Ajdar

Ajdar

Son dakika ajdar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ajdar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ajdar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ajdar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ajdar gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 ajdar haberi bulunmuştur. Tüm ajdar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Popstar Ajdar'ın saatlik sahne ücreti dudak uçuklattı!
Popstar Ajdar'ın saatlik sahne ücreti dudak uçuklattı! 2003 yılındaki ilk 'Popstar Türkiye' yarışması ile ün kazanan Ajdar Anık, 2021'de Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmak için 1 milyon euro istemişti. 'Çikita Muz' şarkısıyla gündeme gelen Ajdar, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. 50 yaşındaki şarkıcı, bu kez Beylikdüzü'nde bir mekanın açılışına katılmak için dudak uçuklatan bir rakam talep etti.
30.07.2023 Magazin
Popstar Türkiye ile tanınan Ajdar’ın istediği ücret dudak uçuklattı: 3 milyon 750 bin euro
Popstar Türkiye ile tanınan Ajdar’ın istediği ücret dudak uçuklattı: 3 milyon 750 bin euro 2003 yılındaki ilk 'Popstar Türkiye' yarışması ile ün kazanan Ajdar Anık, 2021'de Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmak için 1 milyon euro istemişti. 'Çikita Muz' şarkısıyla gündeme gelen Ajdar, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. 50 yaşındaki şarkıcı, bu kez Beylikdüzü'nde bir mekanın açılışına katılmak için dudak uçuklatan bir rakam talep etti.
29.07.2023 Magazin
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!"
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!" Bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Merve Boluğur, sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklamıştı. Oyuncu, bir süredir üzerinde çalıştığı şarkısını müzikseverlerle paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, Boluğur'un 'Şşşşttt' adını verdiği parçayı eleştiri yağmuruna tuttu.
9.06.2022 Magazin
Ajdar, Armağan Çağlayan'dan 1 milyon euro istedi!
Ajdar, Armağan Çağlayan'dan 1 milyon euro istedi! Armağan Çağlayan YouTube'dan yaptığı programa 'Popstar' yarışması ile ünlenen Ajdar'ı konuk etmek istedi ama hiç beklemediği bir yanıt aldı.
2.03.2021 Magazin
'Haddini aştın! Önce adam olacaksın'
'Haddini aştın! Önce adam olacaksın' MÜYAP Başkanı ve Seyhan Müzik’in patronu Bülent Seyhan, “Zamanında Ajdar’a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi” demişti. Reynmen'den cevap gecikmedi: Beni siz var etmediniz. Yok edemeyeceğinizi bildiğiniz için bu kadar kuduruyorsunuz. Bu sözler üzerine Bülent Seyhan, daha sert bir açıklama yaptı.
23.08.2019 Magazin
Müyap Başkanı Bülent Seyhan: Ajdar'a haksızlık ettik
Müyap Başkanı Bülent Seyhan: Ajdar'a haksızlık ettik MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan “Zamanında Ajdar’a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi” dedi
21.08.2019 Magazin
Tuğçe Ergişi ile Alihan arasında canlı yayında gerginlik
Tuğçe Ergişi ile Alihan arasında canlı yayında gerginlik Kanal D'deki '2. Sayfa' programının konukları Tuğçe Ergişi ve Alihan canlı yayında birbirine girdi. Alihan'ın Ergişi için "Sen sus küçük kız" demesinin üzerine ikilinin arasında tansiyon yükseldi
7.05.2019 Magazin
'Çok acı çektim! Gelen vurdu, giden vurdu'
'Çok acı çektim! Gelen vurdu, giden vurdu' Hayata küstü, depresyona girdi, saçlarını kazıttı, 20 kilo aldı ve 6 yıldır hiçbir yerde görünmedi. Küllerinden doğup yeni albümü için stüdyoya giren şarkıcı İzel, "Gelen vurdu, giden vurdu. Üst üste çok darbe aldım, dost kazıkları yedim. Ben savaşçı biri değilim, bunlarla baş edecek karakterde biri değilim. Baştan başlamak 6 yılımı aldı" diyor.
