Akıl Hastası

Akıl Hastası

Son dakika akıl hastası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akıl hastası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akıl hastası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akıl Hastası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akıl hastası gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 akıl hastası haberi bulunmuştur. Tüm akıl hastası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşi ve annesini öldüren sanığa, akıl hastalarına özgü güvenlik tedbirlerine göre cezalandırılacak
Eşi ve annesini öldüren sanığa, akıl hastalarına özgü güvenlik tedbirlerine göre cezalandırılacak Adana’da tartıştığı eşi Halime Kaya (44) ile annesi Fahriye Kaya’yı (54) tabancayla vurarak öldüren Nurettin Kaya (40) hakkında 2’kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, akıl hastası olduğu belirlenen sanık Kaya hakkında yargılama sonunda hastalığından dolayı ceza verilmeyerek akıl hastalarına özgü güvenlik tedbirlerine hükmedilmesini istedi.
11.05.2024 Adana
Teoman'ın 'takıntılı hayran' isyanı: Akıl hastası bunlar!
Teoman'ın 'takıntılı hayran' isyanı: Akıl hastası bunlar! Şarkıcı Teoman önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Takıntılı hayranı nedeniyle mahkemeye başvuran Teoman “Aslında kızmıyorum ama yine de korktuğum için mahkemeye veriyorum. Akıl hastası bu insanlar” ifadelerini kullandı.
6.02.2024 Magazin
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti!
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti! Antalya’da annesini bıçakla rehin alıp bıraktıktan sonra çağırılan polislere çamaşır suyu atarak eve girmelerini engelleyen, 4 saat direndikten sonra bacağından vurularak yakalanan Fırat Altun (28), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.
21.09.2023 Yaşam
Boğaz'da ikinci kez Serdar Ortaç izdihamı yaşandı!
Boğaz'da ikinci kez Serdar Ortaç izdihamı yaşandı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam ikinci kez Serdar Ortaç’ı ağırladı. Kuruçeşme dinleyicisiyle birlikte yağmura aldırış etmeyen pop müziğin ünlü ismi, eğlenceye ve dansa doydu. 2014 yılında nikâh masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da tek celsede boşanan sanatçının, evlilşkle ilgili sözleri dikkat çekti.
5.06.2023 Magazin
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu ABD'nin Teksas eyaletinde 22 aylıkken kaçırılan bir kadın gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu. Melissa'nın annesi bebeğine bir bakıcı bulmak için gazeteye ilan verirken, yarım asır sürecek bir acının temellerini attığından habersizdi. Bakıcı ilanına cevap veren bir kadın, Melissa'yı alıp götürdü ve bir daha da geri getirmedi...
8.05.2023 Dünya
Avukatım dedi, şizofren çıktı! 50 kişiden 1 milyon dolar kazandı
Avukatım dedi, şizofren çıktı! 50 kişiden 1 milyon dolar kazandı Avustralya’da bir akıl hastası ‘avukatım’ diyerek 50 kişiyi dolandırdı. 1 milyon dolar kazandı.
6.04.2023 Dünya
Genç kadın, eski sevgilisini 19 kez bıçakladı! Nedenini duyan jüri şaşkına döndü
Genç kadın, eski sevgilisini 19 kez bıçakladı! Nedenini duyan jüri şaşkına döndü ABD'de yaşanan ve kan donduran olayda genç kadın sevgilisini defalarca bıçakladı. Mahkemeye çıkan Morgan isimli kadının sözleri ise juriyi şaşkına çevirdi.
9.03.2023 Dünya
Oğlunu Deccal, karısını Jezebel sanıp evde katliam yaptı! Yıllar sonra şok gelişme
Oğlunu Deccal, karısını Jezebel sanıp evde katliam yaptı! Yıllar sonra şok gelişme İblisler gören bir adam, ayrı yaşadığı eşi ve iki çocuğunu katletti. Eşinin kalp sanarak akciğerini, evdeki iki çocuğun da kalplerini çıkardı. Sonra da eşinin ailesine sesli mesaj attı. Kan donduran katliamdan yıllar sonra ise çok konuşulacak yeni bir gelişme yaşandı...
26.12.2022 Dünya
ABD’de korkunç olay! Verilen karar ülkeyi ikiye böldü
ABD’de korkunç olay! Verilen karar ülkeyi ikiye böldü ABD’de bir mahkum için verilen idam kararı tepkilere neden oldu. Kimileri şizofreni tanısı konulan mahkuma verilen cezanın acımasız olduğunu belirtirken bazıları da geç kalmış bir karar olarak değerlendirdi. Kurbanın akrabaları ise idamın ardından şok eden açıklamalarda bulundu.
