Gazete Vatan Logo
Magazin Suzanne Somers 23 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düştü

Suzanne Somers 23 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düştü

Birçok dizi ve filmde yer alan ünlü oyuncu Suzanne Somers, uzun yıllardır mücadele ettiği meme kanseriyle savaşını 76 yaşında kaybetti. Somers'ın sözcüsü, oyuncunun eşi, oğlu ve yakın aile üyeleriyle bir aradayken yaşama veda ettiğini duyurdu.

Suzanne Somers 23 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düştü

'Gençlik Yılları', 'Belalı Anne' ve 'Altı Milyon Dolarlık Adam' gibi yapımlarda yer alan ABD'li oyuncu ve şarkıcı Suzanne Somers, 77'nci doğum gününden sadece bir gün önce kanserle yıllardır sürdürdüğü savaşını kaybetti.

Yıldızın uzun süredir sözcülüğünü yapan R. Couri Hay'in verdiği bilgiye göre; aktris Pazar sabahı erken saatlerde yaşama veda etti.

"YANINDA EŞİ VE OĞLU VARDI"

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Suzanne Somers, 15 Ekim sabahının erken saatlerinde evinde huzur içinde hayata veda etti. Kendisi 23 yılı aşkın bir süredir agresif bir meme kanseri türüyle mücadele ediyordu. Suzanne'in yanında sevgi dolu kocası Alan Hamel, oğlu Bruce ve yakın aile üyeleri vardı.

Hay, Somers'ın ailesinin doğal şartlar altında Pazartesi günü ünlü ismin 77'nci doğum gününde bir araya gelmeyi planladığını da kaydetti.

CENAZESİ AİLE ARASINDA YAPILACAK

Couri, "Ancak bunun yerine, onun olağanüstü yaşamını kutlayacaklar. Suzanne'i çok seven milyonlarca hayranına ve takipçisine teşekkür etmek istiyorlar. Bu hafta aile arasında cenazesi düzenlenecek ve bunu önümüzdeki ay bir anma töreni yapılacak" diyerek açıklamasını tamamladı.

Haberin Devamı

ROMANTİK HEDİYE

Bir başka kaynak ise Hamel'in 46 yıllık eşine vefatından kısa bir süre önce erken bir doğum günü hediyesi verdiğini söyledi:
Hamel, eşine onun en sevdiği pembe şakayıklara sarılmış, el yazısıyla yazılmış bir aşk şiiri vermişti.