Akbank Müşteri

Akbank Müşteri

Son dakika akbank müşteri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akbank müşteri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akbank müşteri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akbank Müşteri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akbank müşteri gelişmeleri de dahil olmak üzere 236 akbank müşteri haberi bulunmuştur. Tüm akbank müşteri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Sıfır faizli ihtiyaç kredisi fırsatı! Başvuran müşteriler alıyor, 12 ay vade ile 7500 TL'ye kadar...
Sıfır faizli ihtiyaç kredisi fırsatı! Başvuran müşteriler alıyor, 12 ay vade ile 7500 TL'ye kadar... Sıfır faizli ihtiyaç kredisi kampanyası resmen duyuruldu. 12 ay vade ile en düşük 1000 TL, en yüksek 7500 TL olarak faizsiz kredi kullanılabilecek. Akbank'tan bireysel müşterilere yönelik açıklama yapıldı. Nakit ihtiyacı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. İlk defa ve uzaktan müşteri olacak kişiler, işlemleri tamamlandıktan 5 gün içinde sıfır faizli krediye başvuru yapabilecek. Şubelerden kredi alınamayacak ancak uzaktan müşteri olma sürecinde şubeye yönlendirilirlerse kampanyadan yine de faydalanabilecekler. Örnek ödeme planı da tablo ile açıklandı. 12 ay vade ile 7500 TL kredi çeken kişi, aylık olarak 625 lira taksit ödeyecek. Faizsiz kredi kampanyasının detayları...
12.04.2022 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, imzalar atıldı...
Akbank resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, imzalar atıldı... Akbank harekete geçti ve resmen duyurdu. Kredi açıklaması geldi. Hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. İmzalar atıldı. KOBİ’lere yönelik iki yeni kredi anlaşması yapıldığı belirtildi. Bu anlaşmanın yanı sıra dış ticaret işlemleri ve orta ölçekli işletmelerini finansman ihtiyacını destekleyecek 4 yeni anlaşma imzaladı. İşte Akbank'tan yapılan kredi anlaşması duyurusu ve detayları...
11.11.2021 Ekonomi
Akbank'tan kredi kararı! Resmen açıklandı, 3 farklı paket...
Akbank'tan kredi kararı! Resmen açıklandı, 3 farklı paket... Akbank harekete geçti. Yeni karar resmen duyuruldu. Akbank 3 farklı kredi paketini müşterilerinin kullanımına sunuyor. Akbank, sürdürülebilir turizmin geliştirilmesi, deniz turizmi, liman ve denizcilik faaliyetlerinde çevresel ayak izinin azaltılması ve denizlerin korunması için "Mavi Finansman Ürün Paketi"ni hayata geçirdi.
2.11.2021 Ekonomi
Akbank'tan yeni karar! Yarından itibaren...
Akbank'tan yeni karar! Yarından itibaren... Akbank resmen duyurdu. Hesabı olan tüm müşterileri çok yakından ilgilendiren yeni bir karar imza atıldı. Yarından itibaren uygulanmaya başlıyor. Dev banka müşterilerin ve çalışanların sağlığının korunması için mesai saatlerinde değişikliğe gitmişti. Yeni alınan karar ile HES kodu uygulaması getirildi. Tüm şubelerde yarın uygulanmaya başlayacak.
18.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, pazartesi itibarı ile...
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, pazartesi itibarı ile... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Akbank önemli bir adım attı. Değişiklik kararı verildi. Yeni kararın uygulanmaya başlayacağı tarih de açıklandı. Akbank daha önce verilen karar ile çalışma saatlerinde değişikliğe gitmişti. Şimdi de hem müşterilerin hem de çalışanların sağlığının korunması için HES kodu uygulamasına geçiliyor. Bankaya işlem yapmak için gidecek müşterilerin HES kodunun olması gerekiyor. HES kodu uygulaması pazartesi günü itibarı ile başlıyor.
16.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Başladı, artık...
Akbank resmen duyurdu! Başladı, artık... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilere bildirildi. Yeni uygulama hayata geçirildi. Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, açık bankacılık kapsamında Akbank tüzel müşterilerinin tüm bankalardaki hesaplarını tek bir yerden takip edebileceklerini bildirdi.
