Ali Avcı

Ali Avcı

Son dakika Ali Avcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Avcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Avcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Avcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali avcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 941 ali avcı haberi bulunmuştur. Tüm ali avcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'cü eski Başçavuş Zekeriya Kuzu'dan inanılmaz son dakika hamlesi!
FETÖ'cü eski Başçavuş Zekeriya Kuzu'dan inanılmaz son dakika hamlesi! 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast timinde yer alan ve KHK ile TSK'dan ihraç edilen eski Başçavuş Zekeriya Kuzu, görevine geri dönme talebiyle OHAL Komisyonu'na başvurdu. Kuzu, yakalandığı menfez nedeniyle 'menfez paşası' diye anılıyor. İşte FETÖ'cü hainin akılalmaz son dakika girişimi.
5.01.2021 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Kar ve yağmur İstanbul ile Trakya'da etkiliyor oluyor! Bazı illerde okullar tatil edildi...
Kar ve yağmur İstanbul ile Trakya'da etkiliyor oluyor! Bazı illerde okullar tatil edildi... Marmara Bölgesi'nde, Trakya ve İstanbul'un Avrupa Yakası'nın yüksek kesimleri ile batısında yer yer karla karışık yağmur ve kar görülüyor. Sarıyer'de ise Ayazağa Deresi taştı. Taşkın nedeniyle su basan evde mahsur kalan 12 vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı. Arnavutköy'de araçlar su altında kaldı. Sarıyer Ayazağa'da dere taşması nedeniyle yol trafiğe kapandı. Şile'de kargo gemisi, şiddetli fırtına nedeniyle karaya oturdu. Tekirdağ il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün süreyle ara verildi. Karar gereği hamilelerle engelliler de idari izinli sayılacak.
19.12.2018 Yaşam
"Endüstri 4.0'a en yakın sektör otomotiv"
"Endüstri 4.0'a en yakın sektör otomotiv" TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan: "Günümüzde tüm iş süreçleri tüm iş yapma şekillerimiz dijitalleşiyor. Bizim bundan kaçma şansımız yok" dedi.
13.12.2018 Otomobil
‘Uyanış’ filminin yönetmenine 6 yıl hapis
‘Uyanış’ filminin yönetmenine 6 yıl hapis FETÖ’ye yönelik soruşturma kapsamında “silahlı terör örgütü yöneticiliği” suçundan yargılanan “Uyanış” filminin yönetmeni sanık Ali Avcı, dün hakim karşısına çıktı.
7.09.2018 Gündem
'Uyanış' filminin yönetmenin cezası belli oldu
'Uyanış' filminin yönetmenin cezası belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında, "silahlı terör örgütü yöneticiliği" suçundan yargılanan "Uyanış" filminin yönetmeni sanık Ali Avcı hakkında, "FETÖ Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi.
7.09.2018 Gündem
Başpehlivan Orhan Okulu'ya coşkulu karşılama
Başpehlivan Orhan Okulu'ya coşkulu karşılama 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazanan Orhan Okulu, memleketi Antalya'da coşkuyla karşılandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ali Avcı'ya 15 yıl hapis!
Ali Avcı'ya 15 yıl hapis! FETÖ soruşturmasında tutuklanan "Uyanış" filminin yönetmeni Ali Avcı hakkında "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 15 yıla kadar hapis istendi
11.07.2018 Magazin
Başpehlivana silahlı saldırı!
Başpehlivana silahlı saldırı! Antalya'da yağlı güreş sporcusu Mehmet Ali Avcı ve başpehlivan Hakkı Aygün'ü silahla yaraladığı öne sürülen şüpheli, gözaltına alındı.
24.03.2018 Gündem
O yönetmene 15 yıl istendi
O yönetmene 15 yıl istendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başına silah dayanması ve ailesinin öldürülmesi sahnelerinin yer aldığı Uyanış filminin yönetmeni Ali Avcı hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
29.09.2021 Gündem
Şehit astsubayın ismi okula verildi
Şehit astsubayın ismi okula verildi MARDİN'in Derik ilçesinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Mustafa Ayna'nın ismi, Muğla'nın Ortaca ilçesindeki bir okula verildi
29.09.2021 Gündem
Sarıyer’de kaza yapan araç denize uçtu
Sarıyer’de kaza yapan araç denize uçtu Sarıyer’de kaza yapan araç takla atarak denize uçtu. Denize uçan aracın sürücüsü hafif şekilde yaralandı.
1.11.2017 Yaşam
Uyanış filminin yönetmeni Ali Avcı tutuklandı
Uyanış filminin yönetmeni Ali Avcı tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan "Uyanış" filminin yönetmeni Ali Avcı, "silahlı terör örgütü yöneticiliği" suçundan tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Ali Avcı FETÖ üyeliğinden gözaltına alındı
Ali Avcı FETÖ üyeliğinden gözaltına alındı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan 'Reis' filminin yapımcısı, 15 Temmuz gecesini anlatan 'Uyanış' filminin ise yönetmeni olan Ali Avcı, FETÖ üyeliğinden gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
"O emniyet müdürünü alın!"