7.04.2018 Magazin
Gazinocular kralı Fahri Balcı hayatını kaybetti
Gazinocular kralı Fahri Balcı hayatını kaybetti Bir dönemin 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen Fahri Balcı hayatını kaybetti. Balcı, eski sinema oyuncusu Zerrin Egeliler’in de kocasıydı.
15.09.2017 Magazin
Ünlü ismin sunuculuk için istediği para dudak uçuklattı!
Ünlü ismin sunuculuk için istediği para dudak uçuklattı! Ajdar Anık telefon ile bağlandığı Renkli Sayfalar adlı programda "Ben YouTube'de en çok dinlenen sanatçıyım herkesten popülerim eğer sunuculuk yapmamı istiyorlarsa 300 bin Euro verin yarın gelip başlayayım." dedi.
21.01.2022 Magazin
Ajdar: 2 saatlik yayın için 300 bin Euro istiyorum
Ajdar: 2 saatlik yayın için 300 bin Euro istiyorum 'Nane Nane' ve 'Çikita Muz' şarkıları ile tanınan Ajdar, Renkli Sayfalar programına telefonla bağlandı ve canlı yayına katılmak için 300 bin Euro istedi!
24.04.2017 Televizyon
Yıllar sonra gelen itiraf: Ajdar birden döndü...
Yıllar sonra gelen itiraf: Ajdar birden döndü... Teve2 ekranlarında yayınlanan 'Hepsi Bugün Oldu' programını sunan Armağan Çağlayan, Ajdar'ın ilk Popstar yarışmasına geldiği anı anlattı.
13.10.2016 Magazin
Tarkan'ın yeni şarkısına şok tepki!
Tarkan'ın yeni şarkısına şok tepki! Megastar Tarkan, altı yıl aradan sonra çıkaracağı yeni pop albümünden ilk şarkıyı hayranlarıyla paylaştı...
15.07.2016 Magazin
Alihan'dan suç duyurusu!
Alihan'dan suç duyurusu! Sanatçı Alihan, çalıştığı mekanın sahibi tarafından kuliste silahlı saldırıya uğradığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.
18.05.2015 Magazin
Başlığa değil neticeye bak!
Başlığa değil neticeye bak! Sunucu Ece Erken ve Lerzan Mutlu’nun üç yıldır devam eden davasında mahkeme kararını açıkladı. Mutlu’ya ceza vermeyen mahkeme, 3 yıl içerisinde benzer bir suç işlemesi halinde davayı yeniden görecek.
9.03.2015 Magazin
Lerzan Mutlu'ya büyük şok!
9.03.2015 Magazin
Ajdar'dan 'Dolar' şarkısı için açıklama
Ajdar'dan 'Dolar' şarkısı için açıklama Ajdar sosyal medyada büyük ses getiren 'dolar' şarkısının kendisine ait olmadığını açıkladı.
14.02.2015 Magazin
Hindistan'ın Ajdar'ı
Hindistan'ın Ajdar'ı Vennu Mallesh isimli Hindistanlı genç şarkıcı yaptığı şarkıyla ülkesinde alay konusu oldu.
31.07.2014 Arşiv
Diyanet'ten şaşırtan tweet
Diyanet'ten şaşırtan tweet Diyanet İşleri Başkanlığı'na ait twitter hesabından atılan tweet görenleri şaşkına çevirdi.
29.09.2021 Gündem
LYS maratonu bitti
LYS maratonu bitti Lisans Yerleştirme Sınavları’nın sonuncusu Edebiyat-Coğrafya Sınavı (LYS-3) dün yapıldı...
22.06.2014 Yaşam
Nedir bu Kore sevdası?
Nedir bu Kore sevdası? Günün 20 saati aralıksız Kore dizilerini izliyorlar; Korece öğreniyorlar. Türkiye'de 80 bin genç Kore'yle yatıyor, Kore'yle kalkıyor!
7.12.2013 Arşiv
Öyle bir şeye benzettiler ki...
Öyle bir şeye benzettiler ki... Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, programında giydiği kıyafetle alay konusu oldu...
21.10.2013 Magazin
Kurtiz taklidi stüdyoyu yıktı!
Kurtiz taklidi stüdyoyu yıktı! Yetenek Sizsiniz'de yarışmacının Tuncel Kurtiz takliti stüdyoda alkış tufanı kopardı
12.10.2013 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ajdar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ajdar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.