Ali Ece

Ali Ece

Son dakika Ali Ece haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Ece ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Ece haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Ece

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali ece gelişmeleri de dahil olmak üzere 578 ali ece haberi bulunmuştur. Tüm ali ece haberleri aşağıda listelenmiştir.
FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA! Ali Koç'la Jorge Jesus arasında sert tartışma: Artık vazgeç hocam
FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA! Ali Koç'la Jorge Jesus arasında sert tartışma: Artık vazgeç hocam Süper Lig'in 18.haftasında oynanan Galatasaray maçını 3-0 kaybeden ve şampiyonluk yarışında ezeli rakibinden ağır bir darbe alan Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'yı yenmesi pek de iç açmazken, ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in derbinin ardından Son Raund programında yaptığı açıklamalar camiada bomba etkisi yarattı. İşte Çelikler'in Ali Ece'ye verdiği o bilgiler...
18.01.2023 Fenerbahçe
Ali Koç '4 Avrupa devinden flama bile alamadı' dedi canlı yayında Galatasaray'ın 2 bombasını duyurdu
Ali Koç '4 Avrupa devinden flama bile alamadı' dedi canlı yayında Galatasaray'ın 2 bombasını duyurdu Süper Lig'in 19.hafta maçlarının ardından Youtube'da yayınlanan 'Son Raund' programında yaptığı açıklamalarla özellikle Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yaratan Serdar Ali Çelikler Galatasaray'ın iki bombasını duyurdu. Ali Koç hakkında 'Başkan HT'de katıldığı programda Arsenal, Tottenham, Barcelona ve Juventus'la aramız çok iyi dedi bu takımlardan daha flama alamadı ama Galatasaray 2 yıldızı bitirdi' sözlerini sarfeden Çelikler Sarı Kırmızılı taraftarları heyecanlandırırken, Ali Ece'nin Jorge Jesus eleştirileri ise bir hayli dikkat çekti.
17.01.2023 Galatasaray
Arjantin - Fransa finalinden sonra olay yaratan sözler! 'Maradona olsaydı bu 3 futbolcuya dalardı'
Arjantin - Fransa finalinden sonra olay yaratan sözler! 'Maradona olsaydı bu 3 futbolcuya dalardı' Fransa'yı penaltı atışları sonucu deviren ve 1986 Meksika'dan sonra Dünya Kupası'nı müzesine götüren Arjantin'de yıldız futbolcu Messi'nin performansı oldukça beğenilirken, 35 yaşındaki oyuncu için 'Tarihin en iyisi' yorumları yapıldı. Dev finalin ardından ünlü futbol yorumcuları Messi ve Mbappe'ye dikkat çekerken, Ali Ece'nin 'Maradona olsaydı o Lautaro Martinez'e, Otamendi'ye, Montiel'e dalardı' ifadeleri şok etkisi yarattı.
19.12.2022 Fransa
Bu transfere en çok Ali Ece şaşıracak! Jorge Jesus olumlu rapor verdi camia buz kesti
Bu transfere en çok Ali Ece şaşıracak! Jorge Jesus olumlu rapor verdi camia buz kesti Devre arasında stoper takviyesi yapmak isteyen ve Mert Müldür, Kaan Ayhan, Nagalo, Samet Akaydın gibi oyuncularla ilgilenen Fenerbahçe'nin gündemine gelen Hırvat stoper camiada soğuk duş etkisi yarattı. Jorge Jesus'un olumlu rapor verdiği 33 yaşındaki defans için görüşmelere başlandığı belirtilirken, ünlü yorumcu Ali Ece'nin bu futbolcuyu sık sık eleştirmesi ise taraftarlarda homurdanmalara yol açtı.
8.12.2022 Fenerbahçe
Serdar Aziz değil Serdar Dursun! Jorge Jesus'un 'Balotelli sendromunu' açıkladı
Serdar Aziz değil Serdar Dursun! Jorge Jesus'un 'Balotelli sendromunu' açıkladı Süper Lig'in 14.haftasında Kadıköy'de Giresunspor'a 2-1 kaybederek büyük bir sürpriz yapan ve Dünya Kupası arasına 29 puanla giren Fenerbahçe'de Batshuayi ve Pedro'nun kırmızı kartları can sıkarken, Jorge Jesus'un da bazı taktiksel yanlışlıkları göze çarptı. İşte 3 golün atıldığı 90 dakikanın ardından Serdar Ali Çelikler ve Ali Ece'nin yaptığı 'Fenerbahçe' analizi...
