Alessandra Ambrosio  Bikini

Alessandra Ambrosio Bikini

Son dakika Alessandra Ambrosio bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alessandra Ambrosio bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alessandra Ambrosio bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alessandra Ambrosio Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alessandra ambrosio bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 alessandra ambrosio bikini haberi bulunmuştur. Tüm alessandra ambrosio bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tramplen üzerinde tehlikeli aşk!
Tramplen üzerinde tehlikeli aşk! Alessandra Ambrosio, eşi Jamie Mazur'la birlikte çıktığı tatilden romantik bir fotoğraf paylaştı.
14.06.2017 Magazin
Alessandra Ambrosio üstsüz poz verdi
Alessandra Ambrosio üstsüz poz verdi Brezilyalı süper model Alessandra Ambrosio, 5 yaşındaki oğlu Noah'la birlikte bir dergi için objektif karşısına geçti.
8.04.2017 Magazin
Alessandra Ambrosio böyle teşekkür etti
Alessandra Ambrosio böyle teşekkür etti Deneyimli model Alessandra Ambrosio, 30 Kasım'da Paris'te düzenlenen Victoria's Secret şovu sonrası sosyal medyadan teşekkür paylaşımında bulundu.
6.12.2016 Magazin
Alessandra Ambrosio’nun Süper Ay dansı
Alessandra Ambrosio’nun Süper Ay dansı Alessandra Ambrosio, Süper Ay dansıyla sosyal medyayı salladı...
15.11.2016 Magazin
Alessandra Ambrosio şimdi de o ülkede!
Alessandra Ambrosio şimdi de o ülkede! Geçtiğimiz hafta Dubai'de hem iş hem de tatil yapan model Alessandra Ambrosio, şimdi de Çin'de...
10.11.2016 Magazin
Alessandra Ambrosio pozlarıyla büyüledi!
Alessandra Ambrosio pozlarıyla büyüledi! Eski Victoria's Secret modeli Alessandra Ambrosio, İspanya'nın Ibiza adasında tatile çıktı ve yaz tatilinden karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bikinisiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.
23.07.2023 Magazin
Alessandra Ambrosio bikinili pozlarını paylaştı yorum yağdı!
Alessandra Ambrosio bikinili pozlarını paylaştı yorum yağdı! Eski Victoria's Secret modeli Alessandra Ambrosio, yaz tatilinden karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bikinisiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.
29.06.2023 Magazin
Alessandra Ambrosio beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı!
Alessandra Ambrosio beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı! Alessandra Ambrosio, Amerika tatilinden sonra rotasını çevirdiği Meksika'da sıcak havanın ve denizin tadını doyasıya çıkardı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model, denizde verdiği pozlarla beğeni topladı.
5.01.2023 Magazin
Candice Swanepoel yeni koleksiyonunu tanıttı: Pazar sabahı gibi
Candice Swanepoel yeni koleksiyonunu tanıttı: Pazar sabahı gibi Dünyaca ünlü model Candice Swanepoel, kendi çıkardığı mayo serisinden olan siyah bikini koleksiyonunu tanıttı.
12.12.2022 Magazin
Balmumu heykeliyle poz verdi
Balmumu heykeliyle poz verdi Alessandra Ambrosio'nun balmumu heykeli, Çin'in en büyük kenti Şanghay’daki Madame Tussauds müzesinde görücüye çıktı.
7.03.2017 Magazin
Kulaklarını yapıştırdı
Kulaklarını yapıştırdı İstanbul Moda Haftası'nda büyük beğeni kazanan Alessandra Ambrosio'nun ilginç bir geçmişi var
29.08.2010 Magazin
Erkeklere müjde!
Erkeklere müjde! Süpermodel Bar Refaeli cephesinden gelen haberler erkekleri mest edecek
6.08.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alessandra Ambrosio Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alessandra ambrosio bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.