Alessandra Ambrosio İnstagram

Alessandra Ambrosio İnstagram

Son dakika Alessandra Ambrosio instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alessandra Ambrosio instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alessandra Ambrosio instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alessandra Ambrosio İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alessandra ambrosio instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 alessandra ambrosio instagram haberi bulunmuştur. Tüm alessandra ambrosio instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alessandra Ambrosio makyajsız yakalandı!
Alessandra Ambrosio makyajsız yakalandı! Victoria's Secret meleği Alessandra Ambrosio, Los Angeles'ta sevgilisi Jamie Mazur ve çocuklarıyla beraber Noel hazırlığı için alışverişe çıktı.
29.11.2017 Magazin
Alessandra Ambrosio'nun SPA aşkı!
Alessandra Ambrosio'nun SPA aşkı! Brezilyalı model Alessandra Ambrosio, önceki gün Los Angeles'ta bir SPA merkezine girerken objektiflere takıldı.
7.08.2017 Magazin
Tramplen üzerinde tehlikeli aşk!
Tramplen üzerinde tehlikeli aşk! Alessandra Ambrosio, eşi Jamie Mazur'la birlikte çıktığı tatilden romantik bir fotoğraf paylaştı.
14.06.2017 Magazin
Alessandra Ambrosio üstsüz poz verdi
Alessandra Ambrosio üstsüz poz verdi Brezilyalı süper model Alessandra Ambrosio, 5 yaşındaki oğlu Noah'la birlikte bir dergi için objektif karşısına geçti.
8.04.2017 Magazin
Yeni trend böcek yemek
Yeni trend böcek yemek VIctorIa’s Secret’ın yeni koleksiyonunu tanıtmak için Çin’de bulunan ünlü model Alessandra Ambrosio Instagram hesabından yemek fotoğraflarını paylaştı.
12.03.2017 Magazin
Bırakın ruhunuz ‘spin’ atsın
Bırakın ruhunuz ‘spin’ atsın Etrafınızda terli onlarca kadın ve erkek... Son dönemde bağımlılığı artan bir trendden bahsediyorum. Soul Cycle yani ruh döngüsünden!
1.01.2016 Arşiv
Dengeyi buldu!
Dengeyi buldu! Alessandra Ambrosio, V Magazine’e verdiği pozu Instagram’dan takipçilerinin beğenisine sundu.
13.03.2019 Magazin
Bu yıl ilk kez Şanghay’da!
Bu yıl ilk kez Şanghay’da! Victoria’s Secret’ın defilesi bu yıl ilk kez Çin’in Şanghay kentinde düzenlenecek.
1.09.2017 Magazin
Çıplak kutlama
Çıplak kutlama Dünyaca ünlü model Alessandra Ambrosio, birlikte pek çok işte bir araya geldiği kuaförü ve yakın dostu Dominick’in doğum gününü kutlamak için instagram’da birlikte çalıştıkları bir işin fotoğrafını paylaştı.
27.02.2017 Magazin
Altın madalyam
Altın madalyam Moda ve reklam dünyasının en çok aranan isimlerinden, Victoria’s Secret meleği Alessandra Ambrosio, görev aldığı Rio Olimpiyatları’nı önceki gün 4 yaşındaki oğlu Noah Phoenix ile birlikte izledi...
8.08.2016 Magazin
Özçekime doyamayanlar
Özçekime doyamayanlar İŞTE EN ÜNLÜ BAĞIMLILAR...
13.11.2014 Magazin
Dubai çıkarması!
Dubai çıkarması! Ünlü modeller Alessandra Ambrosio, İrina Shayk ve Hilton kardeşler Dubai çıkarması yaptı.
13.10.2014 Magazin
“Brazil (!) dünya kupasını” izlemiş
“Brazil (!) dünya kupasını” izlemiş Dünya kupasını yakından takip eden Alessandra Ambrosio, Giselle Bundchen gibi dünyaca ünlü modellere özenen Ebru Şallı, Hollanda-Kosta Rika maçı öncesi Instagram’a ‘Brazil dünya kupası böyle izlenir’ yazarak sarı-yeşil ojeli ayaklarını paylaştı...
6.07.2014 Magazin
Ambrossio'dan tatil pozu!
Ambrossio'dan tatil pozu! Ünlü model, fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı
7.01.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Alessandra Ambrosio İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alessandra ambrosio instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.