Ak Parti Milletvekili

Ak Parti Milletvekili

Son dakika AK Parti Milletvekili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti Milletvekili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti Milletvekili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Milletvekili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti milletvekili gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.102 ak parti milletvekili haberi bulunmuştur. Tüm ak parti milletvekili haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İstanbul’da kaç milletvekili çıkardı, AK Parti İstanbul milletvekilleri kim oldu? 2023 seçim sonuçlarına göre AK Parti İstanbul 1. 2. 3. Böğe kazanan milletvekilleri listesi!
AK Parti İstanbul’da kaç milletvekili çıkardı, AK Parti İstanbul milletvekilleri kim oldu? 2023 seçim sonuçlarına göre AK Parti İstanbul 1. 2. 3. Böğe kazanan milletvekilleri listesi! Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan son verilere göre; %49.4 oy oranı 51 ilde toplam 26 milyon 859 bin 313 oy topladı. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde ise 19 milyon 132 bin 114 oy sayısıyla cumhur ittifakı (AK Parti, MHP, BBP) 266 vekil kazandı. Peki, AK Parti İstanbul’da kaç milletvekili çıkardı? AK Parti İstanbul 1. 2. 3. Bölge kazanan milletvekilleri listesi…
15.05.2023 Seçim
Kilis milletvekili adayları! 14 Mayıs 2023 AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Kilis milletvekili adayları listesi
Kilis milletvekili adayları! 14 Mayıs 2023 AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Kilis milletvekili adayları listesi Kilis milletvekilleri aday listesi ve isimleri belli oldu. Vatandaşlar 14 Mayıs’ta sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Kilis’te kimlerin aday olduğu merak konusu oldu. Peki, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Kilis AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları kim? İşte Kilis milletvekili adayları…
22.04.2023 Gündem
11 Nisan’da ne açıklanacak? AK Parti milletvekili adayları ne zaman belli olacak, AK Parti 2023 seçim kampanyası ne zaman başlıyor?
11 Nisan’da ne açıklanacak? AK Parti milletvekili adayları ne zaman belli olacak, AK Parti 2023 seçim kampanyası ne zaman başlıyor? Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri 14 Mayıs’ta yapılacak. Seçimlere 150 günden az bir süre kaldı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi köşesinde yazdı. Peki, 11 Nisan’da ne açıklanacak? AK Parti milletvekili adayları ne zaman belli olacak?
28.03.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Tatil planı yapacaklarına keşke metro planı yapsalar
Bakan Karaismailoğlu: Tatil planı yapacaklarına keşke metro planı yapsalar Cebeci Mahallesi Kapalı Pazar, Otopark ve Galericiler Sitesi Temel Atma ve Yatay Delgi Yağmur Suyu Açılış töreni düzenlendi.
16.01.2023 Gündem
AK Parti Milletvekili İmran Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Milletvekili İmran Kılıç son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede 64 yaşında vefat eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ta düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
19.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit olan Cihan Erat'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit olan Cihan Erat'ın cenaze törenine katıldı Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ altında kalan iki kişiyi aradıkları sırada düşen ikinci çığ sonucu 27 yaşında şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Cihan Erat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
7.02.2020 Gündem
Eskişehir'de F-35 uçağının parçaları üretilecek
Eskişehir'de F-35 uçağının parçaları üretilecek ESKİŞEHİR Sanayi Odası (ESO) üyesi Busel Makina Sanayi ve Ticaret Şirketi, stratejik ürün üretecek. KOSGEBin sağladığı stratejik ürün desteğinden yararlanan Busel makine, oluşturduğu makine parkurunda F-35 savaş uçakları için üretim yapacak
24.10.2018 Gündem
İşte Meclis'in yeni yüzleri
İşte Meclis'in yeni yüzleri Meclis’te milletvekili sayısı 550’den 600’e çıktı ve Türkiye Büyük Millet Meclis’ine 24 Haziran ile birlikte dikkat çeken isimler de girmeyi başardı
25.06.2018 Siyaset
Suruç’ta seçim  gerilimi yaşandı
Suruç’ta seçim gerilimi yaşandı Türkiye genelinde seçim büyük ölçüde sorunsuz geçti. Sadece geçtiğimiz hafta kanlı bir çatışmaya sahne olan Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde sahte oy kullanıldığına dair tartışmalar yaşandı.
24.06.2018 Gündem
Sonsuzluğa uğurluyoruz
Sonsuzluğa uğurluyoruz Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in cenaze programı belli oldu. Erdoğan Demirören için ilk tören bugün saat 11.00’de İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşecek. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.
