Ak Parti Genel Başkanı

Ak Parti Genel Başkanı

Son dakika AK Parti Genel Başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti Genel Başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti Genel Başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Genel Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti genel başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.473 ak parti genel başkanı haberi bulunmuştur. Tüm ak parti genel başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testi pozitif çıktı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testi pozitif çıktı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi  Emine Erdoğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz." dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada, "Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde hafif belirtiler üzerine Sn. Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum." dedi.
6.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bunun adı tefeciliktir, vatana ihanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bunun adı tefeciliktir, vatana ihanettir Partisinin Gaziantep adaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada "Maalesef marketlerde fiyatlar üreticiden alındıktan sonra aracılar vasıtasıyla tırmandırılıyor.Burada belediyelerimize büyük görevler düşürüyor. Bu tür fiyatları artıranları hesaba çekmeniz lazım, bunları silkelemeniz lazım. Hazırlıklarımız var, bunun uygulamasını yapacağız. Bunun adı fırsatçılıktır, tefeciliktir, hatta ülkeye ve millete ihanettir " ifadelerini kullandı.
26.01.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen törenle AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı. Toplantıda yaptığı konuşmada ekonomiye ilişkin verileri de paylaşan Erdoğan, "Dün açıklanan cari işlemler açığı, son 20 ayın en düşük seviyesine geriledi. Bu bir müjdedir" ifadesini kullandı.
12.01.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolarla ilgili çarpıcı sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolarla ilgili çarpıcı sözler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Olağan Kongresi öncesi salon dışında toplanan partililere seslendi. Buradan dünyaya önemli mesajlar vereceğiz diyen Erdoğan, "Onların dolarları varsa bizim Allah’ımız var. Ve yolumuza emin adımlarla yürüyoruz, yürüyeceğiz. Bugüne kadar bizi çökertemediler, bundan sonda da çökertemeyecekler" dedi.
18.08.2018 Siyaset
Operasyon başladı
Operasyon başladı Erdoğan Kandil’e operasyonların başladığını açıkladı. ‘20 uçağımızla 14 hedefi yok ettik. 20 uçak gittiler, vurdular, döndüler’ dedi
11.06.2018 Siyaset
Bu ittifakı koruyacağız
Bu ittifakı koruyacağız Erdoğan, MHP ile Cumhur İttifakı’nın kolay kurulmadığını söyledi. ‘Bu ittifakı beraber koruyacağız. Sözde milletin ittifakına sandıkta gereken dersi vereceğiz’ dedi
8.06.2018 Siyaset
Okuduğundan haberin yok
Okuduğundan haberin yok Erdoğan, CHP’li İnce’nin ‘apoletlerini sökeceğim’ dediği 2. Ordu Komutanı’na bir kez daha sahip çıktı: Temel Paşa, parti toplantısına değil, esnaf toplantısına katılıyor. Fizik öğretmenisin ama okuduğundan haberin yok
6.06.2018 Siyaset
Bakan Soylu, Erdoğan'ın seçim hesabına para yatırdı
Bakan Soylu, Erdoğan'ın seçim hesabına para yatırdı İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için açılan hesabına para yatırdı
1.06.2018 Gündem
‘A, B, C planları’ tartışılıyor
‘A, B, C planları’ tartışılıyor Erdoğan’ın 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı seçilmesi ancak Cumhur İttifakı’nın Meclis’te çoğunluğu sağlayamaması olasılığında “yeniden seçim” mesajı olarak değerlendiren “A, B ve C planlarımız var” sözleri kulislerde sıcak gündem başlığı oldu.
17.05.2018 Siyaset
'Temelini çok yakında sayın Putin ile birlikte atacağız'
'Temelini çok yakında sayın Putin ile birlikte atacağız' Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının "101 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni"ne katıldı.
20.03.2018 Siyaset
Erdoğan müjdeyi verdi: Tamamen ortadan kalkma noktasına gelmiştir!
Erdoğan müjdeyi verdi: Tamamen ortadan kalkma noktasına gelmiştir! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te AK Parti İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, 'PKK'nın başını her gün eziyoruz ve ezeceğiz. Suriye'de PYD ile kendine zemin arayan bölücü örgütü yok edene kadar durmayacağız. DEAŞ denen Müslüman düşmanı örgüt de artık tamamen ortadan kalkma noktasına gelmiştir.' dedi.
25.02.2018 Siyaset
Erdoğan'dan ABD'ye çağrı: Yapacağınız tek şey var...
Erdoğan'dan ABD'ye çağrı: Yapacağınız tek şey var... Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te konuştu. Erdoğan, Afrin'de bugüne kadar 2021 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. ABD'ye çağrı yapan Erdoğan, "Yapacağınız tek şey var, FETO denen darbeciyi Türkiye'ye vermektir. Vermiyorsanız o zaman kusura bakmayın" dedi.