7.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Hesaplara toplu yatırılıyor, tüm müşteriler...
Akbank resmen duyurdu! Hesaplara toplu yatırılıyor, tüm müşteriler... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Aylık kazanç artıyor. Yeni uygulama hayata geçirildi. Ek faiz kazandırıyor. Toplu olarak ayın ilk iş gününde hesaplara yansıyor. Birikim yapmak isteyen müşteriler için Akbank önemli bir adım attı. Yeni mevduat ürünü müşterilere sunuldu. Vadesiz hesaptan yapılan kira, havale EFT ve fatura gibi ödemeler ile banka kartından yapılan harcamalar, birikime ek faiz getiriyor. Faiz oranı böylelikle yüzde 18'e kadar çıkabiliyor.
1.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Ücretsiz, mart sonuna kadar...
Akbank resmen duyurdu! Ücretsiz, mart sonuna kadar... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Bankada hesabı olan müşterileri çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka yaptığı duyuruda mart sonuna kadar başvurulması durumunda 3 ay boyunca hizmetin ücretsiz olacağını belirtti. İşletmelerin kolay ve güvenli ödeme almalarını sağlayan teknolojiden bahsedildi. Akbank, KOBİ'ler için hızlı ve güvenli ödeme hizmeti sunan Cebe POS ürünü kapsamında esnaf ve noter odaları ile iş birlikleri yapıyor. İşte detaylar...
17.03.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! 1 yıl boyunca ücretsiz...
Akbank resmen duyurdu! 1 yıl boyunca ücretsiz... Akbank resmen duyurdu. Büyük fırsat sunuluyor. 1 yıl boyunca ücretsiz olacak. Dev bankanın açıklamasına göre belirli sayıdaki EFT, havale, vergi hariç çek karnesi, çek tahsilatı işlemleri ücretsiz yapılabilecek. Öte yandan POS ücretinde yüzde 50 indirim fırsatı da var. Uygulama Trendyol ile yapılan anlaşma kapsamındaki tedarikçiler için geçerli olacak. Tedarikçilerden Akbank Ticari Kredi Kartı’na başvuranlara 1.000 TL'ye varan chip-para hediye edilecek. İşte detaylar...
28.01.2021 Kobi
Akbank resmen duyurdu! Bir ilk, hesabı olanlar...
Akbank resmen duyurdu! Bir ilk, hesabı olanlar... Akbank yeniliği resmen duyurdu. Hesabı olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Dev banka Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini açıkladı. Akbank'tan yapılan açıklamada dijital olarak önemli yenilikler getirildiği belirtildi. Üye işyerleri yeni uygulama ile anında temassız ve QR ile para çekebiliyor. Aynı zamanda Türkiye'de ilk defa 250 lira ve üzeri işlemlerde pin girişi ile işlem yapılabildiği duyuruldu. Faiz oranları ile ilgili de açıklama yapıldı. Yüksek faiz oranlarının geçici olduğu ve ileride tekrar düştüğünde bankaların faiz marjı ve karlılığın olumsuz etkilerinin ortadan kalkacağı bildirildi.
28.12.2020 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Hesabı olan...
Akbank resmen duyurdu! Hesabı olan... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Akbank'tan yapılan açıklamada uygulamada yapılan yeni güncellemeden, temassız ödemeden, yatırım yapan müşteriler için gelen yenilikten ve para transferi hizmetinden detaylıca bahsedildi. Akbank Mobil'de yeni güncellemeyle artık beğeniye göre ekran kişiselleştirebilecek. Yatırım yapan müşteriler için de yenilik var, varlıkların hepsi tek ekranda toplandı. Öte yandan Akbank'ın mesai saatlerinde de değişikliğe gidildi.
5.12.2020 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Faizsiz...
Akbank resmen duyurdu! Faizsiz... Akbank resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren güzel haber. Dev banka önemli adım attı ve faiz yok. Yapılan duyuruda yeni kredi kartı sahibi olan müşteriler için 1 yıl boyunca kart ücreti ödemeyecek. Emekliler için yeni promosyon fırsatı da açıklandı. SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyan müşteriler için 1.250 TL’ye varan promosyon fırsatı sunuluyor. Aynı zamanda SGK emekli müşterileri maaşları yatmadan 2 gün önce para çekebiliyor. Müşteriler maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini faizsiz kullanabiliyor.