10.06.2018 Gündem
‘Sofitel’ lüksü Karaköy’de
‘Sofitel’ lüksü Karaköy’de Karaköy Bankalar Caddesi’nde restore edilerek turizme kazandırılan 180 yıllık tarihi binada lüks otel markası ‘Sofitel’ hizmete girdi. Eskiden banka olan binadaki kasa kapısı ve orijinal kiralık kasalar da korundu
25.04.2018 Gündem
ABD’de YPG davası mümkün
ABD’de YPG davası mümkün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’ye karşı ulusal ve uluslararası hukukun kullanılması yönündeki açıklaması üzerine hukukçular neler yapılabileceğini VATAN’a değerlendirdi. Görüşler özetle şöyle:
6.02.2018 Gündem
Eski vekile FETÖ'den 6 yıl 3 ay hapis
Eski vekile FETÖ'den 6 yıl 3 ay hapis FETÖ-PDY soruşturması kapsamında tutuklu olarak yargılanan AK Parti Yalova eski Milletvekili Şükrü Önder Yalova Ağır Ceza Mahkemesi'nce 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
29.11.2017 Siyaset
221 kilometrelik projede ilk deneme yapıldı
221 kilometrelik projede ilk deneme yapıldı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nce yürütülen projeyle 221 kilometre uzunluğundaki Mardin- Ceylanpınar sulama ana kanalı tamamlandı ve deneme suyu verildi.
27.10.2017 Ekonomi
İntihar girişimini Ak Parti Milletvekili önledi
İntihar girişimini Ak Parti Milletvekili önledi Bursa'da Setbaşı Köprüsünün korkuluklarına çıkarak intihar girişimde bulunan 35 yaşındaki Berker F.'yi, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun kararından vaz geçirdi.
29.09.2017 Yaşam
Bakan Fakıbaba: Erkek olan şimdi yapsın, göreyim bakayım
Bakan Fakıbaba: Erkek olan şimdi yapsın, göreyim bakayım Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, usulsüz fatura ile destekleme primi alıp yolsuzluk yapanları uyarıp, "Benden önce yolsuzluklar varmış ve usulsüz faturalar ile destekleme alanlar olmuş. Bu geride kaldı, ben bunun takipçisiyim. Erkek olan şimdi yolsuzluk yapsın, göreyim bakayım" dedi.
4.09.2017 Ekonomi
‘Birinci şartım Akar’ı korumaktı’
‘Birinci şartım Akar’ı korumaktı’ Darbenin komuta merkezi Akıncı Üssü’ndeki kritik isimlerden Dişli çapraz sorgusunda 15 Temmuz gecesi görevinin hayatta kalıp Genelkurmay Başkanı Akar’ı korumak olduğunu iddia etti
29.09.2021 Gündem
Kalleşler Eren’i bu evi gösterirken vurmuş!
Kalleşler Eren’i bu evi gösterirken vurmuş! Maçka’da PKK’lı teröristlerin bir evden erzak çaldığını gören 15 yaşındaki Eren Bülbül, jandarmaya haber verdi. Eren’in evi gösterdiği sırada teröristler ateş açtı. Çıkan çatışmada Eren ve Astsubay Gedik şehit oldu
29.09.2021 Gündem
Bombalanan TBMM’de 15 Temmuz oturumu
Bombalanan TBMM’de 15 Temmuz oturumu Darbe teşebbüsünün yıl dönümünde sabaha karşı bombalara hedef olan Meclis’te ‘15 Temmuz’ oturumu yapıldı. Meclis Başkanı İsmail Kahraman, oturumu CHP’li Özel ile ilgili bir anı anlatarak “Bir yumruk olabiliriz. 15 Temmuz bunun ispatıdır” temennisiyle başlattı
29.09.2021 Gündem
40 saniyede nakavt! Avrupa şampiyonu oldu
40 saniyede nakavt! Avrupa şampiyonu oldu 40 saniyede rakibini nakavt ederek 80 kiloda Avrupa Yıldız Kızlar Boks Şampiyonu olan Büşra Işıldar, "Bu ödülü şehitlerimiz için aldım" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ak Partili Cevheri: PKK'ya katılım ayda 4- 5 kişiye düştü
Ak Partili Cevheri: PKK'ya katılım ayda 4- 5 kişiye düştü AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, güvenlik güçlerinin mücadelesi ve kararlılığının ardından terör örgütü PKK'ya katılımın ayda 5 kişiye kadar düştüğünü söyledi.
29.09.2021 Gündem
Akar'ın eski Özel Kalem Müdürü  Albay Gözel savunma yaptı
Akar'ın eski Özel Kalem Müdürü Albay Gözel savunma yaptı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın eski Özel Kalem Müdürü Kurmay Albay Ramazan Gözel savunma yaptı.
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu: Evet oranı yüzde 58'i geçti
Çavuşoğlu: Evet oranı yüzde 58'i geçti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması sonucunu yüzde 63 "evet" olarak tahmin ettiğini belirterek, şu anda anketlerde evet oranının yüzde 58'i geçtiğini söyledi.
2.04.2017 Siyaset
Bakan Zeybekci; Bahçeli destek vererek risk aldı
Bakan Zeybekci; Bahçeli destek vererek risk aldı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, referandum sürecinde Ak Parti'ye destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin büyük risk aldığını, Türk siyasi tarihinde böyle bir desteğin görülmediğini söyledi.
23.03.2017 Siyaset
Bakan'dan kıdem tazminatı için flaş açıklama
Bakan'dan kıdem tazminatı için flaş açıklama Milyonlarca çalışanın beklediği haberi Çalışma Bakanı Müezzinoğlu verdi. Bakan, reformun bu yıl içinde gerçekleşeceğini açıkladı
9.03.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Milletvekili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti milletvekili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.