25.02.2018 Gündem
Erdoğan'dan ahlaksız iddiaya sert cevap
Erdoğan'dan ahlaksız iddiaya sert cevap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin harekatının bundan sonraki kısmının daha hızlı ilerleyeceğini belirterek, "Bizi en çok üzen, müttefikimiz olarak gördüğümüz, siyasi ve askeri alanda çok derin ilişkilerimizin bulunduğu kimi ülkelerin sergilediği riyakarlık, hatta ciddiyetsizliktir. İşte dün bu ülkelerden birinin güya savunma bakanlığı sözcüsü çıkıyor, yüzü kızarmadan, utanmadan, sıkılmadan Afrin'de sivillerin öldüğünü, insanların şiddet yüzünden evine dönemediğini söylüyor. Be vicdansız, be ahlaksız, Doğu Guta'da her gün yüzlerce çocuğun, kadının, yaşlının, sivilin alçakça katledilmesinden en küçük bir rahatsızlık duymuyorsun, burada teröristlere karşı verilen bu mücadeleden rahatsızlık duyuyor ve yalan yanlış haberler yayıyorsunuz" dedi.
23.02.2018 Siyaset
'Afrin harekâtı bir zorunluluktu'
'Afrin harekâtı bir zorunluluktu' İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili “Afrin harekâtı bir zorunluluktu. Afrin’den sonra Menbiç ve Fırat’ın doğusunda da gereği yapılmalıdır. Fırat’ın doğusu ve Menbiç içerideki ‘bravo ağabey’ operasyonuna kurban edilmemelidir. Buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz, takipçisi olacağız” dedi.
9.02.2018 Siyaset
Bozdağ'dan bedelli askerlik açıklaması
Bozdağ'dan bedelli askerlik açıklaması Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın, AK Parti milletvekillerine, “bedelli askerlikle ilgili bir düzenlemenin kesinlikle söz konusu olmadığını” söylediği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Başkanlık ibresi Yazıcı’ya dönüyor
Başkanlık ibresi Yazıcı’ya dönüyor Ak Parti kulislerinde TBMM başkan adaylığı için Kahraman’ın yanı sıra yedi isim dillendiriliyor. Adaylık şansı en artan ismin Hayati Yazıcı olduğu belirtiliyor. Kahraman’ın, Erdoğan’ı sıkıntıya düşürmemek için aday olmadığını açıklayabileceği de kulislerde dile getiriliyor
3.11.2017 Siyaset
Erdoğan Tezcan'a dava açtı
Erdoğan Tezcan'a dava açtı Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'li Bülent Tezcan'a 50 bin TL'lik tazminat davası açtı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti MKYK toplantısı sonrasında flaş açıklamalar
AK Parti MKYK toplantısı sonrasında flaş açıklamalar AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Erdoğan başkanlığında toplandı. 2 saat süren toplantı sona erdi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal erken seçimin gündemde bulunmadığını belirtti
29.09.2021 Gündem
'Yanlış anlaşıldı, Altepe pazartesi istifa edecek'
'Yanlış anlaşıldı, Altepe pazartesi istifa edecek' Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recp Tayyip Erdoğan tarafından istifası istenen isimler arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin, yakın çevresine pazartesi günü istifa edeceğini söylediği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir Kobani olmasına...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir Kobani olmasına... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanış konuşmasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib operasyonuna ilişkin olarak, "Dün itibarıyla adımı atılan bu sabah ise uygulamaya başlayan süreç devam ediyor ve herhangi bir sıkıntı olmadan ÖSO ile beraber bizim de desteğimizle oradaki gayret devam ediyor. Biz yeni bir Kobani yaşamak istemiyoruz ve bunu yaşatmayacağız." dedi. Erdoğan, "Cephedeki arkadaşlarımızla irtibat halindeyiz. Gelişmeleri adım adım takip ettik, ediyoruz. Sonu inşallah hayır olacak." diye konuştu.
8.10.2017 Siyaset
İBB başkanlığı için kulisleri sallayan sürpriz aday!
İBB başkanlığı için kulisleri sallayan sürpriz aday! Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın istifasının ardından dün partisinin İstanbul İl Başkanlığı’na gelerek genel istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.
25.09.2017 Siyaset
Şaban Dişli, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına getirildi
Şaban Dişli, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına getirildi AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomiden sorumlu başdanışmanlığına getirildiğini açıkladı.
30.08.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevdeki "üçüncü" yılı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevdeki "üçüncü" yılı Türkiye'nin halkoyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan, görevinin "üçüncü" yılında FETÖ'nün darbe girişiminin etkilerini, attığı adımlarla etkisiz hale getirdi. Erdoğan, anayasa değişikliği halk oylamasının ardından kurucusu olduğu AK Parti'nin genel başkanlığı görevine ikinci kez seçildi. Cumhurbaşkanlığı görevine gelişinin üçüncü yılında çok sayıda yurt dışı ziyareti yapan Erdoğan, resmi ziyaret, zirve ve genel kurul katılımları kapsamında 18 ülkeye gitti.
27.08.2017 Siyaset
‘Başkanımızın arkasındayız’
‘Başkanımızın arkasındayız’ Berberoğlu iddialarıyla Kemal Kılıçdaroğlu’nun hedef gösterildiğini kaydeden CHP İl Başkanları ve milletvekilleri dün ardı ardına destek açıklaması yaparak “Genel Başkanımızın arkasındayız” mesajı verdi
15.08.2017 Siyaset
Erdoğan uyarmıştı, Soylu harekete geçti
Erdoğan uyarmıştı, Soylu harekete geçti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayder ve Uzungöl’deki gelişi güzel yapılaşmaya ilişkin sözlerinden sonra, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün geceyi Uzungöl'de geçirdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Genel Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti genel başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.