Ak Parti Kongre

Ak Parti Kongre

Son dakika AK Parti kongre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti kongre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti kongre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Kongre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti kongre gelişmeleri de dahil olmak üzere 372 ak parti kongre haberi bulunmuştur. Tüm ak parti kongre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman, canlı mı yayınlanacak? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor?
Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman, canlı mı yayınlanacak? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor? AK Parti 7. olağan kongresini gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin '2023 manifestosunu' açıklayacak. Türkiye için güven ve istikrar" sloganıyla düzenlenen AKP'nin 7'nci Büyük Olağan Kongresi'nin, pandemi dönemi ve uygulanan tedbirlere rağmen en kalabalık kongre olması bekleniyor. Peki, Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor? İşte Ak Parti Olağan Kongresi 2021 ile ilgili detaylar...
24.03.2021 Gündem
Yola çıkacaklar dikkat! Saat 03.00 itibariyle kapatıldı
Yola çıkacaklar dikkat! Saat 03.00 itibariyle kapatıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Bakırköy Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan AK Parti İstanbul 6. Olağan İl Kongresi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı.
6.05.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan o sloganı istemedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan o sloganı istemedi AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi öncesi, çalışmalarda sona gelindi
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan dolar açıklaması
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan dolar açıklaması Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ertem "AK Parti kongresinden sonra kurda stabilite olacağını aşağı gevşeme olacağını düşünüyorum" dedi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den kongre açıklaması
AK Parti'den kongre açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti'nin olağanüstü kongre sürecinde genel başkan adayının belirlenmesine ilişkin, "Genel başkan adayının belirlenmesinde temayül zannediyorum, yapılacak...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de kongreye üç kala liste düğümü çözüldü
AK Parti'de kongreye üç kala liste düğümü çözüldü Cumartesi günü yapılacak AK Parti kongresinde şekillenecek MKYK listesi Beştepe ile Çankaya arasında görüş ayrılığına neden oldu...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de kongre tartışması
AK Parti'de kongre tartışması Ak Parti’de 30 Eylül’e kadar yapılması gereken büyük olağan kongrenin tarihi tartışma konusu oldu Davutoğlu, geçen yıl 27 Ağustos’taki olağanüstü kongreyle Ak Parti Genel Başkanlığı’na seçilmişti...
29.09.2021 Gündem
AK Parti kongresinde sürpriz isim!
AK Parti kongresinde sürpriz isim! Başbakan Yardımcısı Arınç, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Bursa 5...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'na o mektubu sordu!
Kılıçdaroğlu'na o mektubu sordu! AK Parti Konya İl Kongresi'nde konuşan Ahmet Davutoğlu, Şişli Belediyesi’nde yaşanan olaylardan dolayı Kılıçdaroğlu’nun hesap vermesi gerektiğini belirtti.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
AK Parti Uşak belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Uşak belediye başkan adayı Mehmet Çakin kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Uşak belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Uşak belediye başkan adayı Mehmet Çakin kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Uşak AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Çakin kimdir? AK Parti Uşak Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Uşak Belediye Başkanı adayı Mehmet Çakin kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
AK Parti Siirt belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Siirt belediye başkan adayı Ekrem Olğaç kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Siirt belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Siirt belediye başkan adayı Ekrem Olğaç kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Siirt AK Parti Belediye Başkan adayı Ekrem Olğaç kimdir? AK Parti Siirt Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Siirt Belediye Başkanı adayı Ekrem Olğaç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında? AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen aslen nereli?
Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında? AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen aslen nereli? Şükrü Başdeğirmen AK Parti Isparta adayı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Isparta'dan Şükrü Başdeğirmen'i aday gösterdi. Isparta'dan aday olan Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Ergün Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı? İşte Ergun Turan'ın biyografisi
Ergün Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı? İşte Ergun Turan'ın biyografisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının 7 Ocak Pazar günü açıklanacağını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi için ismi geçenlerden biri de Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan oldu. Peki, Ergün Turan kimdir? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı, Ergün Turan nereli, kaç yaşında?
4.01.2024 Gündem
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi bugün yapılacak
AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi bugün yapılacak AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. "Türkiye Yüzyılı" vurgusu ile yapılacak kongrede, partiyi yerel seçimlere taşıyacak isimler belirlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yerel seçimlere yönelik mesajlar vermesi bekleniyor.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi resmen belli oldu! 7 Ekim'de yapılacak
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi resmen belli oldu! 7 Ekim'de yapılacak AK Parti MKYK'da 7 Ekim'de kongre yapılması yönünde karar alındı. Olağanüstü kongre süreci resmen başladı.
28.08.2023 Gündem
AK Parti olağanüstü kongre ne zaman 2023? AK Parti olağanüstü kongre tarihi hangi ayda?