15.11.2022 Fenerbahçe
Dursun Özbek Okan Buruk'la yollarını ayıracak listesindeki iki teknik adamla masaya oturacak
Dursun Özbek Okan Buruk'la yollarını ayıracak listesindeki iki teknik adamla masaya oturacak Süper Lig'in 13.haftasında oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş maçından önce 'Son Raund' programında derbiyle ilgili analizlerde bulunan Serdar Ali Çelikler ve Ali Ece Okan Buruk'a dikkat çekerken, ünlü yorumcu Çelikler'in Dursun Özbek'in ilgilendiği iki yabancı teknik direktörü açıklaması Sarı Kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı.
1.11.2022 Galatasaray
Canlı yayında 2014'teki Ali Palabıyık dosyasını çıkardı! 'Tarzan Rıfkı'daki Palabıyık Rocky bile...'
Canlı yayında 2014'teki Ali Palabıyık dosyasını çıkardı! 'Tarzan Rıfkı'daki Palabıyık Rocky bile...' Galatasaray - Alanyaspor maçından sonra Vole programında açıklamalarda bulunan ve mücadelenin hakemi Ali Palabıyık hakkında çok sert sözler kullanan Ali Ece 2014'teki dosyayı çıkarırken, ünlü yorumcunun 8 yıl sonra 'Beşiktaş - Denizlispor karşılaşmasından sonra bu hakem için Tarzan Rıfkı'daki Palabıyık Rocky bile bundan daha iyi maç yönetir ifadelerini kullanmışım gerçekten haklı çıktım' serzenişi Sarı Kırmızılı camiada dikkat çekti.
24.10.2022 Galatasaray
Canlı yayında açıkladı! Abdullah Avcı Fenerbahçe'nin yıldızını istedi Ali Koç izin vermedi
Canlı yayında açıkladı! Abdullah Avcı Fenerbahçe'nin yıldızını istedi Ali Koç izin vermedi Ankaragücü-Fenerbahçe maçından sonra Diego Rossi, İsmail Yüksek ve Arda Güler hakkında ortaya atılan transfer iddiaları camiada oldukça dikkat çekerken, şampiyonluk özlemine son vermek isteyen Ali Koç'un bu ayrılıklara asla izin vermeyeceği bildirildi. 3-0'lık mücadelenin ardından 'Vole' programında açıklamalarda bulunan Ali Ece'nin 'Abdullah Avcı Fenerbahçe'nin yıldızını istedi fakat Ali Koç kaptırmadı' sözleri ise bomba etkisi yarattı.
18.10.2022 Fenerbahçe
Geri dönüyor...! İsmail Kartal teknik direktör Vitor Pereira Sportif Direktör oluyor
Geri dönüyor...! İsmail Kartal teknik direktör Vitor Pereira Sportif Direktör oluyor Vole programında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vuran ve derbiden sonra Vitor Pereira bombasını patlatan Ali Ece, sarı lacivertli kulübün çılgın projesini açıkladı. Ece, Fenerbahçe'nin hem yeni teknik direktörünü hem de yeni Sportif Direktörünü duyurdu.
11.04.2022 Fenerbahçe
Serdar Ali ve Ali Ece canlı yayında duyurdu! Kerem Aktürkoğlu anlaşmaya vardı! Transferde Mesut Özil...
Serdar Ali ve Ali Ece canlı yayında duyurdu! Kerem Aktürkoğlu anlaşmaya vardı! Transferde Mesut Özil... Galatasaray'da son dakika! VOLE yorumcularından Serdar Ali Çelikler ve Ali Ece sarı kırmızılı kulübün yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun yaptığı anlaşmayı duyurdu.
22.02.2022 Galatasaray
Sergen Yalçın'a yapılan teklifi açıkladı!
Sergen Yalçın'a yapılan teklifi açıkladı! Beşiktaş cephesine yakınlığıyla bilinen spor yazarı Ali Ece siyah beyazlı kulübün Sergen Yalçın'a sunduğu teklifi açıkladı.
21.06.2021 Beşiktaş
MİT TIR'larının durdurulması davasında flaş gelişme
MİT TIR'larının durdurulması davasında flaş gelişme MİT TIR'larının durdurulması davasında FETÖ'nün "sivil imamları"nın da aralarında bulunduğu 27 sanığa verilen hapis cezalarının gerekçesi açıklandı.
29.12.2020 Gündem
Ali Ece'den o isime çarpıcı yorum: Kağıt helva gibiydi!
