Ali Ağaoğlu Sevgili

Ali Ağaoğlu Sevgili

Son dakika Ali Ağaoğlu sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Ağaoğlu sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Ağaoğlu sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Ağaoğlu Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali ağaoğlu sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 ali ağaoğlu sevgili haberi bulunmuştur. Tüm ali ağaoğlu sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Ağaoğlu'nun etrafını sarıp...
Ali Ağaoğlu'nun etrafını sarıp... Alaçatı'da sevgilisiyle birlikte tatil yapan Ali Ağaoğlu, yemek yediği mekandan çıkarken bahşiş için etrafını saranları geri çevirdi.
21.08.2017 Magazin
Ali Ağaoğlu'nun sevgilisindan son nokta!
Ali Ağaoğlu'nun sevgilisindan son nokta! Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu'nun arabasıyla fotoğraf paylaşarak ayrılık iddialarına son noktayı koydu.
3.08.2017 Magazin
Ali Ağaoğlu: Tatilde olmazsa olmazım...
Ali Ağaoğlu: Tatilde olmazsa olmazım... Ünlü işadamı Ali Ağoğlu, kadınları yine kızdırabilir. Ağaoğlu, "Tatilde olmazsa olmazım kadınlar." dedi.
26.07.2017 Magazin
Ali Ağaoğlu'nun eski aşkının bomba videosu!
Ali Ağaoğlu'nun eski aşkının bomba videosu! Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli, yeni aşkı Sedat Kumaş ile öpüştüğü videolarını paylaştı. İşte Hazal Mesudiyeli'nin o görüntüleri...
26.07.2017 Magazin
Ağaoğlu'nun sevgilisi bakın işe nasıl gidiyor?
Ağaoğlu'nun sevgilisi bakın işe nasıl gidiyor? Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Duygu Su Gürpınar, işe Lamborghini ile gidip geliyor.
31.05.2017 Magazin
Ali Ağaoğlu'nun evine giden bunu mutlaka yapıyor
Ali Ağaoğlu'nun evine giden bunu mutlaka yapıyor Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun boğaza nazır evini ziyaret eden edene. Ağaoğlu'nun güzel misafirleri, malikaneden fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmiyor
11.07.2018 Magazin
Son yolculuğunda yalnız bırakmadılar
Son yolculuğunda yalnız bırakmadılar Erdoğan Demirören’in cenazesine iş, medya, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Fatih Camii’nde erken saatlerden itibaren bir araya gelen kalabalık, taziye çadırının önünde uzun kuyruk oluşturdu.
11.06.2018 Gündem
20 yıl sonra yine aynı yerde!
20 yıl sonra yine aynı yerde! Sivil itaatsizlik eylemi Düşünce Suçuna (!?) Karşı Girişim, 20 yıl sonra yeniden bir araya geliyor.
29.09.2021 Gündem
'Antikalardan hiç hoşlanmam'
'Antikalardan hiç hoşlanmam' "Para benim için bir araç, sadece hayatı kaliteli yaşamaya yarar" diyen ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, 'Neden hep genç sevgili' sorusuna şöyle yanıt veriyor: "Antikalardan hiç hoşlanmam ama tarihe her zaman saygım var."
29.09.2021 Gündem
Ali Ağaoğlu'nun Kızından 'Genç Sevgili' Yorumu
Ali Ağaoğlu'nun Kızından 'Genç Sevgili' Yorumu Ünlü iş adamının kızı, babasının genç sevgilisiyle ilgili sorular karşısında zor anlar yaşadı. Sena Ağaoğlu, gazetecilere "Bu konuda konuşmasam" demekle yetindi.
11.10.2014 Magazin
Ağaoğlu'nun eski sevgilisi suskunluğunu bozdu!
Ağaoğlu'nun eski sevgilisi suskunluğunu bozdu! Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, gönlünü kendisinden 37 yaş küçük üniversite öğrencisi Hazal Mesudiyeli'ye kaptırınca gözler, 60 yaşındaki Ağa'nın eski sevgilisi Petek Ertüre'ye çevrildi...
28.08.2014 Magazin
Ağa 'tacı' taktı!
Ağa 'tacı' taktı! İşadamı Ali Ağaoğlu, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Hazal Mesudiyeli ile tatile çıktı...
25.08.2014 Magazin
Kılıçdaroğlu'ndan o fotoğrafa cevap!
Kılıçdaroğlu'ndan o fotoğrafa cevap! Başbakan Erdoğan'ın geçtiğimiz pazar günü aday tanıtım toplantısında gösterdiği fotoğrafa Kılıçdaroğlu yanıt verdi.
28.01.2014 Siyaset
Türkiye’nin Abramoviç’i
Türkiye’nin Abramoviç’i Yazarımız Mutlu Tönbekici, bugünkü köşe yazısında yolsuzluk operasyonunda adı geçenler arasında fazlasıyla dikkat çeken Reza Zarrab'ı yazdı...
29.09.2021 Gündem
'Yatak odamıza kadar girdi'
'Yatak odamıza kadar girdi' Ağaoğlu, Boğaz’ın ‘AĞA’sı oldu
26.09.2012 Ekonomi
Damien Hirst’ü nasıl bilirdiniz?
Damien Hirst’ü nasıl bilirdiniz? İyi bilirdik... Peki dahası? Biraz ölünün arkasından konuşuyor gibi oldu...
26.06.2012 Arşiv
Fikirtepe'de arsa fiyatları 10 kat yükseldi
Fikirtepe'de arsa fiyatları 10 kat yükseldi Kentsel dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe'de arsa fiyatları 10 kat yükseldi. Bazı müteahhitler arsa sahiplerini 'aşırı talepler'de bulunmakla eleştiriyor.
29.12.2011 Arşiv
Son 25 yılın en iyi Türk romanları
Son 25 yılın en iyi Türk romanları Edebiyat otoriteleri, Nobel Edebiyat Ödülü kazanan Orhan Pamuk’un Türk Edebiyatı’na olan ilgiyi artıracağını söylüyor
27.10.2006 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Ali Ağaoğlu Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali ağaoğlu sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.