21.10.2022 Dünya
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! 'Neden açık alanda?' sorusuna bu yanıtı verdi
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! 'Neden açık alanda?' sorusuna bu yanıtı verdi Bebek sahilinde, halka açık alanda Carmen Maria T. ile cinsel ilişkiye giren, 'cinsel saldırı' ve 'hayasızca hareketler' suçlarından tutuklanarak hakkında dava açılan Özgür Kavi'nin savunması ortaya çıktı. Savcının neden açık alanda cinsel ilişkiye girdiklerini sorması üzerine ise bakın ne yanıt verdi...
20.10.2022 Yaşam
Hamile eşiğini öldürdüğü iddia edilmişti! Dava yeni gelişme
Hamile eşiğini öldürdüğü iddia edilmişti! Dava yeni gelişme Muğla'nın Fethiye ilçesinde Kelebekler Vadisi'nde hamile eşini kayalıklardan iterek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Hakan Aysal'ın davasında İstinaf Mahkemesi, Hakan Aysal'ın akıl hastası olup olmadığının İstanbul Adli Tıp Kurumu 1. Üst Kurulundan alınacak raporla belirlenmesi gerekirken bunun yapılmadığını belirterek, yerel mahkemenin müebbet hapis cezası kararını bozarak, yeniden yargılanmasına karar verdi.
19.06.2022 Yaşam
ABD'de 10 kişiyi öldüren 18 yaşındaki katilin günlüğüne yazdıkları dehşete düşürdü
ABD'de 10 kişiyi öldüren 18 yaşındaki katilin günlüğüne yazdıkları dehşete düşürdü Bufalo kentinde yaşanan katliam ABD'yi dehşete düşürdü. Irkçı saldırgan Payton Gendron'la ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkarılıyor. 18 yaşındaki katilin, 10 kişiyi öldürdüğü saldırıyı önceden tasarladığı ve soğukkanlılıkla gerçekleştirdi anlaşılmıştı. Polis ve savcılık makamları tarafından yürütülen soruşturma genişledikçe ortaya çıkan yeni bilgiler çevrimiçi ortamın tehlikesini ve bu tür saldırılardaki yerini bir kez daha hatırlatıyor...
18.05.2022 Dünya
13 yaşındayken küçük bir çocuğu öldüren Eric Smith için karar verildi
13 yaşındayken küçük bir çocuğu öldüren Eric Smith için karar verildi ABD'nin New York eyaletinde 1993 yılında henüz 13 yaşında bir çocuk olan Eric Smith'in yaptıkları Dünya gündemine bomba gibi düşmüştü.
19.10.2021 Dünya
Ruh sağlığı danışmanına ne zaman başvurulmalı?
Ruh sağlığı danışmanına ne zaman başvurulmalı? Hangi belirtilerin varlığı durumunda bir ruh sağlığı danışmanına başvurulması gerektiğiyle ilgili Çocuk ve Ergen Psikiyatrı Doç. Dr. Neslim Güvendeğer Doksat, “En belli başlı ruhsal belirtilerin arasında; hayattan keyif alamamak, iç sıkıntısı, bedensel, kişisel veya toplumsal kaygılar, saçma bulunduğu halde kafadan atılamayan takıntılar, duygu durumunda ciddi iniş ve çıkışların yaşanması, gerçekte var olmayan seslerin duyulması veya görüntülerin görülmesi, gerçek dışı düşüncelere inanmak vardır.” dedi.
10.10.2020 Sağlık
Nikola Tesla kimdir, nereli? Nikola Tesla hayatı ve icatları!
Nikola Tesla kimdir, nereli? Nikola Tesla hayatı ve icatları! Nikola Tesla doğum günü nedeniyle sosyal medya trendleri arasına girince Nikola Tesla hayatı merak edilmeye başladı. Dünya bilim tarihini kökten değiştiren deneylere ve icatlara imza adan mucit Nikola Tesla kimdir, nereli? Nikola Tesla hayatı ve icatları…
10.07.2020 Gündem
Ve Trump imzayı attı! Artık yasaklandı
Ve Trump imzayı attı! Artık yasaklandı ABD Başkanı Donald Trump, "Güvenlik güçleri için ulusal bir sertifika ve akreditasyon sistemi" ve "görevini kötüye kullananların bilgilerinin bir veri tabanında toplanmasını" öngören Başkanlık kararnamesini imzaladı.
16.06.2020 Dünya
Dedikodu cinayetine indirimsiz müebbet!