20.11.2020 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! 3 ay faizsiz erteleniyor...
Akbank resmen duyurdu! 3 ay faizsiz erteleniyor... Akbank müşterilerine resmen duyurdu. Kredi taksit ve kredi kartı ödemeleri ile ilgili açıklama yapan Akbank, İzmir'deki depremden etkilenen müşterilerinin talep etmeleri halinde, kullanmış oldukları tüketici kredilerinin taksitlerini ve ekstresi gelen kredi kartı ödemelerini, 1 aydan 3 aya kadar faizsiz erteliyor...
3.11.2020 Ekonomi
Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2020 Banka çalışma saatleri
Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2020 Banka çalışma saatleri Corona virüs nedeniyle bankaların çalışma saatleri de yeniden düzenlendi. Banka çalışma mesai saatleri, bankalarda işlemlerini gerçekleştirecek pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Özellikle de kamu bankalarından Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank çalışma saatlerini merak edenler 'Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?' sorusunu aratıyor. İşte 2020 banka çalışma (mesai) saatleri...
15.04.2020 Gündem
Banka açılış kapanış saatleri kaç oldu? Akbank, Denizbank, Garanti, Halk, Şeker, TEB, Ziraat Bankası açılış kapanış saatleri (Kaçta açılacak ve kaçta kapatılacak?)
Banka açılış kapanış saatleri kaç oldu? Akbank, Denizbank, Garanti, Halk, Şeker, TEB, Ziraat Bankası açılış kapanış saatleri (Kaçta açılacak ve kaçta kapatılacak?) Banka açılış saatleri değişti. Corona virüsü düzenlemesi kapsamında bakalar da tedbir aldı. Türkiye Bankalar Birliği tüm bankaların mesai saatlerine yönelik tavsiye kararı alınca, bankaların açılış ve kapanış saatlerinde düzenlemeye gidildi. Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapatılıyor? Corona virüsü tedbirleri kapsamında banka çalışma saatleri değişti. İşte bankaların açılış, kapanış saatleri...
31.03.2020 Gündem
Her yıl teknolojiye 100 milyon dolar yatırıyor
Her yıl teknolojiye 100 milyon dolar yatırıyor Akbank Direkt Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Ulutaş, “Kalıcı Liderlik vizyonuyla geleceğin bankacılık pratiklerini bugüne taşıyor, dünyadaki inovatif gelişmeleri yakından takip ediyor ve her yıl teknolojiye 100 milyon dolar yatırım yapıyoruz” dedi
8.12.2016 Ekonomi
Zafer Kurtul: Akbank bankacılık sektörünün dörtte biri olacak
Zafer Kurtul: Akbank bankacılık sektörünün dörtte biri olacak Akbank iki yıl önce başlattığı "Yeni Ufuklar Değişim Programı"nın sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Gelinen noktayı umut verici olarak değerlendiren Akbank Genel Müdürü Kurtul, "Hedefimiz piyasanın dörtte biri olmak" dedi
9.02.2004 Ekonomi
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı Emekli promosyon kampanyaları Mart 2024 dönemi için yenilendi. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25 zam alırken, banka promosyonları da güncellendi. Özellikle özel bankalar müşteri kazanma iştahıyla emekli promosyonu kampanyaları düzenliyor. Banka promosyonu emeklilere ek gelir kapısı oldu. En yüksek emekli promosyonu hangi bankada? İşte Halkbank, Ziraat Bankası, VakıfBank, Akbank, Garanti, İş Bankası dahil emekli banka promosyonu tutarları...
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Akbank çöktü mü? 22 Ağustos 2023 Akbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?
Akbank çöktü mü? 22 Ağustos 2023 Akbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek? Akbank uygulaması çöktü mü, sorusunun yanıtı 22 Ağustos 2023 Salı günü yaşanan problem nedeniyle vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Akbank mobil neden açılmıyor, sorusunun yanıtı Akbank müşterileri tarafından merak konusu oldu. Peki, 22 Ağustos 2023 Salı Akbank mobil çöktü mü, neden girilmiyor?
