Gazete Vatan Logo

Genç kadın, eski sevgilisini 19 kez bıçakladı! Nedenini duyan jüri şaşkına döndü

ABD'de yaşanan ve kan donduran olayda genç kadın sevgilisini defalarca bıçakladı. Mahkemeye çıkan Morgan isimli kadının sözleri ise juriyi şaşkına çevirdi.

Genç kadın, eski sevgilisini 19 kez bıçakladı! Nedenini duyan jüri şaşkına döndü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Wisconsin eyaletinde yaşanan olay dünyada ses getirdi. Söz konusu olayda genç kadının eski sevgilisine yaptıkları yer aldı.

Morgan Lund isimli 21 yaşındaki genç kadın, bir sabah uyandığında o zaman beraber olduğu sevgilisine saldırdı. Genç adamı 19 farklı yerinden bıçaklayan Morgan, ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Sevgilisini göğüs, yüz, sırt, omuz ve ellerinden bıçaklayan Morgan, kendine geldiğinde sevgilisinin öleceğini düşündü.

KENDİNDE OLMADIĞINI İDDİA ETTİ

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen Morgan, akıl hastası olduğunu iddia etti. Sevgilisini bıçaklarken 'rüya gördüğünü' ve kendinde olmadığını belirten Morgan, suçsuz olduğunu öne sürdü.

'KARANLIK BİR FİGÜR GÖRDÜM'

Olay anını anlatan Morgan, kendine geldiğinde sevgilisini kanlar içinde kanepede bulduğunu söyledi. Morgan o anlarda insana benzemeyen karanlık bir figür gördüğünü ve bir anda ona saldırmak istediğini aktardı.

Mağdur genç adamın ifadeleri de mahkemedeki dosyada yerini aldı. Şahıs, daha önce de Morgan tarafından şiddet gördüğünü ve birçok kez darbedildiğini belirterek sürekli kavga ettiklerini aktardı.

Haberin Devamı

DAVA ERTELENDİ

Mahkeme ise Morgan'ın psikolojik bir testten geçmesini isteyerek davayı erteledi. Morgan şu anda kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla 250.000 kefalet bedeliyle hapiste tutuluyor.