Aktris

Aktris

Son dakika aktris haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aktris ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aktris haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aktris

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aktris gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.282 aktris haberi bulunmuştur. Tüm aktris haberleri aşağıda listelenmiştir.
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir?
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir? Genellikle iki ya da üç perdeden oluşan, gösteri sanatlarına tiyatro denir. Her tiyatro oyunu "teks" adı verilen senaryolara bağlı kalınarak sahnelenir. Şiir ve müzik gibi kökü Antik Yunan dönemine dayanan bu sanat dalı geleneksel / klasik ve modern olmak üzere iki ayrılır. Geleneksel tiyatro başta üç birlik kuralı olmak üzere birçok kurala bağlıyken, modern dünya çok daha özgür bir yapıya sahiptir. 
31.01.2024 Gündem
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Ünlü oyuncu kedisinin acısını atlatamadı, külleriyle yatıyor!
Ünlü oyuncu kedisinin acısını atlatamadı, külleriyle yatıyor! "Pearl Harbor" filmindeki rolüyle tanınan İngiliz aktris Kate Beckinsale, kedisinin ölüm acısını hala atlatamadı.
4.12.2023 Magazin
Selanik'te Monica Bellucci'ye onur ödülü
Selanik'te Monica Bellucci'ye onur ödülü Dünyaca ünlü İtalyan aktris Monica Belluci, Yunanistan'daki 64. Selanik Uluslararası Film Festivali'nde, sinemaya yaptığı katkılardan dolayı 'Altın İskender Onur Ödülü'ne layık görüldü.
10.11.2023 Magazin
Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke: “Ölmekten değil, kovulmaktan korkuyordum”
Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke: “Ölmekten değil, kovulmaktan korkuyordum” İngiliz oyuncu Emilia Clarke, 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde rol aldığı dönemde beyin kanaması geçirmesiyle ilgili konuştu. 2011-2019 yılları arasında yayınlanan fenomen dizide 'Daenerys Targaryen' karakteriyle dünya çapında şöhrete kavuşan 37 yaşındaki aktris, ölümden döndüğü rahatsızlığına dair itirafıyla gündem oldu.
2.11.2023 Magazin
Suzanne Somers 23 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düştü
Suzanne Somers 23 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düştü Birçok dizi ve filmde yer alan ünlü oyuncu Suzanne Somers, uzun yıllardır mücadele ettiği meme kanseriyle savaşını 76 yaşında kaybetti. Somers'ın sözcüsü, oyuncunun eşi, oğlu ve yakın aile üyeleriyle bir aradayken yaşama veda ettiğini duyurdu.
16.10.2023 Magazin
Ünlü oyuncu kalça estetiği ameliyatından sonra hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu kalça estetiği ameliyatından sonra hayatını kaybetti! Arjantinli aktris Silvina Luna, 2011’de yaptırdığı popo kaldırma ameliyatından sonra yakalandığı böbrek hastalığı nedeniyle 43 yaşında öldü.
3.09.2023 Magazin
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi.
27.07.2023 Magazin
Ünlü oyuncudan dikkat çeken itiraf: Cinsellik içeren sahnelerde oynamak istemedim
Ünlü oyuncudan dikkat çeken itiraf: Cinsellik içeren sahnelerde oynamak istemedim Pek çok ünlü yapımda oynayan son olarak 'Your Place or Mine' adlı yapımda yer alan dünyada ünlü ABD'li aktris Reese Witherspoon, 1996'da rol aldığı 'Fear' (Saplantı) filmiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.
14.07.2023 Magazin
New York’ta hava kalitesi tehlikeli seviyeye ulaştı! Bir milyon ücretsiz maske dağıtılacak
New York’ta hava kalitesi tehlikeli seviyeye ulaştı! Bir milyon ücretsiz maske dağıtılacak Kanada’daki orman yangınları nedeniyle oluşan duman bulutunun New York’a ulaşmasıyla şehirdeki hava kalitesi tehlikeli seviyeye çıktı. Bugün eyalet genelinde 1 milyon ücretsiz maske dağıtılacak.
8.06.2023 Dünya
Aktris dizisi konusu nedir? Aktris 2. sezon ne zaman? İşte oyuncu kadrosu
Aktris dizisi konusu nedir? Aktris 2. sezon ne zaman? İşte oyuncu kadrosu Aktris 2. sezon ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. Disney Plus'ta yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Uraz Kaygılaroğlu, Tolga Tekin'in yer aldığı dizi sıralamada birincliği kaptı. İzlemeyenler için Aktris dizisi konusu ve oyuncuları da merak konusu oldu. Peki Aktris oyuncuları kimler? İşte detaylar...
4.06.2023 Televizyon
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti!
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti! Rock'n Roll Kraliçesi lakaplı ABD’li sanatçı Tina Turner, 83 yaşında İsviçre’de hayatını kaybetti.
25.05.2023 Magazin
Megan Fox: Hayatımda hiçbir zaman vücudumu sevmedim