Dedikodu cinayetine indirimsiz müebbet! Bursa’da, çocukluk arkadaşı Ömer Sabak’ı (28) eşi hakkında dedikodu yaptığı gerekçesiyle sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldüren Murat Kanşıray (29) müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Son sözü sorulduğunda “Sözüm yoktur” yanıtı veren Kanşıray'ın cezasında, ‘iyi hal’ ve ‘tahrik indirimi’ uygulanmadı.
9.06.2020 Gündem
'Filozof Ramazan' psikiyatri kliniğine kaldırıldı!
'Filozof Ramazan' psikiyatri kliniğine kaldırıldı! Halk arasında 'Filozof Ramazan' lakabıyla tanınan ve tarihi Ulu Cami'ye gelen ziyaretçilere İslam'ı anlatan Ramazan Böçkün, hakkında açılan dava sonrası akli dengesinin yerinde olmadığı gerekçesiyle hastaneye yatırıldı. Böçkün'ün psikiyatri kliniğine yatırılması sosyal medyada gündem olurken, bazı kullanıcılar bunun doğru olmadığını yazdı.
25.05.2020 Yaşam
Hekimoğlu yine çok konuşulacak!
Hekimoğlu yine çok konuşulacak! Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı Hekimoğlu'na sürpriz bir isim katılıyor.
21.01.2020 Televizyon
Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'un akıl sağlığı yerinde çıktı!
Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'un akıl sağlığı yerinde çıktı! Akıl sağlığının tespiti için Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne getirilen katil Özgür Arduç'un raporu tamamlandı. Yapılan testlerde akıl sağlığı yerinde çıktı.
24.12.2019 Yaşam
Ceren Özdemir'in katili Elazığ'a sevk edildi!
Ceren Özdemir'in katili Elazığ'a sevk edildi! Ordu'da Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’i (20), evinin bulunduğu binanın girişinde bıçaklayarak öldüren, yakalandıktan sonra tutuklanan Özgür Arduç, dünkü mahkeme kararının ardından, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Tutuklu bulunduğu Van Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nden cezaevi aracı ve yoğun güvenlik önlemleriyle Elazığ’a götürülen katil zanlısı Arduç, burada cezai ehliyetini engelleyecek düzeyde bir akıl hastalığı olup olmadığıyla ilgili muayeneden geçirildi.
24.12.2019 Gündem
Her yerde arıyor! Ne babadan ne de çocuklardan bir iz var!
Her yerde arıyor! Ne babadan ne de çocuklardan bir iz var! Ankara’da yaşayan Ukraynalı Svitlana Krychun (38), boşanma aşamasında olduğu eşi Şevki Melih Eker’in (37), velayeti kendisinde olan 2 kızını Marmaris’e kaçırdığı iddiasıyla ilçeye geldi. Svitlana,yaklaşık 1 aydır kızları ile eşine ulaşamadığını belirtirken, polisin arama yaptığı villada baba ile çocuklar bulunamadı. Svitlana, "Yetkililerden çocuklarımın bulunarak teslim edilmesini, anne olarak rica ediyorum. Çocuklarımı almadan Marmaris’ten ayrılmayacağım" dedi.
18.09.2019 Yaşam
Siyanürlü çifte cinayette "kimyasal silah" vurgusu
Siyanürlü çifte cinayette "kimyasal silah" vurgusu İzmir'de anne ve babasına içirdiği siyanürlü sıvı nedeniyle ölümlerine, karışımı içirmeye zorladığı kardeşinin yaralanmasına neden olan Mahmut Can Kalkan hakkında iki kez ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
9.08.2019 Gündem
'Bilgenin Aynası' raflardaki yerini aldı!
'Bilgenin Aynası' raflardaki yerini aldı! Psikiyatrinin yaşayan bilgesi kabul edilen Prof. Dr. Özcan Köknel'in doksan yıllık kişisel yolculuğunun bilinmeyenleri ile toplumsal ruh sağlığımıza ilişkin tespitlerini anlatıldığı "Bilgenin Aynası" isimli kitap raflardaki yerini aldı.
11.06.2019 Kültür Sanat
Midesinden kapı kilidi, kaşık, tornavida, diş fırçası ve bıçak çıktı
Midesinden kapı kilidi, kaşık, tornavida, diş fırçası ve bıçak çıktı Hindistan’da karın ağrısı şikâyetiyle hastaneye giden 35 yaşındaki akıl hastası bir adamın karnından kaşık, kapı kilidi, tornavida ve diş fırçası çıkarıldı.
25.05.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Akıl Hastası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akıl hastası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.