Akmerkez

Akmerkez

Son dakika akmerkez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akmerkez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akmerkez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akmerkez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akmerkez gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.733 akmerkez haberi bulunmuştur. Tüm akmerkez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki ile denize giren Serel Yereli: İkimizi de 'ne açar' dedik, Boğaz açtı!
Aleyna Tilki ile denize giren Serel Yereli: İkimizi de 'ne açar' dedik, Boğaz açtı! Şarkıcı ve oyuncu Serel Yereli, önceki gün sevgilisi Oğul Avcı ile Akmerkez'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yereli, geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki ile Boğaz'da denize girmesiyle ilgili konuştu.
27.04.2024 Magazin
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması Zeynep Beşerler, önceki gün Akmerkez'de kameralara yansıdır. Çocukları oyun alanına bıraktığını söyleyen Beşerler, muhabirlerle de sohbet etti. Ünlü isim, 10 yıldır evli olduğu Emir İçgören ile ilgili yöneltilen soruya da yanıt verirken ihanet açıklaması da yaptı.
29.03.2024 Magazin
Taş Kâğıt Makas'ın Rüya’sı Yüsra Geyik: Başarı tesadüf değil
Taş Kâğıt Makas'ın Rüya’sı Yüsra Geyik: Başarı tesadüf değil Kanal D’nin sevilen dizisi “Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu”nun Rüya’sı Yüsra Geyik, önceki gün Akmerkez’de objektife takıldı.
27.03.2024 Magazin
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde öpüşme sahnesiyle ilgili 'kamyoncu tekniği' itirafıyla gündem olmuştu. Etiler'de görüntülenen Yasemin Kay Allen da öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
31.01.2024 Magazin
Mustafa Mert Koç kadın arkadaşı ile görüntülendi
Mustafa Mert Koç kadın arkadaşı ile görüntülendi Mustafa Mert Koç, önceki gece Bebek'de trafikte görüntülendi. Yanında kadın arkadaşı ile görüntülenen Koç, yaptığı açıklama sonrası trafikte gözlerden kayboldu.
24.12.2023 Magazin
Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler'
Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler' Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, geçtiğimiz ay Hintli milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu'nun özel davetlisi olarak 500 milyon dolarlık lüks teknede sahne almıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Güneş, konuyla ilgili açıklama yaparak Ruia ve eşinin kendisini Hindistan'a davet ettiğini söyledi.
19.11.2023 Magazin
Nehir Erdoğan 43 yaşında okullu oldu! 'Yıllar sonra geri döndüm'
Nehir Erdoğan 43 yaşında okullu oldu! 'Yıllar sonra geri döndüm' Nehir Erdoğan önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Fotoğraflarını çeken muhabirlere “Sıkılmadınız mı her gün alışveriş merkezinde?” diye takılan oyuncu, şu sıralar neler yaptığı sorulunca üniversite eğitimine devam ettiğini açıkladı:
16.11.2023 Magazin
12 yıldır Aysen Sabancı’yla sevgili olan Mirkelam'dan evlilik yanıtı: Aşk falan yok!
12 yıldır Aysen Sabancı’yla sevgili olan Mirkelam'dan evlilik yanıtı: Aşk falan yok! Uzun süredir ortalarda görünmeyen Mirkelam, önceki akşam Etiler Akmerkez’de yeni imajıyla görüntülendi. Yaklaşık 12 yıldır birlikte olduğu Aysen Sabancı ile aşk hayatının sorulması üzerine Mirkelam, "Aşk falan yok" sözleriyle şaşırttı. Ünlü şarkıcının 'evlilik' yanıtı da dikkat çekti.
15.11.2023 Magazin
Ekin Türkmen: Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı
Ekin Türkmen: Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı 'Ekmek Teknesi', 'Acı Hayat', 'Küçük Kadınlar', 'Adanalı', 'Anadolu Kartalları' ve 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' gibi projelerde rol alan Ekin Türkmen, yeni projesi ve özel hayatı hakkında konuşurken, 'yapımcıların takipçi sayısına göre oyuncu seçtiği' iddiasına tepki gösterdi.
15.10.2023 Magazin
Anne sütü içmeyi bırakan Selen Görgüzel: Tanyeli için anne sütü arıyorum
Anne sütü içmeyi bırakan Selen Görgüzel: Tanyeli için anne sütü arıyorum Selen Görgüzel önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, doktor tavsiyesi üzerine anne sütü tüketmeye başladığını açıklamıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü isim, kanser tedavisi gören Tanyeli için anne sütü arayışında olduğunu söyledi.
23.09.2023 Magazin
Selma Ergeç: Annem Türkçe bilmiyor pas geçin
Selma Ergeç: Annem Türkçe bilmiyor pas geçin Geçtiğimiz haziran ayında final yapan 'Camdaki Kız' dizisinde 'Selen Koroğlu' karakterini canlandıran Selma Ergeç, önceki gün annesi Elizabet Hanım ile Akmerkez’de objektiflere yansıdı.
21.09.2023 Magazin
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması Hande Subaşı görüntülendi. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcı kimliğiyle de bilinen Hande Subaşı, "İyi oyuncularda mutlak müzik kulağı vardır" diyerek meslektaşı Serenay Sarıkaya'ya övgüler yağdırdı.
20.09.2023 Magazin
Defne Samyeli ‘Çağrı Telkıvıran’ sorularından kaçmak istedi! 2 saat restoranda bekledi!
Defne Samyeli ‘Çağrı Telkıvıran’ sorularından kaçmak istedi! 2 saat restoranda bekledi! Defne Samyeli, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. İlk gördüğü restorana giren Samyeli, iki saat sonra geri çıktı. Defne Samyeli'nin gergin tavırları gözlerden kaçmadı.
