Motorine zam var mı? Benzine zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatları ne kadar olacak?
Motorine zam var mı? Benzine zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatları ne kadar olacak? Brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Rusya – Ukrayna savaşının başından beri petrol ve petrol ürünlerinde artış devam ediyor. Akaryakıta zam ve indirim olarak yansıyan değişiklikler pek çok kişi tarafından anbean takip ediliyor. Peki, Motorine zam var mı? Benzine zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatları ne kadar olacak? İşte 16 Haziran akaryakıt fiyatları…
16.06.2022 Ekonomi
Ülkede akaryakıt fiyatları rekor seviyede! Daha da yükselecek, önümüzdeki hafta...
Ülkede akaryakıt fiyatları rekor seviyede! Daha da yükselecek, önümüzdeki hafta... Akaryakıt fiyatlarında rekor artış oldu. Ekonomi uzmanları fiyatların önümüzdeki hafta daha da yükseleceğini belirtiyor. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının ardından Çekya’da akaryakıt fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Ülkede, akaryakıt fiyatlarının rekor seviyelere ulaşması sürücüleri ucuz akaryakıt satan istasyonlara yönlendirirken, istasyonların önünde uzun kuyruklar oluştu. Uzmanlar akaryakıt fiyatlarının artmaya devam edeceğini belirtirken ekonomi uzmanı Boris Tomciak, "Akaryakıt fiyatları önümüzdeki hafta daha da yükselecek. Bunun nedeni dünya petrol fiyatlarındaki keskin artış” dedi.
29.03.2022 Dünya
Akaryakıt fiyatlarında son dakika indirim açıklaması! Benzin, motorin, oto gaz...
Akaryakıt fiyatlarında son dakika indirim açıklaması! Benzin, motorin, oto gaz... Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Benzin ve motorine indirim, oto gaz fiyatlarına ise zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Pompa satış fiyatına yansıyacak. Duyuru EPGİS'in sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yapıldı. Açıklamada, "01/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; motorinde 96, benzinde 23 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir." denildi. Ankara'da ortalama 16,88 liradan satılan benzinin litre fiyatı ise 16,65 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 16,79 liradan 16,56 liraya, İzmir'de 16,90 liradan 16,67 liraya inecek. Ankara'da ortalama 17,10 liradan satılan motorinin litre fiyatı 16,14 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 17,01 liradan 16,05 liraya, İzmir'de 17,10 liradan 16,14 liraya inecek.
28.02.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş karar! İndirim geliyor, benzinde...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş karar! İndirim geliyor, benzinde... Benzin ile ilgili son dakika kararı! Yapılan zamların ardından bu kez indirim haberi geldi. Benzine 25 kuruşluk indirim yapılacak. İndirim bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Motorin ve LPG için ise henüz yeni bir fiyat değişikliği beklenmiyor.
27.10.2021 Ekonomi