AK Parti olağanüstü kongre ne zaman 2023? AK Parti olağanüstü kongre tarihi hangi ayda? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partinin olağanüstü kongreye gideceğini açıklayarak, kongrenin tarihini açıkladı. Dağ, aynı zamanda kasım ayından itibaren yerel seçimlere girecek adayların da belli olacağını ifade etti. Peki, AK Parti olağanüstü kongre ne zaman? AK Parti olağanüstü kongre tarihi nedir?
9.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Hemşehri Dernekleri Buluşması'ndan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz batının bütün ülkeleriyle de görüşürüz, ABD ile de Rusya ile de Çin ile de görüşürüz, bu görüşmeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olarak yaptık. Hiçbirini dışlamadık. 'Batı ne istiyorsa onu yapacağız' dediler. 'Batı ne istiyorsa yapacağız' dediler. Bay bay Kemal, Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse biz onu yaparız" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memurlara çağrı: Sakın bu oyunlara gelmeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memurlara çağrı: Sakın bu oyunlara gelmeyin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki göstererek, "Milletimize sesleniyorum! Sakın ha bu oyunlara gelmeyin! Bunların hiçbirisi sizin kılınıza dokunamaz! Bunlar sadece şu anda yönetiminde olduğu belediyelerde işçileri atarlar ama bunun bedelini de ödeyecekler." dedi.
23.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihimizin en yüksek rakamı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihimizin en yüksek rakamı... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefet kendini güncellemeyi başaramadı. Hala kimlikler ve korkular üzerine siyaset yapıyorlar. Muhalefetin nasıl derin bir siyasi bunalım yaşadığını salgın döneminde bir kez daha gördük" ifadelerini kullandı. AK Parti’nin üye sayısını açıklayan Erdoğan, "Partimizin üye sayısı 11,5 milyona yaklaşarak tarihimizin en yüksek rakamına ulaştı. Diğer tüm partileri toplayın böyle bir üye kaydı yok. Onlar nal topluyor." dedi.
9.10.2021 Siyaset
Emine Erdoğan: Sıfır Atık Projesi'ni hepimizin seferberlik ruhuyla sahiplenmesi gerekiyor
Emine Erdoğan: Sıfır Atık Projesi'ni hepimizin seferberlik ruhuyla sahiplenmesi gerekiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sıfır Atık Projesi'ni 7'den 70'e herkesin seferberlik ruhuyla sahiplenmesi gerektiğini bildirdi. Emine Erdoğan, "Yüzde 13 olan geri kazanım oranımız, yüzde 22'yi geçti. İnşallah 2034 yılında, yüzde 60 seviyesini göreceğiz. 2017'den bugüne 24,2 milyon ton atık ekonomiye kazandırıldı. 3 milyon ton sera gazı salınımı önlendi. Tüm bu çalışmalardan 30 milyar lira ekonomik kazanç sağlandı. Sıfır Atık Mavi ile de 87 bin ton deniz çöpü toplandı." ifadelerini kullandı.
8.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk değişikliği duyurdu: 75 kişi olacak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk değişikliği duyurdu: 75 kişi olacak... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7. Olağan Büyük Kongresi’ne katılmak için geldiği Ankara Spor Salonu'nda dışarıda bekleyen partililere hitap etti. Erdoğan, "75 kişilik bir MKYK ile yola devam edeceğiz. Yedek diye bir ifade var o da 35 kişi, onlar da aynen 35 kişiyle beraber çalışacaklar asıl üyeler gibi." dedi.
24.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı... AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 2023 manifestosunu açıkladı. Erdoğan," Evlerinde döviz ve altın tutan vatandaşlarıma buradan bir çağrıda bulunuyorum. Bu vatandaşlarımdan, milli servetimiz olan evlerindeki döviz ve altını, çeşitli finans araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum. Son birkaç gündür piyasalarda yaşanan dalgalanmalar, Türkiye ekonomisinin temellerini gerçek dinamiklerini, taşıdığı potansiyeli ve yarınını yansıtmıyor." dedi. Erdoğan yeni anayasa vurgusu da yaparak, "Türkiye’nin yeni ve sivil bir Anayasa’yı tartışması, gelişen ve değişen dünya şartlarının kaçınılmaz bir gereğidir." dedi. Erdoğan, 7. Olağan Büyük Kongre'de 1428 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi.
24.03.2021 Siyaset
Kabine değişiyor! Ankara kulislerini sallayan iddia
Kabine değişiyor! Ankara kulislerini sallayan iddia Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde vereceği mesajlar merakla bekleniyor. Ankara kulislerinde kabine değişikliği olacağı iddiaları artık yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Kabinede bazı bakanlıkların da ayrılacağı ifade edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise kabine değişikliği ile ilgili soruya cevap vererek, "Değişim konuşulmaya başlayınca kaçınılmaz olarak bir parça değiştiğinde sistemin hepsinde bir hareketlilik oluyor. 2023'e yönelik sadece partiye yönelik değil, ekibinde yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz." ifadelerini kullandı.
23.03.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Kongre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti kongre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.