Ali Güneş

Ali Güneş

Son dakika ali güneş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali güneş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali güneş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Güneş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali güneş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.834 ali güneş haberi bulunmuştur. Tüm ali güneş haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim?
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim? CHP Parti Meclisi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dahil olmak üzere 13 üyenin 'bağışlanma' talebini onayladı. Affedilen 13 ismin CHP'ye geri döneceği belirtildi. Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Tüzük Kurultayı'nın planlanan takvim dahilinde, 6-7-8-9 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, CHP affedilen 13 kişi kim? İşte CHP’de affedilen isimler…
28.11.2023 Gündem
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Bereket bekliyorlardı, kabus olup yağdı! Yüzde 300 oranında arttı: 'Hepsini vurdu'
Bereket bekliyorlardı, kabus olup yağdı! Yüzde 300 oranında arttı: 'Hepsini vurdu' Sivas'ta önceki yıllara göre yüzde 300 oranında artan yağışlar, ürününden daha iyi verim almak için umutlanan çiftçilere kabus yaşattı. Merkez ve 6 ilçede yağışlar nedeniyle ekili araziler zarar gördü. Son olarak merkeze bağlı Tatlıcak köyünde yaklaşık 1500 dönüm ekili tarım arazisini dolu vurdu. Köylüler uzun zaman sonra ilk defa bu yıl yağışlarla verimli bir yıl geçirmeyi beklerken, tam tersine tarlalarının zarar gördüğünü ve mağdur olduklarını söyledi. 
24.06.2023 Yaşam
Burcu Güneş: Babamın evlendiği hanım, annemin aramasını istemiyordu
Burcu Güneş: Babamın evlendiği hanım, annemin aramasını istemiyordu Şarkıcı Burcu Güneş, 25 yıllık müzik kariyerinde ilk kez ailesiyle ilgili itiraflarda bulundu. Henüz yedi yaşındayken annesi Bige Özkan ile babası Ali Güneş boşanan Güneş, katıldığı programda, babasının evlendiği kişinin, annesinin kendisini aramasını yasakladığını söyledi.
29.04.2023 Magazin
Malatya ve Adıyaman’da enkazdan 10 kişiyi sağ çıkardılar! 'Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın'
Malatya ve Adıyaman’da enkazdan 10 kişiyi sağ çıkardılar! 'Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın' Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin ardından Türkiye’nin birçok ilinden harekete geçen itfaiye ekipleri, bölgede enkaz altında kalanları kurtarmak için seferber oldu. Malatya ve Adıyaman’da enkaz altında kalanları arama kurtarma çalışmaları için bölgeye giden Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, çalışmalarını tamamlayarak kentte döndü. İtfaiye Dairesi Şube Müdürü Ali Güneş, deprem bölgesinde saniyelerle yarıştıklarını ve bir kişiyi canlı çıkartabilmek için yoğun bir mücadele verdiklerini söyledi.
20.02.2023 Gündem
Ali Güneş sadece iki yıldızı kenarda bıraktı! Hepsi suçlu
Ali Güneş sadece iki yıldızı kenarda bıraktı! Hepsi suçlu Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Ali Güneş, Ali Koç ve Vitor Pereira'yı eleştirerek "Altay’ı ve Szalai’yi kenara bırakıyorum, diğer futbolcuların kendine şunu sorması lazım biz gerçekten Fenerbahçe formasının hakkını teslim ediyor muyuz?" ifadelerini kullandı.
29.10.2021 Fenerbahçe
Miras kavgası büyüyor! Burcu Güneş sessizliğini bozdu
Miras kavgası büyüyor! Burcu Güneş sessizliğini bozdu Şarkıcı Burcu Güneş, Antalya'da babasının evini üzerine geçirdiği iddiasıyla hakkında tapu iptali davası açtığı üvey annesi Nuray Güneş’in açıklamalarına, sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Güneş, “Açıklamaları tamamen gerçek dışı ve yalan. Babamın ikinci eşi, samimiyetsiz, yanlış algı yaratıyor” dedi.
7.09.2021 Magazin
Şarkıcı Burcu Güneş'ten üvey anneye dava!
Şarkıcı Burcu Güneş'ten üvey anneye dava! Burcu Güneş'ten şaşırtan bir hamle geldi. Güneş, 2002 yılında kaybettiği babası Ali Güneş’ten miras kalan Antalya’daki evi üzerine geçirdiği iddiasıyla üvey annesi Nuray Güneş’e tapu iptali davası açtı. Mahkeme, evin satışının önlenmesi için tedbir koydu. Nuray Güneş'ten Burcu Güneş'e cevap gecikmedi.
6.09.2021 Magazin
Üniversite öğrencisi yatağında ölü bulundu!
Üniversite öğrencisi yatağında ölü bulundu! Antalya'da elektrik ve elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisi Galip Güneş (22), evinde ölü bulundu.