22.08.2023 Ekonomi
Emekli promosyon son gün! Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Promosyon son tarih
Emekli promosyon son gün! Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Promosyon son tarih Promosyon uzatıldı mı, emekli promosyon son gün ne zaman? Emekli maaşına yapılan zammın ardından, emekliler yeni dönemde maaşlarını farklı bankalara taşımak için promosyon tekliflerini değerlendirmeye başladı. En yüksek promosyon veren bankaya maaşını taşımak isteyen emekliler “Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte emekli promosyon son gün…
30.09.2022 Ekonomi
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak...
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak... Emekli milyonlarca vatandaşa yeni zam müjdesi. Milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankaların emeklilere sunduğu promosyon ücretlerine zam geldi. Haziran ayında açıklanan enflasyon verilerinden sonra asgari ücret, emekli maaşları ve ardından da memur maaşlarında artışa gidildi. Emeklilere derin bir nefes aldıran bu zammın ardından promosyon tutarları da bazı bankalarda 5 bin lira seviyesinin üzerine çıktı. Yeni emekli olanlar da promosyon fırsatından yararlanıyor. Çoğunluk bankanın maaş aktarımı için verdiği süre 31 Temmuz’da doluyor. Yani, 31 Temmuz tarihine kadar emekli maaşınızı bir başka bankaya aktarıp, promosyon imkanından yararlanabilirsiniz. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli maaşları başka bankaya nasıl taşınıyor? Bankadan alınan promosyon oranı nasıl yükselir? İşte emekli promosyonu ile ilgili milyonlarca emekliyi ilgilendiren detaylar...
22.07.2022 Emekli
Kredi ve kredi kartı kullananları kapsıyor! BDDK duyurdu, yüzde 29.2...
Kredi ve kredi kartı kullananları kapsıyor! BDDK duyurdu, yüzde 29.2... Kredi ve kredi kartı kullanımı pandemi sürecinde giderek arttı. Pekçok kişi birden fazla kredi kartı kullanırken, nakit ihtiyaç durumunda başvurlan ilk yer ise bankalar oldu. Bireysel kredi kullanımı da artı. Bu süreçte vatandaşların bankalardan şikayetleri de arttı. BDDK tarafından dikkat çekici veriler açıklandı. BDDK geçtiğimiz yıl krediler ve kredi kartları ile ilgili gelen şikayetlerin oranını açıkladı. İşte vatandaşın en çok şikayetçi olduğu o konular…
2.06.2022 Ekonomi
Emekliye karşılıksız 5.250 TL! Zam geldi, başvuran alıyor
Emekliye karşılıksız 5.250 TL! Zam geldi, başvuran alıyor Emekliye müjde! Ödeme tutarı arttı, karşılıksız 5 bin 250 TL ödeniyor. Başvuran emekliler hemen alıyor. Sadece emekliler değil dul ve yetim aylığı alanlar da hisseleri oranında karşılıksız ödeme imkanından yararlanıyor. Bankalar emekliler için adeta yarış halinde. Promosyon ödemeleri artırılırken bankalar tarafından emeklilere birçok avantaj da sunuluyor. Promosyon ödemeleri bankadan bankaya göre değiştiği gibi aynı zamanda maaş miktarı da ödenen karşılıksız para tutarı için belirleyici oluyor. Emekliler ise 'En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?' diye araştırma yapıyor. Promosyonların yanı sıra bankalar emekli tanıdığını getirenlere de ek ödeme de yapıyor. TEB emekli maaşını bankadan almayı taahhüt edenlere maaşlarına göre 2 bin 750 TL’ye varan nakit promosyon imkanı sunuyor. Ayrıca emekliler, bankaya davet ettikleri her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL ve toplamda 2 bin 500 TL’ye varan nakit ödül kazanıyor. Böylece 10 emekli yakınının emekli maaşını bankaya taşıyan emekliler toplamda 5 bin 250 TL ödeme alıyor. Peki hangi banka kaç lira promosyon ödemesi yapıyor? İşte İş Bankası, Akbank, Garanti BBVA, QNB Finansbank ve diğer bankaların nakit promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar...
25.04.2022 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Akbank Müşteri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akbank müşteri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.