Akbank Haberleri

Akbank Haberleri

Son dakika Akbank haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akbank haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akbank haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akbank Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akbank haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 akbank haberleri haberi bulunmuştur. Tüm akbank haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akbank resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, imzalar atıldı...
Akbank resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, imzalar atıldı... Akbank harekete geçti ve resmen duyurdu. Kredi açıklaması geldi. Hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. İmzalar atıldı. KOBİ’lere yönelik iki yeni kredi anlaşması yapıldığı belirtildi. Bu anlaşmanın yanı sıra dış ticaret işlemleri ve orta ölçekli işletmelerini finansman ihtiyacını destekleyecek 4 yeni anlaşma imzaladı. İşte Akbank'tan yapılan kredi anlaşması duyurusu ve detayları...
11.11.2021 Ekonomi
Akbank'tan yeni karar, resmen duyurdu! Bir ilk, müşteriler artık...
Akbank'tan yeni karar, resmen duyurdu! Bir ilk, müşteriler artık... Akbank harekete geçti ve resmen duyurdu! Dev bankadan müşterileri ilgilendiren flaş karar. İlk Türk bankası oldu. Dış ticaret müşterilerine yönelik yenilikçi bir hizmet başlatıldı. Akbank yaptığı açıklamada, ihracatçılara alacak garantisi ve finansman sağlarken ithalatçılara da güvenli ve dijital bir ortamda akıllı sözleşmelerle ödeme garantisi sunan blockchain tabanlı bir dış ticaret platformu olan we.trade ağına katılan ilk Türk bankası olduğunu duyurdu.
5.11.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
Akbank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... Akbank resmen duyurdu. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. Akbank'tan yapılan açıklamaya göre sürdürülebilirlik temalı ikinci sendikasyon kredisi 20 ülkeden 36 bankanın katılımıyla 700 milyon dolar olarak yenilendi. 367 gün vadeli sendikasyon kredisinin maliyeti Libor+ yüzde 2,15 ve Euribor+ yüzde 1,75 olarak gerçekleşti. İşlem tarihi itibarıyla, Akbank'ın 2021'deki sendikasyon işlemlerinin her ikisini de sürdürülebilirlikle ilişkilendiren ilk ve tek Türk bankası olduğu bildirildi.
21.10.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, müşterilere...
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, müşterilere... Akbank harekete geçti ve kararı resmen açıkladı. Müşterileri ilgilendiriyor. Flaş kredi kararı. Çalışmalar devam ediyor. Dev banka müşterilerine duyurdu. Akbank, "Çatı GES Yatırım Kredisi" ürününü sürdürülebilirlik odaklı ürünleri arasına ekledi. Akbank Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tugal, "Bankacılık sektöründe sürdürülebilir finansman alanında somut hedef veren ilk mevduat bankası olarak 2030 yılına kadar ülkemize 200 milyar TL sürdürülebilir kredi finansmanı sağlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.
14.10.2021 Ekonomi
Akbank'tan yeni karar! İade ediliyor, resmen duyuruldu ve...
Akbank'tan yeni karar! İade ediliyor, resmen duyuruldu ve... Akbank resmen duyurdu. Paralar iade edilecek. Harekete geçildi ve imzalar atıldı. Akbank'tan yapılan açıklamada, sıfırdan işletme kurmak isteyenlere yönelik Mükellef ile iş birliği yapıldığı bildirildi. Şirket kurup bankanın girişimci programına başvuranlar ve ticari hesap açan yeni müşterilere 12 ay boyunca Mükellef üyeliğinde indirim yapılıyor. Öte yandan Akbank Kart'la yapılacak 295 TL değerindeki bir aylık Mükellef üyelik ödemesi de kartlara iade ediliyor. Bu fırsattan yararlananlar için EFT ve havale işlemleri ücretsiz, aynı zamanda ATM'lerden de ücretsiz para çekilebiliyor. İşte tüm detaylar...
29.09.2021 Ekonomi
Akbank'tan ramazan fırsatı! 3 ay ödeme yok
Akbank'tan ramazan fırsatı! 3 ay ödeme yok Akbank harekete geçti. Yeni karar tüm müşterilere duyuruldu. 3 ay ödemesiz kredi fırsatı sunuluyor. Ramazan ayı boyunca geçerli olacak. 250 bin TL'ye kadar kredi kullanılması mümkün. 36 ay vade seçeneği sunuluyor. Akbank, ramazanda KOBİ’lerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri ve ödeme planlarını kendilerinin belirleyebilecekleri kredi fırsatı sunuyor.
21.04.2021 Ekonomi
Akbank'tan yeni karar! Yarından itibaren...
