Ali İl

Ali İl

Son dakika ali il haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali il ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali il haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali İl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali il gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.895 ali il haberi bulunmuştur. Tüm ali il haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı! 65 ülkede...
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı! 65 ülkede... Her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Kanal D dizisi 'Sadakatsiz', Türkiye’de olduğu kadar dünyada da büyük ilgi görüyor. Medyapım ve Mednova imzalı dizinin ikinci sezonu 65 ülkede yayınlanıyor.
30.11.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.11.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' dizisi İspanya'dan sonra Şili'de!
'Sadakatsiz' dizisi İspanya'dan sonra Şili'de! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', Şili’de ekrana gelmeye başlayacak. Daha önce İspanya’da seyirciyle buluşan yapım, 2022 yılının ilk aylarında da Şilili hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
3.11.2021 Televizyon
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi!
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, önceki akşam (27 Ekim) yeni bölümü ile ekrana geldi.
28.10.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz, 20 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
21.10.2021 Televizyon
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi!
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi.
7.10.2021 Televizyon
Sadakatsiz'den yeni sezona görkemli açılış!
Sadakatsiz'den yeni sezona görkemli açılış! Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, 29 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümü ile sezona “merhaba” dedi.
30.09.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' yeni sezona "merhaba" diyor!
'Sadakatsiz' yeni sezona "merhaba" diyor! Kanal D’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geliyor.
27.09.2021 Televizyon
Bennu Yıldırımlar 'Sadakatsiz' kadrosunda!
Bennu Yıldırımlar 'Sadakatsiz' kadrosunda! Sadakatsiz dizisine başarılı oyuncu Bennu Yıldırımlar konuk oluyor.
12.05.2021 Televizyon
Ünlü oyuncu Sadakatsiz dizisine veda ediyor!
Ünlü oyuncu Sadakatsiz dizisine veda ediyor! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz reyting rekorları kırmaya devam ediyor.Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı diziye, yeni bir isim katıldı. Ancak diziye yeni gelen isimler kadar ayrılan isimler de oldu. Sadakatsiz'de Selçuk karakterini canlandıran Emir Tarık Tekin, yapıma yakında veda edeceği konuşuluyor.
1.03.2021 Magazin
“Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil
“Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil “Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil” sloganıyla büyük bir merak uyandıran dizinin çok konuşulacak karakterleri!
7.03.2020 Magazin
Bu hafta 9 film vizyona girecek
Bu hafta 9 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girecek.
26.10.2018 Kültür Sanat
'Bebek Geliyorum Demez' filminin özel gösterimi yapıldı
'Bebek Geliyorum Demez' filminin özel gösterimi yapıldı Baş rollerini Başak Parlak ve Ali İl’in paylaştığı, yönetmenliğini Hakan Cigaoğlu’nun yaptığı 'Bebek Geliyorum Demez' filminin özel gösterimi gerçekleştirildi.
25.10.2018 Kültür Sanat
'Bebek Geliyorum Demez'in afişi yayınlandı
'Bebek Geliyorum Demez'in afişi yayınlandı Yapımcılığını Ali Adnan Özgür, Hasan Baran, Hasan Kesici ve Tümay Özokur’un üstlendiği, yönetmenliğini ise Hakan Cigaoğlu’nun yaptığı “Bebek Geliyorum Demez” filminin afişi görücüye çıktı.
5.10.2018 Kültür Sanat
Galaya da gelmediler
Galaya da gelmediler Poyraz Karayel dizisi “Poyraz Karayel, Küresel Sermaye” filmiyle devam etti. Filmde yer almayan dizinin başrolleri İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu galaya da gelmedi. Diğer oyuncular “Hikaye böyle de oluyormuş” dedi
14.12.2017 Magazin
'Poyraz Karayel'de Burak Kut sürprizi!
'Poyraz Karayel'de Burak Kut sürprizi! Kanal D’de üç sezon boyunca izleyicisi ile buluşan 'Poyraz Karayel' dizisi, yine Ethem Özışık senaryosu ve Osman Taşçı yönetimi ile 'Poyraz Karayel Küresel Sermaye' filmi olarak beyaz perdedeki yerini alacak.
1.12.2017 Kültür Sanat
Kafa karıştıran yayın akışı! Finali ne zaman?