Megan Fox: Hayatımda hiçbir zaman vücudumu sevmedim Machine Gun Kelly ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen ABD'li aktris Megan Fox, son röportajında yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi. İşte o açıklamalar...
16.05.2023 Magazin
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz son dönemde oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiriyor. Farkı rollerde de yer alan Deniz,bu hafta vizyona giren 'Karanlık Gece'yi, Yargı'yı, yeni projelerini ve Kaan Yıldırım ile olan ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.04.2023 Magazin
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle!
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle! Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, çiftten güzel haber geldi.
9.04.2023 Magazin
Pınar Deniz'in farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor!
Pınar Deniz'in farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da 'Avukat Ceylin'i oynayan ve başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, farklı bir karakterle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
28.03.2023 Magazin
‘Dünyanın en yalnız gorili’ için başlatılan imza kampanyası 120 bini buldu
‘Dünyanın en yalnız gorili’ için başlatılan imza kampanyası 120 bini buldu Almanya’dan küçük yaşta Tayland’daki bir alışveriş merkezinde bulunan kafesine getirilen ve yaklaşık 30 yıldır burada tek başına yaşayan Bua Noi adlı gorilin kurtarılması için başlatılan imza kampanyası 120 bine ulaştı.
22.03.2023 Dünya
Patronunun ahlaksız teklifi yüzünden oyunculuğu bıraktı! 'Çok ağladım'
Patronunun ahlaksız teklifi yüzünden oyunculuğu bıraktı! 'Çok ağladım' Son olarak 'What Comes Around' adlı filmde rol alan oyuncu Grace Van Dien, yaşadığı bir taciz olayından sonra oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Sosyal medya yayıncılığına yönelen Van Dien, söz konusu ahlaksız tekliften bahsederek; bir film yapımcısının kendisine üçlü ilişki teklif ettiğini anlattı.
11.03.2023 Magazin
Raquel Welch 82 yaşında hayatını kaybetti!
Raquel Welch 82 yaşında hayatını kaybetti! Fantastic Voyage' ve 'One Million Years BC' filmleriyle adını duyuran ve bir süredir hastalıkla mücadele ettiği öğrenilen ABD'li aktris Raquel Welch, 82 yaşında vefat etti.
16.02.2023 Magazin
Salma Hayek'ten dikkat çeken soyadı açıklaması!
Salma Hayek'ten dikkat çeken soyadı açıklaması! Lübnan asıllı Meksikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, son dönemde eşi François-Henri Pinault’nun soyadını kullanmasıyla ilgili konuştu. 2009 yılında evlenen ikiliden aktris, yer aldığı projelerde Hayek’in olmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
2.02.2023 Magazin
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox sevgilisi rockçı Machine Gun Kelly'yle birbirinin kanını içtiklerini söylemiş ve herkesi şoke etmişti. Hollywood’un tanınan isimlerinden olan Megan Fox son yaptığı açıklamayla yine konuşulmayı başardı.
31.01.2023 Magazin
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı Sinema ve gösteri dünyasının merkezi Hollywood şan ve şöhret peşinde koşan pek çok gencin hayalini kurduğu bir yerdi. 19 yaşındaki Jean Elizabeth Spangler da sinema dünyasına girme hayalleri kuran bir genç kızdı. Genç ve gelecek vadeden bir aktris olan Jean Spangler 74 yıl önce aniden sırra kadem basıp kayboldu. Genç yıldızın gizemi pek çok kan donduran detayı da ortaya çıkardı.
18.01.2023 Dünya
Leonardo Dicaprio lüks yatında bikinili güzellerle görüntülendi!
Leonardo Dicaprio lüks yatında bikinili güzellerle görüntülendi! Hollywood'un müzmin bekarı Leonardo Dicaprio'nun adı bir süre Gigi Hadid ile anıldı. Dicaprio geçtiğimiz hafta aktris Victoria Lamas ile görüntülenmişti. Ünlü ismin ikonik filmi 'Titanik' çekildikten 2 yıl sonra dünyaya gelen Lamas ile aşk yaşadığı iddia edilirken, DiCaprio lüks yatında aralarında bikinili güzellerin de bulunduğu arkadaşlarıyla kameralara yansıdı.
4.01.2023 Magazin
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim Scarlet Johansson, güzelliğiyle, çekiciliğiyle ve oyunculuğuyla herkesin hayran olduğu bir isim. Genç yaşına rağmen uzun bir kariyer yolculuğu olan ve sayısız başarıya imza atarak büyük bir servete kavuşan güzel yıldız, yürüdüğü bu yolun nasıl zorluklarla dolu olduğunu samimi bir şekilde anlattı.
14.12.2022 Magazin
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aktris ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aktris haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.