Bakan Kurum: İstanbul’dan aday olmak bir şereftir
Bakan Kurum: İstanbul’dan aday olmak bir şereftir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul’dan aday olma şerefine eriştik. Bu bir şereftir, çünkü İstanbul’a hizmet etmek, medeniyetimize, tarihimize hizmettir; topyekûn insanlık âlemine hizmettir” dedi.
10.04.2023 Gündem
Erdoğan’ın zaferine İstanbul desteği
Erdoğan’ın zaferine İstanbul desteği Cumhurbaşkanı Erdoğan’a zaferi kazandıran en önemli il yüzde 50 oy veren İstanbul oldu. AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaklaşık 8 puan gerisinde kaldı. CHP’nin adayı Muharrem İnce ise 2014’teki Ekmeleddin İhsanoğlu’nun aldığı oya neredeyse tek başına yaklaştı. CHP’den 10 puan yüksek oy alan İnce, partisinin performansını aştı
25.06.2018 Siyaset
Marmara’nın yarısı bir kez daha Erdoğan dedi
Marmara’nın yarısı bir kez daha Erdoğan dedi Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmara Bölgesi’ndeki oyların yüzde 50.8’ini alarak yarışı önde tamamladı. Muharrem İnce bölgedeki 11 ilin sadece 4’ünde Erdoğan’ı geçebildi. Hem AKP hem de CHP cumhurbaşkanı adaylarından daha az oy aldı
24.06.2018 Siyaset
Bakan Soylu: İstanbul dünyanın en güvenli şehri haline gelecek
Bakan Soylu: İstanbul dünyanın en güvenli şehri haline gelecek AK Parti 2'nci Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış töreni, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve milletvekili adaylarının katılımıyla gerçekleşti.
26.05.2018 Siyaset
AK Parti'nin en genç adayı 18 yaşındaki  Elif Nur Bayram oldu
AK Parti'nin en genç adayı 18 yaşındaki Elif Nur Bayram oldu AK Parti'nin milletvekili adayları belli oldu. anayasa değişikliği sonrası seçilme yaşı 18'e indirildi. 14 Haziran'da en genç aday Kocaeli 11. sıradan aday gösterilen 18 yaşındaki Elif Nur Bayram oldu.
21.05.2018 Siyaset
Son dakika: AK Parti'nin milletvekili adayları belli oldu
Son dakika: AK Parti'nin milletvekili adayları belli oldu AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerindeki milletvekili adayları belli oldu. Liste YSK'ya teslim edildi. AK Parti'nin listesini Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun teslim etti. AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, İzmir 1. bölge 1. sıra, Enerji Bakanı Berat Albayrak İstanbul 1. bölge 1. sırada, Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu Adana'dan 1. sıradan aday gösterildi.
21.05.2018 Siyaset
Seçim için istifalar başladı!
Seçim için istifalar başladı! 24 Haziran'daki seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlileri, belediye başkanları istifa etmeye başladı. Aralarında Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok büyükşehir belediye başkanları, valiler de var.
26.04.2018 Siyaset
Kulisler bunu konuşuyor! Kahraman’la devam mı tamam mı?
Kulisler bunu konuşuyor! Kahraman’la devam mı tamam mı? Ak Parti’de değişim süreci Meclis’in kırmızı plakalı koltuklarıyla sürecek. TBMM İç Tüzüğü uyarınca 2 yıllık görev sürelerini tamamlayacak olmaları nedeniyle,
31.10.2017 Siyaset
Meclis Başkanı seçildi
Meclis Başkanı seçildi TBMM yeni başkanını seçti. AK Parti İstanbul Milletvekili olan İsmail Kahraman üçüncü turda başkan seçilebilmesi için gerekli olan salt çoğunluğu (276) yakalayarak 316 oy ile TBMM'nin 27. başkanı oldu.
29.09.2021 Gündem
AK Parti’de revizyon
AK Parti’de revizyon 13 vekil seçilemeyecek yere konuldu. Üç dönemlik oldukları için 7 Haziran’da dışarıda kalan 70 isimden 24’ü listeye girdi. Ali Babacan ve Tuğrul Türkeş sürpriz isimler oldu
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de ince hesaplar!
AK Parti'de ince hesaplar! Ak Parti az farkla kaybettiği 16 ille ilgili özel çalışma yapıyor...