Ali Ece'den o isime çarpıcı yorum: Kağıt helva gibiydi! Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında Kadıköy'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek Sarı - Lacivertli ekibin 20 yıllık evinde yenilmezlik serisini sonlandırdı.
24.02.2020 Galatasaray
Ali Ece'den ilk 11 tahmini ve çarpıcı yorum! "Reddediyorum"
Ali Ece'den ilk 11 tahmini ve çarpıcı yorum! "Reddediyorum" Fanatik gazetesi yazarı Ali Ece, bugün oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçı için kilit oyunculara değindi ve takımların sahaya çıkacağı ilk 11'ler ile ilgili tahminlerde bulundu.
22.02.2020 Futbol
Ali Ece'den şampiyonluk değerlendirmesi!
Ali Ece'den şampiyonluk değerlendirmesi! Süper Lig’de heyecan fırtınası sürüyor. 21. hafta maçlarında puan durumu kızıştı. Sivasspor, Başakşehir karşısında 2 puan kaybetmesine rağmen liderliği geri aldı. En yakın rakibi Trabzonspor’un 1 maçı eksik… Galatasaray Kasımpaşa engelini galibiyetle tamamlayarak puanını 39’a çıkardı ve Fenerbahçe’yi 1 puanla geride bıraktı. Yazarımız Ali Ece, şampiyonluk yarışı hakkında değerlendirmelerde bulundu.
11.02.2020 Futbol
Ali Ece'den Sergen Yalçın yorumu: Abdullah Avcı gibi olmaz!
Ali Ece'den Sergen Yalçın yorumu: Abdullah Avcı gibi olmaz! Beşiktaş'ta Abdullah Avcı ile yolların ayırlmasının ardından teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın getirildi.
31.01.2020 Beşiktaş
Ali Ece'den Ozan Tufan yorumu: İlham kaynağı olacak
Ali Ece'den Ozan Tufan yorumu: İlham kaynağı olacak Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Ali Ece mücadele hakkında yorumlarda bulundu.
24.12.2019 Futbol
Ali Ece'den flaş sözler! Hayal kırıklığı...
Ali Ece'den flaş sözler! Hayal kırıklığı... Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takıma 3 puanı getiren golü Umut Bulut kaydetti. Fenerbahçe liderlik fırsatını teperken, Kayserispor bu sezonki ilk galibiyetini elde etti. Yazarımız Ali Ece, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.
4.11.2019 Fenerbahçe
Ali Ece bombaladı: Sahtekarlar gidecek!
Ali Ece bombaladı: Sahtekarlar gidecek! Spor yazarı Ali Ece, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimine sert sözlerle yüklendi.
25.09.2019 Futbol
'Patates hat' kullanmışlar
'Patates hat' kullanmışlar MİT TIR'larını durduran bazı FETÖ mensuplarının örgüt tarafından verilen, başkaları adına kayıtlı ve kamuoyunda "patates hat" olarak bilinen "operasyonel hat"ları kullandığı belirlendi.
16.09.2019 Gündem
Türkiye Uğurcan Çakır'ı konuşuyor
Türkiye Uğurcan Çakır'ı konuşuyor Trabzonspor’un kalesini devraldığı günden bu yana kurtarışlarıyla dikkat çeken Uğurcan Çakır, Fenerbahçe maçında zirve yaptı. Sarı-Lacivertliler’e karşı 8 kurtarışa imza atan 22 yaşındaki eldiven kariyer rekoru kırdı, Türkiye onu konuştu!
3.09.2019 Futbol
Ali Ece: İsmail bu haldeyse kadrodan silerim!
Ali Ece: İsmail bu haldeyse kadrodan silerim! Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki ilk maçında deplasmanda Dinamo Zagreb'e deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Maçın ardından Ali Ece, Tivibuspor'da sarı lacivertli takımın beklerini ve kadro tercihlerini eleştirdi.
21.09.2018 Fenerbahçe
Gökhan Gönül'ün yerine 15 milyonluk sağ bek!
Gökhan Gönül'ün yerine 15 milyonluk sağ bek! Tivibuspor'da Başakşehir-Beşiktaş maçını yorumlayan Ali Ece'den, Beşiktaş için flaş bir transfer iddiası geldi.
19.03.2018 Beşiktaş
Teknik direktörlüğü bıraktı! İşte yeni mesleği...
Teknik direktörlüğü bıraktı! İşte yeni mesleği... Galatasaray'ın efsane futbolcularından Tugay Kerimoğlu, teknik direktörlük kariyerine nokta koyarak Tivibuspor'la anlaştı.
24.02.2018 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Ali Ece ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali ece haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.