Kafa karıştıran yayın akışı! Finali ne zaman? Kanal D'nin yayın akışı kafaları karıştırmaya devam ediyor...
24.11.2017 Televizyon
'Poyraz Karayel' efsanesi devam ediyor!
'Poyraz Karayel' efsanesi devam ediyor! Kanal D ekranında 3 sezon boyunca izleyicisi ile buluşan 'Poyraz Karayel' dizisi, 'Poyraz Karayel Küresel Sermaye' filmi ile aynı ruhu sinemada devam ettirecek. 15 Aralık’ta vizyona girmeye hazırlanan filmin oyuncu kadrosu da çok tanıdık.
15.11.2017 Kültür Sanat
Efsane devam ediyor
Efsane devam ediyor Kanal D’de üç sezon boyunca izleyici ile buluşan ve ekranların fenomen karakterlerini yaratan ‘Poyraz Karayel’ dizisi, ‘Poyraz Karayel Küresel Sermaye’ filmi ile aynı ruhu sinemada devam ettirecek.
14.11.2017 Magazin
'Poyraz Karayel Küresel Sermaye'nin afişi yayınlandı!
'Poyraz Karayel Küresel Sermaye'nin afişi yayınlandı! Kanal D’de 3 sezon boyunca izleyicisi ile buluşan 'Poyraz Karayel' dizisi, 'Poyraz Karayel Küresel Sermaye' filmi ile aynı ruhu sinemada devam ettirecek.
1.11.2017 Kültür Sanat
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda'
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu listeledi...
24.09.2017 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi Kanal D’de 23 Eylül Cumartesi günü yayın akışı saat sabah 06.30’da Kanal D Çocuk Kulübü’nün yayınlanmasıyla başlayacak. Çocuklar Duymasın adlı sevilen yerli dizi, Magazin D Cumartesi ve Ver Elini Aşk dizilerinden sonra Kanal D sabah kuşağında Tutsak adlı yerli dizi yayınlanacak. 18.45’te Kanal D Haber’den sonra Sevda’nın Bahçesi adlı yeni dizi Kanal D ekranlarında olacak. 22.15’te aynı diziyi tekrar bölümü ile izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar 17 Eylül Pazar günü Kanal D yayın akışı, eğlenceli komedi programı Kanal D Çocuk Kulübü ile başlayacak. Kanal D sabah yayın kuşağı Ankara’nın Dikmeni adlı yerli dizi ile devam edecek. Aşk Adası adlı yabancı sinema ve Magazin D Pazar’dan sonra, Ver Elini Aşk ve Meryem adlı yerli diziler Kanal D ekranlarında olacak. Canlı yayınlanacak Kanal D Haber’den sonra, sevilen dizi Çocuklar Duymasın ve Süper Magazin Kanal D akşam yayın kuşağında yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 13 Eylül Çarşamba
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 13 Eylül Çarşamba Kanal D’de, 13 Eylül tarihli yayın akışı, sevilen sabah programı Nursel’le Evin Tadı adlı programın tekrar bölümünün 05.30’da yayınlanmasıyla birlikte başlayacak. Daha sonra, Kanal D ile Günaydın Türkiye adlı haber programı, Hayatın Penceresinden adlı yaşam programı, Nursel’le Evin Tadı yeni bölümü, Magazin D ve Arka Sokaklar gündüz kuşağı içerisinde yayında olacak. Kanal D Ana Haber ardından Kanal D akşam kuşağı Meryem adlı dizinin yeni bölümü ile başlayacak ve Ver Elini Aşk’ın tekrar bölümü ile son bulacak.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi Kanal D 9 Eylül Cumartesi günü yayın akışı, 06.15’te eğlenceli içeriklerin ve çeşitli sevilen çizgi filmlerin yayınlandığı Kanal D Çocuk Kulübü ile başlayacak, bir başka komedi programı yerli dizi Ankara’nın Dikmen’i ile devam edecek. Şans Kapıyı Kırınca adlı komedi dizisi ile süren yayın akışında, Magazin D ve Ver Elini Aşk gibi programlar da yayınlanacak. Akşam kuşağından önce Meryem ve Kanal D Haber yayınlanırken, akşam kuşağında tv’de ilk kez John Wick ve daha sonra Zorlu ikili adlı yabancı sinemalar yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali İl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali il haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.