Aleyna Tilki Twitter

Aleyna Tilki Twitter

Son dakika Aleyna Tilki twitter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aleyna Tilki twitter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aleyna Tilki twitter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleyna Tilki Twitter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleyna tilki twitter gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 aleyna tilki twitter haberi bulunmuştur. Tüm aleyna tilki twitter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki'den tepki çekecek paylaşım: Biriyle hayatını sonuna kadar geçirebilmen için...
Aleyna Tilki'den tepki çekecek paylaşım: Biriyle hayatını sonuna kadar geçirebilmen için... Pozlarıyla olay yaratan Aleyna Tilki, Twitter paylaşımıyla tepki çekti. Tilki açıklamasında "Biriyle hayatını sonuna kadar geçirebilmen için zekâ seviyenin düşük olması gerekiyor" deyince gündem oldu.
26.05.2022 Magazin
Aleyna Tilki: Nasıl bu kadar güzelim
Aleyna Tilki: Nasıl bu kadar güzelim Her hareketiyle gündem olan Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. "Çok fotoğraf paylaşmıyorum, kendime kıyamıyorum" diyen şarkıcı, ne kadar güzel olduğunu da vurguladı.
15.11.2019 Magazin
Aleyna Tilki: Çok gıcığım
Aleyna Tilki: Çok gıcığım “İnsan olmak çok sıkıcı!” diyen Aleyna Tilki bir süre Twitter'a ara verdi.
12.01.2019 Magazin
Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'dan ayrıldı mı?
Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'dan ayrıldı mı? Şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından çok konuşulacak paylaşımlara imza attı. Twitter'dan sevgilisi Emrah Karaduman'ı etiletleyen Aleyna Tilki, "Bir daha da can yakma. Bir teşekkürü de çok görme" mesajlarını yazarken, Instagram heasbından da ağladığı bir videosunu paylaştı. Bu paylaşımlarının ardından Twitter ve Instagram'da 'Aleyna ile Emrah Karaduman ayrıldı' yorumları yapıldı.
18.09.2018 Magazin
Aleyna Tilki isyan etti! "Bir gecede..."
Aleyna Tilki isyan etti! "Bir gecede..." Besteci ve aranjör Emrah Karaduman'la birlikte yaptığı 'Dipsiz Kuyum' şarkısı ile gündemde olan Şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımı ile sevenlerine önemli bir uyarıda bulundu.
12.09.2018 Magazin
Aleyna Tilki: Erkekler bana aşık oldukları için...
Aleyna Tilki: Erkekler bana aşık oldukları için... Aleyna Tilki sosyal medya hesabından arkadaşının olmamasına isyan etti.
18.01.2018 Magazin
Aleyna Tilki'den Behzat Uygur'a çarpıcı cevap!
Aleyna Tilki'den Behzat Uygur'a çarpıcı cevap! Aleyna Tilki'den kendisini ti'ye alan Behzat Uygur'a yanıt: "O kim, ünlü biri mi?" Tilki, gelen tepkilerin ardından ikinci bir paylaşımda daha bulundu...
7.09.2017 Magazin
Aleyna Tilki'den +18'lik paylaşım!
Aleyna Tilki'den +18'lik paylaşım! ‘Sen Olsan Bari’ isimli şarkısıyla büyük beğeni toplayan Aleyna Tilki, son paylaşımı ile herkesi şaşkına çevirdi. İşte Aleyna Tilki'nin o paylaşımı...
31.08.2017 Magazin
Aleyna Tilki'nin yeni klibinden ilk görüntüler!
Aleyna Tilki'nin yeni klibinden ilk görüntüler! Aleyna Tilki ilk şarkısı 'Cevapsız Çınlama'nın ardından 2. şarkısıyla sevenleriyle buluşacak.
25.07.2017 Magazin
Aleyna Tilki'nin Nazım Hikmet'li tweeti olay oldu!
Aleyna Tilki'nin Nazım Hikmet'li tweeti olay oldu! Aleyna Tilki'nin twitter'dan yaptığı Nazım Hikmet'li açıklamalar büyük tepki topladı.
4.05.2017 Magazin
Aleyna Tilki eleştirilere yanıt verdi! 'Sağır taklidi yapmayın'
Aleyna Tilki eleştirilere yanıt verdi! 'Sağır taklidi yapmayın' Müzik dünyasında yeni kuşağın en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Tilki ile rock grubu Mor ve Ötesi, Şehrazat imzalı Ajda Pekkan klasiği 'Yaz Yaz Yaz'ı yeniden yorumladılar. Genç popçu, sosyal medyada çok konuşulan yeni projesi ile ilgili eleştirilere dikkat çeken bir cevap verdi.
28.07.2023 Magazin
Aleyna Tilki uzaylılarla tanışmak istiyor!