8.03.2021 Gündem
Ankaraspor İsmet Taşdemir'e teşekkür etti
Ankaraspor İsmet Taşdemir'e teşekkür etti TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor, teknik direktör İsmet Taşdemir ile yollarını ayırdı
27.10.2020 TFF 1.Lig
Tuba Büyüküstün eski futbolcu Ali Güneş'le takipleşmeye başladı
Tuba Büyüküstün eski futbolcu Ali Güneş'le takipleşmeye başladı Uzun yıllar aşk yaşadığı Umut Evirgen'le karantina sürecinde yollarını ayıran Tuba Büyüküstün, önceki gün Instagram'da eski futbolcu Ali Güneş'le takipleşip yorumlaşmaya başladı.
12.09.2020 Magazin
Karantina süreci et satışlarında artışa sebep oldu
Karantina süreci et satışlarında artışa sebep oldu Et ve et ürünlerinin satışları ile ilgili bilgiler veren 30 yılık kasap Ali Güneş, fiyatlara korona virüs sürecinden önce küçük bir zam geldiğini söyleyerek, “Evde olan insanlar normalden fazla aldıkları için, süreç bizi olumlu etkiledi” dedi.
26.04.2020 Ekonomi
Kahraman itfaiyeci anlattı! Yürek yakan 'baba' gerçeği!
Kahraman itfaiyeci anlattı! Yürek yakan 'baba' gerçeği! Elazığ'daki depremde Mustafa Paşa Mahallesi'nde yıkılan binanın enkazından yükselen kadın sesi üzerine harekete geçen jandarma ekiplerinin çalışması sonucu 2,5 yaşındaki Yüsra 24 saat sonra kurtarıldı. Yüsra'yı kurtaran ekipte yer alan kahraman itfaiyeci Yüsra'nın babasının ailesine kalkan olduğunu söyledi.
26.01.2020 Gündem
Son dakika... CHP'nin İstanbul adayı belli oldu
Son dakika... CHP'nin İstanbul adayı belli oldu CHP Parti Meclisi'nde kabul edilen adayların tam listesi belli oldu. Buna göre; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Mansur Yavaş oldu.
18.12.2018 Siyaset
Mahalleli, 5 yıldızlı otelin tesislerini yıktı
Mahalleli, 5 yıldızlı otelin tesislerini yıktı Antalya'nın Manavgat ilçesindeki 5 yıldızlı otelin günübirlik alanı işgal ettiğini iddia eden, aralarında muhtarların da olduğu 5 mahalleden yaklaşık 100 kişi, basın açıklaması yaptıktan sonra otele ait futbol sahasıyla, tenis kortlarını yıktı. Otelin genel koordinatörü Hakan Öztürk, 100 bin liralık hasar meydana geldiğini belirterek, söz konusu alanın tahsisini 31 yıl önce aldıklarını ve şikayetçi olduklarını söyledi.
2.12.2018 Yaşam
CANLI! Kadıköy'de dev derbi!
CANLI! Kadıköy'de dev derbi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında sahasında Beşiktaş'la karşılaşıyor.
24.09.2018 Fenerbahçe
Serhat Akın'dan olay açıklamalar!
Serhat Akın'dan olay açıklamalar! Oyun yayın platformu Twitch'te yayın yapmaya başlayan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, olay açıklamalar yaptı.
8.05.2018 Fenerbahçe
Çağlar Söyüncü'de flaş gelişme! Transfer oluyor...
Çağlar Söyüncü'de flaş gelişme! Transfer oluyor... Almanya Ligi’nde (Bundesliga) Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü’nün devre arasında İngiltere’ye transfer olacağı öğrenildi
1.11.2017 İngiltere
Mustafa Denizli yıllar sonra itiraf etti!
Mustafa Denizli yıllar sonra itiraf etti! Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli, Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde Galatasaray ile oynanan derbi maçında polis memurunun kendisine gelerek taktik verdiği o unutulmaz anları anlattı.
5.10.2017 Spor Magazin
Caner ve Gökhan'a gönderme: Bana neden yapmadılar?
Caner ve Gökhan'a gönderme: Bana neden yapmadılar? Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen eski futbolcu Ali Güneş, son yıllarda iki camia arasında yaşanan Caner Erkin ve Gökhan Gönül konusunda açıklamada bulundu.
28.09.2017 Fenerbahçe
Nouma'dan ilginç çıkış!
Nouma'dan ilginç çıkış! Acun Ilıcalı’nın düzenlediği "4 Büyükler Salon Turnuvası"ı büyük ilgi görüyor.
5.01.2016 Futbol
Nouma’dan ilginç çıkış!
Nouma’dan ilginç çıkış! Acun Ilıcalı’nın düzenlediği "4 Büyükler Salon Turnuvası"ı büyük ilgi görüyor.
5.01.2016 Futbol
Bartın'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı
Bartın'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı Bartın'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 10 aylık bebek öldü, 6 kişi yaralandı...
29.08.2015 Yaşam
Kız arkadaşını öldürdü, testereyle parçaladı
Kız arkadaşını öldürdü, testereyle parçaladı İstanbul Şile'de bir çöp konteynerında cesedinin parçaları bulunan Güneş K...
25.08.2015 Yaşam
Baro'dan flaş uyarı! Herkesi ilgilendiriyor
Baro'dan flaş uyarı! Herkesi ilgilendiriyor İstanbul Barosu kendilerini avukat olarak tanıtan bir dolandırıcılık şebekesinin faaliyette olduğu belirterek uyarıda bulundu.
21.06.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ali Güneş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali güneş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.