Akbank'tan yeni karar! Yarından itibaren... Akbank resmen duyurdu. Hesabı olan tüm müşterileri çok yakından ilgilendiren yeni bir karar imza atıldı. Yarından itibaren uygulanmaya başlıyor. Dev banka müşterilerin ve çalışanların sağlığının korunması için mesai saatlerinde değişikliğe gitmişti. Yeni alınan karar ile HES kodu uygulaması getirildi. Tüm şubelerde yarın uygulanmaya başlayacak.
18.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, pazartesi itibarı ile...
Akbank resmen duyurdu! Flaş karar, pazartesi itibarı ile... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Akbank önemli bir adım attı. Değişiklik kararı verildi. Yeni kararın uygulanmaya başlayacağı tarih de açıklandı. Akbank daha önce verilen karar ile çalışma saatlerinde değişikliğe gitmişti. Şimdi de hem müşterilerin hem de çalışanların sağlığının korunması için HES kodu uygulamasına geçiliyor. Bankaya işlem yapmak için gidecek müşterilerin HES kodunun olması gerekiyor. HES kodu uygulaması pazartesi günü itibarı ile başlıyor.
16.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Hesaplara toplu yatırılıyor, tüm müşteriler...
Akbank resmen duyurdu! Hesaplara toplu yatırılıyor, tüm müşteriler... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Aylık kazanç artıyor. Yeni uygulama hayata geçirildi. Ek faiz kazandırıyor. Toplu olarak ayın ilk iş gününde hesaplara yansıyor. Birikim yapmak isteyen müşteriler için Akbank önemli bir adım attı. Yeni mevduat ürünü müşterilere sunuldu. Vadesiz hesaptan yapılan kira, havale EFT ve fatura gibi ödemeler ile banka kartından yapılan harcamalar, birikime ek faiz getiriyor. Faiz oranı böylelikle yüzde 18'e kadar çıkabiliyor.
1.04.2021 Ekonomi
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu!
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu! Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret AŞ Genel Müdürü Emre Uğurlu, Mackolik’in halka arzı için bugün ve yarın talep toplanacağını belirterek, “8,5 milyon lot hisseyi halka arz ediyoruz ve 38 liralık sabit bir fiyatla çıkıyoruz. Bireysel yatırımcılara da eşit dağıtım olacak. Dolayısıyla başvuran herkesin Mackolik’e ortak olma fırsatı olacak.” dedi. Peki, Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz eşit mi, oransal mı, fiyatı ve hisse kodu ne, ne zaman?
19.01.2023 Ekonomi
Kredi çekecek herkes için geçerli! Kredi faiz oranları değişti! Bankalar peş peşe duyurdu, şu anda...
Kredi çekecek herkes için geçerli! Kredi faiz oranları değişti! Bankalar peş peşe duyurdu, şu anda... Kredi çekmeyi düşünen, kredi çekmek isteyip faiz oranlarını araştıran herkesi yakından ilgilendiriyor. Kredi faiz oranları değişti ve bankalar duyurdu. Nakit para ihtiyacı olan, ev ya da araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar şu anda faiz oranları yüksek seyretse de, kredi çekmek için kendilerine en uygun geri ödeme seçeneklerini ve faiz oranlarını sunan bankaları araştırıyor. Düşük faizli ve uzun vadeli en iyi seçeneği bulan kişiler bankaya başvurarak kredi çekebiliyor. Ziraat Bankası, VakıfBank, HalkBank, İş Bankası, Akbank ve diğer bankalar kredi faiz oranlarını duyurdu. İşte güncel kredi faiz oranları...
25.03.2022 Ekonomi
Faizsiz kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz ve... HalkBank, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank resmen duyurdu
Faizsiz kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz ve... HalkBank, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank resmen duyurdu Faizsiz kredi fırsatı devreye alındı. HalkBank, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank ve diğer bankalar kredi paketlerini duyurdu. Bazı kredilerin 6 ay ödemesiz ve uygun faizli ya da faizsiz seçenekleri bulunuyor. Girişimci, çiftçi, esnaf kadınlara destek olabilmek ve yeni iş kurmak isteyenler için bankalar kredi paketlerini devreye aldı. Limitler konusunda da çok sayıda seçenek sunuldu. İşte bankaların duyurduğu kredi paketleri...
22.11.2021 Ekonomi
Faiz oranları değişti! Bankalar resmen duyurdu, flaş kredi kararı...
Faiz oranları değişti! Bankalar resmen duyurdu, flaş kredi kararı... Faiz oranları değişti! Bankalar resmen duyurdu. Kredi çekmek isteyen herkesi ilgilendiriyor. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde güncel faiz oranları merak ediliyor. Ziraat Bankası, , Halkbank, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, ING ve diğer bankalar kredi faiz oranlarını açıkladı. Çeşitli ihtiyaçları için kredi çekmek isteyenler kendilerine en uygun faiz oranlarını araştırıyor. İşte güncel kredi faiz oranları
25.09.2021 Ekonomi
Altın fiyatlarında hareket ve dolar! Olumsuz etkiliyor...