"O emniyet müdürünü alın!" Kars'ta devam eden FETÖ davasında tutuksuz yargılanan Uzman Jandarma Celal Atik Armağan savunmasında, sözde sıkıyönetim komutanı Ali Avcı ile karşılaştıklarını ve Avcı'ın teslim olmayan Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ın alınması için kızarak emirler verdiğini duyduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Sözde sıkıyönetim mesajını komutanın emriyle okumuş
Sözde sıkıyönetim mesajını komutanın emriyle okumuş Kars'ta, FETÖ/PDY darbe girişimine karıştıkları öne sürülen 4'ü tutuklu 11 sanık hakkında açılan davanın iddianamesinde ifadesi yer alan eski astsubay Murat Aydoğmuş, darbe teşebbüsü sırasında askerleri içtima alanına toplayıp "sıkıyönetim mesajı"nı okuduğunu öne sürdü
29.09.2021 Gündem
Başçavuştan şoföre 56 kişi TRT Genel Müdürlüğü için başvurdu
Başçavuştan şoföre 56 kişi TRT Genel Müdürlüğü için başvurdu Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) TRT Genel Müdürlüğü için 56 adayın başvurduğunu bildirdi. Başvurular arasında bazı adayların meslekleri dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Darbeciden "gerekirse insanları da öldüreceksin" emri
Darbeciden "gerekirse insanları da öldüreceksin" emri Kars'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) darbe girişimine karıştıkları gerekçesiyle 6'sı tutuklu 15 sanık hakkında, üçer kez ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Komutan askeri tehdit etti! Seni astırırım
Komutan askeri tehdit etti! Seni astırırım Kars'ta görülen FETÖ davasında eski Kurmay Başkanı Yarbay Serkan Polat'ın emrini dinlemeyen askerleri tehdit ettiği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Sela okuyan imam için "kafasına sıkın" talimatı!
Sela okuyan imam için "kafasına sıkın" talimatı! Kars'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, aralarında FETÖ'nün sözde "Kars Sıkıyönetim Komutanı" olan dönemin 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Avcı'nın da yer aldığı 17 askeri personel hakkında açılan davanın iddianamesinde, cami minarelerinde sela ve ezan sesleri yükselmesi üzerine darbeci askerin "imamın kafasına sıkın" talimatı verdiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
6 general 36 yıl saklandı
6 general 36 yıl saklandı Darbe girişimiyle ilgili çatı iddianameden çarpıcı ayrıntılar gelirken, o gece ön saflardaki 6 generalin, 80’li yıllarda haklarında soruşturma açılan askeri öğrenciler arasında olduğu ancak soruşturmaların sümen altı edilmesiyle 15 Temmuz gecesine kadar 36 yıl saklandıkları ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
FETÖ üyeleri "kafalama" ile iş adamlarından para koparmış
FETÖ üyeleri "kafalama" ile iş adamlarından para koparmış Kars'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında FETÖ'nün sözde "Kars Sıkıyönetim Komutanı" olan dönemin 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Avcı'nın da yer aldığı 17 askeri personel hakkında açılan davanın iddianamesinde, örgüt üyelerinin "kafalama" adı altında cemaatle bağlantısı olmayanlara şirin gözüküp örgüte eleman kazandırdıkları ve iş adamlarından da para kopardıkları bildirildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'ye Doğu Anadolu'da ağır darbe!
FETÖ'ye Doğu Anadolu'da ağır darbe! Doğu Anadolu'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma ve operasyonlarda, şu ana kadar örgütlenme yapısı ve bağlantıları ortaya çıkartılan FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in amcasının oğlu, üç yeğeninin yanı sıra vali yardımcısı, kaymakam, tuğgenerallerin de aralarında bulunduğu 5 bin 77 kişi gözaltına alınarak örgüte ağır darbe vuruldu.
29.09.2021 Gündem
Kazada yaralanan genç 26 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Kazada yaralanan genç 26 günlük yaşam mücadelesini kaybetti Konya'da otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü 27 yaşındaki Hasan Ali Avcı, tedaviye alındığı hastanede 26 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
23.09.2016 Yaşam
Celal Bayar Üniversitesi eski rektörü tutuklandı
Celal Bayar Üniversitesi eski rektörü tutuklandı Manisa'da, FETÖ'nün darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Celal Bayar Üniversitesinde (CBÜ) görevden uzaklaştırıldıktan sonra gözaltına alınan eski rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli tutuklandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Avcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali avcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.