13.09.2023 Magazin
Hilal Altınbilek yeni bir aşka yelken açtı! 'Kıstaslarım var ki beraberiz'
Hilal Altınbilek yeni bir aşka yelken açtı! 'Kıstaslarım var ki beraberiz' Ağustos 2022'de yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalayan Hilal Altınbilek, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı, aşk hayatı hakkında konuştu.
6.08.2023 Magazin
Selen Görgüzel'den Aslı Zen'e yanıt geldi! '100 milyon TL verirse şarkı söylemeyi bırakırım'
Selen Görgüzel'den Aslı Zen'e yanıt geldi! '100 milyon TL verirse şarkı söylemeyi bırakırım' Merhum sanatçı Kayahan'ın 'Yemin Ettim' parçasını canlı okuyan ve performansı sosyal medyada çok konuşulan Selen Görgüzel'e, Aslı Zen'den "Sinirlerim bozuluyor. Kurban olayım neyse parası verelim söylemesin bu kızcağız" eleştirisi gelmişti. Önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıyan Görgüzel, ünlü şarkıcının olay yaratan sözlerine yanıt verdi.
28.05.2023 Magazin
Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz sorusuna yanıt
Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz sorusuna yanıt Şovmen Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil, önceki gün Akmerkez’deydi. Mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Erbil, elinde poşetlerle objektiflere takıldı.
20.05.2023 Magazin
Cemre Kemer kızıyla alışverişte görüntülendi!
Cemre Kemer kızıyla alışverişte görüntülendi! Bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi'nin üyelerinden Cemre Kemer, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi.
13.05.2023 Magazin
Çağla Şıkel: Ayakkabı için kredi başvurusunda bulunduğum bile yazıldı
Çağla Şıkel: Ayakkabı için kredi başvurusunda bulunduğum bile yazıldı Manken Çağla Şıkel, geçtiğimiz haftalarda oğlu için baktığı ayakkabının 200 bin TL olduğunu öğrenmesiyle büyük bir şok yaşamış, "Bir ayakkabı için bu parayı vermem" demişti. Önceki gün ablasıyla görüntülenen ünlü isim, basın mensuplarının çok konuşulan sözlerini hatırlatması üzerine yeni bir açıklama yaptı.
12.05.2023 Magazin
Berkay ve Özlem Ada Şahin çiftinin kızları: 'Bizi izinsiz çekemezler ama baba'
Berkay ve Özlem Ada Şahin çiftinin kızları: 'Bizi izinsiz çekemezler ama baba' Berkay Şahin, önceki gün eşi Özlem Ada Şahin, çocukları Arya ve Zeynep ile Akmerkez'deydi. Bir mağazadan çocuklara ayakkabı alışverişi yapan şarkıcı, gazetecileri fark edince ailesi ile birlikte objektiflere el salladı.
21.04.2023 Magazin
Kadir Doğulu: Kursağımızda kaldı her şey!
Kadir Doğulu: Kursağımızda kaldı her şey! 'Mitat' filminin hem yapım hem de oyuncu kadrosunda olan Kadir Doğulu, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen, binlerce kişinin enkaz altında yaşamını yitirdiği deprem felaketi hakkında konuştu.
25.03.2023 Magazin
Kaan Tangöze yine aynı soruyla karşılaştı! Sadece gülümsedi
Kaan Tangöze yine aynı soruyla karşılaştı! Sadece gülümsedi Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki gün 2016 yılından beri her kış giymeye devam ettiği kapüşonlu sarı montuyla görüntülendi. Eşi Kıvılcım Ural ile Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere takılan Tangöze, montunun sorulması üzerine gülümsedi.
15.03.2023 Magazin
Yılmaz Morgül'den duygulandıran paylaşım: Gözümü açıyorum annem
Yılmaz Morgül'den duygulandıran paylaşım: Gözümü açıyorum annem Yılmaz Morgül'ün uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Fatma Morgül, yılbaşı gecesinde vefat etmişti. Geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülenen ünlü isim, ayaküstü gazetecilerle konuştu. Gözyaşlarını tutamayan Morgül, iki psikologdan terapi aldığını söyleyerek duygulandıran bir açıklama yaptı.
10.03.2023 Magazin
Selen Görgüzel: Toplum olarak iyi değiliz!
Selen Görgüzel: Toplum olarak iyi değiliz! Şarkıcı Selen Görgüzel, önceki akşam Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Ünlü isim; Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen, 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan, binlerce kişinin enkaz altında hayatını kaybettiği 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketiyle ilgili konuşurken, sahnelere dönme kararı almasının nedenini açıkladı.
4.03.2023 Magazin
Seda Sayan: Lütfen yardımlarınıza devam edin
Seda Sayan: Lütfen yardımlarınıza devam edin Tüm Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için yardım toplayan Seda Sayan, “İlk günden beri elimden geleni yapıyorum. Bu felaketi unutmayacağız ve unutturmayacağız. Ama bölgeye giden yardımlar azalmış. Buradan tekrar sesleniyorum, lütfen yardımlarınıza devam edin” diye konuştu.
26.02.2023 Magazin
Kaan Tangöze'ye Seçkin Piriler sorusu!
Kaan Tangöze'ye Seçkin Piriler sorusu! Seçkin Piriler ile 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Önceki gün kızı İlayda'yla görüntülenen Tangöze'ye, “Eski eşiniz Seçkin Piriler, ‘Survivor’ yarışmasında. Çocuklar ile beraber performansını izlediniz mi?” sorusu yöneltildi.
19.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Akmerkez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akmerkez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.