Akbank resmen duyurdu! Faizsiz iki gün önce para çekme imkanı ve...
Akbank resmen duyurdu! Faizsiz iki gün önce para çekme imkanı ve... Akbank tarafından yeni bir kampanya devreye alındı. Çok sayıda banka müşterisini doğrudan ilgilendiren karar ile faizsiz para kullanımına imkan sağlanıyor. Emekli müşterilere özel sunulan kampanyadan emekli maaşını Akbank'a taşıyan tüm müşteriler başka bir şart aranmaksızın yararlanabiliyor. Tüm bankalar emekli maaşlarına promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon miktarı bankadan bankaya ve alınan maaş miktarına göre değişiklik gösteriyor. Akbank 2.750 liraya kadar promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon dışında maaşını bankaya taşıyan emekli vatandaşların hesaplarına artı para kredisi tanımlamaları durumunda maaş gününü beklemelerine gerek kalmıyor. Hesaplarda para olmasa da emekli aylığı ödemesine iki gün kalan emekliler sıfır faiz imkanı ile hesaplarından para çekebiliyor.
6.04.2022 Ekonomi
Akbank'tan ramazan fırsatı! 3 ay ödeme yok
Akbank'tan ramazan fırsatı! 3 ay ödeme yok Akbank harekete geçti. Yeni karar tüm müşterilere duyuruldu. 3 ay ödemesiz kredi fırsatı sunuluyor. Ramazan ayı boyunca geçerli olacak. 250 bin TL'ye kadar kredi kullanılması mümkün. 36 ay vade seçeneği sunuluyor. Akbank, ramazanda KOBİ’lerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri ve ödeme planlarını kendilerinin belirleyebilecekleri kredi fırsatı sunuyor.
21.04.2021 Ekonomi
Akbank'tan yeni karar! Yarından itibaren...
Akbank'tan yeni karar! Yarından itibaren... Akbank resmen duyurdu. Hesabı olan tüm müşterileri çok yakından ilgilendiren yeni bir karar imza atıldı. Yarından itibaren uygulanmaya başlıyor. Dev banka müşterilerin ve çalışanların sağlığının korunması için mesai saatlerinde değişikliğe gitmişti. Yeni alınan karar ile HES kodu uygulaması getirildi. Tüm şubelerde yarın uygulanmaya başlayacak.
18.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, pazartesi itibarı ile...
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, pazartesi itibarı ile... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Akbank önemli bir adım attı. Değişiklik kararı verildi. Yeni kararın uygulanmaya başlayacağı tarih de açıklandı. Akbank daha önce verilen karar ile çalışma saatlerinde değişikliğe gitmişti. Şimdi de hem müşterilerin hem de çalışanların sağlığının korunması için HES kodu uygulamasına geçiliyor. Bankaya işlem yapmak için gidecek müşterilerin HES kodunun olması gerekiyor. HES kodu uygulaması pazartesi günü itibarı ile başlıyor.
16.04.2021 Ekonomi