Altın fiyatlarında hareket ve dolar! Olumsuz etkiliyor... Borsa İstanbul’da bilanço bazlı fiyat hareketleri öne çıkıyor. Endekste güçlü çıkış için alıcı ilgisinin artması şart. Global ölçekteyse ibre tekrar kripto varlıklara yönelmeye başladı. Altın ve dolarda sık hareket etmek, komisyonlar nedeni ile kazancı olumsuz etkiler.
8.08.2021 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Ve belli oldu, 816 lira...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Ve belli oldu, 816 lira... Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Hesaplara 816 lira yatırılıyor. Değişti, tek tek açıklandı ve belli oldu. Yüzde 19.5'a kadar gelir elde edebilirsiniz. Parası olan vatandaşlar vadeli mevduata koymak için bankaların en yüksek faiz oranlarını araştırıyor. Bankadaki 50 bin lira parasını 32 günlük vadeliye yatıran kişi, vade sonunda 816 lira kazanç sağlıyor. Faiz getirisinden alınan stopaj düşürülmüştü, süre 31 Temmuz'a kadar uzatıldı. Peki bankaların mevduat faiz oranları ne? 50 bin lira para yatıran bir kişi 32 günde hangi bankadan ne kadar kazanç sağlıyor? İşte bankaların güncel mevduat faiz oranları ve getirileri...
28.06.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Hesaplarla ilgili flaş açıklama...
Akbank resmen duyurdu! Hesaplarla ilgili flaş açıklama... Akbank resmen duyurdu. Hesabı olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Hemen kontrol edin. Son gün 15 Haziran. Hepsi devredilecek. Dev banka müşterilerine kararı açıkladı. Kullanmadığınız hesabınızda paranız kalmış olabilir. Akbank'tan yapılan açıklamaya göre banka müşterilerinin 10 yıldır işlem görmeyen mevduat, emanet ve alacakları Tasarruf Mevduatı ve Sigorta Fonu’na devredilecek. 15 Haziran tarihine kadar en yakın banka şubesine başvurulması gerekiyor.
21.05.2021 Ekonomi
Akbank, İş Bankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Garanti BBVA duyurdu! Yeni faiz oranları...
Akbank, İş Bankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Garanti BBVA duyurdu! Yeni faiz oranları... Bankada parası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar da tek tek duyurmaya başladı. Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Halkbank, Garanti, Akbank gibi bankaların ihtiyaç, konut, taşıt kredi faiz oranlarında değişiklik yapıldı. İşte bankaların yeni faiz oranları...
24.04.2021 Ekonomi
Emekliye müjde! Zam geldi ikiye katlandı, 1750 lira...
Emekliye müjde! Zam geldi ikiye katlandı, 1750 lira... Milyonlarca emekliye güzel haber! Ödenen para miktarı ikiye katlandı. Zamlı olarak 1750 TL ödeniyor. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alan vatandaşlar da zamlı ödemelerden yararlanabiliyor. Bankalar adeta yarış halinde. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar tek tek açıkladı. Yeni emekli olan kişiler de alıyor. Emekliler için bankaların promosyon ödemeleri artarak devam ediyor. Emekli promosyonunda miktar 1750 TL'ye kadar yükseldi. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüm ATM'lerden para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredi kartı aidat muafiyeti, kredi ve mevduata özel faiz oranı gibi imkanlar emeklileri bekliyor.
20.04.2021 Emekli
Emeklilere müjde, zam geldi! 1750 lira ve...
Emeklilere müjde, zam geldi! 1750 lira ve... Milyonlarca emekli bekliyordu, iyi haber geldi. Belli oldu ve tek tek duyuruldu. Ödeme miktarı 1750 liraya çıkarıldı. Emekli, dul ve yetim... Hepsi için geçerli. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar açıkladı. Bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Promosyon imkanı devam ediyor. Ödenen promosyon miktarı da her geçen gün artıyor. Emekli promosyonunda miktar 1750 TL'ye kadar yükseldi. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüm ATM'lerden para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredi kartı aidat muafiyeti, kredi ve mevduata özel faiz oranı gibi imkanlar emeklileri bekliyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Emekliler maaşlarını nereden alırlarsa daha kazançlı oluyor?
20.04.2021 Emekli
Emeklilere müjde! Bin 600 TL'ye yükseldi
Emeklilere müjde! Bin 600 TL'ye yükseldi Milyonlar bekliyordu. Ve belli oldu. Tek tek duyuruldu. Emekli, dul ve yetim milyonlarca kişiyi kapsıyor. Zam geldi. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar harekete geçti. Ödeme miktarları arttırıldı. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarında yarış iyice kızıştı. Yeni emekli olanlar, ve 3 yıllık taahhüt süresi dolanlar maaşa göre en az 500, 625, 750 lira alıyor. Maaşlara göre bu tutar bin 600 liraya kadar yükseliyor.
18.03.2021 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Akbank Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akbank haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.