanıklı davada, esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı, 175 sanığın "anayasayı ihlal" ve 9 kez de kasten adam öldürme suçlarından 10'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilmesini talep etti.
9.07.2019 Gündem
Darbeci subay, ihanet sevincini böyle kutlamış
Darbeci subay, ihanet sevincini böyle kutlamış Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı karargahındaki eylemlerle ilgili davanın sanığı eski teğmen Şakir Ali Kaya'nın, darbe teşebbüsü sırasında telefon rehberinde kayıtlı kişilere gülücük ve emojilerle süslü onlarca mesaj gönderdiği tespit edildi. Kaya, mesajlarında, "Büyük gün ... :) :)", "Biz geliyoruz :) :)", "Her şey güzel olacak." gibi gibi ifadeler kullandı.
14.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.