Aleyna Tilki uzaylılarla tanışmak istiyor! Paylaşımları ve tweetleriyle magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, uzaylılarla alakalı düşüncelerini belirtti.
1.06.2023 Magazin
Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu!
Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu! Ahbap Derneği başkanı Haluk Levent, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurduğunu açıkladı.
23.02.2023 Magazin
Haluk Levent: Bazen küçücük mutluluklar her şeydir
Haluk Levent: Bazen küçücük mutluluklar her şeydir AHBAP Derneği'nin kurucusu olan ve deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Deprem bölgesindeki iki kız çocuğunun gülerken çekilen bir karesini yayınlayan ünlü isme, takipçilerinden yorum gecikmedi.
20.02.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den iddialı pozlar! "Abartı bir şey yok" demişti
Aleyna Tilki'den iddialı pozlar! "Abartı bir şey yok" demişti Konserlerinde tercih ettiği cesur kostümlerinin yanı sıra Twitter ve Instagram hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da çok konuşulan Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde fotoğraflarına gelen olumsuz yorumlarla ilgili olarak, "Paylaşımlarımda abartı bir şey yok" demişti. Son olarak Etiler'de görüntülenen genç şarkıcı, iddialı mini eteğiyle dikkat çekti.
20.11.2022 Magazin
Aleyna Tilki sosyal medyadan isyan etti!
Aleyna Tilki sosyal medyadan isyan etti! Sosyal medyada attığı tweetlerle gündemden düşmeyen Aleyna Tilki bu kez taksicilere isyan etti. Twitter hesabından tweet atan genç popçu paylaşımında "Taksicilerin büyük bir bölümüne yazıklar olsun" dedi.
18.10.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den çarpıcı açıklama! 'Ekibimde düşmanlarım var'
Aleyna Tilki'den çarpıcı açıklama! 'Ekibimde düşmanlarım var' Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Yaptığı paylaşımlar ve İngilizce şarkılarıyla çokça konuşulan Tilki bu kez Twitter’dan yaptığı açıklamada önümüzdeki günlerde piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni şarkısının sızdırıldığını iddia etti. İşte detaylar...
1.10.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den kafa karıştıran çıkış! 'Ters kelepçe...'
Aleyna Tilki'den kafa karıştıran çıkış! 'Ters kelepçe...' Sosyal medya paylaşımları ve attığı tweetlerle gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, ilginç paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Tilki, son olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
14.06.2022 Magazin
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise...
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise... Son dönemlerde özellikle sosyal medyadan duyurulara ve ünlüler hakkında haberlere konu olan ısrarlı takip işi ilk kez yasal düzenlemeye giriyor. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Yeşilçam’ın menekşe gözlü güzeli Fatma Girik’in 50 yıllık saplantılı takipçisi yıllar sonra hâkim karşısına çıkarılabilmişti. Ama o süre zarfında Fatma Girik’in kâbuslar yaşamasına neden olmuştu. İşte tüm detaylar...
7.03.2022 Gündem
Serenay Sarıkaya kabusu yaşamıştı! Saldırgana önlem...
Serenay Sarıkaya kabusu yaşamıştı! Saldırgana önlem... Serenay Sarıkaya, otomobiline saldıran ve kendisine tehditler savuran Tayfun Demirtaş’a 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Serenay Sarıkaya ifadesinde yaşadığı korkuyu dile getirdi.
30.01.2022 Magazin
Aleyna Tilki parasını oyuncağa yatırdı!
Aleyna Tilki parasını oyuncağa yatırdı! Aleyna Tilki yeni şarkısı "Retrograde" ile yurt dışına açılırken Londra'da alışverişin tadını çıkardı. Tilki,parasını oyuncağa yatırdı.
3.05.2021 Magazin
Aleyna Tilki tarzını bakın kime benzetti!
Aleyna Tilki tarzını bakın kime benzetti! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken şarkıcı Aleyna Tilki, bir kez daha kafa karıştıran bir tweeti ile magazin gündemine geldi.
10.02.2021 Magazin
Aleyna Tilki: Mesajlar ikiye katlandı
Aleyna Tilki: Mesajlar ikiye katlandı Genç popçu Aleyna Tilki, son dönemde ünlülerin hayranlarıyla aşk yaşadığı haberlerinden sonra, Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Tilki, "DM kutumdaki mesajlar ikiye katlandı" dedi.
29.07.2020 Magazin
Süper mini elbisesiyle poz verdi,beğeni yağdı!
Süper mini elbisesiyle poz verdi,beğeni yağdı! Yaptığı her paylaşımla olay olan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından mini elbiseli bir pozunu paylaştı. Tilki'nin pozuna beğeni yağdı
28.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aleyna Tilki Twitter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleyna tilki twitter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.