29.09.2021 Gündem
AK Parti - SP ittifak görüşmeleri başladı
AK Parti - SP ittifak görüşmeleri başladı Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın 1 Kasım'da yenilenecek genel seçimde ittifak yapılmasına "yeşil ışık" olarak değerlendirilen sözlerinin ardından iki parti yetkilileri arasında liste görüşmelerinin başladığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Antalya’da Ak Parti 5, CHP 5   MHP 3 ve HDP 1 vekil çıkardı
Antalya’da Ak Parti 5, CHP 5 MHP 3 ve HDP 1 vekil çıkardı ANTALYA’da 14 milletvekilliğinin dağılımı da şöyle gerçekleşti...
7.06.2015 Siyaset
AK Partililerden o isme yoğun ilgi
AK Partililerden o isme yoğun ilgi AK Parti İstanbul 1. Bölge adayları, İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ’Sevgi Yürüyüşü’yle İstanbul 1. bölgede seçim çalışmalarını Ümraniye’den başlattı. Alemdağ Caddesi üzerinde gerçekleşen yürüyüşe Ak Parti’nin İstanbul 1. Bölge adaylarının tamamı katıldı. Yürüyüşte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı 6. sıra adayı Berat Albayrak, partililer tarafından yoğun ilgi gördü.
29.09.2021 Gündem
Eski Bakan milli hızlı tren için tarih verdi!
Eski Bakan milli hızlı tren için tarih verdi! Eski Bakan Elvan, “Milli trenlerimizi üretmeliyiz...
21.04.2015 Ekonomi
Umut kadınlarda!
Umut kadınlarda! 7 Haziran’daki Genel Seçimler’de Meclis’in 25’inci dönem üyeleri seçilecek. Seçime girecek ve grup kurması beklenen dört partinin kadın adayları bu seçimlerde bir adım daha öne çıkıyor.
10.04.2015 Arşiv
Aday adaylarına ilk gün kar engeli
Aday adaylarına ilk gün kar engeli Milletvekilliği adaylığı başvuruları kar yağışına teslim oldu. Başvuruların başladığı AK Parti’de İl Başkanlığı’nda hava şartlarından dolayı sessizlik hakimdi. Sadece 5 kişi başvuru yaptı
29.09.2021 Gündem
Ankara’da vekalet dönemi başlıyor
Ankara’da vekalet dönemi başlıyor MİT Müsteşarı Fidan'ın sürprizi ile başlayan istifa furyası dün zirveye ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Marmara'nın en büyük kazananı Demirtaş oldu
Marmara'nın en büyük kazananı Demirtaş oldu Erdoğan, Marmara'da Ak Parti'nin 2011 seçimlerindeki sonuçlarına yakın bir oy oranı aldı. Oylarını hem yerel hem genel seçimlere göre tüm illerinde yükselten tek isim ise Selahattin Demirtaş oldu. Ankara’da Erdoğan yüzde 51.35 ile son yıllardaki en yüksek oyu aldı. Erdoğan bu oy oranıyla 2014 yerel seçimlerine göre yüzde 6 oy artışı sağladı. Çatı aday İhsanoğlu rakibinden fark yedi.
29.09.2021 Gündem
Malezya uçağı, maalesef Rusya tarafından füze ile vurularak indirildi
Malezya uçağı, maalesef Rusya tarafından füze ile vurularak indirildi Bursa’da konuşan Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Batı ülklerini İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırı karşısında tutundukları tavırları eleştirdi...
29.09.2021 Gündem
Gürsel Tekin'den bomba iddia! AK Parti'den de...
Gürsel Tekin'den bomba iddia! AK Parti'den de... İstanbul için aday gösterilseydi seçimi kesinlikle kazanacağını belirten CHP’li Gürsel Tekin, CHP'ye AK Parti'den katılımların olacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da seçimin kaderini değiştirecek 12 ilçe
İstanbul'da seçimin kaderini değiştirecek 12 ilçe Seçim sonucu en çok merek edilen illerin başında İstanbul geliyor. Kentin kaderini 12 ilçedeki seçmenlerin tercihi belirleyecek.
29.03.2014 Siyaset
Yerel seçimlerde Ermeni açılımı!
Yerel seçimlerde Ermeni açılımı! İstanbul’da yerel seçimin en renkli geçeceği yer Bakırköy...
21.02.2014 Siyaset
AK Parti'nin İstanbul adayları!
AK Parti'nin İstanbul adayları! Kulisler bu isimleri konuşuyor
25.11.2013 Siyaset